ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Πώς Να Μετατρέψετε Το Πάθος Σας Σε Επικερδή Επιχείρηση

Πώς Να Μετατρέψετε Το Πάθος Σας

Τελευταία ανανέωση 30/01/2019

Πώς Να Μετατρέψετε Το Πάθος Σας Σε Επικερδή Επιχείρηση

Το σημαντικότερο πράγμα είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις, για να μην το κάνεις αγγαρεία, αλλά και για να το κάνεις καλά. Εάν πάλι είστε εγκλωβισμένοι σε μια εργασία ή σε ένα επάγγελμα που δεν αγαπάτε και όμως το κάνετε για βιοποριστικούς λόγους, τότε ίσως αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να μετατρέψετε το πάθος σας σε επικερδή επιχείρηση μέσα από ένα ηλεκτρονικό blog, μια σελίδα δηλαδή όπου θα στεγάζει την ηλεκτρονική σας επιχείρηση.

Γιατί έγραψα το πως να μετατρέψετε το πάθος σας

Το πως να μετατρέψετε το πάθος σας σε επικερδή επιχείρηση το έγραψα για να βοηθήσω όλους εσάς να ακολουθήσετε αυτό που αγαπάτε περισσότερο και να κάνετε αυτό που λέει η καρδία σας σε αντίθεση με το τι γίνεται γύρω σας και με το ποιες συνθήκες επικρατούν.

Άμα αγαπάτε πραγματικά αυτό που κάνετε, θα συνεχίσετε να το κάνετε άσχετα άμα θα πληρώνεστε για αυτό ή όχι. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να επιβιώσετε του ανταγωνισμού και να αναδείξετε το ταλέντο σας.

Το πως να μετατρέψετε το πάθος σας σε επικερδή επιχείρηση πιστεύω να σας βοηθήσει να αποκτήσετε έναν μικρό και απλό μπούσουλα για να κάνετε αυτό που θέλετε στη ζωή σας βγάζοντας χρήματα.

Βεβαιωθείτε τι αγαπάτε περισσότερο

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο τι πώς αγαπάμε να κάνουμε και τι είμαστε παθιασμένοι για αυτό. Και μένα μου αρέσει να πηγαίνω μια φορά την εβδομάδα για ψάρεμα, αλλά δεν σημαίνει ότι έχω πάθος με το ψάρεμα. Αντίθετα, θα μπορούσα να πω ότι έχω ΠΑΘΟΣ με το ίντερνετ, για αυτό και δημιούργησα αυτό το blog.

Σκεφτείτε γύρω από το πάθος σας

Τώρα λοιπόν που έχετε εξακριβώσει ποιο είναι το πάθος σας και πιστεύετε σε αυτό 100%, είναι καιρός για λίγο brainstorming. Τι είναι το brainstorming; To brainstorming σε απλά ελληνικά είναι η ιδεο-καταιγίδα, ή ο καταιγισμός ιδεών γύρω από ένα θέμα. Πώς γίνεται;

Πολύ απλό, πάρτε μια κόλλα χαρτί και σκεφτείτε γύρω από το πάθος σας ότι σας κατεβαίνει στο κεφάλι και απλώς καταγράψτε το. Μην κρίνετε, μην λογοκρίνετε και μην προ-κρίνετε. Οι πιο τρελές ιδέες είναι αυτές που μπορεί να σας αποδώσουν εκατομμύρια! Εντάξει, δε λέω ότι θα γίνετε πλούσιοι από μία ιδέα, αλλά σίγουρα θα καταφέρετε πολύ περισσότερα από τον μέσο άνθρωπο.

Δεν ωφελεί να σκεφτείτε γενικά γύρω από το πάθος σας, αλλά το πως θα χρηματοποιήσετε, ή θα βγάλετε λεφτά από αυτό. Καταγράψτε λοιπόν όλους εκείνους τους πιθανούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε χρήματα από το πάθος σας.

Πώς Να Μετατρέψετε Το Πάθος Σας Σε Επικερδή Επιχείρηση

Ένα παράδειγμα ανθρώπου που κατάφερε να μετατρέψει τις ιδέες του και το πάθος του σε επιχειρήσεις εκατομμύριον δολαρίων είναι ο Steve Jobs (Στέφανος Δουλειάς).

Τί έκανε ο Στέφανος; Ήταν ο πρώτος που εφεύρε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, το ποντίκι, το smartphone και χιλιάδες άλλες συσκευές μέσω της εταιρείας του της Apple. Σήμερα το μήλο του Στέφανου το έχει εξαγοράσει η Microsoft, o Στέφανος δεν ζει πια, αλλά οι ιδέες του συνεχίζουν να επηρεάζουν τον κόσμο.

Δημιουργήστε ένα πλάνο γύρω από το πως να βγάλετε χρήματα γύρω από αυτό που αγαπάτε

Δεν αρκεί μόνο να έχουμε έναν διακαή πόθο, αλλά και να μπορέσουμε να μετατρέψουμε τις ιδέες μας δράση και να δημιουργήσουμε αποτελέσματα. Χρειαζόμαστε λοιπόν ένα πλάνο, όχι ένα πλάνο δράσης αλλά ένα επιχειρηματικό πλάνο. Εάν δεν έχετε ιδέα για το τί είναι το επιχειρηματικό πλάνο, μην πανικοβάλλεστε! Είναι πάρα πολύ απλό.

Μπορείτε να κατεβάσετε το ΠΛΑΝΟ 166,  έναν χρήσιμο οδηγό για να συντάξετε το επιχειρηματικό σας πλάνο μέσα σε λίγα λεπτά.

Κατεβάστε το ΠΛΑΝΟ 166 εδώ.

Το πλάνο 166 αποτελείται από 166 ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το πλάνο σας και μετά να δουλέψετε πάνω σε αυτό.

Δημιουργείστε ένα Πλάνο Β σε περίπτωση αποτυχίας του αρχικού πλάνου

Ακόμα και τα καλύτερα και λεπτομερέστερα πλάνα που κόστισαν χιλιάδες ευρώ να συνταχθούν μπορεί να βγουν εκτός στόχου, εκτός τόπου και εκτός χρόνου. Συμβαίνει και στα καλύτερα τα σπίτια. Οπότε μην το παίρνετε προσωπικά, δεν είστε θεοί, ούτε μπορείτε να προβλέψετε τα πάντα. Απλώς προσπαθήσατε και δεν πετύχατε με την πρώτη.

Για να μην χάσετε την ψυχραιμία σας το επόμενο βήμα είναι να εφαρμόσετε το πλάνο Β. Το πλάνο Β είναι ένα εναλλακτικό σενάριο, μια διαφορετική προσέγγιση του θέματος από το πλάνο Α. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να σχεδιάσετε ένα πλάνο Β, ένα πλάνο Γ, μέχρι να πετύχετε τον στόχο σας.

Τεστάρετε την ιδέα σας

Στη συνέχεια του πως να μετατρέψετε το πάθος σας σε επικερδή επιχείρηση, επιδιώξετε να δεχθείτε λίγη κριτική, θα σας ωφελήσει αφάνταστα.  Μην νομίσετε ότι πιάσατε τον παπά. Μην ησυχάζεστε, μην νομίζετε ο΄τι οι άλλοι σας ζηλεύουν ή δεν θέλουν να προοδεύσετε. Κάντε την κριτική και τα σχόλια κινητήριο δύναμη για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Όλες οι επιχειρήσεις και τα νέα προϊόντα πέρασαν από χιλιάδες δοκιμές μέχρι να τελειοποιηθούν και να γίνουν εκμεταλλεύσιμα εμπορικά. Η εξάσκηση κάνει το μάστορα. Αλλά είναι ευκολότερο αυτή η εξάσκηση να γίνετε πριν υλοποιήσετε την ιδέα σας που θα έχετε και λιγότερα κόστη, παρά μετά.

Άλλωστε, εάν θα με ρωτούσατε σήμερα τι είναι το μάρκετινγκ, θα σας έλεγα με μία λέξη ΤΕΣΤ, ΤΕΣΤ, ΤΕΣΤ. Τίποτε παραπάνω. Ενηλικιωθείτε και μην σπάτε το πρόσωπό σας στα λόγια άλλων. Η αέναη βελτίωση θα πρέπει να είναι ο πυρήνας της προσωπικής σας φιλοσοφίας.

 Εάν θα με ρωτούσατε σήμερα τί είναι το μάρκετινγκ, θα σας έλεγα με μία λέξη ΤΕΣΤ

Πώς να βγάλετε χρήματα σχεδόν από οτιδήποτε

Το μαγικό είναι ότι με την ωρίμανση του ίντερνετ, μπορείτε να βγάλετε χρήματα σχεδόν από οτιδήποτε! Οτιδήποτε σκεφτείτε, μπορεί να ρευστοποιηθεί! Όπως έλεγε και ο αείμνηστος Ναπολέωντας Χιλ οτιδήποτε ο ανθρώπινος νους μπορεί να συλλάβει, μπορεί και να πετύχει!

Δεν υπάρχουν αυθεντίες, δεν υπάρχουν αλάνθαστα συστήματα. Κάτι που δουλεύει σήμερα για σας δεν θα δουλέψει αύριο και ίσως για κάποιον άλλον ποτέ. Όλα αλλάζουν! Τα πάντα ΡΕΙ είπε ο Ηράκλειτος, ζήτω η αλλαγή!

Μάθετε περισσότερα με ποιους τρόπους μπορείτε να βγάλετε λεφτά:

Μην αφήσετε το πάθος σας να γίνει εμμονή

Καλό είναι να παθιάζεστε, αλλά παν μέτρον άριστον. Δεν πρέπει να αφήσετε το πάθος σας να σας κυριεύσει και να σας γίνει έμμονη ιδέα. Θα πρέπει να κυριαρχήσετε πάνω στο πάθος σας και να συνεχίσετε να διατηρείτε τις ισορροπίες στη ζωή. Το πάθος και η επιχείρηση σχεδιάστηκαν για να ζήσετε και όχι το αντίστροφο.

Μην ξεχνάτε η ζωή συνεχίζετε κι εσείς θα πρέπει εκτός της εργασίας σας να φάτε, να κοιμηθείτε, να δείτε την οικογένειά σας και να έχετε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Μην παρασύρεστε, άλλωστε ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί αργά ή γρήγορα, δεν θα πετύχετε κάτι εάν ξαφνικά δαιμονιστείτε με κάποια ιδέα ή λογισμό.

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για προώθηση ιστοσελίδας

Πώς Να Μετατρέψετε Το Πάθος Σας Σε Επικερδή Επιχείρηση

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για τα κρύπτο:

Σχολιάστε