ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ-SEO SERVICES

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ SEO SERVICES

Αυξήστε τις οργανικές αναζητήσεις σας έως και 1.200% και τριπλασιάστε τις πωλήσεις σας

 

Θέλετε να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google και δεν ξέρετε πως;

Το να βελτιώσετε το site σας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όπως και όλοι οι ιδιοκτήτες site, υπάρχουν χιλιάδες πράγματα στα οποία θα πρέπει να εστιαστείτε και πάνω από 200 παράγοντες SEO που έχει ο αλγόριθμος της Google.

 Εκτός από αυτό έχετε να εστιαστείτε σε χιλιάδες άλλα πράγματα στο site σας όπως:

Για σας που χρειάζεστε τη γνώμη και τη βοήθεια ενός ειδικού στο SEO και στο marketing στο ίντερνετ για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε όλα τα παραπάνω και κερδίσετε πολλές θέσεις στη Google, οι υπηρεσίες SEO που παρέχω είναι ειδικά σχεδιασμένες για σας.

 

Υπηρεσίες SEO εντός σελίδας & SEO εκτός σελίδας

Θα πρέπει πάντα να υπάρχει ισορροπία μεταξύ backlinks και περιεχομένου, έτσι θα πρέπει κάθε εκστρατεία SEO να περιλαμβάνει και ενέργειες εντός σελίδας SEO αλλά και εκτός σελίδας SEO.

SEO services εντός σελίδας – On Page SEO

Έχετε ιστοσελίδα, αλλά δεν μπορείτε να σταυρώσετε πελάτη; Μήπως η ιστοσελίδα σας δεν φαίνεται πουθενά στη Google ή μοιάζει ακατοίκητη;

Τότε θα πρέπει να λάβετε δραστικά μέτρα για να καταπολεμήσετε την αφάνεια της ιστοσελίδας και να βελτιώσετε δραματικά το περιεχόμενο της μέσω μιας υπηρεσίας SEO Εντός Σελίδας.

Μην χάνετε χρόνο, ζητήστε μια προσφορά σήμερα κιόλας και βελτιώστε την συνολική εικόνα της ιστοσελίδας σας.

Ζητήστε σήμερα προσφορά για SEO εντός σελίδας

SEO services εκτός σελίδας – Off Page SEO

Θέλετε να ανεβάσετε την ιστοσελίδας σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στη Google; Θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να νικήσετε τον ανταγωνισμό για συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά ή για πολλές λέξεις κλειδιά;

Πληρώνετε πολλά χρήματα για διαφήμιση κάθε μήνα χωρίς αποτέλεσμα;

Τότε χρειάζεστε να αγοράσετε μια υπηρεσία εκτός σελίδας βελτιστοποίησης. Το SEO εκτός σελίδας είναι υπεύθυνο για το 85% της επιτυχίας μιας ιστοσελίδας στο ίντερνετ.

Ζητήστε σήμερα προσφορά για SEO εκτός σελίδας

Λοιπές SEO services

Μπορείτε να επιλέξετε στη συνέχεια από μια ευρεία γκάμα seo services που παρέχουμε:

 • Δημιουργία και διαχείριση προφίλ στα social media
 • Deep site indexing
 • Διόρθωση τεχνικού SEO
 • Βελτίωσης ταχύτητας
 • Τοπικό SEO
 • Mobile SEO
 • YouTube SEO

Τι λένε οι ευχαριστημένοι πελάτες μας για τις υπηρεσίες SEO που έχουν επιλέξει:

SEO SERVICES GREECE-1

Παρέχω υπηρεσίες SEO σε πάρα πολλά Sites στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη στα ελληνικά και στα αγγλικά. Να τι λένε μερικοί από τους ευχαριστημένους πελάτες μου που έχουν επιλέξει ένα πακέτο SEO από τις υπηρεσίες SEO:

“Ξαφνικά βγήκα στην πρώτη σελίδα της Google για τα φωτοτυπικά μηχανήματα Ricoh και άρχισαν να με παίρνουν πελάτες τηλέφωνο από όλη την Ελλάδα μέσα σε μερικούς μήνες. Έχω ήδη κάνει αρκετές πωλήσεις από το τηλέφωνο! Ένα χρόνο πριν αυτό μου φαινότανε αδιανόητο! Στην αρχή αισθάνθηκα αμήχανα, όμως το καλό με τη Google είναι ότι όσοι πελάτες με βρήκανε από τη Google αγοράσανε μετρητοίς, κανένας δεν έκανε παζάρι, ενώ ήτανε οι πιο γρήγορες και πιο εύκολες πωλήσεις που έκανα ποτέ. Σύντομα μετά τα φωτοτυπικά, ήρθε και η σειρά των ταμειακών μηχανών και των συρταριών! Από ένα μικρό μαγαζάκι στη Λάρισα κατέληξα να γίνω ένας προμηθευτής μεταχειρισμένων φωτοτυπικών μηχανημάτων πανελλήνιας εμβέλειας! .”
Άρης Κλείτσης, Λάρισα  Kleitsis.com (Πακέτο WordPress SEO Redesign)

Ο μάγος του SEO, έτσι θα μπορούσαν χαρακτηρίσω το Γιάννη Διβραμη και θα ήταν και λίγο. Άλλο να στο λένε και άλλο να το βλέπεις να συμβαίνει. Γιάννη σε ευχαριστώ από καρδιάς, όχι μόνο για το απίστευτο site που μου έφτιαξες και τα πράγματα που έμαθα από σένα, αλλά και για το ότι δίνεις δωρεάν μέσα από τα μαθήματα στο site σου όλες τις γνώσεις και την εμπειρία σου. Πραγματικά η δουλειά σου ξεχωρίζει !!!”
Κώστας Κανάρης, Ηράκλειο Κρήτης  (Πακέτο WordPress SEO Redesign)

Ο Γιάννης Χούσος, τρέχει με τη σύζυγό του Αναστασία από το σπίτι τους στην Πάτρα ένα blogger site, το videogr.gr:

“Τον Οκτώβριο του 2013 ήτανε μια περίοδος της ζωής μου που είχα απογοητευθεί με το site μου μετά από μια σφαλιάρα της google και είχα δει αρκετή πτώση στο web traffic και στα google analytics στο blog μου. Αφού έψαχνα απεγνωσμένα να βρω στο ίντερνετ κάποια λύση, διάβασα διάφορα SEO forums από τα οποία και μπερδεύτηκα περισσότερο. Τελικά βρήκα τον οδηγό SEO Google Πρώτη Σελίδα και την σειρά βίντεο μαθημάτων και επέλεξα το πακέτο SEO Review από τον δάσκαλο του SEO, Γιάννη Διβράμη.

Ενώ δεν ήξερα τίποτα από SEO, ξαφνικά έγινα και γω ειδικός. Ο οδηγός και όλη η εμπειρία SEO ήτανε σαν την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος πάνω μου. Ο άνθρωπος ήτανε ο πρώτος που ξέρει πως δουλεύει η Google σε βάθος και μπορεί πραγματικά να βοηθήσει το κάθε site να ανέβει. Μέσα σε ένα μήνα το blog μου ανέκαμψε, πήρα πίσω το παλιό μου traffic και φυσικά συνέχισα να έχω εισοδήματα από το Google AdSense. Δάσκαλε σε ευχαριστώ πάρα πολύ! “

O Γιώργος Σταματίου με το site Αποφράξεις Βλάχος, που λειτουργεί την επιχείρηση αποφράξεων σε όλη την Αττική αποκλειστικά από το ίντερνετ:

“Είχα δώσει πάρα πολλά σε διαφήμιση και ο ανταγωνισμός στον χώρο μας γινότανε όλο και μεγαλύτερος.Η πρώτη σελίδα της Google είχε γεμίσει με site ανταγωνιστών μας. Έβλεπα τη δουλειά να πέφτει και έπρεπε να βρω μια λύση να ξαναβγώ στην πρώτη σελίδα της Google. Οι πελάτες μας μας βρίσκουν κατά κύριο λόγο μέσα από το ίντερνετ και όπως καταλαβαίνετε το SEO και η πρώτη σελίδα της Google είναι σημαντική για τη βιωσιμότητα της επιχείρησης μας που λειτουργεί στην Αθήνα από το 1960.

Προσωπικά δεν έκανα τίποτα, όλα τα ανέλαβε ο ειδικός SEO, Γιάννης Διβράμης από τη Λάρισα. Στην αρχή είχα ενδοιασμούς στο να τον εμπιστευθώ κάποιον εξ αποστάσεως. Εγώ στην Αθήνα και αυτός στη Λάρισα! Τελικά πήρα το αυτοκίνητο και πήγα να τον βρω στη Λάρισα για να τον γνωρίσω προσωπικά! Το site μου ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση της Google, η δουλειά ανέβηκε και συνεχίζουμε τη συνεργασία ακόμα και σήμερα! Το θετικό με το SEO είναι ότι είναι διαχρονικό σε αντίθεση με τη διαφήμιση στη Google και συνεχίζεις να έχεις traffic και κίνηση στο site σου για πολλά χρόνια μετά.”

Γιώργος Σταματίου, Αθήνα, Αποφράξεις Βλάχος (πακέτο Portal SEO Review)

Ποιος θα βελτιώσει το site σας από άποψη SEO?

WEB DESIGNER DIVRAMIS-1

Ποιος είμαι; -Είμαι ο Γιάννης Διβράμης και δείτε περισσότερα για μένα στο προφίλ μου.

Ασχολούμαι με την κατασκευή ιστοσελίδων από το 2000. Τότε δεν υπήρχε ακόμα ούτε SEO, ούτε WordPress. Τα site τα φτιάχναμε τότε στο χέρι με τον απλό παραδοσιακό τρόπο στον τοπικό υπολογιστή, με dreamweaver, flash και Html! Έχω φτιάξει πάνω από 400 sites μέχρι σήμερα και έχω γράψει τον οδηγό SEO Google Πρώτη Σελίδα. Έχω ανεβάσει πάνω από 160 βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube και πολλά άρθρα για το SEO, το Web Design και το WordPress στο site μου Paramarketing.gr

Ποια βήματα ακολουθούμε στις υπηρεσίες SEO

Καταρχάς ξεκινάμε με την επιλογή ενός κατάλληλου πακέτου για σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Αφού επιλέξετε ποιο πακέτο θέλετε, τότε τα επόμενα βήματα στην απόκτηση μίας εκ των υπηρεσιών SEO είναι τα παρακάτω:

 • Επιλέγετε ένα πακέτο SEO και ζητάτε μια οικονομική προσφορά. Η αγορά γίνεται μέσω της πιστωτικής, χρεωστικής προπληρωμένης κάρτας σας ή του λογαριασμού σας στο  PayPal. Σε όλες τις περιπτώσεις οι πληρωμές περνάνε από το PayPal.
 • Όλες οι υπηρεσίες SEO προπληρώνονται.
 • Μετά θα επικοινωνήσω μαζί σας για τις λεπτομέρειες είτε μέσω email, skype ή τηλεφώνου εντός τριών ημερών για τα περαιτέρω.
 • Συνήθως η παράδοση και υλοποίηση της υπηρεσίας SEO κρατάει 2 με 4 εβδομάδες.
 • Οι ολοκληρωμένες εκστρατείες SEO διαρκούν από 3 έως 12 μήνες.

Άμα αισθάνεστε ότι έχετε απορίες ή θέλετε να συζητήσουμε πρώτα τις ανάγκες σας για υπηρεσίες SEO, απλώς επικοινωνήστε μαζί μου.

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

4 σκέψεις στο “ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ-SEO SERVICES”

 1. Γεια σας. θα ηθελα να ελεγξετε την ιστοσελιδα μου γιατι νομιζω οτι δεν αποδιδει και να μου πειτε τι μπορω να κανω επισης θα ηθελα να κανω το site μου και στα ελληνικα

  περιμενω προτασεις

  Απάντηση
 2. Καλησπέρα ,

  Εχω ενα eshop και αυτό που με προβληματιζει είναι

  1. εχω εγκαταλείψει πανω από 50%
  2. εχω περισσοτερα back links από τους ανταγωνιστείς μου που είναι 3-4 και δεν βγαινω παντα στην πρωτη σελίδα και αναγκάζομε να κανω adwords

  Μπορειτε να γίνει κάτι;;
  O στοχος μου είναι να βγαίνω πάντα πρώτος στην πρώτη σελίδα πιστευω είναι εφικτο γιατι δεν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός

  Απάντηση
  • Δεν μετράει μόνο η ποσότητα αλλά και η ποιότητα των backlinks που σημαίνει ότι δεν έχουν όλα τα backlinks ίδια στάθμιση από τη Google.
   Το ποσοστό εγκατάλειψης είναι μεν υψηλό αλλά είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων και θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να μειωθεί.

   Το να βγαίνεις πρώτος στη Google με τρεις ή πέντε λέξεις κλειδιά είναι λάθος στόχος γιατί έτσι χάνουμε τα longtail keywords που είναι δεκάδες.

   Απάντηση

Σχολιάστε