ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κερδίστε 9150€ σε 14 ημέρες!

Το LYO CREDIT σε 7 ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων

LYO CREDIT σε 7 ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων

Το LYO CREDIT σε 7 ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων

Κάθε εισαγωγή σε νέα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων είναι ένα μεγάλο επίτευγμα της LYOPAY επειδή υποστηρίζει την αξία του LYO CREDIT και την ανάπτυξή του σύμφωνα με την αγορά όγκου.

Η υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων έχει απογειωθεί από το 2017 με πολλούς αρχάριους να θέλουν να επενδύσουν στην αγορά και να επωφεληθούν από την αυξανόμενη τιμή της.

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να κάνετε trading LYO CREDIT και άλλα κρυπτονομίσματα είναι μέσω ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων.

 

Τι είναι τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων;

Τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων είναι ιδιωτικές εταιρεία που παρέχουν διαδικτυακά πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων στους χρήστες τους στα οποία μπορούν να καταθέσουν κρυπτονομίσματα και να μεταφέρουν κρυπτονομίσματα από αυτά.

Ταυτόχρονα, τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων λειτουργούν ως μεσίτες για την ανταλλαγή μεταξύ διαφορετικών κρυπτονομισμάτων και επιτρέπει στους χρήστες να πουλούν κρυπτονομίσματα για παραδοσιακά νομίσματα (ευρώ/δολάρια ΗΠΑ ή stablecoins).

Η τελευταία και πιο χρήσιμη λειτουργία τους είναι ότι ο χρήστης μπορεί να καταθέσει χρήματα σε αυτά και να αγοράσει κρυπτονομίσματα ή να μεταφέρει στον τραπεζικό του λογαριασμό χρήματα από κρυπτονομίσματα που πούλησε.

Το βασικό στοιχείο των ανταλλακτηρίων είναι ότι η ανταλλαγή δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε διαδικτυακά πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων.

Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι είναι ένα ψηφιακό μέσο που επιτρέπει την κατοχή κρυπτονομισμάτων όπως το Bitcoin, το Ethereum, το Puppy coin και το LYO CREDIT.

Αυτό που διαφοροποιεί τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων από άλλες πλατφόρμες ανταλλαγής είναι ότι παρέχουν στους χρήστες πρόσβαση σε ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπου μπορούν να καταθέσουν κρυπτονομίσματα ή να στείλουν κρυπτονομίσματα σε ένα πορτοφόλι εκτός του ανταλλακτηρίου, όπως το LYO Wallet.

 

Το LYO CREDIT  θα το βρείτε στα ακόλουθα 7 ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων

Το LYO CREDIT (LYO) είναι το διακριτικό που δημιουργήθηκε για να λειτουργεί στο οικοσύστημα επιχειρηματικών εφαρμογών LYOPAY.

Χρησιμοποιήστε το για staking, για να αγοράσετε και να πουλήσετε προϊόντα και υπηρεσίες, να πληρώσετε τέλη συναλλαγών με μειωμένο επιτόκιο στις συναλλαγές και για ηλεκτρονικό εμπόριο, crowdfunding, πληρωμές με κάρτα και πολλά άλλα.

Ακολουθήστε την αγορά LYO CREDIT (LYO) στο CoinGecko, τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη πηγή αξιόπιστων δεδομένων κρυπτονομισμάτων στον κόσμο. Ως ιχνηλάτης κρυπτονομισμάτων, θα βλέπετε την τιμή του LYO CREDIT (LYO) μέρα με τη μέρα.

 

LYOTRADE

LYO CREDIT σε 7 ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων
LYO CREDIT ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων LYOTRADE

Το LYO εισήχθη στο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων LYOTRADE.

  • Ανταλλαγή LYO/USDT
  • Πραγματοποιήστε συναλλαγές μεταξύ πορτοφολιών LYO
  • Δείτε την τιμή του LYO που αυξάνεται!

 

BitMart

LYO CREDIT σε 7 ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων
LYO CREDIT ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων BitMart

Το LYO εισήχθη στο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων BitMart.

Το BitMart είναι το 2ο μεγαλύτερο μεταξύ των ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων όπου θα βρείτε το LYO CREDIT (LYO)!

 

LBANK

LYO CREDIT σε 7 ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων
LYO CREDIT ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων LBANK

Το LYO εισήχθη στο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων LBANK.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το διακριτικό LYO είναι διαθέσιμο στο LBank, το παγκοσμίου φήμης χρηματιστήριο ψηφιακών κρυπτονομισμάτων. Ενεργό από το 2015, η εισαγωγή σε αυτό το χρηματιστήριο θα υποστηρίζει την κεφαλαιοποίηση της αγοράς LYO CREDIT (LYO).

 

Bibox

LYO CREDIT σε 7 ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων
LYO CREDIT ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων Bibox

Το LYO εισήχθη στο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Bibox.

Το LYO CREDIT είναι στην ευχάριστη θέση να ενταχθεί στο Bibox, την πρώτη πλατφόρμα εμπορίας ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων AI! Αυτό το ορόσημο θα υποστηρίξει την αξία του διακριτικού και την ανάπτυξή του σύμφωνα με την αγορά όγκου.

Ζεύγος συναλλαγών: LYO/USDT

 

CONSBIT

LYO CREDIT σε 7 ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων
LYO CREDIT ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων CONSBIT

Το LYO εισήχθη στο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων CONSBIT.

Η LYO είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εγγραφή του στο CoinsBit, ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που λειτουργεί από το 2018! Αυτό το ορόσημο θα υποστηρίξει την αξία του διακριτικού και την ανάπτυξή του σύμφωνα με την αγορά όγκου. Τα μέλη του LYOPAY θα συναλλάσσονται και θα πραγματοποιούν συναλλαγές με το διακριτικό LYO CREDIT.

Ζεύγος συναλλαγών: LYO/USDT

 

EXMO

LYO CREDIT σε 7 ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων
LYO CREDIT ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων EXMO

Το LYO εισήχθη στο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων EXMO.

Η εισαγωγή του στο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων EXMO θα υποστηρίξει την κεφαλαιοποίηση της αγοράς LYO CREDIT.

 

HitBTC

LYO CREDIT σε 7 ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων
LYO CREDIT ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων HitBTC

Το LYO εισήχθη στο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων HitBTC.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξη του LYO CREDIT στο HitBTC, ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που λειτουργεί από το 2013! Αυτό το ορόσημο θα υποστηρίξει την αξία του διακριτικού και την ανάπτυξή του σύμφωνα με την αγορά όγκου.

Ζεύγος συναλλαγών: LYO/USDT

  • Trading
  • Καταθέσεις
  • Αναλήψεις

 

Διεύθυνση και κλειδί πορτοφολιού

Για να κατανοήσετε τη χρήση του πορτοφολιού, θα πρέπει επομένως να εξοικειωθείτε με τις έννοιες της διεύθυνσης και του κλειδιού:

 

Διεύθυνση

Μια διεύθυνση είναι ένα τυχαίο σύνολο αριθμών και γραμμάτων που αντιπροσωπεύουν έναν τύπο μοναδικού αριθμού παρόμοιο με έναν αριθμό τραπεζικού λογαριασμού. Για παράδειγμα, εδώ είναι η διεύθυνση δημιουργίας Bitcoin – η πρώτη διεύθυνση Bitcoin: 1A1zP1eP5QGefi2DMPTfTL5SLmv7DivfNa.

Μπορείτε ελεύθερα να μοιραστείτε τη δημόσια διεύθυνσή σας με άλλους. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν να στείλουν κρυπτονομίσματα στη διεύθυνσή σας.

Κλειδί πορτοφολιού:

  1. δημόσια κλειδιά
  2. ιδιωτικά κλειδιά

Τα δημόσια κλειδιά είναι συγκρίσιμα με αριθμούς λογαριασμών. Μπορούν να κοινοποιηθούν ελεύθερα με όλους και οποιοσδήποτε μπορεί να τους στείλει διακριτικά LYO CREDIT.

Τα ιδιωτικά κλειδιά, από την άλλη, πρέπει να παραμένουν ιδιωτικά, όπως υποδηλώνει το όνομά τους. Μπορείτε να τα θεωρήσετε ως ένα είδος PIN ή κωδικού επαλήθευσης, που μαζί με το αντίστοιχο δημόσιο κλειδί σας δίνει πρόσβαση στα κρυπτονομίσματα σας στο blockchain.

 

Νέα εισαγωγή σε ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων για το LYO CREDIT!

LYO CREDIT σε 7 ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων
LYO CREDIT σύντομα σε νέα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων

Το διακριτικό LYO CREDIT (LYO) δεν σταματά ποτέ και σύντομα θα εισαχθεί σε νέο ανταλλακτήριο!

 

Το LYO CREDIT υπέβαλε αίτηση για εισαγωγή στο CoinMarketCap!

LYO CREDIT σε 7 ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων
LYO CREDIT σύντομα στο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων CoinMarketCap

Η παρουσία σε πολλά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων θα ενισχύσει την ανάπτυξη της αγοράς διακριτικών LYO CREDIT και την αξία του. Μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη ανακοίνωση εγγραφής!

 

Δείτε περισσότερα για τα κρυπτονομίσματα:

Σχολιάστε