ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Βγάλτε Λεφτά Από Το Ίντερνετ Βήμα 5-Traffic

Βγάλτε Λεφτά Από Το Ίντερνετ Βήμα 5-Traffic Επισκεψιμότητα

  • Εκτιμώμενος χρόνος: 6 Μήνες (ολοκληρώνεται παράλληλα με το Βήμα 4 Δημιουργία Μοναδικού Περιεχομένου)
  • Αποτελέσματα: Αποκτήστε 100 έως 300 μοναδικούς επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας και φθάσετε τους 1.000 συνδρομητές στην ηλεκτρονική σας λίστα
  • Επένδυση: Προαιρετικά για έξοδα διαφήμισης, δημοσιότητας, λογισμικού SEO κτλ.

free-guide-make-money-on-the-internet

Σε αυτό το βήμα 5 θα μιλήσουμε για την επισκεψιμότητα ή την κίνηση γενικότερα των επισκεπτών προς το blog σας (web traffic). Αυτό μπορεί να γίνει σχεδόν ανέξοδα εάν είστε έμπειροι στο να δημιουργείτε κίνηση προς την ιστοσελίδας σας και ένα είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε για αυτό. Ειδάλλως θα πρέπει να ξοδέψετε χρήματα για να πληρώσετε άλλους ειδικούς να το κάνουν αυτό για εσάς, να πληρώσετε για την διαφημιστική σας καμπάνια ή για να δημιουργήσετε το σχετικό υλικό μάρκετινγκ.

Επισκεψιμότητα και SEO

Οι πηγές σε αυτό το μάθημα παρουσιάζουν πάρα πολλές τεχνικές που μπορείτε να τεστάρετε -συγγνώμη για τον νεολογισμό- στο blog σας για να δείτε εάν δημιουργούν κίνηση προς τη σελίδα σας. Θα μάθετε για το πως λειτουργούν οι μηχανές αναζήτησης, για την βελτιστοποίηση αυτών των μηχανών αναζήτησης (SEO), διαφήμιση με χρέωση ανά κλικ, αρθρογραφικό μάρκετινγκ και άλλες τακτικές οι οποίες έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι προκαλούν σημαντική κίνηση προς το blοg σας.

Προσέξετε να μην χάσετε το χρόνο σας σε τεχνικές που δεν φέρνουν αποτελέσματα σε εσάς. Ένα πράγμα που δουλεύει για κάποιον άλλον δεν σημαίνει ότι θα είναι το ίδιο αποτελεσματικό και για την περίπτωσή σας.

Δείτε περισσότερα για το SEO: Κατεβάστε τον οδηγό SEO Google Πρώτη Σελίδα.

Οι 4 κύριες πηγές επισκεψιμότητας

Οι 4 κύριες πηγές επισκεψιμότητας (traffic sources) προς μια σελίδα είναι οι παρακάτω:

1. Direct Traffic -Απευθείας κίνηση πληκτρολογώντας το όνομα στον firefox πχ. paramarketing.gr

2. Referral Traffic – Κίνηση από συστάσεις παράδειγμα από δημοσιεύσεις στο facebook, twitter, social media και BACKLINKS

3. Organic Traffic – οργανική κίνηση από τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης

4. RSS Traffic – Κίνηση μέσω RSS

Όπου και να ψάξετε, όσο και να το αναλύσετε, δεν υπάρχει άλλο είδος κίνησης στο ίντερνετ.

Εστιαστείτε σε μία τεχνική traffic και αποφύγετε ότι δεν έχει αποτέλεσμα

Θα ήταν προτιμότερο να εστιαστείτε στο να βρείτε δύο ή τρεις τεχνικές web traffic που φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα για εσάς και να μείνετε σε αυτές, παρά να πηδάτε από τεχνική σε τεχνική. Εάν κάτι δουλεύει για σας απλώς συνεχίστε το και αγνοήστε τα υπόλοιπα εκτός εάν έχετε ελεύθερο χρόνο ή χρήματα. Επίσης προσέξτε το σύνδρομο του γυαλιστερού αντικειμένου (Shinny Object Syndrome SOS) και να ενθουσιάζεστε με κάθε τι καινούριο ανακαλύπτετε.

Μετρήστε την επισκεψιμότητα με το Google Analytics

google-analytics-seo-traffic

Βεβαιωθείτε όταν προσελκύετε επισκέπτες να καταγράφετε τις πηγές επισκεψιμότητας. Ένα εύχρηστο εργαλείο είναι το Google Analytics το οποίο παρέχεται και δωρεάν. Παρακολουθήστε τα αποτελέσματα και ψάξτε για μακροπρόθεσμα οφέλη. Ενέσεις βραχυπρόθεσμης κίνησης είναι ευπρόσδεκτες, αλλά το πρόβλημα είναι ότι είναι βραχυπρόθεσμα. Το σημαντικότερο είναι να έχετε πάντα μια αισθητά σταθερή άνοδο επισκεψιμότητας στο blog σας.

Επίσης βεβαιωθείτε ότι υπάρχει άμεση σχέση στην αύξηση της επισκεψιμότητας στην σελίδα σας με την αύξηση των νέων εγγραφών στην ηλεκτρονική σας λίστα.

Το μοντέλο της ηλεκτρονικής επιχείρησης είναι αυτό που έχει να κάνει με την άντληση επισκεψιμότητας από το ίντερνετ με κατεύθυνση τη σελίδας σας. Κατόπιν την αγορά κάποιος υπηρεσίας ή προϊόντος το οποίο θα σας κάνει να βγάλτε λεφτά.

Αυτές είναι οι πηγές για να μελετήσετε περαιτέρω στο μάθημα της επισκεψιμότητας:

Επιπλέον Μελέτη: Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης (Search Engines Optimization) SEO

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για τα κρύπτο:

 

1 σκέψη στο “Βγάλτε Λεφτά Από Το Ίντερνετ Βήμα 5-Traffic”

Σχολιάστε