ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κερδίστε 9150€ σε 14 ημέρες!

LYO Token Burning – Τι είναι το token burning;

LYO token burning

LYO Token Burning – Τι είναι το token burning;

Το LYO Token Burning πρόκειται να ξεκινήσει! Η LYOPAY ξεκινά μια διαδικασία καύσης κρυπτονομισμάτων αυτή την εβδομάδα. Το token burning περιλαμβάνει την αφαίρεση ορισμένης ποσότητας LYOCREDIT από την κυκλοφορία και τη μείωση της προσφοράς της. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τι είναι το token burning.

 

Τι είναι το token burning;

Το token burning είναι μια διαδικασία όπου οι εξορύκτες και οι προγραμματιστές αφαιρούν τεμάχια από την κυκλοφορία. Με άλλα λόγια, το token burning είναι μια διαδικασία καταστροφής των token έτσι ώστε να μην είναι διαθέσιμα για περαιτέρω χρήση (διαπραγμάτευση ή άλλη).

Οι προγραμματιστές και οι ανθρακωρύχοι θα στείλουν τα νομίσματα στις εξειδικευμένες διευθύνσεις των οποίων τα ιδιωτικά κλειδιά δεν είναι προσβάσιμα. Επιπλέον, θα πρέπει να παρέχουν τον αλγόριθμο απόδειξης καύσης (proof of burn) στην αγορά για να διευκολύνουν τη διασταυρούμενη επαλήθευση.

 

Γιατί να γίνει LYO token burning;

Η κατανομή του διακριτικού LYO έχει αλλάξει. Ένα μέρος του ποσοστού που προορίζεται για minting (48%) θα μείνει αχρησιμοποίητο, καθώς η LYOPAY έχει μεταφέρει την κοπή στο νέο DeFi token LFi. Το διακριτικό που ανήκει στους χρήστες για minting δεν θα καεί.

Το token burning συμβαίνει όταν ένα διακριτικό κρυπτονομίσματος αποστέλλεται σκόπιμα σε μια αχρησιμοποίητη διεύθυνση πορτοφολιού για να αφαιρεθεί από την κυκλοφορία. Η διεύθυνση, η οποία ονομάζεται διεύθυνση εγγραφής δεν μπορεί να έχει πρόσβαση ή να εκχωρηθεί σε κανέναν. Μόλις σταλεί ένα token σε μια διεύθυνση εγγραφής, θα εξαφανιστεί για πάντα.

Όποιος έχει ένα κρυπτονόμισμα μπορεί να το κάψει, αλλά δεν είναι ακριβώς κάτι που θα θέλατε να κάνετε χωρίς λόγο, αφού ουσιαστικά θα πετούσατε τα χρήματα σας.

Τις περισσότερες φορές, οι προγραμματιστές ενός κρυπτονομίσματος είναι αυτοί που αποφασίζουν να κάψουν ένα συγκεκριμένο ποσό. Το token burning μειώνει την προσφορά, καθιστώντας τα token πιο σπάνια. Αυτή η έλλειψη μπορεί να ανεβάσει την τιμή και να ωφελήσει τους επενδυτές.

Υπάρχουν μερικές προειδοποιήσεις που πρέπει να αναφέρουμε σχετικά με το token burning. Δεν είναι εγγυημένο ότι θα αυξηθεί η αξία του κρυπτονομίσματος. Στην πραγματικότητα, πολλοί βλέπουν ελάχιστα έως καθόλου οφέλη από αυτό.

Το token burning μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξαπάτηση των επενδυτών. Οι προγραμματιστές μπορούν να ισχυριστούν ότι καίνε token όταν στην πραγματικότητα στέλνουν αυτά τα token σε ένα πορτοφόλι που ελέγχουν οι ίδιοι. Για να αποφευχθεί αυτό, είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας για το κάθε token στην οποία επενδύετε ή να εμμείνετε σε ασφαλέστερα κρυπτονομίσματα.

Οι προγραμματιστές καίνε επίσης token ως τρόπο να κρύψουν τις φάλαινες που κρατούν μεγάλες μερίδες ενός κρυπτονομίσματος. Ας υποθέσουμε ότι ένας προγραμματιστής λανσάρει ένα κρυπτονόμισμα με 1 δισεκατομμύριο τεμάχια, κατέχει 100 εκατομμύρια και καίει αμέσως 600 εκατομμύρια.

Φαίνεται ότι ο προγραμματιστής κατέχει το 10% της προσφοράς επειδή η αρχική προσφορά ήταν 1 δισεκατομμύριο. Αλλά ο προγραμματιστής κατέχει στην πραγματικότητα το 25% των 400 εκατομμυρίων, τεμάχια που βρίσκονται ακόμη σε κυκλοφορία, το οποίο είναι προφανώς πολύ μεγαλύτερο ποσό.

 

Τι θα συμβεί με το token burning της LYOPAY;

Η LYOPAY εξηγεί γιατί το LYO token burning θα ωφελήσει την κοινότητα:

• Συνολικά 59.138.555 τεμάχια LYO θα καούν σε αυτή τη διεύθυνση: https://bscscan.com/…/0x9bad6c75b5a4e72df8147cc89d068cc….
• Η συνολική προσφορά θα μειωθεί κατά 23%. Από 250.000.000 LYO, η νέα συνολική προσφορά θα είναι 190.861.445 LYO.
• Το White Paper και η τεκμηρίωση θα ενημερωθούν με τα νέα στοιχεία.

 

Θα επηρεαστεί η αξία του LYO;

Είναι δυνατό να επηρεαστεί και με θετικό τρόπο. Με τη μείωση του συνολικού αριθμού των LYO token, η τιμή ενός μόνο αυξάνεται ή τουλάχιστον ενισχύεται η σταθερότητα της τιμής του.

 

Πώς ξεκίνησε το token burning;

Η ιδέα πίσω από το token burning χρονολογείται πολύ πριν από τα κρυπτονομίσματα. Είναι πολύ παρόμοιο και πιθανώς εμπνέεται από τις εξαγορές μετοχών.

Η επαναγορά μετοχών είναι όταν η εταιρεία που εξέδωσε τη μετοχή αγοράζει πίσω μετοχές σε τιμή αγοράς και τις απορροφά εκ νέου, μειώνοντας τον αριθμό των συνολικών μετοχών στην αγορά. Παρόλο που η εξαγορά και το token burning δεν ταιριάζουν ακριβώς, είναι παρόμοιες έννοιες που μπορούν να εξυπηρετήσουν τους ίδιους στόχους.

Το token burning άρχισε να γίνεται δημοφιλές στα κρυπτονομίσματα το 2017 και το 2018 όταν πολλά νομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των Binance Coin (BNB), Bitcoin Cash (BCH) και Stellar (XLM) έκαψαν token για να μειώσουν τις προμήθειες και να ενισχύσουν τις τιμές. Πιο πρόσφατα, ήταν μια κοινή στρατηγική με νεότερα κρυπτονομίσματα που κυκλοφορούν με τεράστιες προμήθειες διακριτικών.

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το token burning έχει πιάσει τον τελευταίο καιρό είναι επειδή επιτρέπει στα κρυπτονομίσματα να ξεκινούν από φθηνές τιμές και στη συνέχεια να διογκώνουν τεχνητά την αξία τους όταν οι άνθρωποι έχουν επενδύσει.

Ένα νέο κρυπτονόμισμα μπορεί να κυκλοφορήσει με 1 τρισεκατομμύριο token αξίας ενός κλάσματος του σεντ και να προσελκύσει επενδυτές λόγω της χαμηλής τιμής. Αργότερα, οι προγραμματιστές μπορούν να κάψουν δισεκατομμύρια token για να αυξήσουν την τιμή.

 

Ποια token μπορούν να καούν;

Κάθε κρυπτονόμισμα μπορεί να καεί, συμπεριλαμβανομένου των LYO token. Όλα τα κρυπτονομίσματα μπορούν να σταλούν σε μια διεύθυνση εγγραφής, πράγμα που σημαίνει ότι είναι δυνατή η εγγραφή κρυπτονομισμάτων με οποιοδήποτε από αυτά.

Ακολουθούν μερικά αξιοσημείωτα κρυπτονομίσματα που έχουν καεί και οι συνθήκες γύρω από αυτά τα γεγονότα:

  • Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance άρχισε να πραγματοποιεί τριμηνιαίες εκκαθαρίσεις του Binance Coin του το 2017. Το χρηματιστήριο έχει δεσμευτεί να το πράξει έως ότου αφαιρεθεί από την κυκλοφορία το 50% της συνολικής προσφοράς Binance Coin.
  • Το Stellar Development Foundation έκαψε πάνω από το μισό της προσφοράς Stellar (55 δισεκατομμύρια token XLM) το 2019.
  • Σε μια πιθανή προσπάθεια να τραβήξουν την προσοχή, οι προγραμματιστές του Shiba Inu (SHIB) έδωσαν τη μισή προσφορά στον Vitalik Buterin, συνιδρυτή του Ethereum (ETH), το 2021. Αυτός έκαψε αμέσως το 90% αυτών των token και δώρισε τα υπόλοιπα.

 

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες τάσεις τεχνολογίας. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!

 

Τι είναι το Proof of burn;

Το Proof of burn είναι ένας αλγόριθμος συναίνεσης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα blockchain για την επικύρωση και την προσθήκη συναλλαγών. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη της απάτης και τη διασφάλιση ότι πραγματοποιούνται μόνο έγκυρες συναλλαγές.

Το Blockchain είναι μια καταγραφή των συναλλαγών ενός κρυπτονομίσματος και ο συναινετικός αλγόριθμός του είναι ο τρόπος με τον οποίο επιβεβαιώνει τις συναλλαγές. Οι δύο πιο δημοφιλείς αλγόριθμοι συναίνεσης είναι το proof of work και το proof of stake. Το Proof of burn είναι μια νεότερη εναλλακτική.

Με το Proof of burn, οι miners κρυπτονομισμάτων πρέπει να κάψουν τα δικά τους token για να κερδίσουν το δικαίωμα εξόρυξης νέων μπλοκ συναλλαγών. Όσο περισσότερα token καίνε, τόσο περισσότερα μπορούν να εξορύξουν. Σε αντάλλαγμα, οι miners λαμβάνουν ανταμοιβές στο κρυπτονόμισμα που κάνουν mining.

Ορισμένα κρυπτονομίσματα με Proof of burn απαιτούν από τους miners να καίνε το ίδιο νόμισμα που κάνουν mining. Υπάρχουν, επίσης, μερικά που επιτρέπουν στους miners να καίνε άλλα κρυπτονομίσματα.

Το πλεονέκτημα του proof-of-burn είναι ότι είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος επικύρωσης των συναλλαγών και δεν έχει τις ενεργειακές απαιτήσεις του μοντέλου proof of work.

Μην ξεχάσετε να με ακολουθήσετε στα τοπικά μέσα LinkedIn και στο YouTube για να μείνετε ενημερωμένοι για κάθε νέο που αφορά τα κρυπτονομίσματα!

 

Δείτε περισσότερα για τα κρυπτονομίσματα:

Σχολιάστε