ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

SEO WEB DESIGN NEWS 2

seo-web-design-news

SEO WEB DESIGN NEWS 2

Μάθετε τα πάντα γύρω από το SEO, το Web Design, τα e-shop και το internet marketing!

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Αγαπητοί φίλοι μου γεια σας,

Σας καλωσορίζω στο ΔΕΥΤΕΡΟ SEO WEB DESIGN NEWS, μετά από 9 μήνες στον αέρα με το ParaMarketing.gr Blog, το οποίο αποστέλλεται σε 748 παραλήπτες σε όλο τον κόσμο, από την Κύπρο μέχρι την Αμερική.

Το SEO Newsletter, θα σας έρχεται κάθε Πέμπτη στο email σας, ξεχωριστά με τα μαθήματα που έχετε επιλέξει!

Μπορείτε να συστήσετε τους φίλους σας να γραφτούν εντελώς δωρεάν στο newsletter μου.

 

1. Νέο Web Redesign Vouchergo.gr

Πολλά site χρειάζονται web redesign για 2 λόγους:

 • έχουν ήδη παρωχημένο design που δεν είναι λειτουργικό
 • SEO, χρειάζονται νέα WordPress SEO Themes για να νικήσουν τον ανταγωνισμό στη Google

Στο site Vouchergo.grχρησιμοποιήθηκε το Premiun WordPress Theme Wp-brialliance της Solostream και πλούσιο φωτογραφικό υλικό με λέξεις κλειδιά.

Επίσης, οι σελίδες ξαναγράφτηκαν από την αρχή χωρίς να αλλαχτούν τα URLS, ενώ προστέθηκε, blog που έλειπε από το site και social media.

Χρησιμοποιήθηκαν ωστόσο και τα παρακάτω WordPress plugins:

2. Πότε θα γίνει το επόμενο PageRank Update από την Google?

Πότε θα γίνει το επόμενο PageRank Update από την Google και πως αυτό θα επηρεάσει το site σας;

Το τελευταίο PageRank Update από την Google έγινε στις 6 Δεκεμβρίου του 2013. Για το έτος 2013 η Google έκανε μόνο 2 PageRank Updates, ενώ μας είχε συνηθίσει στα 4 PageRank Update. Όλοι τότε υπέθεσαν ότι η Google σκέφτεται να εγκαταλείψει τις ανανεώσεις αλγορίθμου για πάντα και να στραφεί σε έναν τύπο αλγορίθμου απαλλαγμένο από τα backlinks.

Όμως αυτό δεν έγινε ποτέ και ο αλγόριθμος της Google που βασίζεται στα backlinks συνεχίζει να προσμετράει και το PageRank ως ένα κριτήριο ποιότητας του site σας. Από τους 200 παράγοντες του αλγορίθμου της Google, το PageRank είναι ένας από τους πιο σημαντικούς.

Τι είναι το Pagerank;

To Pagerank είναι μία αριθμητική τιμή, η οποία αντιπροσωπεύει το πόσο σημαντική και δημοφιλής είναι μία ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, κατά την αντικειμενική κρίση της μηχανής αναζήτησης Google.

Το Pagerank επηρεάζει σημαντικά, μαζί με κάποιους επιπλέον SEO παράγοντες, περίπου 200, την κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης.  Για τον υπολογισμό του Pagerank, η Google χρησιμοποιεί ένα πολύπλοκο αλγόριθμο με εκατομμύρια μεταβλητές και όρους και ο υπολογισμός του γίνεται με αδιάβλητο αυτοματοποιημένο τρόπο.

Το PageRank βασίζεται σε διαφορετικά σταθμισμένους ψήφους ή συνδέσμους που δείχνουν στη σελίδα μας.

 

3. SEO Web Design: Το SEO ξεκινάει από το Web Design

Το 80% των πελατών μου με παίρνει τηλέφωνο αφού έχουν φτιάξει το νέο τους site ή e-shop. Έχουν ήδη πληρώσει ένα σκασμό λεφτά, πολλές φορές 2.000€ με 3.000€ ευρώ και στο site τους δεν πατάει άνθρωπος. Συνήθως είναι ήδη δυσαρεστημένοι με τον γραφίστα ή τον προγραμματιστή τους και γενικά γύρω από το SEO υπάρχει ένα κενό.

Τότε με καλούνε λέγοντας ότι τώρα πια που έχουν φτιάξει το site τους όπως θέλουν με φοβερά γραφικά, με τέλειο design και με το απίστευτο Free WordPress Theme που ξέθαψαν από κάποιο site, είναι η ώρα να κάνουμε SEO και να βγούμε στην πρώτη σελίδα της Google.

Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική: Το SEO ξεκινάει από το Web Design.

Το ξαναλέω, το SEO ξεκινάει από το Web Design. Άμα δεν ξεκινήσει το SEO από το Web Design, πάμε για Web Redesign.

Αυτό συμβαίνει γιατί χρειάζεται στο σχεδιασμό του site σας να ληφθούν πάνω από 200 παράγοντες SEO υπόψη όπως:

 • Domain name
 • Λέξεις κλειδιά
 • Web Hosting
 • WordPress Theme
 • WordPress Plugins
 • Blog
 • Φωτογραφίες και κείμενα
 • Social Media

Μην ρισκάρετε την επιτυχία του site σας. Ο γραφίστας και ο προγραμματιστής δεν μπορούν να σας φτιάξουν site. Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις στο SEO και τον ανταγωνισμό που υπάρχει, τα πιο ακατάλληλα άτομα για να σας φτιάξουν το site σας σήμερα είναι:

 • ο γραφίστας σας
 • ο προγραμματιστής σας
 • ο γείτονας σας και
 • ο ξάδερφος από την Αμερική

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς και επιλέξτε ένα πακέτο SEO Web Design για να βγείτε πρώτοι στην Google σήμερα και για πάντα!

4. SEO: Γιατί είναι τόσο σημαντικό;

Τα νούμερα μιλάνε πάντα καλύτερα, έτσι ακολουθούν 7 στατιστικά που αποδεικνύουν πόσο σημαντικό είναι   το SEO :

 • 83% των χρηστών κάνουν αναζητήσεις στο internet.
 • 94% των χρηστών κάνουν κλικ  στα οργανικά αποτελέσματα όχι στις πληρωμένες διαφημίσεις.
 • 75% των χρηστών δεν πάει ποτέ στην 2η σελίδα των μηχανών αναζήτησης. Η αναζήτηση είναι η νούμερο 1 αιτία που δημιουργεί traffic στα sites ή blogs ξεπερνώντας τα social media κατά 300%.
 • 39% των πελατών των εταιριών προέρχεται από αναζήτηση.
 • 50% των υποψήφιων πελατών είναι πιο πιθανό να κλικάρουν σε ένα site το οποίο εμφανίζεται περισσότερο από μία φορά στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης.
 • Κατά μέσον όρο το 35% των αναζητήσεων μετατρέπονται σε επισκέψεις στα 3 πρώτα οργανικά αποτελέσματα.
 • Το 48% πάνε στα οργανικά αποτελέσματα της πρώτης θέσης, το 12% στα οργανικά αποτελέσματα της δεύτερης θέσης και το 8% στα αποτελέσματα της 3ης θέσης στη Google. Το υπόλοιπο 32% της κίνησης διαμοιράζεται στις υπόλοιπες θέσεις των αποτελεσμάτων τόσο της Google, αλλά και της Bing.

Δείτε περισσότερα στο post: SEO : Γιατί το χρειαζόμαστε ;

Τέλος μην ξεχνάτε ότι οι οργανικές αναζητήσεις είναι οι πιο ποιοτικές και οι πιο δημοφιλής σε σύγκριση με τις κοστοβόρες αναζητήσεις του Google Adwords.

 

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Σχολιάστε