ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Το Απόλυτο Πρόγραμμα SEO για να βγείτε στην Πρώτη Σελίδα της Google

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ SEO

Το Απόλυτο Πρόγραμμα SEO για να βγείτε στην Πρώτη Σελίδα της Google

Κερδίστε 50% έκπτωση από το μόνο ολοκληρωμένο πρόγραμμα SEO που χρειάζεστε για να ανεβείτε στη Google και να αυξήσετε την κίνηση από τις μηχανές αναζήτησης

Άμα θέλετε να κρύψετε κάτι από τον κόσμο, βάλτε το στη δεύτερη σελίδα της Google. Και όμως είναι αλήθεια με το 95% των κλικ να προέρχονται από την πρώτη σελίδα της Google με τα κλασσικά 10 αποτελέσματα αναζήτησης.

Η Google είναι η επικρατέστερη μηχανή αναζήτησης και ο καλύτερος τρόπος για να βγάλετε χρήματα από την ηλεκτρονική σας επιχείρηση είναι να βγαίνει το site σας πρώτο στη Google ή στην πρώτη σελίδα της Google τουλάχιστον.

Άμα έχετε ήδη ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν βγαίνετε εκεί που θέλετε στη Google, τότε θα πρέπει να επωφεληθείτε της μοναδικής προσφοράς SEO!

Τι θα αλλάξει άμα το site μου βγαίνει πρώτο για πολλές λέξεις κλειδιά;

Αυτό που θα αλλάξει θα είναι το αποτέλεσμα στα τηλέφωνα, στις παραγγελίες και φυσικά στην τσέπη σας. Κανένας επιχειρηματίας δεν μένει ασυγκίνητος όταν τον βρίσκουν κάθε μέρα νέοι πελάτες από τη Google.

Αισθανθείτε την αίσθηση να σας ψάχνουν αντί να τους ψάχνετε εσείς για να αγοράσουν αυτό που πουλάτε και αυτό να γίνεται καθημερινά, αδιάκοπα και συνέχεια.

Το SEO έχει το πλεονέκτημα ότι έχει μακροπρόθεσμα οφέλη σε αντίθεση με τη διαφήμιση στη Google ή στο Facebook που είναι προσωρινή και ότι κίνηση ή παραγγελίες πήρατε θα σταματήσουν μαζί με το τέλος της διαφημιστικής καμπάνιας.

Τι περιλαμβάνει το Πρόγραμμα SEO

Το πρόγραμμα SEO χωρίζεται σε τέσσερα μέρη:

1 Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας ή τεχνικό SEO

2 Δημιουργία Περιεχομένου και Άρθρων

3 Δημιουργία ποιοτικών backlink

4 Άλλα πράγματα που δεν θα σας αποκαλύψω ποτέ

Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για το τι θα κάνω ακριβώς σε κάθε τομέα. Πολλοί από εσάς μπορεί να απορείτε για το τι θα κάνω, όμως δεν γίνεται να σας αποκαλύψω ακριβώς τα επαγγελματικά μου μυστικά.

Μπορείτε να διαβάσετε στο blog μου δεκάδες πληροφορίες για το SEO που αποτελούν σχεδόν το 99% που χρειάζεται να κάνετε για να ανεβείτε στην Google. Αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνου. Το 1% όμως που δεν αποκαλύπτω είναι που κάνει τη διαφορά.

Χωρίς αυτό πάντα θα σας λείπει το βασικό κομμάτι από το παζλ.

Πόσο κοστίζει;

Κανονικά θα έπρεπε να χρεώσω για όλες τις παραπάνω υπηρεσίες οι οποίες γίνονται χειροκίνητα αποκλειστικά πάνω από 2.000€. Μπορείτε να δείτε σε παρόμοια site και εταιρείες που παρέχουν SEO πόσο κοστίζουν όλες αυτές οι υπηρεσίες μαζί.

Όμως μόνο για περιορισμένο αριθμό πελατών που θα με εμπιστευτούν και θα επιλέξουν το πλουσιοπάροχο πακέτο SEO Google Πρώτη Σελίδα θα κάνω μια γενναία έκπτωση της τάξης του 50%!

ΑΠΟ 2.000,00€ ΜΟΝΟ 1.000,00€!

Αυτό σημαίνει ότι παίρνετε υπηρεσίες αξίας 2.000,00€ πληρώνοντας μόνο τα μισά χρήματα. Η έκπτωση γίνεται μόνο στα χρήματα και όχι στην αξία των υπηρεσιών SEO οι οποίες παραμένουν σταθερές.

Ξέρω ότι για πολλούς από εσάς ακόμα και τα χίλια ευρώ φαίνονται πολλά, όμως άμα κάποιος πουλούσε μια ολοκαίνουρια Φερράρι με 1.000 ευρώ, δεν θα ήτανε ευκαιρία να την αγοράσετε;

Εγγύηση ότι θα πάρετε πίσω τα λεφτά σας στο διπλάσιο ή επιστροφή των χρημάτων σας στο 100%

Κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί για τα αποτελέσματα του SEO ή ότι θα βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google. Και όποιος το εγγυηθεί μάλλον δεν θα πάει καλά στα λογικά του.

Όμως είμαι τόσο σίγουρος για την ποιότητα της δουλειάς μου και κρίνοντας από τα προηγούμενα αποτελέσματα που είχανε οι πελάτες μου είμαι απόλυτα σίγουρος για την επιτυχία της ιστοσελίδας σας που σας εγγυώμαι ότι αν δεν βγάλετε τα διπλάσια από το ποσό που επενδύσατε μέσα σε ένα χρόνο από τη στιγμή που αγοράσατε την υπηρεσία, εγώ ο ίδιος θα σας επιστρέψω τα χρήματα σας.

Για να το πω διαφορετικά, άμα δεν βγάλετε 2.000€ τουλάχιστον μέσα σε ένα χρόνο θα σας επιστρέψω τα χίλια ευρώ σας πίσω.

Συνήθως οι πελάτες που με έχουν εμπιστευθεί τις ιστοσελίδες τους βγάζουν πολύ περισσότερα από το ίντερνετ και όχι μόνο δύο χιλιάδες ευρώ. Ένα πετυχημένο site στο ίντερνετ μπορεί να κάνει τζίρο πολλές χιλιάδες ευρώ το μήνα.

Οι δύο χιλιάδες ευρώ κέρδος είναι για να σας δώσει την αίσθηση της ασφάλειας και ότι θα διπλασιάσετε το κεφάλαιο που επενδύετε για την ιστοσελίδα σας.

Κάντε την παραγγελία σας σήμερα στο τηλέφωνο 6972.364.387

Αντί να βάλω ένα τεράστιο και απρόσωπο κουμπί που θα γράφει ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ έβαλα μόνο το τηλέφωνο μου και μάλιστα το κινητό μου γιατί δίνω πολύ μεγάλη σημασία στην προσωπική επαφή.

Μπορείτε να με καλέσετε άμεσα, δεν ενοχλείτε, αυτή είναι η δουλειά μου.

Επίσης θα ήθελα να σας γνωρίσω και να χτίσουμε μια σχέση και όχι να σας τα πάρω. Σέβομαι τους πελάτες μου και ζω από αυτούς από το 2000 που ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά.

Σημείωση:

 1. Όλες οι υπηρεσίες SEO προπληρώνονται.
 2. Οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ.
 3. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο μόνο αριθμό ιστοσελίδων. Με την συμπλήρωση των ιστοσελίδων για SEO, λήγει αυτόματα και η προσφορά.
 4. Η προσφορά υπηρεσιών SEO ισχύει μόνο για WordPress Sites.
 5. Τα αποτελέσματα των υπηρεσιών βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας σας θα φανούν μετά από 15 ημέρες και θα διαρκέσουν μακροπρόθεσμα.

 

 

 

13 σκέψεις στο “Το Απόλυτο Πρόγραμμα SEO για να βγείτε στην Πρώτη Σελίδα της Google”

 1. Στο ίντερνετ υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός, είναι πολύ δύσκολο να βγεις στην πρώτη σελίδα της Google για πολύ ανταγωνιστικές λέξεις.

  Τις χτυπάνε οι μεγάλες εταιρείες με τα adwords, με το SEO και τα πολύ μεγάλα site όπως ο χρυσός οδηγός.

  Απάντηση
 2. Καλησπέρα Γιάννη, έχω κάποιες ερωτήσεις…
  α) με τα 1000 ευρώ για το SEO, για πόσο καιρό μας καλύπτει εάν πάμε με τον παραδοσιακό τρόπο(χωρις blackSEO).
  Γιατί μου λένε ότι για να φτάσουμε πρώτοι στη google πρέπει να γίνεται SEO καθημερινά!!!
  β) Σε πόσο χρονικό διάστημα εκτιμάς κατα τη δική σου κρίση ότι θα έχουμε αποτελέσματα?
  γ) Θα πρέπει να αναλάβω εγω το SEO μέσω των βίντεο κτλ. η θα το αναλάβεις εξ ολοκλήρου εσυ?
  Σε ευχαριστω εκ των προτέρων και συγνώμη αν σε ζαλίζω αλλα καταλαβαίνεις επειδή υπάρχει οικονομικό θέμα θέλω να δώ αν θα αποδώσει αυτή η επένδυση και αν συμφέρει…

  Απάντηση
  • 1. Το Seo έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και κρατάει περίπου η καμπάνια 30 ημέρες με κείμενα, άρθρα, σελίδες, backlinks κτλ

   2. Από 15 ημέρες και μετά θα αρχίσεις να βλέπεις τα αποτελέσματα τα οποία με τον καιρό θα κορυφώνονται

   3. Θα πρέπει να κάνεις τις 2 δημοσιεύσεις την ημέρα αλλιώς δεν θα μείνεις στην πρώτη σελίδα

   Απάντηση
   • Απο εμένα δηλαδή θέλεις μόνο να γράφω τα άρθρα(2 την ημέρα τουλαχιστον ) σωστά? δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο οσο αφορά το SEO. άρα τα 1000 ευρώ είναι για τον 1 μήνα καμπάνια που θα γίνει.. Και μετά που θα αλλάζουν τα σχήματα και θα πρέπει να βάλουμε λέξεις κλειδιά κει δεν χρειάζεται SEO?.
    Σε ρωτάω γιατί για να αποδώσει το site πρέπει τουλάχιστον να είναι δεύτερο…

    Απάντηση

Σχολιάστε