ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Πώς να ανοίξω MetaMask Wallet

Metamask-WALLET-1-LOW-1

Πώς να ανοίξω MetaMask Wallet

Αυτός ο οδηγός θα σας μάθει βήμα-βήμα πώς να ανοίξετε MetaMask wallet και την όλη ιδέα πίσω από τα κρυπτονομίσματα. Μάθετε πώς μπορείτε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα και πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσετε και να συνδέσετε το MetaMask wallet σας.

Ανοίξτε το MetaMask wallet σας εύκολα και γρήγορα

Μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας κλικ στους συνδέσμους στον παρακάτω πίνακα για να ανοίξετε έναν λογαριασμό σε έναν από τους ιστότοπους που προτείνουμε, αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό σε κάποιο από αυτά.

Διαφορετικά, μπορείτε να συνεχίσετε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να ανοίξω MetaMask wallet.

Τα ανταλλακτήρια είναι πλατφόρμες όπου αγοράζετε και πουλάτε κρυπτονομίσματα σε συνεχώς κυμαινόμενες τιμές της αγοράς. Είναι συνήθως τα πρώτα μέρη όπου θα βρείτε διαθέσιμα νέα κρυπτονομίσματα και έτσι πρέπει να είναι η πρώτη σας κίνηση.

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι ανταλλακτηρίων τα «κεντροποιημένα» και τα «αποκεντρωμένα». Τα κεντροποιημένα ανταλλακτήρια λειτουργούν ως μεσάζοντες και μέρη που αποθηκεύουν τα χρήματά σας όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Οι αποκεντρωμένες επιλογές, εν τω μεταξύ, δεν έχουν τρίτο μέρος στον έλεγχο των πραγμάτων και, αντίθετα, απλώς διευκολύνουν τη μεταφορά νομισμάτων μεταξύ των χρηστών.

Για να αποκτήσετε Bitcoin ή άλλα κρυπτονομίσματα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε κεντροποιημένα ανταλλακτήρια ή αποκεντρωμένες εφαρμογές.

Αυτό σημαίνει ότι επιλέγετε μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να συνδέσετε το MetaMask wallet σας σε αυτό και να το χρησιμοποιήσετε για να ανταλλάξετε ή να αγοράσετε κρυπτονομίσματα.

Πώς να εγκαταστήσετε το MetaMask wallet για να λάβετε bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα;

Για να αγοράσετε κρυπτονομίσματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε στο Chain του κάθε κρυπτονομίσματος στο πορτοφόλι MetaMask.

Ξεκινήστε κάνοντας λήψη του MetaMask σε Chrome ή Firefox ή Microsoft Edge (μόνο αυτά τα 3 είναι συμβατά) και για χρήστες smartphone ή iPhone πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής από το Playstore ή το App Store.

Στο άρθρο μας θα χρησιμοποιήσουμε την έκδοση του App Store και θα σας δείξουμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα με φωτογραφίες πώς να εγκαταστήσετε το MetaMask wallet και να λάβετε κρυπτονομίσματα.

Έχετε κατεβάσει την εφαρμογή; Ας αρχίσουμε. Ακολουθήστε τον οδηγό φωτογραφιών μας:

MetaMask wallet

Ξεκινήστε δημιουργώντας ένα νέο πορτοφόλι

Θυμηθείτε να δημιουργήσετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης για να ασφαλίσετε το MetaMask wallet σας.

MetaMask walletMetaMask wallet

Γράψτε τη φράση ανάκτησης

Προστατεύετε πάντα τη φράση ανάκτησης, διαφορετικά θα χάσετε την πρόσβαση σε περίπτωση βλάβης του κινητού ή του υπολογιστή σας.

Χωρίς αυτές τις λέξεις δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε το πορτοφόλι σας σε μια νέα συσκευή και θα χάσετε όλα τα κρυπτονομίσματα που έχετε στο MetaMask wallet σας.

MetaMask wallet

MetaMask walletMetaMask walletMetaMask wallet

Το πορτοφόλι σας δημιουργήθηκε με επιτυχία

MetaMask walletMetaMask wallet

Τώρα μπορείτε να δείτε ότι το MetaMask wallet σας έχει δημιουργηθεί, αλλά βρίσκεται στο δίκτυο Ethereum. Αν θέλετε να στείλε σε άλλο δίκτυο θα πρέπει να το αλλάξετε αυτό.

MetaMask wallet

Στον οδηγό μας θα σας δείξουμε πώς να αλλάξετε το δίκτυο από Ethereum σε Binance Smart Chain.

Τα ίδια βήματα μπορείτε να ακολουθήσετε και για τα υπόλοιπα δίκτυα, ανάλογα με ποια κρυπτονομίσματα θα ασχοληθείτε.

Πώς να συνδεθείτε στο Binance Smart Chain Network;

Ακολουθήστε τον αναλυτικό οδηγό μας για να συνδεθείτε στο δίκτυο Binance Smart Chain όπου μπορείτε να στείλε εύκολα Bnb στο MetaMask wallet σας.

Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στην επιλογή Δίκτυα και επιλέξτε Προσθήκη δικτύου όπως βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες.

MetaMask wallet

Στη συνέχεια, πρέπει να συμπληρώσετε τα ακόλουθα στοιχεία mainnet:

Mainnet

Όνομα δικτύου: Smart Chain
Νέα διεύθυνση URL RPC: https://bsc-dataseed.binance.org/
Αναγνωριστικό αλυσίδας: 56
Σύμβολο: BNB
Διεύθυνσης URL του Explorer: https://bscscan.com

Τώρα είμαστε στο Binance Smart Chain Network όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.

MetaMask wallet

MetaMask wallet

Το επόμενο βήμα σας είναι να μεταβείτε στο πορτοφόλι σας και να κάνετε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή κρυπτονομισμάτων όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω φωτογραφία.

Εκεί θα δείτε ότι πρέπει να κάνετε copy-paste τη διεύθυνση συμβολαίου του κρυπτονομίσματος που θέλετε και να την εισαγάγετε.

Μπορείτε να βρείτε τη διεύθυνση οποιουδήποτε κρυπτονομίσματος στο bscscan.com.

Τώρα μπορείτε να φορτώσετε Bnb στο MetaMask wallet σας και να το ανταλλάξετε με οποιοδήποτε άλλο κρυπτονόμισμα θέλετε!

Να θυμάστε ότι θα πρέπει να πληρώσετε κάποια τέλη για τη συναλλαγή, επομένως μην βάζετε όλα τα Bnb σας, αφήστε μερικά για τα τέλη συναλλαγής.

Πώς να στείλετε Bnb στο πορτοφόλι σας MetaMask;

Υπάρχουν 3 τρόποι για να στείλετε Bnb στο MetaMask wallet σας. Όλα εξαρτώνται από το πόσο εξοικειωμένοι είστε με τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων γενικά.

MetaMask wallet

  • Μπορείτε να ζητήσετε από έναν άλλο χρήστη να στείλει Bnb στο πορτοφόλι σας – OTC (εξωχρηματιστηριακά) από το πορτοφόλι του και να του δώσετε τα χρήματα αυτοπροσώπως.
  • Αγοράστε Bnb από τον λογαριασμό σας Binance και στείλτε τα στη διεύθυνση MetaMask σας επιλέγοντας τη σωστή αλυσίδα, BSC (Binance Smart Chain) όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.
  • Αγοράστε Bnb από οποιοδήποτε κεντροποιημένο ανταλλακτήριο στέλνοντας εμβασμα ή με μεταφορά από την τράπεζα σας.

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός βήμα προς βήμα για το πώς να φτιάξετε MetaMask wallet θα σας βοηθήσει στην πρώτη σας αγορά μεταφορά κρυπτονομισμάτων σε δικό σας πορτοφόλι.

Αφήστε μας ένα μήνυμα παρακάτω εάν θέλετε να ρωτήσετε οτιδήποτε ή χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια μέσω της διαδικασίας.

Δείτε περισσότερα για τα κρυπτονομίσματα:

Σχολιάστε