ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Τα 100 πιο ακριβά keywords στο Google Adwords

most-expensive-keywords

Τα 100 πιο ακριβά keywords στο Google Adwords

Όλοι λίγο πολύ έχουμε ακούσει για το Google Adwords ενώ άλλοι το χρησιμοποιούν κάθε μέρα με κάποιο συγκεκριμένο τίμημα.

Όμως έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιες είναι οι πιο ακριβές λέξεις κλειδιά στο Google Adwords;

Δείτε το ινφογραφικό παρακάτω και είμαι σίγουρος φίλοι μου ότι θα βάλετε μαλλιά.

670 δολάρια το κλικ το πιο ακριβό keyword

most-expensive-keywords-infographic

Με 670.44 δολάρια το κόστος ανά κλικ η λέξη κλειδί είναι σήμερα η San Antonio car wreck attorney, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνουν παρόμοιες λέξεις κλειδιά από τον νομικό κλάδο.

Το ερώτημα είναι γιατί ένας δικηγόρος να πληρώσει 670 δολάρια για ένα κλικ από τη Google;

Η απάντηση είναι απλή, γιατί η Αμερική έχει δικηγόρους και φυσικά έχει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό μεταξύ του κλάδου της νομικής προστασίας και των νομικών επαγγελμάτων. Όπως επίσης ότι ο κλάδος των νομικών υπηρεσίων έχει ιδιαίτερη άνθιση και είναι πολύ προσοδοφόρος.

Την δεκάδα συμπληρώνουν και άλλες λέξεις κλειδιά από τον κλάδο των δικηγόρων, ενώ ακολουθεί κατά πόδας ο κλάδος των υδραυλικών, της ασφάλειας ζωής και των κέντρων αποκατάστασης για τους χρήστες ναρκωτικών.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το 78% των ακριβότερων keywords προέρχεται από το νομικό κλάδο τη στιγμή που το κόστος του μέσου κλικ παγκοσμίως για το 2015 ήταν 1.58 δολάρια περίπου με αυξητική τάση.

Και έπειτα μερικοί ακόμα πιστεύουν ότι τα seo services είναι ακριβά και το SEO γενικότερα.

Το μυστικό είναι στο τοπικό SEO

Βλέπουμε για άλλη μια φορά ότι το τοπικό SEO μετράει όλο και περισσότερο, ενώ ο ανταγωνισμός αυξάνεται σταθερά.

Όπως και στα ακίνητα παλιότερα το μυστικό ενός καλού ακινήτου ήτανε η θέση, έτσι και στη Google σήμερα το μυστικό είναι το τοπικό SEO.

Η τάση στο SEO εντελώς πληροφορικά είναι ότι οι τοπικές αναζητήσεις θα αυξηθούν γιατί όλοι οι τοπικοί επαγγελματίες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα καταλάβουν την αξία του να φαίνονται στα τοπικά τουλάχιστον αποτελέσματα της Google.

Έτσι προβλέπεται ότι ο ανταγωνισμός στο εγγύς μέλλον θα γιγαντωθεί και το κόστος ανά κλικ στη Google θα αυξηθεί και στην Ελληνική αγορά.

Οπότε ευκαιρία είναι φίλοι μου να θωρακιστείτε από σήμερα για το επερχόμενο αυξανόμενο κόστος και να προτιμήσετε μια σωστή εκστρατεία SEO που θα σας εξασφαλίσει πρώτες θέσεις στη Google πριν είναι πολύ αργά.

Δείτε περισσότερα για τα Google Adwords:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ιστοσελίδας ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για web design, SEO ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

Σχολιάστε