ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Πώς να φτιάξτε μια ιστοσελίδα με επικό περιεχόμενο

Πώς να φτιάξτε μια ιστοσελίδα με διαχρονικό περιεχόμενο

που θα βγαίνει πάντα στην πρώτη σελίδα της Google!

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε σταθερή και αυξανόμενη κίνηση στη σελίδα σας είναι να δημιουργήσετε μοναδικό, καταπληκτικό, επικό περιεχόμενο. Όταν λέμε καταπληκτικό περιεχόμενο εννοούμε κείμενο, βίντεο, εικόνες και ήχο και όχι το απίστευτο γραφικό περιβάλλον, όχι το flash animation ή τα γραφικά που αντικαθιστάν το κείμενο ή τα διαφημιστικά banner που πηγαινοέρχονται.

Πώς δουλεύουν οι μηχανές αναζήτησης

Οι μηχανές αναζήτησης είναι κειμενοκεντρικές και κειμενοστραφής. Διαβάζουν μόνο κείμενο δηλαδή και όχι κώδικα με την έννοια του κώδικα προγραμματισμού. Δυστυχώς δεν είναι αντικειμενοστραφής όπως οι βασικές γλώσσες του ΙΝΤΕΡΝΕΤ και εκεί γίνονται τα μεγαλύτερα λάθη στο SEO. Τελικά πώς δουλεύουν οι μηχανές αναζήτησης και συγκεκριμένα η Google;

“Η Google είναι μια μηχανή αναζήτησης που κατηγοριοποιεί τα πιο σχετικά με την αναζήτησή σας αποτελέσματα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και σας επιστρέφει το πιο ποιοτικά και σχετικά αποτελέσματα με βάση το κείμενο, τη δημοτικότητα και την αυθεντία της σελίδας.„

Όσο πιο σχετική, πιο ποιοτική, κατατοπιστική και χρήσιμη είναι η σελίδα σας σε αυτό που αναζητάει ο χρήστης και νομίζει η Google, τόσο πιο ψηλά είστε στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον αλγόριθμο της Google κατεβάζοντας τον οδηγό SEO Πρώτη Σελίδα ή πηγαίνοντας στη σελίδα Google Εργαλεία για Webmasters

ALLAGI HOST FILE WINDOWS

Τα οφέλη του μοναδικού περιεχομένου στο ίντερνετ

Αφού εμπεδώσατε την βασική αρχή λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης, δεν μένει παρά να δούμε ποια τα οφέλη του επικού περιεχομένου (επικό σαν την Ιλιάδα και την Οδύσσεια του Ομήρου). Τα οφέλη του καταπληκτικού περιεχομένου είναι:

 1. Σταθερά αυξανόμενη κίνηση προς τη σελίδα σας.
 2. Σταθερή αύξηση των backlinks δηλαδή των συνδέσμων που δείχνουν προς τη σελίδα σας μια και όλο και πιο πολλοί άνθρωποι σας θεωρούν σελίδα σταθμός ή σελίδα αυθεντία. Θυμηθείτε ότι όσο πιο πολύ περιεχόμενο έχετε στο ίντερνετ, τόσο πιο πολλά backlinks θα έχετε εκ των πραγμάτων.
 3. Σταθερά ανοδική αύξηση της δραστηριότητας σας στα social media (facebook shares, likes, tweets, pins κτλ)
 4. Μεγάλη δημοσιότητα στον τομέα σας. Το ακαταμάχητο περιεχόμενο είναι αυτό που θα σας κάνει γνωστούς, διάσημους και στο τέλος πλούσιους. Δεν ξέρω αν έχετε ακούσει ποτέ για την στρατηγική προσωπικής προβολής (personal branding), όπου προβάλλετε τον εαυτό σας ως ειδικό σε κάποιο θέμα στα μάτια του κοινού έτσι κερδίζετε τις πρώτες εντυπώσεις. Αποκτάτε μεγαλύτερο κύρος και οι υποψήφιου πελάτες σας σας εμπιστεύονται περισσότερο.
 5. Αυξανόμενα έσοδα μια και οι άνθρωποι που σας ακολουθούνε σας εμπιστεύονται ως ειδικό στον τομέα σας. Αυτό το πετυχαίνετε μέσω της προσωπικής προβολής και του σούπερσταρ μάρκετινγκ.

Συμβουλές για να δημιουργήσετε επικό περιεχόμενο

 1. Εστιαστείτε στο να γράψετε ένα τουλάχιστον άρθρο πυλώνα με πάνω από 3.000 λέξεις που να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της αγορά στόχου σας ή να το εξαντλεί σε μεγάλο ποσοστό.
 2. Δημιουργήστε δευτερεύοντα άρθρα- κράχτες τα οποία θα οδηγούν προς το άρθρο πυλώνας.
 3. Διασυνδέστε όλα τα άρθρα μεταξύ τους.  Η εσωτερική διασύνδεση είναι εφάμιλλη των εξωτερικών backlinks για τη Google.
 4. Συνοδεύσετε τα άρθρα με βίντεο μέσω από του καναλιού σας στο youtube και το vimeo.
 5. Ελαχιστοποιήστε τα ενοχλητικά διαφημιστικά μηνύματα στην αρχή, καθώς και τα pop up μέχρι να καταξιωθείτε στην αγορά.
 6. Γράψτε για τον κόσμο και φροντίστε να δώσετε ένα καλό λόγο για να επισκεφτεί όλος αυτός ο κόσμος τη σελίδα σας.
 7. Βρείτε που πονάει η αγορά σήμερα, που υπάρχει κενό αναγκών και πόνος και φροντίστε να καλύψετε όσο γίνεται καλύτερα αυτό το κενό.

Μια τελευταία συμβουλή που θέλω να σας δώσω είναι ότι η google έχει κάνει στροφή προς το δωρεάν ποιοτικό περιεχόμενο, οπότε ο τζάμπας στο ίντερνετ δεν πέθανε, αντίθετα είναι ο μοναδικός που θα επιβιώσει!

Πάντα το content marketing ήταν κοστοβόρο γιατί η παραγωγή του περιεχομένου απαιτεί χρόνο και επαγγελματικές δεξιότητες όπως συγγραφή κειμένων, βίντεο και δημιουργία γραφικών.

Δωρεάν πηγές μελέτης για το ποιοτικό περιεχόμενο στο ίντερνετ

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

 

Σχολιάστε