ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΠΕΛΑΤΕΣ

Δείτε το ενδεικτικό portfolio κατασκευής ιστοσελίδων και κατασκευής eshop

Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή κατασκευή ιστοσελίδων. Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική σας παρουσία.

Web Design και κατασκευή ιστοσελίδων

Μερικά από τα site πελατών μας σε τεχνολογία WordPress, το πιο δημοφιλές σύστημα κατασκευής ιστοσελίδων και διαχείρισης περιεχομένου με τις περισσότερες επεκτάσεις και πρόσθετα. Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του WordPress και δημιουργήστε ένα δυναμικό site που θα βγαίνει πρώτο στη Google με διαφορά!

E-shop Design

Το Woocommerce μετατρέπει το WordPress σε ηλεκτρονικό κατάστημα έτοιμο να δεχτεί τις πρώτες παραγγελίες μέσα σε λίγες μέρες. Διαθέτει σύνδεση με τις τράπεζες και το paypal και άπειρες δυνατότητες αποστολής και πληρωμών.

SEO- Search Engine Optimization

Ανεβάστε την ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα της Google μέσω των μοναδικών υπηρεσιών SEO που παρέχουμε για όλα τα είδη των sites. Ακόμα και να έχετε μια παλιά ιστοσελίδα, μπορεί και αυτή με τις κατάλληλες ρυθμίσεις να βελτιώσει την συνολική της ορατότητα στις μηχανές αναζήτησης και να αυξήσει δραματικά την οργανική επισκεψιμότητα.

Βρείτε νέους πελάτες και κατακτήστε νέες αγορές!

Τέλος προώθηση ιστοσελίδας με SEO, δημιουργία backlinks, copywriting και email marketing κάθε εβδομάδα με συγγραφή newletters.

Αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας κατά 600%, διπλασιασμός των πωλήσεων και αύξηση της συνολικής επισκεψιμότητας κατά 800%.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή e-shop και επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδων.

Δείτε περισσότερα για Υπηρεσίες SEO.

Αυτά είναι μόνο μερικά ενδεικτικά έργα και ιστοσελίδες που έχει κατασκευάσει η εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια λειτουργίας της. Συνολικά έχουμε αναλάβει την κατασκευή και την ολοκλήρωση πάνω από 500 ιστοσελίδων μέχρι σήμερα και να θέλετε να σας στείλουμε ένα αναλυτικό portfolio για να δείτε τη δουλειά μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα κιόλας.

Οι πελάτες μας

montclaireroofingcontracting.com

Επανασχεδιασμός (re-design) και προώθηση SEO. Κατασκευαστική εταιρεία με έδρα την Νέα Υόρκη!

Κατασκευαστική εταιρεία με έδρα την Νέα Υόρκη! Για όποια ανακαίνιση ή ανακατασκευή χρειάζεστε στο σπίτι σας επισκεφτείτε το gikascontracting.com. Επανασχεδιασμός της ιστοσελίδας και προώθηση με υπηρεσίες SEO για 100% πιο γρήγορα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.

SPIRALHOMEOPATHY

Ιστοσελίδα για την ομοιοπαθητική απο την ομοιοπαθητικό και φαρμακοποιό Σταυριάννα Περβολαράκη. Σχεδιασμός και υλοποίηση για τα καλύτερα αποτελέσματα!

REAL LIFE HELLAS

reallifehellas ηλεκτρονικό κατάστημα με φίλτρα νερού σε τεχνολογία woocommerce για την εξασφάλιση των καλύτερων πωλήσεων των προιόντων.

apofraxeis antoniou

Αποφράξεις Αντωνίου  για εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο και τις 7 ημέρες της εβδομάδας, όλο το χρόνο! Αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων!

WEB-DESIGN ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Ιστοσελίδα αποφράξεων Αντωνίου και στην Καλιθέα. Web design και προώθηση απο το paramarketing

APOFRAXEIS-ANTONIOU-PARAMARKETING.GR

Ιστοσελίδα αποφράξεων Αντωνίου.No 1 στα αποτελέσματα αναζήτησης για αποφράξεις σε όλες τις περιοχές της Αθήνας και σε όλη την Ελλάδα!

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ

24gr.gr Ιστοσελίδα εύρεσης τεχνικού για πάνω απο 40 ειδικότητες. Web design και SEO services!

WEB DESIGN GOATHENSTOUR

Γραφείο ταξιδιών και ιδιωτικών ξεναγήσεων στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Goathenstour για μοναδικές περιηγήσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες!

4BAG-ESHOP.GR-WEB-DESIGN

E-shop με επώνυμες τσάντες 4bag.gr. Όλες οι απαραίτητες τεχνολογίες και υπηρεσίες woocommerce για να έχετε το πιο αποδοτικό ηλεκτρονικό κατάστημα που θα σας εξασφαλίσει τις καλύτερες πωλήσεις

THERMOGALLERY

E-shop για όλα τα είδη τάπερ φαγητού και θερμών.

110% εγγυημένα αποτελέσματα!

Αύξηση των πωλήσεων και των εσόδων!

LIONSNINE.GR-WEB-DESIGN

Παραδοσιακός ξενώνας LionsNine στο Πήλιο με δυνατότητα κρατήσεων και άψογη παρουσίαση των δωματίων του ξενοδοχείου.

yannisasmr.com

Yannisasmr.com είναι μια ιστοσελίδα με asmr videos,  ήχοι που ακούγοντας τους σας βοηθούν να χαλαρώσετε και ερεθίζουν διάφορα αισθητήρια του εγκεφάλου.  Μια επίσκεψη θα σας πείσει!!

birthdaywishesstar.com

Το birthdaywishesstar.com  είναι ένα site που μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα ευχών γενεθλίων για κάθε άτομο που σας ενδιαφέρει και για κάθε περίσταση. Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ευχών που ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση και είναι πάντα πρωτότυπες και μοναδικές

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ – SPEECHVOICE

Προώθηση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης με τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων.

Mobile First Design

Η κατασκευή ιστοσελίδων που είναι ειδικά σχεδιασμένα για κινητά τηλέφωνα είναι το δυνατό σημείο μας. Σύμφωνα με τις τελευταίες αλλαγές του αλγορίθμου της Google, όλες οι ιστοσελίδες που δεν είναι σχεδιασμένες με την τεχνολογία Mobile First έχουν κάποια σχετική αλγοριθμική ποινή.

Επίσης, άμα λάβει κανείς υπόψιν του ότι το 51% των αναζητήσεων στο ίντερνετ γίνεται από κινητά, μάλλον θα πρέπει να αντιληφθεί ότι πρώτη προτεραιότητα είναι το κινητό τηλέφωνο και όχι ο σταθερός υπολογιστής.

Όλα τα site που κατασκευάζουμε σήμερα είναι σχεδιασμένα 100% με την φιλοσοφία mobile first design.

Κατασκευάστε σήμερα ένα site που θα βγαίνει στην πρώτη σελίδα της Google!

Η πρώτη σελίδα στη Google δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη άμα θέλετε να επιβιώσετε στον συνεχή αυξανόμενο ανταγωνισμό. Πιστέψτε με χωρίς κίνηση και επισκεψιμότητα, δεν θα αποκτήσετε ποτέ πελάτες.

Άμα σκέφτεστε να κατασκευάσετε την πρώτη σας ιστοσελίδα, τότε θα πρέπει να λάβετε τις βασικές αρχές του SEO υπόψιν σας. Θα πρέπει να εμπιστευτείτε τους ειδικούς για να κάνετε την ιστοσελίδα σας βιώσιμη.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ιστοσελίδας

 

seo-web-design-divramis

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΒΡΑΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, E-SHOP & SEO

6972.364.387 Email: xanthogenous@ gmail.com

8 σκέψεις στο “ΠΕΛΑΤΕΣ”

Σχολιάστε