ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κερδίστε 9150€ σε 14 ημέρες!

H LYOPAY και το ΖΕΝΙΤ στην έκθεση Future Blockchain Summit 2022 10-13-10-2022 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ

H LYOPAY και το ΖΕΝΙΤ στην έκθεση Future Blockchain Summit 2022 10-13-10-2022 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ

H LYOPAY ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΝΙΤ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ Future Blockchain Summit 2022 10-13-10-2022 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ

Η 1η μέρα διεξαγωγής του Future Blockchain Summit 2022 ήταν απίστευτη! Το περίπτερο του στρατηγικού εταίρου LYOPAY ήταν γεμάτο από λάτρεις των κρυπτονομισμάτων.

Γνωρίστε την ομάδα της LYOPAY

H LYOPAY ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΝΙΤ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ Future Blockchain Summit 2022 10-13-10-2022 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ
Η ομάδα της LYOPAY

 

Λίγα λόγια για την έκθεση

Το GITEX GLOBAL είναι η μεγαλύτερη και πιο περιεκτική έκθεση τεχνολογίας στην παγκόσμια ψηφιακή οικονομία. Ενώνοντας επτά κοινότητες σε ένα οικοσύστημα που προκαλεί δέος στο Ντουμπάι:

  • επιχειρήσεις τεχνολογίας,
  • κυβερνήσεις,
  • νεοφυείς επιχειρήσεις,
  • επενδυτές,
  • προγραμματιστές,
  • ακαδημαϊκοί
  • λάτρεις των κρυπτονομισμάτων

H LYOPAY ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΝΙΤ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ Future Blockchain Summit 2022 10-13-10-2022 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣH LYOPAY ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΝΙΤ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ Future Blockchain Summit 2022 10-13-10-2022 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣH LYOPAY ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΝΙΤ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ Future Blockchain Summit 2022 10-13-10-2022 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ

Ζήστε τους πιο εντυπωσιακούς τεχνολογικούς μετασχηματισμούς που συμβαίνουν παγκοσμίως, σε μια ολοκληρωμένη έκθεση Metaverse, Web 3.0, Sustainability, Quantum Computing, 5G, Cloud, Blockchain, AI και Future Mobility, μεταξύ άλλων.

 

Future Blockchain Summit 2022

Το Future Blockchain Summit 2022 (FBS) διοργανώνεται από το Dubai World Trade Center LLC ως διοργανωτής εκδηλώσεων μόνο (αποποίηση ευθύνης). Ο Διοργανωτής της Εκδήλωσης δεν είναι μεσίτης, αντιπρόσωπος ή πράκτορας και δεν σχετίζεται ούτε σχετίζεται με οποιαδήποτε εταιρεία ή άτομο που παρευρίσκεται, εκθέτει ή συμμετέχει στη Σύνοδο Κορυφής.

Ο Διοργανωτής της Εκδήλωσης δεν εμπλέκεται και δεν διευκολύνει με οποιονδήποτε τρόπο, επενδύσεις ή άλλες συναλλαγές στις οποίες μπορεί να εμπλακεί οποιοσδήποτε συμμετέχων στη Σύνοδο Κορυφής, είτε ως επενδυτής, μεσίτης, εκδότης, πωλητής κινητών αξιών ή σε διαφορετική περίπτωση.

Τίποτα που περιέχεται στο παρόν ή στη Σύνοδο Κορυφής δεν αποτελεί πρόσκληση, σύσταση, έγκριση ή προσφορά από τον Διοργανωτή της Εκδήλωσης για αγορά, πώληση, επένδυση, εμπορία ή με άλλο τρόπο συναλλαγή ή συναλλαγή οποιωνδήποτε κινητών αξιών ή άλλων χρηματοοικονομικών μέσων.

Οι συμμετέχοντες θα προβούν σε οποιεσδήποτε συναλλαγές εθελοντικά και με αποκλειστική ευθύνη τους. Ο Διοργανωτής της Εκδήλωσης αποποιείται οποιασδήποτε ρητής ή σιωπηρής εγγύησης και δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια (άμεση ή έμμεση) προκληθεί σε οποιονδήποτε Συμμετέχοντα ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος σε σχέση με τη Σύνοδο Κορυφής.

 

Εκδήλωση ορόσημο της Μέσης Ανατολής για το Blockchain ​​και τα Κρυπτονομίσματα

H LYOPAY ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΝΙΤ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ Future Blockchain Summit 2022 10-13-10-2022 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ

Το 5ο Future Blockchain Summit 2022, το πρώτο και μεγαλύτερο συνέδριο και έκθεση blockchain της περιοχής, θα επιστρέψει στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Ντουμπάι (DWTC) από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου 2022, λειτουργώντας ως σημείο συνάντησης για τις πιο πρωτοπόρες τάσεις της επιχειρηματικής τεχνολογίας στον κόσμο.

Σε τέσσερις ημέρες στο Future Blockchain Summit 2022, οι ειδικοί του κλάδου θα αξιοποιήσουν αμέτρητες ευκαιρίες δικτύωσης, ένα πρόγραμμα συνεδρίων εμπειρογνωμόνων και εργαστήρια μετασχηματισμού για να εξερευνήσουν διαφορετικά θέματα, όπως το blockchain για επιχειρήσεις, το μέλλον των ψηφιακών στοιχείων, τα κρυπτονομίσματα και το Into the Metaverse.

 

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες τάσεις τεχνολογίας. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!

 

ΗΑΕ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Κόμβος ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
Future Blockchain Summit 2022

H LYOPAY ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΝΙΤ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ Future Blockchain Summit 2022 10-13-10-2022 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ

Η Αρχή ρύθμισης κρυπτονομισμάτων (VARA) θα αλληλεπιδρά και τις τέσσερις ημέρες της εκδήλωσης, συγκεντρώνοντας βασικούς ενδιαφερόμενους για να συζητήσουν ρυθμιστικές προτεραιότητες και να διασφαλίσουν την αποδοχή και την υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων ως νόμιμης καινοτομίας που εξυπηρετεί όλους τους επενδυτές και τους χρήστες της τεχνολογίας.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) είναι έτοιμα να γίνουν παγκόσμιος κόμβος για τα κρυπτονομίσματα, καθώς η κεφαλαιοποίηση αγοράς φτάνει τα 1,4 τρισεκατομμύρια δολάρια, αυξημένη κατά 86% από τα προηγούμενα έτη μέχρι σήμερα.

Το Ντουμπάι ανακοίνωσε ένα ρυθμιστικό πλαίσιο για κρυπτονομίσματα και ένας νέος ρυθμιστικός φορέας, η Αρχή κρυπτονομισμάτων του Ντουμπάι (VARA), δημιουργήθηκε ως η πρώτη ρυθμιστική αρχή που έχει παρουσία στο metaverse.

Η Αρχή του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου του Ντουμπάι είναι πλέον μια ολοκληρωμένη ζώνη και ρυθμιστής κρυπτονομισμάτων, προϊόντων, φορέων εκμετάλλευσης και ανταλλαγής.

Η πρωτοβουλία συνάδει με τις αυξανόμενες προσπάθειες του Ντουμπάι να υποστηρίξει τη δικαιοσύνη, τις ίσες ευκαιρίες και τη διαφάνεια στην υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων στον τομέα κρύπτο των ΗΑΕ.

 

Χορηγοί και εταίροι Future Blockchain Summit 2022

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΤΩΝ

Πρωτοπόροι από την κυβέρνηση και τη βιομηχανία σχετικά με την υιοθέτηση blockchain, τις περιπτώσεις χρήσης, τους κανονισμούς ESG και κρυπτονομισμάτων.

ΦΟΡΟΥΜ CRYPTO, DEFI & ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ – 2 ΗΜΕΡΕΣ

Επαναξιολόγηση και πλοήγηση στο μέλλον των Εναλλακτικών Επενδύσεων – Κίνδυνοι και ευκαιρίες.

METAFEST

Επισήμανση ευκαιριών στον κόσμο του Metaverse από την ψυχαγωγία, το λιανικό εμπόριο και την τέχνη που υποστηρίζεται από το Web3.0.

Σχολιάστε