ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Η Google σταματάει να δείχνει πλέον διαφημίσεις στην δεξιά στήλη

Google Adwords-RightAds Over

Η Google σταματάει να δείχνει πλέον διαφημίσεις στην δεξιά στήλη

Η Google από τις 19 Φεβρουαρίου 2016 κατάργησε την προβολή των διαφημίσεων της από το sidebar της στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πηγές οι αλλαγές που έλαβαν χώρα στην προβολή των διαφημιστικών αποτελεσμάτων της Google είναι οι εξής:

  1. Δεν θα προβάλλονται διαφημίσεις κειμένου στα δεξιά για τους σταθερούς υπολογιστές.
  2. Η Google θα προβάλει τέσσερα αποτελέσματα διαφημίσεων αντί για τρία στο πεδίο άνω από τα οργανικά αποτελέσματα και θα είναι κυρίως οι εμπορικές και δημοφιλείς αναζητήσεις.
  3. 3 διαφημιστικά μηνύματα κειμένου θα τρέχουν στο κάτω μέρος όλων των σελίδων αναζήτησης.
  4. Ο συνολικός αριθμός των διαφημίσεων ανά σελίδα αποτελεσμάτων θα μειωθεί από 11 σε επτά.
  5. Στη δεξιά πλευρά που τώρα έμεινε ορφανή από διαφημιστικά αποτελέσματα θα προβάλλονται τώρα μάλλον διαφημίσεις σε banners ή άλλου είδους διαφημίσεις όπως Knowledge Panels, διαφημίσεις προϊόντων και άλλα συναφή είδη με την αναζήτηση.

Τι σημαίνει αυτό για τη διαφήμιση στη Google;

Η αλλαγή της προβολής των διαφημίσεων από τη Google σημαίνει ότι έχει κάνει μαι στροφή προς την ποιότητα με το Google Adwords, που σημαίνει ότι όσα site προβάλουν λιγότερες διαφημίσεις θα δικαιωθούν και αυτά γιατί έχουν πιο πολλές πιθανότητες να ανέβουν στην Google.

Συνάμα όμως, προβλέπεται να έχει η μείωση των διαφημίσεων να έχει και αρνητικό αντίκτυπο στο κόστος του Google Adwords όπου προβλέπεται να πάρει μια μικρή αύξηση προς τα πάνω, ειδικά για πολύ εμπορικές αναζητήσεις που θα προβάλλονται στα 4 πρώτα διαφημιστικά αποτελέσματα της προμετωπίδας.

Θα πρέπει όσοι ασχολείστε εντατικά με το Google Adwords και είστε άμεσα εξαρτώμενοι από αυτό να βρείτε και εναλλακτικές πηγές επισκεψιμότητας και να προσανατολιστείτε στο πραγματικό SEO και πως θα ανεβάσετε την ιστοσελίδα σας στα οργανικά αποτελέσματα της Google και των άλλων μηχανών αναζήτησης.

Όλοι λίγο πολύ σήμερα εξαρτόμαστε από τη Google -κακά τα ψέματα, αλλά καλό θα ήτανε να κάνετε διασπορά της επισκεψιμότητας σας και να ξεφύγετε από την άμεση εξάρτηση από τις διαφημίσεις με κόστος ανά κλικ της Google.

Γιατί σας το αναφέρω σήμερα;

Θα έλεγα ότι δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το Adwords έως καθόλου και φυσικά είμαι βυθισμένος όλη μέρα στις δικές μου εργασίες. Έτσι η σημαντική αυτή αλλαγή της Google πέρασε απαρατήρητη τουλάχιστον από μένα για κάμποσο καιρό και σήμερα που την αντιλήφθηκα ήθελα να τη σχολιάσω σχετικά με τις υπηρεσίες SEO που είναι το αντικείμενο μου.

Πιστεύω ότι η ζήτηση για ποιοτικές υπηρεσίες SEO θα ανέβει γιατί η οργανική κίνηση είναι βασιλιάς και αποφέρει πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα και τις περισσότερες πωλήσεις.

Έχει την καλύτερη σχέση απόδοσης τιμής και φυσικά βελτιώνει και πάρα πολύ το branding και την εικόνα της εταιρείας σας και του προϊόντος σας στην αγορά.

Δείτε περισσότερα για το Google Adwords:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ιστοσελίδας ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για web design ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

 

 

Σχολιάστε