ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Νέα ιστοσελίδα tautotitapolis.gr!

κατασκευή ιστοσελίδας ταυτότητα πόλης

Νέα ιστοσελίδα tautotitapolis.gr!

Η νέα ιστοσελίδα του υποψήφιου συνδυασμού Ταυτότητα Πόλης για το Δήμο Λάρισας είναι στον αέρα και περιμένει να την επισκεφτείτε!

Η Ταυτότητα Πόλης είναι μια ανεξάρτητη πολιτική κίνηση που κατεβαίνει για την εκλογική αναμέτρηση στο Δήμο Λάρισας. Είναι στελεχωμένη με άτομα υπεύθυνα και απλά, απεξαρτημένα από ταμπέλες και κομματικά Σαντζάκια. Επικεφαλής αυτής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης είναι ο δικηγόρος και οικονομολόγος Γιώργος Μπαρτζώκης.

 

Ποιος Είναι Ο Γιώργος Μπαρτζώκης

Σπούδασε οικονομική επιστήμη στο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, στη συνέχεια πέρασε με κατατακτήριες εξετάσεις δεύτερος στη ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ όπου αποφοίτησε το 1996, σπούδασε Αμερικάνικο Πολιτισμό στο Northeastern University στη Βοστώνη.

 • Υπήρξε  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ της Παγκόσμιας μη κυβερνητικής Οργάνωσης «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ» με έδρα την Αθήνα, που ασχολείται με θέματα διεθνών σχέσεων και πολιτιστικών πολιτικών.
 • Ως Πρόεδρος του Ιστορικού Κέντρου Λάρισας είχε έντονη δραστηριότητά του στο σύλλογο που έδωσε μία Ταυτότητα στην πόλη μας, κινήθηκε με πολύ προσοχή και με τη βοήθεια μεγάλου φάσματος κοινωνικών δυνάμεων για να περάσει στη κοινωνία κάποιες ουσιαστικές θέσεις καλύτερης διαβίωσης.
 • Είναι Πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών Δανειοληπτών με δραστηριότητα στην προστασία των ατόμων με που έχουν η θέλουν να δανειοδοτηθούν.
 • Είναι Δημοτικός Σύμβουλος Λάρισας και εκλεγμένος Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου
 • Είναι δικηγόρος με ιδιαίτερη κινητικότητα σε όλη την Ελλάδα και ειδικεύεται στο ΔΙΚΑΙΟ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ, Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά – Έξοδα Φακέλου.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκης, δικηγόρος που εδρεύει στο κέντρο της πόλης και διαθέτει δικηγορικό γραφείο εξελέγη   Πρόεδρος της Πανελλήνιας Κίνησης Δανειοληπτών  που σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη καταναλωτική οργάνωση της Ελλάδας το ΙΝΚΑ μετά από τις μεγάλες δικαστικές νίκες που πέτυχε έναντι των τραπεζών , την υποχρέωση των τελευταίων να επιστρέψουν χρήματα στους δανειολήπτες και έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην διαμόρφωση του νομοσχεδίου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Οικογενειακή Κατάσταση

Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Τίνανα από τη Αγιά Λάρισας και έχει δύο παιδιά την Όλγα 11 ετών και τον Θάνο 8 ετών o πατέρας του για περίπου 50 χρόνια είχε εμπορικό κατάστημα στα Καζαντζίδικα στη Λάρισα , όπου πωλούσε ενδύματα-υποδήματα σε πελάτες από όλη την επαρχία της ευρύτερης περιοχής.

Συγγραφή βιβλίων

Συνέγραψε το Λεύκωμα Κωστάνας τον τόπο καταγωγής του πατέρα του και τώρα είναι υπό έκδοση το δεύτερο βιβλίο του που θα αναφέρεται στους Ηπειρώτες της περιοχής Λάρισας και στο άμεσο μέλλον θα εκδώσει μία πλήρη αναλυτική συγγραφή για το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά της Ιστοσελίδας

 1. H ιστοσελίδα είναι πλήρως δυναμική και δέχεται καθημερινές αλλαγές όπως και τα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά blog. Είναι κατασκευασμένη σε τεχνολογία WordPress.
 2. Είναι διαδραστική και μπορείτε να υποβάλετε τα σχόλια σας είτε μέσω facebook, είτε απευθείας στην ιστοσελίδα, στο πεδίο σχολίων κάτω από το άρθρο που σας ενδιαφέρει. Επίσης μπορείτε να ψηφίσετε στην ψηφοφορία και να δείτε τα σημαντικότερα βίντεο από το κανάλι μας στο Youtube. Επίσης υπάρχει σύνδεση με twitter, google plus και soundcloud το κανάλι μας για τα ηχητικά μας μυνήματα.
 3. Έχει ολοκλήρωση με όλα τα βασικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως αναφέραμε παραπάνω και μπορείτε να κάνετε like και στην σελίδα στο Facebook.
 4. Τέλος μπορείτε να επικοινωνήστε με τον επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργο Μπαρτζώκη και να αφήστε το ηλεκτρονικό σας μήνυμα.

 

Μήπως Χρειάζεστε Ιστοσελίδα;

Όλη η ιστοσελίδα της Ταυτότητας Πόλης κατασκευάστηκε σε τεχνολογία WordPress.

Το WordPress είναι το πιο διαδεδομένο και πιο εξελιγμένο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου παγκοσμίως με πάνω από εικοσιπέντε εκατομμύρια εγκαταστάσεις. Χρησιμοποιείται κυρίως για κατασκευή blog και σελίδων βασισμένες στο περιεχόμενο. Το περιεχόμενο περιλαμβάνει βίντεο, κείμενα, εικόνα και ήχο.

Παρακάτω είναι μερικά από τα βασικά πλεονεκτήματα του WordPress:

 1. Είναι δυναμικό. Δημιουργεί άπειρες δυναμικές σελίδες, άρθρα και προϊόντα για τα ηλεκτρονικά καταστήματα μέσα σε λίγα λεπτά.
 2. Είναι δωρεάν. Οι λόγοι που έκαναν το WordPress τόσο δημοφιλές ήταν η ευκολία στη χρήση του, η ελεύθερη άδεια χωρίς περιορισμούς και τέλος η πολύ μεγάλη κοινότητα ανοιχτού λογισμικού το οποίο το υποστηρίζει. Υπάρχουν χιλιάδες θέματα και πρόσθετα για το WordPress Blog.
 3. Έχει άπειρη επεκτασιμότητα. Χιλιάδες εφαρμογές και πρόσθετα τρέχουν σε WordPress, ενώ η μεγαλύτερη κοινότητα ελεύθερου λογισμικού και προγραμματιστών το υποστηρίζει κάθε χρόνο.
 4. Είναι πρωταθλητής από άποψη SEO. Η Google αγαπάει τα blog γιατί έχουν φρέσκο και ποιοτικό περιεχόμενο. Τα blog συνδυάζουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ενός εταιρικού site, ενός e-shop και έχουν ήδη βελτιστοποιηθεί για τις μηχανές αναζήτησης από την αρχιτεκτονική τους.
 5. Είναι εύκολο και απλό. Η εγκατάστασή του γίνεται μόνο με ένα κλικ, ενώ η παραμετροποίησή του είναι αστείρευτη. Πραγματικά δεν χρειάζεστε γνώσεις προγραμματισμού για να ξεκινήσετε μια σελίδα στο WordPress, ενώ αυτό δημιουργεί μόνο του δυναμικές, φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης και τον χρήστη σελίδες και αποστολές.
 6. Χαμηλό κοστολόγιο κατασκευής και συντήρησης. Μπορείτε να το συντηρήσετε μόνοι σας ή απλώς να επιλέξτε ένα πακέτο συντήρησης και ανανέωσης καλώντας στο 6972.364.387.

Βέβαια δεν σημαίνει ότι τα άλλα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου δεν είναι καλά, απλά το WordPress είναι το ιδανικό εργαλείο για να ξεκινήσει κάποιος το blog του και καλύπτει ταυτόχρονα τις ανάγκες ενός προσωπικού blog έως και τα τεράστια εταιρικά portals με χιλιάδες σελίδες και χρήστες.

Ας μην ξεχνάμε ότι και οι New York Times προτίμησαν για την κατασκευή της ιστοσελίδας τους το WordPress.

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

registration-button

 

5 σκέψεις στο “Νέα ιστοσελίδα tautotitapolis.gr!”

Σχολιάστε