ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κερδίστε 9150€ σε 14 ημέρες!

LYOPAY Εταιρικό Meetup 11 Σεπτεμβρίου 2022: Σημαντικές πληροφορίες και μελλοντικός οδικός χάρτης

Lyopay

Η ομάδα της LYOPAY είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μερικά σημαντικά γεγονότα στο οικοσύστημα κρυπτονομισμάτων της. Σας ευχαριστούμε που μας ακολουθείτε και είστε μέρος του ταξιδιού.

  • Η LYOPAY θα είναι μέρος της επερχόμενης Συνόδου Κορυφής “Future Blockchain Summit 2022” που θα πραγματοποιηθεί στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Ντουμπάι από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου ως Στρατηγικός εταίρος.
  • Η LYOTRADE σχεδιάζει να λανσάρει μια νέα εγκατάσταση κρυπτογράφησης σε φιάτ που θα υποστηρίζει 55 νομίσματα fiat.
  • Οι νέες υπηρεσίες της LYOTRAVEL, συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων αεροπορικών εταιρειών και ξενοδοχείων χαμηλού κόστους, είναι πλέον διαθέσιμες, με σχέδια για στρατηγική συνεργασία με την Uber.
  • Χτίζουμε ένα νέο οικοσύστημα αποκλειστικά για αποκεντρωμένες υπηρεσίες: την L-Finance, με το εγγενές διακριτικό της, το LFi.

 

LYOTRADE με τον Amit Sharma

Ο Διευθυντής Προϊόντων της LYOTRADE, Amit Sharma, μίλησε για την τελευταία εφαρμογή IOS και την κυκλοφορία του BRL BIX, καθώς και για τις εγκαταστάσεις συναλλαγών EFT, καθώς στοχεύει να εισαγάγει περισσότερες τοπικές πληρωμές, όπως η συμβατότητα με πορτοφόλι DeFi. Ο Amit συζήτησε επίσης την πρόσφατη έναρξη της πρόσβασης σε δευτερεύοντες λογαριασμούς. Ονομάζοντάς το ως “επερχόμενη λύση“, αυτό δίνει τη δυνατότητα τόσο στους προσωπικούς όσο και στους επιχειρησιακούς χρήστες να ανοίξουν έναν δευτερεύοντα λογαριασμό χωρίς να χρειάζεται να περάσουν τις διατυπώσεις συμμόρφωσης.

Με ένα σχέδιο δράσης για την κυκλοφορία μιας νέας λύσης crypto to fiat on-ramp που θα υποστηρίζει 55 νομίσματα fiat, η Amit διαβεβαίωσε ότι θα έχει τα χαμηλότερα τέλη για τους χρήστες και θα παρέχει τον ταχύτερο χρόνο συναλλαγής μέσω απρόσκοπτου μηχανισμού πληρωμής.

Τα μελλοντικά σχέδια περιλαμβάνουν εκδόσεις αναβάθμισης το τρίτο και τέταρτο τρίμηνο και την εφαρμογή πρόσθετης γλωσσικής υποστήριξης στο LYOTRADE.

 

LYOTRAVEL, LYOWALLET και LYOMERCHANT με τον Mert Mamo

Ο Mert Mamo, Product Manager της LYOTRAVEL, μοιράστηκε με χαρά τα νέα της συνεργασίας με την IBO – μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο που παρέχει ξενοδοχεία και αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, υποδεικνύοντας ότι οι πελάτες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν αυτές τις υπηρεσίες στο LYOTRAVEL.

Επιπλέον, ο Mert συζήτησε τα οφέλη του αποθηκευτικού χώρου NFT του LYOWALLET, μαζί με την ανακοίνωση της προσθήκης 15 νέων κρυπτονομισμάτων στο οικοσύστημά μας ανά μήνα.

Lyopay
LYOPAY Εταιρικό Meetup Σεπτέμβριος 2022

 

Αναφερόμενος στο LYOMERCHANT, ο Mert διαφώτισε τους θεατές σχετικά με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν κρυπτονομίσματα χωρίς να μοιράζονται τη διεύθυνση του πορτοφολιού.

Ο οδικός χάρτης δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην ασφάλεια με υπηρεσίες όπως το Face ID, η αποσύνδεση περιόδου λειτουργίας και άλλα. Η προσθήκη περισσότερων νομισμάτων καθώς και ο διπλός έλεγχος της διεύθυνσης προορισμού είναι επίσης μέρος του σχεδίου δράσης.

 

Ενημερώσεις μάρκετινγκ με Mac Ocampo

Ο Υπεύθυνος Marketing του LYOPAY, Mac Ocampo, γέμισε τους θεατές με ενημερώσεις σχετικά με τις συνεργασίες και ανακοίνωσε την προσθήκη περισσότερων κρύπτο projects για το LYOEARN.

Ο Mac μίλησε για τα σχέδιά του για τη δημιουργία συνεργασιών με την Polygon και ανέφερε ότι θέλει να προσθέσει περισσότερα διακριτικά DeFi στο LYOEARN, που θα παρέχουν στην κοινότητα κρυπτονομισμάτων περισσότερες ευκαιρίες για κέρδη.

Στη συζήτηση των σχεδίων μάρκετινγκ αυτό το τρίμηνο, ο Mac δήλωσε ότι επιθυμεί να δημιουργήσει συνεργασίες με τα έργα GameFi και Metaverse, καθώς και να διερευνήσει του NFT staking.

 

Συμμόρφωση με τη Solandia Jurdi

Η επικεφαλής του τμήματος συμμόρφωσης, Solandia Jurdi, έδωσε έμφαση στη νέα λίστα ελέγχου συμμόρφωσης για το DeFi, συμπεριλαμβανομένων των προηγμένων λύσεων έξυπνων συμβολαίων.

Τα σχέδια για το τρίτο και το τέταρτο τρίμηνο περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός πλαισίου AML για το οικοσύστημα DeFi, την ανάπτυξη ενός μοναδικού και ασφαλούς συστήματος για τους πελάτες μας, την ενοποίηση τρίτων παρόχων AML προσαρμοσμένων στο DeFi και πολλά άλλα.

 

Νομική με την Baiba Broka

Σύμφωνα με την Baiba Broka, Νομική Σύμβουλο LYOPAY, η αξιολόγηση των γεγονότων που συμβαίνουν στην τεχνολογία blockchain μας επιτρέπει να εντείνουμε το παιχνίδι μας. Καθώς το οικοσύστημα του blockchain συνεχίζει να μεταμορφώνεται, δήλωσε πώς το LYOPAY ενσωματώνει την αυτορρύθμιση εξετάζοντας το παρελθόν και τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς, δίνοντας έμφαση στο DeFi και το CeFi και τις νομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε.

Δείτε επίσης: Τι είναι το blockchain;

 

Ανάπτυξη με τον Alessio Vinassa

Ο Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του LYOPAY, Alessio Vinassa, ξεκίνησε τη συζήτησή του με ορόσημα λέγοντας ότι το οικοσύστημα LYOPAY έχει πλέον πάνω από 150.000 πελάτες και έκλεισε περίπου 255 εκατομμύρια δολάρια τον Αύγουστο.

Ανέφερε για τις επερχόμενες καταχωρίσεις για το διακριτικό LYOCREDIT τους επόμενους τρεις μήνες, δηλώνοντας ότι θα εισαχθεί σε τέσσερα ανταλλακτήρια, συμπεριλαμβανομένων των EXMO, Bitget, PROBIT και ένα από τα 10 κορυφαία ανταλλακτήρια παγκοσμίως, που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ο Alessio δήλωσε ότι η κυκλοφορία της εφαρμογής LYOPAY pro θα γίνει γύρω στον Οκτώβριο/Νοέμβριο του 2022. Μίλησε επίσης για την κυκλοφορία των Virtual Cards στο LYOTRADE και για το νέο προϊόν Stablecoin της LYOPAY – τα χαρακτηριστικά, τα οφέλη και πολλά άλλα. Τέλος, ο Alessio ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του L-Finance Ecosystem, του αποκεντρωμένου οικοσυστήματος, με υπηρεσίες L-Cloud Minting και L-PAD. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ: https://docs.lfi.io/

 

Περίληψη

Η LYOPAY συνεχίζει να εξυπηρετεί την κοινότητα κρυπτονομισμάτων με τα καλύτερα προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις, και στοχεύει να φτάσει το οικοσύστημα κρυπτονομισμάτων με ένα εκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως έως το 2023. Όπως μοιράστηκε μαζί μας ο Διευθύνων Σύμβουλός μας, Luiz Gòes, κατά τη συνάντηση της εταιρείας LYOPAY: «Η LYOPAY θα μας οδηγήσει σε αυτό το λαμπρό μέλλον όπου τα κρυπτονομίσματα θα είναι το μέσο συναλλαγής όλων».

Φροντίστε να συμμετάσχετε στο Future Blockchain Summit 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Ντουμπάι από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου.

 

 

Δείτε περισσότερα για το πώς να βγάλετε λεφτά στο ίντερνετ:

Σχολιάστε