ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ONLINE REPUTATION MANAGEMENT

ONLINE-REPUTATION-MANAGEMENT-DIAXEIRISI-ETAIRIKIS-FIMIS-1

ONLINE REPUTATION MANAGEMENT

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΦΗΜΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΦΗΜΗΣ

Mήπως μουτζουρώθηκε το όνομα σας στη Google;

Η διαχείριση εταιρικής φήμης ή και η διαχείριση της προσωπικής φήμης όταν πρόκειται για κάποιο πολιτικό πρόσωπο, δημόσιο πρόσωπο ή ελεύθερο επαγγελματία είναι ένα πολύ σημαντικό πράγμα στις μέρες κυρίως λόγω του ηλεκτρονικού αποτυπώματος που μένει στη Google, στα social media και σε άλλες ιστοσελίδες στο ίντερνετ.

Πολλές φορές αρνητικά σχόλια, ή αρνητικές αξιολογήσεις και αρνητικά άρθρα σπιλώνουν το πρόσωπο εταιρειών και ανθρώπων και τους ακολουθούν για χρόνια χωρίς να είναι αντιπροσωπευτικά της πραγματικής εικόνας αυτού του προσώπου ή του οργανισμού.

Για παράδειγμα, μπορεί κάποιο υβριστικό άρθρο που έχει γραφτεί σε κάποια κακιά χρονική στιγμή με σκοπό να σπιλώσει την φήμη της εταιρείας σας και το οποίο έχει προωθηθεί με SEO στις μηχανές αναζήτησης είναι ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα και μπορεί να στοιχίσει σε κάποια επιχείρηση χιλιάδες ή και εκατομμύρια ευρώ.

Εξαφανίζουμε τα αρνητικά άρθρα και σχόλια από το ίντερνετ

Η εταιρεία μας έχει πολυετή πείρα στον χώρο του ίντερνετ και του SEO και έχουμε την δυνατότητα να διαχειριστούμε τέτοιες κρίσεις online reputation management με σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες SEO ώστε να συμπιέσουμε τους ανταγωνιστές σας και τα αρνητικά δημοσιεύματα στο βάθος των μηχανών αναζήτησης και στις τελευταίες σελίδες των αποτελεσμάτων της Google.

Ποιες υπηρεσίες online reputation management αναλαμβάνουμε;

Η εταιρεία μας και η εξειδικευμένοι συνεργάτες μας που κάνουν αυτή τη δουλειά χρόνια, αναλαμβάνουν τις παρακάτω υπηρεσίες διαχείρισης εταιρικής φήμης:

  • Βελτίωση αποτελεσμάτων εταιρικών site και εταιρικών ιστοσελίδων με στόχο την εξαφάνιση των αρνητικών σχολίων και των αρνητικών δημοσιευμάτων
  • Στόχευση με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά και ανακατάταξη των εταιρικών ιστοσελίδων με βάση αυτές τις λέξεις κλειδιά
  • Στόχευση με τις αρνητικές λέξεις κλειδιά σε νέες εταιρικές δημοσιεύσεις
  • Εξαφάνιση αρνητικών σχολίων από τις μηχανές αναζήτησης και τη Google
  • Αποκατάσταση της αλήθειας με συγγραφή άρθρων σε τρίτα blog 

Όλες οι υπηρεσίες μας online reputation management παρέχονται με απόλυτη εχεμύθεια και σεβασμό στο επαγγελματικό απόρρητο των πελατών μας και στόχο έχουν την αποκατάσταση της αλήθειας.

Οτιδήποτε και να έχει συμβεί στην επιχείρηση σας στο ίντερνετ, πάντα η κατάσταση είναι αναστρέψιμη αρκεί να ξεκινήσετε σήμερα και να ζητήσετε την βοήθεια των ειδικών στο SEO και στην διαχείριση της εταιρικής φήμης.

Σχολιάστε