ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

Δωρεάν Μαθήματα Βγάλτε Λεφτά Από το Ίντερνετ Αξίας 89€!

Πως να Βγάλτε Λεφτά Από Το Ίντερνετ:

Ένας Απλός Οδηγός Για Να Δημιουργήσετε Ένα Κερδοφόρο Blog

 

Αποκτήστε εντελώς δωρεάν τον οδηγό Βγάλτε Λεφτά Από Το Ίντερνετ Αξίας 89€! Θα σας διδάξω ένα απλό βήμα-βήμα σύστημα για να μπορέσετε να βγάλτε λεφτά και να απολαύσετε το internet lifestyle!

Δώστε το email σας και αποκτήστε πρόσβαση στον οδηγό βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ και στα 8 βίντεο μαθήματα αξίας 89€ εντελώς δωρεάν!

Δωρεάν Μαθήματα Βγάλτε Λεφτά Από το Ίντερνετ Αξίας 89€!

ΙΝΤΕΡΝΕΤ

το μυστικό πως να βγάλετε λεφτά στο ίντερνετ σήμερα

registration-button

 

Αυτή η σελίδα είναι το σημείο εκκίνησης για ένα ταξίδι στον ηλεκτρονικό επιχειρηματικό κόσμο και θα σας εφοδιάσει με πρακτικές γνώσεις για να επιτύχετε τρεις βασικούς στόχους:

1. Να τονίσει τις ποιο πολύτιμες και πιο σχετικές πηγές που βρίσκονται σε αυτό το blog

2. Να σας οδηγήσει μέσω της πιο σύντομης διαδρομής στο στόχο σας και

3. Να σας δώσει ένα απλό πλάνο δράσης για να πετύχετε αληθινά και διαρκή αποτελέσματα.

Άμα έχετε την περιέργεια να δείτε ποιος δημιούργησε αυτόν τον οδηγό για να βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ, επισκεφτείτε την σελίδα ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ για να μάθετε περισσότερα για την ιστορία μου.

(Γιάννης Διβράμης, ο δημιουργός αυτού του blog και του οδηγού βγάλτε λεφτά).

Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να προσθέσετε στους σελιδοδείκτες σας αυτή τη σελίδα (πατήστε απλώς τα πλήκτρα CTRL+D) γιατί θα χρειαστείτε λίγο χρόνο μέχρι να μελετήσετε και να τα εφαρμόσετε όλα τον οδηγό.

Δώστε το email σας και αποκτήστε πρόσβαση στον οδηγό βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ και στα 8 βίντεο μαθήματα αξίας 89€ εντελώς δωρεάν!

Εγγραφείτε Και Κατεβάστε Τον Οδηγό Βγάλτε Λεφτά Από Το Ίντερνετ

ΙΝΤΕΡΝΕΤ

το μυστικό πως να βγάλετε λεφτά στο ίντερνετ σήμερα

registration-button

Για να κρατηθούμε σε μια τροχιά εγρήγορσης, αλλά και για να ξεφύγουμε από την ζώνη αδράνειας, θα πρέπει να εγγραφείτε στις ηλεκτρονικές ενημερώσεις όσοι από εσάς δεν το έχετε κάνει ακόμη, και μετά να κατεβάσετε τον οδηγό βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ.

Τα ηλεκτρονικά νέα είναι ένα συνοδευτικό βοήθημα για τον οδηγό Βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ. Δεν είναι υποχρεωτικό να πετύχετε, αλλά για να πετύχετε χρειάζεται να αναλάβετε δράση. Μετά ελέγξτε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο για να κάνετε επιβεβαίωση της εγγραφής σας.

Θα λαμβάνετε μερικά ενημερωτικά μηνύματα μερικές φορές την εβδομάδα τα οποία θα σας κατευθύνουν περαιτέρω στην διαδικασία χτισίματος μιας κερδοφόρας ιστοσελίδας και θα σας διδάσκουν διαφορετικές στρατηγικές για το πως θα βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ.

Μόλις θα ολοκληρώσετε την εγγραφή σας θα λάβετε και έναν σύνδεσμο ( link) για να μεταφορτώσετε τον οδηγό σε ηλεκτρονικό αρχείο ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Ο οδηγός περιλαμβάνει μια σειρά από πηγές εικόνας, βίντεο και κειμένου για το πώς θα καταφέρετε να στήσετε μια κερδοφόρα ιστοσελίδα. Θα σας συνιστούσα να μελετήσετε τον οδηγό Βγάλτε Λεφτά διεξοδικά καθώς θα σας δώσει σαφείς οδηγίες για το πώς κατάφερα να βγάλω μια μικρή περιουσία από την νέα τεχνολογία και το ίντερνετ.

ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Εδώ θα μπορούσατε να με ρωτήσετε, και άμα μελετήσω τον οδηγό, θα βγάλω λεφτά από το ίντερνετ; Η απάντηση είναι απλή, όχι άμα απλώς τον διαβάσετε. Άμα όμως εφαρμόσετε τον οδηγό ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, τότε ναι, έχετε κάποιες ελπίδες να πετύχετε. Το θέμα βλέπετε δεν είναι ο κόπος, αλλά ο τρόπος. Και μέχρι να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο για να βγάλετε λεφτά από το ίντερνετ θα πρέπει να κοπιάσετε και λίγο.

Κατόπιν, ακολουθήστε τα βήματα σε αυτή τη σελίδα, κατεβάστε και δείτε τον οδηγό (κυκλοφορεί σε Βίντεο από το προσωπικό μου Κανάλι Youtube) και διαβάστε τα ηλεκτρονικά μηνύματα που θα σας αποστέλλω και θα έχετε όλα όσα σας χρειάζονται για να ολοκληρώσετε με επιτυχία το δικό σας κερδοφόρο ιστολόγιο.

Συχνά θα σας στέλνω ενημερώσεις με σημαντικά άρθρα, εργαλεία και ιστοσελίδες κρίσιμες για την επιτυχία σας. Ακολουθήστε τα βήματα και κάντε πράξη άμεσα όσα μαθαίνετε. Μόνο η εφαρμοσμένη γνώση είναι δύναμη και θα σας βοηθήσει πραγματικά να βγάλτε λεφτά από την ιστοσελίδα σας.

Τώρα ας περάσουμε στο πρόγραμμα σπουδών ή γενικά στο τι θα μάθετε μέσα από αυτά τα 8 βήματα του οδηγού.

Τι Θα Μάθετε στα Δωρεάν Μαθήματα Βγάλτε Λεφτά Από το Ίντερνετ Αξίας 89€!

ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Περιληπτικά, θα σας δώσω έναν μπούσουλα για το ποια διαδικασία θα ακολουθήσουμε.

Παρεμπιπτόντως, επειδή έχω σπουδάσει μάρκετινγκ στο Λονδίνο, η διαδικασία αυτή που θα ακολουθήσουμε είναι ίδια με την διαδικασία που ακολούθησε μέχρι τώρα κάθε πετυχημένη σελίδα που βγάζει λεφτά, καθώς και κάθε πετυχημένη επιχείρηση. Υποθέστε πως είναι ένα σύστημα franchise και όπως κάθε franchise έχει ένα εγχειρίδιο λειτουργίας ή ένα Σύστημα Επιτυχίας.

Η διαδικασία είναι απλή:

1.Βρείτε τι ακριβώς ανάγκες ή κενά έχει η αγορά σήμερα και μάθετε τι ψάχνουν οι υποψήφιοι αγοραστές στις μηχανές αναζήτησης για να καλύψουν αυτήν την ανάγκη.

2. Φτιάξτε μια ιστοσελίδα που είναι γεμάτη με σχετικό περιεχόμενο που βοηθάει τους ανθρώπους να καλύψουν αυτήν την ανάγκη.

3. Οδηγήστε επισκέπτες στη σελίδα σας και μετατρέψτε τους σε συνδρομητές στα ηλεκτρονικά σας νέα ή στα Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο σας.

4. Ξεκινήστε να βγάζετε χρήματα από το κοινό σας χρησιμοποιώντας τη διαφήμιση, το ίντερνετ μάρκετινγκ, το δικτυακό μάρκετινγκ ή και ακόμα πουλώντας τα δικά σας προϊόντα και υπηρεσίες.

5. Βελτιστοποιήστε και αυτοματοποιήστε την όλη διαδικασία μάρκετινγκ, ούτως ώστε να μην χρειάζεται να εργάζεστε ολημερίς για να κρατάτε την επιχείρησή σας ανοικτή.

Για να πετύχετε τους παραπάνω στόχους, θα σας εκπαιδεύσω μέσα σε πέντε μαθήματα, τα οποία θα πρέπει να τα ολοκληρώσετε με την σειρά για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτά τα μαθήματα είναι:

Α. Επιλογή Θέματος ή Τμήματος Αγοράς και Παραμετροποίηση του Blog σας

Β. Δημιουργία Περιεχομένου

Γ. Δημιουργία Επισκεψιμότητας

Δ. Χρηματοποίηση (βγάλτε χρήματα από την ιστοσελίδα σας)

Ε. Βελτιστοποίηση και Αυτοματοποίηση

ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Παρόλο που χρειάζεται δευτερόλεπτα για να διαβάσετε την παραπάνω λίστα, η όλη διαδικασία μπορεί για να ολοκληρωθεί σωστά να διαρκέσει σε κάθε βήμα της εβδομάδες, μήνες ακόμα και χρόνια.
Για να κρατάμε λοιπόν λογαριασμό του τι πρέπει να κάνουμε παρακάτω, έχω συμπεριλάβει για εσάς και έναν λογικό χρόνο υλοποίησης του κάθε βήματος. Σας ενθαρρύνω να μην βιάζεστε και να πάρετε όσο χρόνο χρειαστεί. Τα μαθήματα είναι αλληλένδετα και επάλληλα και η επιτυχής ολοκλήρωση του επόμενου εξαρτάται άμεσα από την επιτυχής ολοκλήρωση του προηγούμενου.

Για παράδειγμα, δεν υπάρχει νόημα να προσελκύσετε επισκέπτες στη σελίδα σας (Επισκεψιμότητα- Βήμα 5), ενώ δεν υπάρχει εκεί τίποτα να δουν (περιεχόμενο- Μάθημα Β).

Η διδακτική μεθοδολογία που χρησιμοποιώ σε αυτόν τον οδηγό ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας βασίζεται στα πάνω από 15 χρόνια προϋπηρεσίας στο μάρκετινγκ, στη νέα τεχνολογία και στις επιχειρήσεις.

Η κύρια εστίασή μας είναι πως να βγάλουμε χρήματα από το blog μας. Ιδιαίτερα, θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεών και της ενέργειάς μας για να κάνουμε αυτό το blog να βγάλει χρήματα και έως ότου χρειαστεί, ειδάλλως να το πάρουμε απόφαση ότι δεν θα βγάλει χρήματα. Προσωπικά σας συνιστώ να εστιαστείτε σε αυτόν τον σκοπό για τουλάχιστον για έξι με δώδεκα μήνες πριν αποφασίσετε να εγκαταλείψετε αυτή την επιχείρηση και μετακινηθείτε σε μια καινούρια επιχειρηματική δραστηριότητα. Παρόλαυτα εάν το blog σας, δείξει λίγα ψήγματα επιτυχίας ( όταν εννοούμε επιτυχία , αναφερόμαστε σε οικονομικά αποτελέσματα, με άλλα λόγια στο να βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ) θα έλεγα να επιμείνετε. Θα σας αποκαλύψω παρακάτω γιατί.

 

Αν και εστιαζόμαστε στο πως να αποκομίσουμε κέρδη από το blog μας, αυτό που στην ουσία θα μάθετε είναι Βασικές Αρχές Του Ίντερνετ Μάρκετινγκ που μπορούν να εφαρμοστούν σε όλα το φάσμα των επιχειρήσεων. Δεν έχει σημασία εάν χρησιμοποιείται το blog σας ή όχι, αυτές οι βασικές αρχές είναι καθολικές για οποιαδήποτε ιστοσελίδα βγάζει χρήματα. Είτε είναι ηλεκτρονικό κατάστημα, είτε ηλεκτρονικό περιοδικό, είτε προσωπικό blog.

Από τότε που οι πλατφόρμες του blog όπως το WordPress είναι εύκολες και παρέχονται δωρεάν, και πάνω σε αυτές έχουν στηθεί χιλιάδες πετυχημένες επιχειρήσεις, σας συστήνω να κάνετε και εσείς το ίδιο. Οδηγίες για το πως θα εγκαταστήσετε και θα παραμετροποιήσετε το ιστολόγιο σας με το WordPress παρέχονται παρακάτω στο επόμενο βήμα. Παρόλαυτα εάν πάλι αισθάνεστε αδύναμοι τεχνολογικά, μην ανησυχείτε καθόλου.

Βλέπετε είναι πάρα πολύ απλό, επειδή και εγώ αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με σας στα πρώτα μου βήματα στο ίντερνετ και δεν είχα κάποιον να με καθοδηγήσει, πλέον γνωρίζω καλά τι χρειάζεται ένας καινούριος για να πετύχει στο χώρο και να βγάλει χρήματα από το blog του.

ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Σε όλο αυτόν τον οδηγό σας τροφοδοτώ με πάρα πολλά άρθρα, βιβλία και επιμορφωτικά βίντεο που μπορείτε απλώς να κατεβάσετε και να παρακολουθήσετε. Κάθε μια από αυτές τις πλούσιες πηγές έχει δημιουργηθεί σε διαφορετικό χρόνο και ίσως μερικές φορές το περιεχόμενο μου σας μπερδέψει προσωρινά. Πάντοτε να επιστρέφετε σε αυτόν τον οδηγό όταν αισθάνεστε χαμένοι στην πλοήγηση. Αυτός ο οδηγός είναι ο χάρτης που τοποθετεί όλες τις πηγές και την ύλη μαζί σε μία συνεκτική διαδικασία.

Σας υπόσχομαι ότι εάν εστιαστείτε στην μελέτη των πηγών και αναλάβετε δράση και υλοποιήσετε και τα πέντε βήματα που σας δίνω σε αυτόν τον οδηγό, θα αποκτήσετε όλη την τεχνογνωσία για το πως να βγάλετε χρήματα από το ίντερνετ. Ίσως κάποια μέρα που θα έχετε παρατήσει τη δουλεία σας και θα είστε ένας από τους εκατομμυριούχους του ίντερνετ να με ευγνωμονείτε!

Δώστε το email σας και αποκτήστε πρόσβαση στον οδηγό βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ και στα 8 βίντεο μαθήματα αξίας 89€ εντελώς δωρεάν!

ΙΝΤΕΡΝΕΤ

το μυστικό πως να βγάλετε λεφτά στο ίντερνετ σήμερα

registration-button

Πώς Να Βγάλετε Χρήματα Από Το Ίντερνετ

Ξέρετε ποια φράση είναι η ποιο αναζητημένη στο ίντερνετ και ειδικότερα στη μηχανή αναζήτησης Google; Η φράση «Πώς Να Βγάλετε Χρήματα Από Το Ίντερνετ» είναι η πιο αναζητημένη όχι μόνο στην ελληνική και στην αγγλική, αλλά σε όλες τις γλώσσες του κόσμου. Πώς γίνεται αυτό;

 

1. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τα ίδια κίνητρα και κατά συνέπεια θέλουμε το ίδιο πράγμα.

Αυτό μας ενώνει σαν ανθρώπινη φυλή και μας διαχωρίζει από όλα τα άλλα είδη ζώων, εξωγήινων, ανθρώπων. Είναι παγκόσμιος νόμος της ψυχολογίας να θέλουμε να βγάλουμε χρήματα, να είμαστε όμορφοι, να έχουμε επιθυμίες, να μας αγαπάνε, να είμαστε υγιείς.

Σύμφωνα με τον Αβραάμ Μάσλοου και την υπαρξιακή ψυχολογία, οι κατηγορίες των ανθρώπινων αναγκών χωρίζονται σε βασικές, τροφή και στέγη, μετά αποδοχή από την κοινωνία, δικαίωμα στην εργασία και κατόπιν στο τρίτο στάδιο είναι οι ανώτερες ανάγκες της αυτοεκπλήρωσης και αυτοπραγμάτωσης.

Η βασικότερη ανάγκη είναι η ανάγκη της επιβίωσης και σε μία ανεπτυγμένη κοινωνία σαν τη δική μας, αυτό γίνεται μόνο όταν κάποιος βγάζει χρήματα, δεν φτάνει μόνο να παράγει πλούτο ή να εργάζεται, αλλά να βγάζει χρήματα. Γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι εργάζονται ή παράγουν αλλά λιγότεροι από αυτούς βγάζουν χρήματα.

Δεν θα ήθελα να με παρεξηγήσετε και να νομίσετε ότι είμαι παραδόπιστος ή φιλοχρήματος, και έτσι να με θεωρήσετε αχρείο ή κάτι χειρότερο μια και πολλοί πιστεύουν ότι η το χρήμα είναι η ρίζα όλων των κακών. Δυστυχώς φίλοι μου, το χρήμα δεν είναι η ρίζα όλων των κακών, αλλά η έλλειψή του.

 

Καλό το ίντερνετ, αλλά γιατί να μην βγάζουμε και χρήματα από αυτό;

 

2. Η Έλλειψη χρήματος είναι η ρίζα όλων των κακών.

Ο μεγάλος Αμερικάνος λογοτέχνης Μαρκ Τουέν στο ομώνυμο βιβλίο του τονίζει ότι η έλλειψη χρημάτων είναι η ρίζα όλων των κακών και των δεινών για τον άνθρωπο. Χωρίς χρήματα είμαστε νηστικοί, αναξιοπρεπείς και με χαμηλή αυτοεκτίμηση. Έχει παρατηρηθεί ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των διαζυγίων θα είχε προληφθεί εάν υπήρχε μόνο 500€ το μήνα περισσότερο εισόδημα στο ζευγάρι. Και για να μην ξεχνάμε, η οικογενειακή αποκατάσταση είναι άμεση συνάρτηση της οικονομικής.

Χωρίς χρήματα δεν είναι δυνατόν ούτε η εκκλησία να λειτουργήσει! Το χρήμα και ο πλούτος λοιπόν είναι άγιο πράγμα και η διανομή του είναι ένα θεάρεστο λειτούργημα! Κάντε σήμερα ένα άγιο πράγμα και ξεκινήστε να βγάζετε λεφτά από το ίντερνετ.

Καλό το ίντερνετ αλλά είναι αμαρτία να μην βγάζετε χρήματα από αυτό.

 

3. Στο μέλλον, όλοι θα έχουμε κάποια παρουσία στο ίντερνετ, γιατί να μην επωφελούμαστε από αυτήν;

Καλό το ίντερνετ, χρήσιμο, αλλά γιατί να μην βγάζουμε και χρήματα από αυτό;

Θα με θυμηθείτε και θα με ευγνωμονείτε αργότερα. Δεν είναι ότι είμαι προφήτης, απλά διαβάζω τα σημάδια της εποχής, της αγοράς και των ανθρώπων.

Όλοι αργά ή γρήγορα θα έχουμε, εάν ακόμα δεν έχουμε μια παρουσία στο ίντερνετ είτε με ένα email, ένα κοινωνικό δίκτυο, μια ηλεκτρονική αγγελία, μια φωτογραφία, ένα blog, ένα e-shop, καμιά ξεχασμένη ερασιτεχνική σελίδα . Κανένα online game για να συνεχίσω, κανένα βίντεο στο YouTube, κανένα σχόλιο ή ερώτηση σε φόρουμ και πολλά άλλα ανούσια χαζά του ίντερνετ.

Αυτή ήταν η παιδική ηλικία!

Πάρτε τα Δωρεάν Μαθήματα Βγάλτε Λεφτά Από το Ίντερνετ Αξίας 89€ μόνο με το email σας!
Θα έρθει ο καιρός που θα περάσετε στην εφηβεία και θα αρχίσετε να αναρωτιέστε και να πειραματίζεστε με πράγματα.

Πώς ανεβάζω βίντεο στο YouTube; Τελικά άμα κάνω 100 λάικ τί κερδίζω; Μπορώ να συνδέσω τη σελίδα μου με το paypal και να με πληρώνουν ενώ κοιμάμαι;

Άμα κάνω ένα blog για την ομάδα μου και βρω και τρεις χορηγούς;

Σωστά σκέφτεστε, απλά πρέπει να περάσετε και από αυτό το στάδιο για να έρθει η ώρα της ώριμης ηλικίας. Τότε ξέρετε τι θέλετε, θέλετε να βγάλετε χρήματα από το ίντερνετ, θέλετε να κάνετε το χόμπι σας επάγγελμα και άλλα πολλά.

Επίσης όλοι οι άνθρωποι ψάχνουνε για ευκαιρίες που μπορούνε να εκμεταλλευτούν κάθε μέρα και οπουδήποτε.

Για σας λοιπόν που έχετε φτάσει σε αυτό το στάδιο συναισθηματικά της ώριμης ηλικίας και έχετε ξεκάθαρους στόχους, επίσης έχετε καταλάβει ότι το ίντερνετ δεν είναι μόνο για διασκέδαση ή επικοινωνία, αλλά κάποιοι έχουνε πλουτίσει από αυτό, γιατί όχι και σεις, για σας λοιπόν τους πιο ψαγμένους και πιο απαιτητικούς είναι το επόμενο βήμα.

Θέλω να βγάλω χρήματα από το ίντερνετ αλλά πως ξεκινάω;

how to make money on the internet

Δεν χρειάζεται να ξέρετε το πως εάν έχετε ένα μεγάλο γιατί.

Αυτός είναι ο λόγος που έφτιαξα το νέο μου 100% ηλεκτρονικό μάθημα, πως να βγάλετε χρήματα από το ίντερνετ μέσα από το δικό σας blog.

Το μάθημα απευθυνθείτε σε εσάς που είστε φιλόδοξοι και ανοιχτοί σε νέα πράγματα και θα θέλατε να εκμεταλλευτείτε τις νέες τάσεις τις τεχνολογίας για να δημιουργήσετε μια ροή εισοδήματος. Δεν χρειάζεται να ξέρετε προγραμματισμό, ή από μάρκετινγκ ή επιχειρήσεις. Φτάνει να ακολουθήσετε τα βήματα και να έχετε όρεξη για δουλειά για να εφαρμόσετε όσα μαθαίνετε καθημερινά.

Τέλος, το μάθημα παρέχεται εντελώς δωρεάν και το μόνο που απαιτείται είναι να έχετε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή ή laptop και ένα email.

Αποκτήστε τα Δωρεάν Μαθήματα Βγάλτε Λεφτά Από το Ίντερνετ Αξίας 89€ μόνο με το email σας!

ΙΝΤΕΡΝΕΤ

το μυστικό πως να βγάλετε λεφτά στο ίντερνετ σήμερα

registration-button
Τα λέμε πάλι σε λίγο και θα χαρώ πολύ να σας δω όλους στο μάθημα!

Σχολιάστε