ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

6 Απλές Συμβουλές Επιβίωσης Στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν

6 Απλές Συμβουλές Επιβίωσης Στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν

Το ηλεκτρονικό επιχειρείν είναι μια έννοια καραμέλα που έχει καταλήξει στο συρτάρι πολλών γραφειοκρατών. Το ηλεκτρονικό επιχειρείν δεν είναι κάτι άπιαστο ή τεράστιο. Για μένα είναι κάτι πολύ απλό.

 

1. Φτιάξτε το δικό σας Blog

Ένα blog σε WordPress ή μια ιστοσελίδα σε WordPress είναι σήμερα επιτακτική ανάγκη.

symvoules-ilektroniko-epixeirein-3

2. Καλύψτε μια βασική ανθρώπινη ανάγκη ηλεκτρονικά

Θα πρέπει να καλύψετε μία ανάγκη σε μια αγορά στόχο που χρησιμοποιεί αποκλειστικά το Ίντερνετ για να καλύψει αυτήν την ανάγκη. Αυτή την ανάγκη θα πρέπει να την ικανοποιήσετε καλύτερα από τον ανταγωνισμό και σε χαμηλότερη τιμή για να θέλουν οι άνθρωποι να σας πληρώσουν και εσείς να βγάλτε λεφτά από αυτό.

Η πρόκληση είναι να αναγνωρίσετε μια ανθρώπινη ανάγκη με επαρκή ζήτηση ούτως ώστε να είναι βιώσιμη η αγορά στόχος ή το μικρομερίδιο ή μικροτμήμα της εν λόγω αγοράς. Μετά θα πρέπει να αναπτύξετε μια υπηρεσία ή ένα προϊόν για να καλύψετε αυτήν την ανθρώπινη ανάγκη και να βγάλτε λεφτά. Εάν κατανοήσετε το συγκεκριμένο βήμα λάθος, δυστυχώς όλο το ηλεκτρονικό blog θα έχει άσχημη κατάληξη. Θα έχετε δημιουργήσει μια ιστοσελίδα που δεν θα έχει καθόλου επισκέπτες ή θα έχετε επισκέπτες αλλά κανένας τους δεν θα αγοράζει αυτό που πουλάτε, οπότε θα είναι ακατόρθωτο ή εξαιρετικά δύσκολο να βγάλτε λεφτά.

Όταν διαλέγετε το θέμα του blog σας, την αγορά στόχο δηλαδή συνδυάζετε δύο βασικά πράγματα.

  1. Τι μπορείτε να προσφέρετε και το κάνετε καλά και με ευχαρίστηση για να βοηθήσετε τους άλλους
  2. Και τι πραγματικά οι άνθρωποι χρειάζονται ή επιθυμούν και είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν χρήματα γι’ αυτό.

3. Χρησιμοποιήστε πραγματικό ελκυστικό μάρκετινγκ και σταματήστε να κυνηγάτε τους ανθρώπους

Ξέρετε ποιος είναι ο βασικός λόγος που τα καταστήματα έχουν βιτρίνα; Για να προσελκύουν κόσμο. Χρησιμοποιούν τους παγκόσμιους νόμους της έλξης για να βρούνε πελάτες αντί να σας κυνηγάνε στα τηλέφωνα. Κάντε το ίδιο και δημιουργήστε μια εξαιρετικά ελκυστική εικόνα για τον εαυτό σας και για το κατάστημά σας που είναι η ηλεκτρονική σας σελίδα.

4. Δοκιμάστε τα πάντα στην πορεία προς την επιτυχία

Το μάρκετινγκ έχει να κάνει με τεστ, με δοκιμές και με πειράματα. Δεν υπάρχει μαγική συνταγή για την επιτυχία στο ίντερνετ και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να έχετε επιμονή και υπομονή για να συνεχίσετε να προσπαθείτε μέχρι να πετύχετε.

Μέχρι σήμερα έχω φτιάξει πάνω από 400 sites, εκ των οποίων μιλώντας με αυτά που γνωρίζω σήμερα, μόνο το 10% ήτανε επιτυχημένα. Για να φτιάξω 40 πετυχημένα sites λοιπόν χρειάστηκε να δημιουργήσω και άλλα 360 αποτυχημένα. Φανταστείτε να τα παρατούσα στο  δέκατο ή στο εικοστό site που ήτανε ακόμα αποτυχημένο.

5. Αποφύγετε το σύνδρομο των γυαλιστερών αντικειμένων

Μην ενθουσιάζεστε με το παραμικρό και μην νομίζετε κάθε φορά ότι πιάσατε τον παπά από τα αρχίδια. Η επιτυχία έρχεται με μικρά σταθερά βήματα, αλλιώς θα ήτανε τζόγος ή σαν να κερδίζαμε στο τζόκερ.  Και από ότι θυμάμαι δεν έχω κερδίσει ακόμη στο τζόκερ. Ο ενθουσιασμός όταν είναι άκρατος και όχι σταθερός σας αποσπά από το στόχο σας και χάνετε την εστίαση στα βασικά πράγματα που πρέπει να κάνετε για να πετύχετε. Έτσι κάθε φορά που ανακαλύπτετε τον τροχό, ησυχάζεστε και χάνετε πολύτιμο εργασιακό χρόνο.

6. Τέλος κάντε αυτό που σας αρέσει μόνο

Μην επηρεάζεστε από τους ανθρώπους που σας υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια, ακολουθήστε τη καρδιά σας και κάντε μόνο αυτό που σας αρέσει για να επιτύχετε. Σύμφωνα με τον Ναπολέων Χιλ ο μόνος και ποιο σίγουρος δρόμος για να επιτύχει κάποιος είναι να αγαπάει αυτό που κάνει για να συνεχίσει να το κάνει ακόμα και όταν δεν θα υπάρχει οικονομικός λόγος να το κάνει.

Άμα σας άρεσε το άρθρο και ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε την δική σας ηλεκτρονική επιχείρηση, κάντε μου ένα τηλέφωνο στο 6972.364.387 ή αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

Σχολιάστε