ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Λεφτά Από Το Ίντερνετ Βήμα 3 Αγορά Στόχος

Βγάλτε Λεφτά Από Το Ίντερνετ Βήμα 3 Αγορά Στόχος

  • Εκτιμώμενος Χρόνος: 1 Εβδομάδα
  • Αποτελέσματα: Επιλογή Θέματος Ιστοσελίδας, Καταχώριση ονόματος χώρου και εγκατάσταση WordPress
  • Επένδυση:

     

Βασική φιλοσοφία για να βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ

Υπάρχουν πάρα πολλές στρατηγικές και τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε τα ηλεκτρονικά σας εισοδήματα, οι οποίες έχουν σαν κοινό παρονομαστή το παρακάτω:

Θα πρέπει να εξυπηρετήσετε μία ανάγκη σε μια αγορά στόχο που χρησιμοποιεί αποκλειστικά το Ίντερνετ για να καλύψει αυτήν την ανάγκη. Αυτή την ανάγκη θα πρέπει να την ικανοποιήσετε καλύτερα από τον ανταγωνισμό και σε χαμηλότερη τιμή για να θέλουν οι άνθρωποι να σας πληρώσουν και εσείς να βγάλτε λεφτά από αυτό.

Η πρόκληση είναι να αναγνωρίσετε μια ανθρώπινη ανάγκη με επαρκή ζήτηση ούτως ώστε να είναι βιώσιμη η αγορά στόχος ή το μικρομερίδιο ή μικροτμήμα της εν λόγω αγοράς.

Μετά θα πρέπει να αναπτύξετε μια υπηρεσία ή ένα προϊόν για να καλύψετε αυτήν την ανθρώπινη ανάγκη και να βγάλτε λεφτά. Εάν κατανοήσετε το συγκεκριμένο βήμα λάθος, δυστυχώς όλο το ηλεκτρονικό blog θα έχει άσχημη κατάληξη. Θα έχετε δημιουργήσει μια ιστοσελίδα που δεν θα έχει καθόλου επισκέπτες ή θα έχετε επισκέπτες αλλά κανένας τους δεν θα αγοράζει αυτό που πουλάτε, οπότε θα είναι ακατόρθωτο ή εξαιρετικά δύσκολο να βγάλτε λεφτά.

Συνδυάστε 2 πράγματα στην επιλογή αγοράς στόχου:

Όταν διαλέγετε το θέμα του blog σας, την αγορά στόχο δηλαδή συνδυάζετε δύο βασικά πράγματα.

1. Τι μπορείτε να προσφέρετε και το κάνετε καλά και με ευχαρίστηση για να βοηθήσετε τους άλλους

2. Και τι πραγματικά οι άνθρωποι χρειάζονται ή επιθυμούν και είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν χρήματα γι’ αυτό.

Δεν είναι και μια εύκολη απόφαση και θα πρέπει να σκεφτείτε τι θέλετε εσείς και τι θέλει η αγορά στόχος σας. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να μαντέψετε τι θέλει η αγορά σας μια και υπάρχουν πάρα πολλά εργαλεία μάρκετινγκ και ίντερνετ μάρκετινγκ διαθέσιμα για  να αντιληφθείτε που ξοδεύουν τα χρήματά τους οι άνθρωποι στο ίντερνετ. Παρακάτω θα σας υποδείξω μερικά από αυτά τα εργαλεία στις πηγές αυτού του μαθήματος.

Ο στόχος σας είναι να μάθετε που κατευθύνονται οι επισκέπτες στο ίντερνετ. Συγκεκριμένα ποιες λέξεις κλειδιά χρησιμοποιούν οι υποψήφιοι πελάτες σας για να βρουν αντίστοιχες ιστοσελίδες και τί τους κάνει να γυρνάνε πίσω σε αυτές) Το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσετε ένα blog που να αιχμαλωτίζει τον αναγνώστη και να περιέχει πράγματα που θα τον κάνουν να σας επισκεφτεί ξανά.

Όμως πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση για να φτιάξετε την ιστοσελίδα σας ή ακόμα να επιλέξετε και ένα όνομα χώρου (domain name) θα πρέπει να κατανοήσετε πλήρως το τί ζητάνε οι άνθρωποι και πως δημιουργείτε η επισκεψιμότητα στο ίντερνετ.

Αυτό θα πρέπει να σας μπερδεύει λίγο σε αυτήν την φάση, αλλά μην ανησυχείτε γιατί στο Ιστολόγιο ΠαραΜάρκετινγκ ελληνικό και διεθνές έχω μια πληθώρα από πηγές που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε αυτή την διαδικασία.

 

Σχετικά με τις πηγές αυτού του οδηγού.

Κάθε πηγή που παραθέτω θα χρειαστεί να την μελετήσετε διεξοδικά μέχρι να την κατανοήσετε. Αυτό δεν χρειάζεται να το παίρνετε απόλυτα τοις μετρητοίς. Δεν χρειάζεται να καταλαβαίνετε 100% τα πάντα. Απλά πρέπει να μάθετε αρκετά για να μπορέσετε να πάρετε μια σωστή απόφαση για το επόμενο βήμα.

Προσέξτε μην χαθείτε στη μετάφραση, μην κολλήσετε στη μελέτη και πάθετε ανάλυση παράλυση.

Η δράση είναι το παν και όχι μόνο η γνώση. Σε κάποιες αποφάσεις θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε απλώς την διαίσθησή σας ή μπορείτε και να με ρωτήσετε απευθείας. Θα απαντήσω σε όλους τις απορίες και σε όλους. Απλώς στείλετε μου ένα email στο xanthogenous @ gmail.com.

Στο τμήμα με τις πηγές σας δίνω τις καλύτερες και πιο εμπεριστατωμένες πηγές σχετικά με το μάθημα που διδάσκεστε και το παρέχω σε κείμενο και σε βίντεο.

Οι πηγές προέρχονται από αυτό το blog, από μαθήματα που έχω διδάξει και από δημοσιεύσεις που έχω κάνει γενικά σε διάφορες σελίδες. Πάρα πολλά από πράγματα από τις πηγές μπορεί να επαναλαμβάνονται, αρκεί να ξέρετε ότι η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης. Όσο περισσότερο επαναλαμβάνετε κάτι, τόσο βαθύτερα εντρυφήστε σε αυτό.

Ακολουθήστε το βασικό πλάνο δράσης

Τα βήματα και οι οδηγίες που σας δίνω είναι το βασικό πλάνο δράσης που πρέπει να ακολουθήσετε, οπότε χρησιμοποιήστε τις ως συμπληρωματικές του οδηγού. Μόλις ολοκληρώσετε και τις τελευταίες πηγές, μπορείτε να μετακυλήσετε στο επόμενο μάθημα. Μπορείτε στο μέλλον να επιστρέψετε πίσω σε ένα προηγούμενο μάθημα αργότερα και να συμπληρώσετε τα κενά σας.

Εδώ παραθέτω τις πηγές και την ύλη που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την αγορά στόχο σας καθώς και το θέμα από το blog σας.

 

Επιπλέον Μελέτη: Επιλογή Θέματος

1. Google Keyword Tool

Το Google’s keyword tool είναι ένα δωρεάν εργαλείο και θα σας δώσει πλούσια δεδομένα από την εταιρεία Google. Τα δεδομένα αυτά περιλαμβάνουν μηνιαίες αναζητήσεις σε λέξεις κλειδιά τοπικά και διεθνώς. Επίσης περιέχει πάρα πολλά δεδομένα για το τί αναζητιέται περισσότερο σήμερα στο ίντερνετ. Αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε το εργαλείο της Google. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξεκινήσετε με αυτό το εργαλείο και μετά να κάνετε οποιαδήποτε άλλη κίνηση.

Όνομα Χώρου και Φιλοξενία Ιστοσελίδας

Μόλις συλλάβετε τη γενική ιδέα για την κεντρική θεματολογία του blog σας, δεν χρειάζεται να δέσετε το θέμα απόλυτα, απλά να υπάρχει κάποιο κεντρικό θέμα, το επόμενο βήμα είναι να στήσουμε το blog σας.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει:

  1. Να αγοράσετε ένα όνομα χώρου
  2. Να αγοράσετε ένα πακέτο φιλοξενίας
  3. Να στήσετε το Λογισμικό WordPress για να διαχειριστείτε την δυναμικά ιστοσελίδα σας.

Μόλις λοιπόν ολοκληρώσετε με αυτό το βήμα, θα έχετε ένα πλήρης λειτουργικό ιστολόγιο ανεβασμένο στον αέρα, έτοιμο να το γεμίσετε με υλικό και που μπορεί ο καθένας να το δει απλώς πληκτρολογώντας το όνομα χώρου που έχετε επιλέξει.

Ρίξτε μια ματιά στις πηγές παρακάτω και φροντίστε να βρείτε το χρόνο να τις κοιτάξετε μία προς μία. Μην ξεχνάτε δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές για την επιτυχία ούτε εκπτώσεις, ούτε παρακάμψεις. Για να βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά και να αντιμετωπίζετε το blog σας σαν πραγματική επιχείρηση.

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

Δείτε περισσότερα για τα κρύπτο:

 

Σχολιάστε