ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Τα καλύτερα θέματα WordPress για την Google

WEB DESIGN GENESIS THEMES

Τα καλύτερα θέματα WordPress για την Google

Βρείτε τα καλύτερα θέματα για WordPress και αποφύγετε τα ακατάλληλα θέματα για το νέο σας site!

Το WordPress είναι το καλύτερο σύστημα δημιουργίας και διαχείρισης περιεχομένου παγκοσμίως. Δεν είναι απλώς ένα blog με μειωμένες δυνατότητες, αλλά ένα site, e-shop, ένα forum ή οτιδήποτε άλλο θελήσετε, αρκεί να επιλέξετε το θέμα που σας χαρακτηρίζει.

Για να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στον σχεδιασμό ιστoσελίδων ή web design, το θέμα του WordPress που θα επιλέξουμε παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία ή την αποτυχία του website μας.

WordPress Θέματα : Συμβουλές επιτυχίας

 1. Επιλέξτε ένα θέμα που είναι πληρωμένο ή αλλιώς premium WordPress Theme.
 2. Δοκιμάστε εάν το θέμα που έχετε επιλέξει ταιριάζει με τις απαιτήσεις του site που θέλετε να φτιάξετε.
 3. Άμα στα άμεσα σχέδια σας είναι η κατασκευή ενός e-shop, θα πρέπει το θέμα που θα επιλέξετε να υποστηρίζει Woocommerce, την εφαρμογή  e-shop για WordPress.
 4. Αν έχετε στο νου σας να συμπεριλάβετε και e-shop και blog, τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα multipurpose WordPress Theme.
 5. Προτιμήστε απλά θέμα σχεδιαστικά. Άμα είναι να επιλέξετε μεταξύ traffic και design, επιλέξτε το traffic. Η προτεραιότητά σας είναι το traffic, οι πωλήσεις και οι μετατροπές επισκεπτών σε πελάτες.
 6. Θα χρειαστείτε να στήσετε μια δεύτερη εγκατάσταση WordPress για να δοκιμάσετε τα θέματα που έχετε επιλέξει. Αυτό λέγεται test site ή site δοκιμών. Σε αυτό θα μπορέσετε να κάνετε όλες τις δοκιμές που χρειάζεται να κάνετε για να μην ρίξετε το παλιό σας site ή σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά να μπορέσετε να διαγράψετε την παλιά εγκατάσταση WordPress και να ξεκινήσετε από την αρχή.
 7. Παραμετροποιήστε το WordPress Theme μέχρι το βαθμό που δεν θα επηρεάζονται οι παραμετροποιήσεις από τα νέα updates ή αναβαθμίσεις στο θέμα, στα plugins και στον πυρήνα του WordPress. Παρεμβείτε άμα γίνεται στον CSS Code μόνο.

WordPress Θέματα : Τι να αποφύγω

 1. Αποφύγετε τα παντοπωλεία WordPress Θεμάτων, προτιμήστε εταιρείες που πουλάνε πακέτα θεμάτων συνδρομητικά. Έτσι θα έχετε την δέουσα υποστήριξη.
 2. Διαλέξτε περισσότερα από ένα θέματα για το site σας. Μετά δοκιμάστε ποιο κουμπώνει και δουλεύει καλύτερα.
 3. Μην χρησιμοποιείτε πλέον τοπικό server ή local εγκατάσταση WordPress. Το Θέμα και το site σας πρέπει να δουλεύεται online, εκείνη την ώρα που δημιουργείται. Μόνο τότε θα μπορέσουν να λειτουργήσουν σωστά τα links και τα social media profiles. Επίσης αποφεύγεται δύο φορές τον χρόνο εγκατάστασης.
 4. Αποφύγετε το design που δεν είναι SEO design. Πολλά θέματα σε WordPress είναι σχεδιασμένα από γραφίστες και όχι από επαγγελματίες του SEO και του μάρκετινγκ. Ο γραφίστας δεν σημαίνει ότι είναι web designer, όπως και ο λογιστής σας δεν είναι επιχειρηματίας.
 5. Αποφύγετε παράξενα θέματα που έχουν πολύ λίγες ρυθμίσεις στο Κέντρο διαχείρισης ή dashboard.
 6. Αποφύγετε τα free WordPress Themes, όσο δελεαστικά και αν είναι, καθώς και το free hosting.
 7. Τέλος αποφύγετε το φθηνό hosting του εξωτερικού και επιλέξτε μια αξιόπιστη ελληνική εταιρεία. Δεν κάνουν όλα τα hosting για WordPress και άμα το site σας απευθύνεται γεωγραφικά στην Ελληνική αγορά, θα πρέπει ο server σας και το hosting να είναι γεωγραφικά στην Ελλάδα. Έτσι θα βελτιώσετε το  SEO σας, την ορατότητα σας στην Google και θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα από άποψη ταχύτητας. Ένα κατάλληλο ελληνικό web hosting είναι η TopHost.

Εταιρείες με τα καλύτερα WordPress Θέματα

Οι εταιρείες ή sites που έχω διακρίνει με τα καλύτερα επαγγελματικά SEO Θέματα για WordPress είναι οι εξής:

Δεν σημαίνει ότι οι άλλες εταιρείες δεν είναι καλές, απλά πιστεύω ότι αυτές είναι αξιόπιστες και σίγουρα θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στο site  σας με αυτές.

WordPress Θέματα – δείτε περισσότερα:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Σχολιάστε