ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Happy Birthday: 1 Χρόνος ParaMarketing Blog!

happy-birthday-one-year

Happy Birthday: 1 Χρόνος ParaMarketing Blog!

Φίλοι μου γεια σας! Να σας καλωσορίσω με μια μέρα καθυστέρηση λόγω πολύ μεγάλου φόρτου εργασίας στο επετειακό άρθρο! Σήμερα στις 1 Αυγούστου 2014 κλείνουμε ένα χρόνο ParaMarketing! Χρόνια μας πολλά!

Ένας χρόνος μαζί, 250 δημοσιεύσεις και περισσότερα από 163 βίντεο!

Ξεκίνησα αυτό το blog πριν από ένα χρόνο και ενώ ήμουνα ακόμα φαντάρος στην Πρώτη Στρατιά Λάρισας. Μόλις είχα επιστρέψει από την τριτοκοσμική Ευρώπη, μαζί με τη γυναίκα μου μετά από μια περιπέτεια υγείας που λίγο κόντεψε να της στοιχίσει τη ζωή στην Ευρώπη των θεσμών και στην Ευρώπη των Λαών. Ευτυχώς όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν σαν να ήταν ένας εφιάλτης, ένα κακό όνειρο που δεν θα ξαναρθεί.

Έτσι χωρίς ένα ευρώ στη τσέπη, επιστρέφοντας στην Ελλάδα για να πάω στο στρατό, έμενα στη μάνα μου με τη γυναίκα μου προσωρινά, μέχρι να βρούμε τι θα κάνουμε και φυσικά να τελειώσω τη θητεία μου.

Ήθελα όμως μέσα μου να κάνω κάτι δικό μου. Όμως ήθελα να είναι μια επιχείρηση που να μου αρέσει να την κάνω κάθε μέρα και να χαίρομαι για αυτήν.

Αγόρασα ένα ελληνικό domain, γιατί εδώ και 2 χρόνια είχα ένα αντίστοιχο αγγλικό ParaMarketing blog,που όμως δεν μου απέφερε τίποτα σε έσοδα. Και ενώ ήμουνα ακόμα φαντάρος στην πρώτη Στρατιά, έκατσα και έγραψα ένα μνημειώδη έργο, το Λεφτά στο ίντερνετ. Έναν οδηγό 30 σελίδων για το πως να βγάλει κάποιος λεφτά από το ίντερνετ!

Ήθελα να μεταφέρω όλες τις γνώσεις που είχα στο ίντερνετ και στο μάρκετινγκ στην ελληνική αγορά, αλλά δεν ήξερα ακριβώς πως. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα ως στόχο να βγάλω λεφτά από το ίντερνετ, δουλεύοντας αποκλειστικά από το σπίτι και μόνο. Μετά από περιπέτεια μερικών μηνών τα κατάφερα και βρήκα τον τρόπο!

Αυτό που με έκανε να πετύχω ήτανε η πίστη στον εαυτό μου και η σκληρή δουλειά!

Το ParaMarketing σε αριθμούς!

Σε ένα χρόνο ήμουνα πολυγραφότατος και πολύ εργατικός! Ορίστε τα κατορθώματα μου σε αριθμούς:

 • 250 δημοσιεύσεις
 • 1900 σελίδες
 • 163 βίντεο
 • 75 εγκαταστάσεις WordPress
 • 990 συνδρομητές στη λίστα μου
 • 4.475 followers στο twitter
 • 3 Οδηγοί με τρεις σειρές βίντεο μαθημάτων
 • 3 ολικά redesign στο blog μου

Και ο λογαριασμός ανεβαίνει καθημερινά!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους φανατικούς αναγνώστες μου που με δίνεται καθημερινά κίνητρο για να δημοσιεύσω συνέχεια καινούριο, ποιοτικό, μοναδικό περιεχόμενο!

Άμα ακόμα δεν είστε συνδρομητής, τότε μην χάνετε άλλο χρόνο και γίνετε συνδρομητής εντελώς δωρεάν σήμερα!

Το μυστικό της επιτυχίας όπως το έχετε καταλάβει και όλοι σας είναι η σκληρή, καθημερινή εργασία γύρω από το ίντερνετ. Εδώ και ένα χρόνο εργάζομαι καθημερινά στο blog μου και σε όλα τα άλλα έργα που έχω για λογαριασμό πελατών. Μετά από ένα χρόνο σκληρής δουλειάς η τύχη μου έχει χαμογελάσει.

Πολλοί νομίζουν ότι είμαι κωλόφαρδος που βλέπω την επιχείρηση μου να ανεβαίνει. Εγώ τους απαντάω ότι όσο πιο σκληρά δουλεύω, τόσο πιο πολύ κωλόφαρδος γίνομαι.

Η φιλοσοφία της επιτυχίας πίσω από το ParaMarketing Blog

Η φιλοσοφία της επιτυχίας πίσω από το ParaMarketing Blog είναι απλή. Καταρχάς να σας ενημερώσω από την αρχή ότι δεν υπάρχουν μυστικά και παρακάμψεις στην επιτυχία.

Ήθελα να κάνω την δική μου ηλεκτρονική επιχείρηση τύπου ίντερνετ μάρκετινγκ που όμως να έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

1. Να είναι διαχρονική

Ήθελα να έχω ένα προϊόν και μια υπηρεσία ή μια αγορά που να μην γνωρίζει κρίση και να έχει συνεχώς άνθιση. Να μην υπόκειται σε διακυμάνσεις και διεθνής τάσεις ή εποχικότητα και αυτό είναι το ίντερνετ και όλες οι παρελκόμενες υπηρεσίες SEO και Web Design.

2. Να έχει τα ελάχιστα δυνατά έξοδα

Η βασική αρχή think big, bugdet small. Δηλαδή σκεφτείτε μεγάλα, προγραμματίστε όμως για μικρά έξοδα. Δεν ήθελα να πάρω τα ρίσκα του παρελθόντος με γραφεία και υπαλλήλους και επιχειρήσεις με χιλιάδες ευρώ έξοδα το μήνα.

Ήθελαν να έχω μια επιχείρηση χωρίς ρίσκο και χωρίς πολλά έξοδα για να μπορέσει να είναι βιώσιμη και να λειτουργεί αέναα και αυτόματα.

3. Να γίνεται από το σπίτι

Προτιμούσα την άνεση του σπιτιού μου, να μπορώ με ένα σάλτο να φτάνω από το κρεβάτι στο γραφείο μου και να μπορώ να τρώω και να πίνω το καφεδάκι μου στον δικό μου άνετο περιβάλλον που θα έχω διαμορφώσει από το σπίτι μου.

4. Να βασίζεται στο ελκυστικό μάρκετινγκ

Δεν ήθελα με κανέναν λόγο να κάνω τα ίδια λάθη του παρελθόντος. Δεν ήθελα να πηγαίνω εγώ στον πελάτη, να τον ψάχνω με το αμάξι τη στιγμή που το κόστος των μετακινήσεων είναι απαγορευτικό. Επίσης, το γεωγραφικό εμπόδιο είναι και αυτό απαγορευτικό άμα βασίζομαι στην προσέγγιση τετ α τετ με τον πελάτη.

Επειδή η έδρα μου είναι στη Λάρισα ήτανε πολύ δύσκολο να βασίζομαι χωρίς το ίντερνετ σε μια πανελλήνια ή παγκόσμια εμβέλεια.

Πρώτον γιατί δεν μου φτάνει ο χρόνος και δεύτερον γιατί κοστίζει πολύ. Έπρεπε να βρω πελάτες αποκλειστικά από το ίντερνετ και να τους ελκύσω μέσω ίντερνετ με τεχνικές μαγνητικού μάρκετινγκ και μόνο. Όχι τηλέφωνα, όχι ραντεβού επί ραντεβού.

Έπρεπε να βρω έναν τρόπο να τοποθετήσω τον εαυτό μου ως ειδικό μπροστά στα μάτια των πελατών μου και να βρω έναν τρόπο να τους γράψω στη λίστα μου. Έπρεπε να γίνω ένας μάγος του Personal Branding για αυτό και όπως βλέπετε έχω διαμορφώσει σε τέτοιο βαθμό προσωπικής προβολής το blog μου.

Είχα παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια πάρα πολλά σεμινάρια και webinar αμερικάνικων εταιρειών που είχαν εφαρμόσει με επιτυχία το μαγνητικό μάρκετινγκ στην ουσία πουλώντας αέρα και είχαν απίστευτα αποτελέσματα. Το θέμα ήτανε πως να κάνω και εγώ το ίδιο.

5. Να είναι αφορολόγητη

Ήθελα η επιχείρηση μου να είναι αφορολόγητη στην ελληνική επικράτεια και έτσι επέλεξα να κάνω μια εταιρεία στη Βουλγαρία που να παρέχει ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Δεν ήθελα επ’ ουδενί λόγω να ξανακάνω έναρξη στην εφορία στην Ελλάδα για να πληρώνω την εγκληματική οργάνωση που μας χρεοκόπησε και μας έφερε τόσα δεινά. Ήμουνα πεπεισμένος μέχρι το κόκαλο ότι ποτέ δεν θα ξαναεπανέλαβα τα λάθη του παρελθόντος. – αυτό το έχω πει 5 φορές μέχρι τώρα, ακόμα τσούζει!

Αυτό το λέω που είμαι στο κλείσιμο μιας παλιάς επιχείρησης που πήγε άπατη και με έβαλε μερικές χιλιάδες ευρώ μέσα στην εφορία και στο ΤΕΒΕ. Έτσι δεν ήθελα και δεν θέλω να ξαναακούσω για πράγματα όπως έναρξη, εφορία, ενοίκια, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ κτλ.

Η θα είναι αφορολόγητη ή με ελάχιστη φορολογία 10% και έξοδα λειτουργίας στη Βουλγαρία ή τίποτα. Και αυτό είναι νόμος απαράβατος για μένα και τα παιδιά μου.

6. Να είναι άπειρα επεκτάσιμη, να μην βασίζεται στην φυσική μου παρουσία

Ο χρόνος είναι το πολυτιμότερο αγαθό και το πρόβλημα με το χρόνο είναι ότι δεν αποθηκεύεται και είναι και πεπερασμένος. Ήθελα να έχω χρονική ελευθερία και ανεξαρτησία για να μπορώ να ζω και να μην είμαι σκλάβος της επιχείρησης μου, όπως πάρα πολλοί μικροεπιχειρηματίες σήμερα.

Ήθελα το εισόδημα μου να μην εξαρτάται από τον χρόνο εργασίας μου αποκλειστικά, αλλά να από την αξία που παρέχω στους πελάτες μου.

Ακόμα δεν το έχω καταφέρει ολοκληρωτικά αυτή τη στιγμή, αλλά είμαι στην πορεία υλοποίησης και αυτού του στόχου.

7. Να μην έχω συναιτέρους

Ένα από τα αδύνατα σημεία μου ήτανε οι συνέταιροι μου. Μετά από 15 χρόνια πολλών συνεταιρισμών, ο μοναδικός τελικά που επωφελήθηκε από τον συνεταιρισμό ήτανε μόνο οι άλλοι.

Αυτό έπρεπε να σταματήσει. Έπρεπε να μείνω μόνος μου και να ξεριζώσω μερικά περιοριστικά πιστεύω που με οδήγησαν στην απόκτηση συνέταιρων. Το περιοριστικό πιστεύω ήτανε ότι δεν πίστευα στον εαυτό μου ότι θα τα καταφέρω μόνος μου και για αυτό χρειαζόμουνα και έναν ακόμη ψηφιακό κηφήνα να με βοηθάει και να με εμψυχώνει.

Από τι στιγμή που αποφάσισα να κάνω τα πάντα για να πετύχω μόνος μου και να πιστέψω στον εαυτό μου και στις ικανότητες του κατά΄100%, τότε η ίδια η πίστη μου έγινε αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

Αποφασίστε να πετύχετε και πιστέψτε στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας απόλυτα και στο 100%. Τότε μόνο θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις και θα κάνετε όλες τις απαραίτητες διορθώσεις για να εκπληρώσετε όλα τα όνειρα σας.

Ακόμα και σήμερα δέχομαι πολλές προτάσεις για συνεργασίες από άτομα που δεν έχουν παρά μόνο να ωφεληθούν από μένα. Όλα αυτά τα βλέπω σαν χάσιμο χρόνου και με μηδενικό όφελος. Προσοχή στις σειρήνες και σε όλους τους επίδοξους που θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν.

8. Να έχω ελεύθερο ωράριο και να είμαι ανεξάρτητος

Σήμερα σηκώθηκα στις 10 και μισή, σχεδόν όπως και κάθε μέρα το ωράριο μου το οποίο είναι και λίγο ελεύθερο ξεκινάει από το πρωϊ και πάει μέχρι το βράδι με μερικά διαλείμματα για να φάω, να πάω πάλη και να μαγειρέψω, να πάω για ψώνια κτλ.

Κανείς δεν θέλω να με απαγορέψει το πρόγραμμα μου, ούτε να μου το αλλάξει και δεν κάνω καμία υποχώρηση σε αυτό. Έχω παρατηρήσει ότι αποδίδω καλύτερα όταν δουλεύω στο δικό μου ωράριο, παρά στο ωράριο που μου έχει επιβληθεί.

9. Να αφήσω κάτι πίσω μου που να μείνει

Μέχρι τώρα, εδώ και 15 χρόνια δούλευα για λογαριασμό άλλων (συναίτεροι, κράτος, αφεντικά). Μόνο κατά επίφαση ήμουνα επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας. Ως αποτέλεσμα αυτής της εκμετάλλευσης ήτανε ποτέ μέχρι τώρα να μου έχει μείνει κάτι.

Μόνο η πικρία των λαθών και των πέτρινων χρόνων που πέρασα.

Ήτανε καιρός να κεφαλαιοποιήσω τα λάθη μου και να κάνω κάτι δικό μου που να μου μείνει σε μένα και να αφήσω κάτι και στα παιδιά μου.

Ξέρω πως πάρα πολλοί ταυτίζεστε με μένα και σίγουρα σκέφτεστε το ίδιο, για αυτό σας το λέω από τα βάθη της καρδιάς μου, τώρα είναι η ώρα να κάνετε τη δική σας ηλεκτρονική επιχείρηση!

Interest και Internet Lifestyle

Μετά από ένα χρόνο, κατάφερα να αποκτήσω το δικό μου internet lifestyle όπως το έχω φανταστεί και σχεδιάσει. Είμαι τελείως ανεξάρτητος και αυτόνομος και αυτάρκης και έτσι έχω μάθει τα τελευταία χρόνια. Επίσης είμαι και πολύ ευτυχισμένος και μου αρέσει αυτό που κάνω.

Η δουλειά μου είναι η ίδια το internet lifestyle και μου επιτρέπει να χαίρομαι μετά από πολύ καιρό τη ζωή και όλες τις χαρές τις στην Λάρισα όπου και μένω.

Μπορείτε να δείτε μερικά στιγμιότυπα από το ίντερνετ lifestyle που σας λέω στο παρακάτω βίντεο: Αποκτήστε το δικό σας internet lifestyle με το δικό σας blog!

Σας ευχαριστώ όλους εσάς που με υποστηρίζετε ένα χρόνο! Αφήστε τα σχόλια σας στο κάτω μέρος του άρθρου και κάντε και ένα like ή share στο Facebook!

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

2 σκέψεις στο “Happy Birthday: 1 Χρόνος ParaMarketing Blog!”

 1. Χρόνια πολλά ParaMarketing! Σου εύχομαι να μας διδάξεις το νέο σου ίντερνετ lifestyle και να μας βοηθήσεις όλους εμάς να πετύχουμε στο ίντερνετ!

  Απάντηση

Σχολιάστε