ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

DIVRAMIS ACADEMY ZOOM MICA ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ 19.00 22-05-2023 #DIVRAMIS

DIVRAMIS ACADEMY ZOOM MICA ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ 19.00 22-05-2023 #DIVRAMIS

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Καλέστε με τώρα στο 6972364387

Το Zoom θα είναι ανοιχτό 5-10 λεπτά πριν, παρακαλώ να είστε στην ώρα σας γιατί ξεκινάμε στις 19.00 ακριβώς.

Μπείτε στο ZOOM Meeting:
https://us06web.zoom.us/j/7135392723

Meeting ID: 713 539 2723

Γραφτείτε στην ομάδα Divramis Academy:

https://zort.me/ogWSF

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube:
https://zort.me/eUgZX

DIVRAMIS ACADEMY ZOOM MICA ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ 19.00 22-05-2023 #DIVRAMIS

Μετά από περισσότερα από 2,5 χρόνια διαβουλεύσεων, έντονες συζητήσεις, τροπολογίες της τελευταίας στιγμής και πολύ κοντινές ψηφοφορίες στην επιτροπή, η ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε σήμερα το νέο πλαίσιο κρυπτογράφησης της ΕΕ με εντυπωσιακή πλειοψηφία 517 ευρωβουλευτών υπέρ και 38 ψήφων κατά.

Το MiCA είναι το πιο ολοκληρωμένο ρυθμιστικό πλαίσιο για περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης στον κόσμο, γι’ αυτό (πέρα από τους φόβους ότι θα μπορούσε να απαγορεύσει το bitcoin στην ΕΕ κάποια στιγμή πέρυσι) έχει προσελκύσει την παγκόσμια προσοχή στην κοινότητα των κρυπτονομισμάτων.

Η παροχή ρυθμιστικής σαφήνειας εν μέσω παγκόσμιων αβεβαιοτήτων, σε συνδυασμό με τη μεγάλη ενιαία αγορά των 450 εκατομμυρίων καταναλωτών, θα μπορούσε να καταστήσει την ΕΕ τον επόμενο φυσικό παγκόσμιο κόμβο για έργα κρυπτογράφησης.

Επειδή υπάρχει ακόμα μεγάλη σύγχυση σχετικά με τους κανόνες της MiCA και τον αντίκτυπό τους σε έργα κρυπτογράφησης (είτε είναι CeFi, DeFi, NFT κ.λπ.) και έλαβα πολλές ερωτήσεις στις οποίες δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω σε όλες, έγραψα μια αναλυτική “MiCA Primer” για όλα όσα πρέπει να ξέρετε τώρα – από την προέλευση, τους στόχους, τους κανόνες της MiCA για εκδότες διακριτικών ή παρόχους υπηρεσιών κρυπτογραφικών περιουσιακών στοιχείων μέχρι τις σκέψεις μου σχετικά με τις επιπτώσεις του στον κλάδο στην ΕΕ και παγκοσμίως.

Ελπίζω ότι αυτό είναι χρήσιμο. Μη διστάσετε να κάνετε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση στα σχόλια και να με ενημερώσετε εάν διαφωνείτε.

1 CASP

CRYPTO ASSET SERVICE PROVIDER

2 MIFD VS MICA

MICA-2023

Πηγή: https://twitter.com/paddi_hansen

All You Need To Know About MiCA and EU Crypto Regulation Binance Europe

Δείτε περισσότερα για τα κρύπτο:

Σχολιάστε