ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Wordpress SEO

Συμβόλαια Συντήρησης WordPress

Οικονομικά συμβόλαια συντήρησης ιστοσελίδων από 100€ τον χρόνο!

Έχετε ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και δεν ξέρετε πως να κάνετε τις απαραίτητες ανανεώσεις και να πάρετε back up;

Τότε αφήστε τους ειδικούς να ασχοληθούν με αυτό και εσείς συνεχίστε απρόσκοπτα να κάνετε τη δουλειά σας και να λειτουργείτε το site σας. Μην χάνετε χρόνο, αφήστε τη λάντζα στους ειδικούς και εσείς συνεχίστε να παίρνετε παραγγελίες!

Καλέστε σήμερα στο 6972.364.387 ή Ζητήστε προσφορά!

Γιατί θα πρέπει να συντηρώ και να αναβαθμίζω συνεχώς το site μου;

Η αναβάθμιση των νέων εκδόσεων προσθέτων και του πυρήνα του WordPress είναι πολύ σημαντική για την ασφάλεια και το SEO της ιστοσελίδας μας. Ο νούμερο ένα στόχος των επίδοξων hackers είναι τα παρατημένα sites ή τα sites και e-shops που είναι πλημμελώς αναβαθμισμένα. Ακόμα και μία παλαιότερη έκδοση να τρέχει το site σας το κάνει ευάλωτο σε όλα εκείνα τα σφάλματα ασφαλείας (security bugs) που εντοπίστηκαν στην πορεία.

Το συμβόλαιο συντήρησης ή WordPress Support Packages θα σας λύσει τα χέρια και θα σας απαλλάξει από τον πονοκέφαλο που λέγεται συντήρηση της ιστοσελίδας σας.

Προστατέψτε την ιστοσελίδα σας και την ηλεκτρονική σας επιχείρηση με τακτική συντήρηση και αναβάθμιση στις τελευταίες εκδόσεις!

Παράλληλα, η Google  και όλες οι μεγάλες μηχανές αναζήτησης βάζουν στο στόχαστρο τα ξεχασμένα και μη ασφαλή site και τα καταλογίζουν πόντους αρνητικού SEO.

Μην εγκαταλείπετε την ιστοσελίδα σας που με τόσο κόπο φτιάξατε στο έλεος της Google, με ένα μικρό ετήσιο κόστος, κρατήστε τα site σας ενημερωμένα και διασφαλίστε την αδιάλειπτη και χωρίς προβλήματα λειτουργία τους!

Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία ετήσιας συντήρησης;

Το ετήσιο συμβόλαιο συντήρησης περιλαμβάνει:

 • Τη δημιουργία αντίγραφου ασφαλείας και την αναβάθμιση όλων των προσθέτων της ιστοσελίδας σας μία φορά κάθε μήνα. Η τακτική συντήρηση γίνεται 12 φορές το χρόνο.
 • Την εγκατάσταση των απαραίτητων προσθέτων ασφαλείας και προσθέτων για βελτίωση της ταχύτητας και του SEO.
 • Των καθαρισμό μιας φοράς το μήνα του site από το spam, και της συντήρησης της βάσης δεδομένων.
 • Την ειδοποίηση με email σε τακτική βάση για τις κρίσιμες ενημερώσεις και την κατάσταση της ιστοσελίδας σας.

Καλέστε σήμερα στο 6972.364.387 ή Ζητήστε προσφορά!

3 σκέψεις στο “ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ”

 1. Γειά σου Γιάννη, έχω 5 site και θέλω να τα κάνω 20 όπως γράφεις στο blog network. Όμως τα 2 από αυτά είναι για eshop φαρμακείου και δεν είναι σε WordPress.

  Θέλω να ρωτήσω αν μπορείς να τα μεταφέρεις σε WordPress και να αναλάβεις την συντήρηση όλων αυτών των 5 πρώτα.

  Ήθελα να σε ρωτήσω αν θα πρέπει να πάρω και δικό μου server.

  Ευχαριστώ

  Απάντηση

Σχολιάστε