ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Η νούμερο ένα πηγή επισκεψιμότητας για το 2014

Νούμερο-ένα-πηγή-επισκεψιμότητας-2014

Η νούμερο ένα πηγή επισκεψιμότητας για το 2014

Η πιο πετυχημένη στρατηγική για απεριόριστη δωρεάν κίνηση στη σελίδα σας για το 2014 είναι το Facebook! Δε λέω, πολύ καλή και η Google, πολύ καλό και το διαφημιστικό της πρόγραμμα, το Adwords, αλλά δυστυχώς έχει περιέλθει σε δεύτερη μοίρα μετά την εκτόπισή της από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και συγκεκριμένα το facebook!

Μετά λοιπόν την μεγάλη αλλαγή του αλγορίθμου της Google με το Hummingbird, που προσαρμόστηκε με τα νέα δεδομένα τώρα έχουμε και την μετατόπιση του ενδιαφέροντος του κόσμου στα social media, μάλλον γιατί είναι μοναδικά, δωρεάν και αναδραστικά!

Διαφορά SEO και Web Traffic

Πάρα πολλοί έχουν πέσει με τα μούτρα στο SEO, σαν να είναι το άγιο δισκοπότηρο ή ο μοναδικός τρόπος για να αποκτήσει κάποιος κίνηση στη σελίδα του, όμως όλοι πέφτουν στο λάθος ότι το μυστικό της επιτυχίας στο ίντερνετ δεν είναι το SEO, αλλά η δημιουργία απίστευτης και ασταμάτητης κίνησης προς τη σελίδα σας.

Πιστέψτε με η ιστοσελίδα σας είναι καταδικασμένη να πεθάνει εάν δεν αποκτήσει τουλάχιστον 100 μοναδικούς, ποιοτικούς και στοχευμένους επισκέπτες τη μέρα! Εάν η ιστοσελίδα σας είναι τα μάτια σας στο ίντερνετ, τότε η κίνηση και οι επισκέπτες είναι το αίμα που δίνει ζωή στη σελίδα σας και είναι ικανό όσο άσχημη σελίδα και να έχετε να σας δώσει χρήματα!

Ακόμα και εάν το ποσοστό μετατροπής σας να είναι χαμηλότερο του 1%, πάλι θα καταφέρετε να βγάλετε χρήματα από τη σελίδα σας εάν έχετε πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα. Εάν δεν έχετε, τότε φίλοι μου, την καλύτερη ιστοσελίδα να φτιάξετε δεν θα μπορέσετε να βγάλετε ποτέ λεφτά από αυτήν και δεν θα μπορέσετε να περάσετε ποτέ το κατώφλι της ευημερίας και της ευμάρειας από το ίντερνετ!

Ας μην ξεχνάμε ότι άλλο είναι το πετυχημένο SEO και άλλο η δημιουργία κίνησης προς τη σελίδα μας, το λεγόμενο traffic στα ελληνικά!

Στατιστικά επισκεψιμότητας για το Paramarketing Blog

Σύμφωνα με το WordPress Statistics, βλέπετε τα Google analytics δεν παρέχουν πλήρη εικόνα για τα στατιστικά στο ίντερνετ, οι 25 πρώτες πηγές επισκεψιμότητας από το ίντερνετ από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του site μου από τον Αύγουστο του 2013 σε σύνολο σήμερα 28 Δεκεμβρίου 2013, 31.256 επισκεπτών είναι:

 Πηγή επισκεψιμότητας:  Σύνολο μη μοναδικών επισκεπτών:
 24669
 1715
 1654
 688
 484
 207
 133
8 – https://www.stumbleupon.com/
 115
 67
 57
 48
12 – https://plus.google.com/
 48
 44
14 – https://paramarketing.info/
 44
15 – https://www.greektuts.net/
 41
16 – https://www.nerokota.com/
 41
 38
 31
 30
 28
 26
 14
23 – https://www.placemarketing.gr/
 13
24 -https://www.contraseolous.gr/
 13
25 – news.google.com
 11

Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι από τα παραπάνω στατιστικά κίνησης:

  1. Οι επισκέπτες δεν είναι μοναδικοί, αλλά έχει να κάνει με μη μοναδικούς επισκέπτες και προβολές ιστοσελίδων ή κλικ.
  2. Τα αποτελέσματα που βλέπετε δεν είναι επεξεργασμένα, είναι ανεπεξέργαστα αλλά παρόλα αυτά προκύπτει ότι η νούμερο ένα πηγή επισκεψιμότητας είναι πλέον με διαφορά το facebook!

Συμπεράσματα πηγών επισκεψιμότητας

Σας παραθέτω μερικά συμπεράσματα για κρυφές πηγές επισκεψιμότητας που ίσως σας διαφεύγουν σήμερα και αύριο ίσως να γίνουν οι νούμερο ένα πηγές επισκεψιμότητας για σας και για την σελίδα σας!

  1. Το Facebook mobile αποτελεί το 35% της συνολικής επισκεψιμότητας στη σελίδα μου, τάση η οποία θα αγγίξει το 50% το 2014! Ίσως θα πρέπει να στοχεύσετε σε ένα κοινό με μια σελίδα που είναι πιο ελαφριά για κινητά τηλέφωνα!
  2. Το StumbleUpon είναι μια άγνωστη πηγή επισκεψιμότητας για τους περισσότερους που όμως είναι 8η στη σειρά κατάταξης για το 2013! Πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας τη μπάρα εργαλείων AddThis στον Firexox μπορείτε να κοινοποιήσετε τη σελίδα σας, τα προϊόντα σας στο e-shop ή τις νέες σας δημοσιεύσεις με αστραπιαία ταχύτητα σε περισσότερα από 100 μέσα δικτύωσης όπως το Stumble Upon!
  3. To Youtube είναι και αυτό σημαντική πηγή επισκεψιμότητας, εάν δεν έχετε ακόμα Youtube κανάλι τότε δημιουργήστε και μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο δικό μου κανάλι. Το βίντεο μάρκετινγκ θα αποτελέσει δυνατό παίκτη επισκεψιμότητας και μετατροπής των επισκεπτών σας σε πελάτες για το 2014!
  4. Το Koozai.com είναι ένα αγγλόφωνο site για το SEO, τα μέσα δικτύωσης και την κατασκευή ιστοσελίδων, και ένα μόνο σχόλιο που έκανα σε αυτούς -μιλάμε για blog commenting– με απέφερε 30 μοναδικούς επισκέπτες, δυστυχώς που δεν γνωρίζουν ελληνικά! – άρα τους έχασα από πελάτες-

Η παρατήρηση που θέλω να κάνω είναι ότι πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί σχετικά με τις λέξεις κλειδιά και να αποφύγουμε τις ξένες λέξεις κλειδιά για να μην στοχεύουμε σε λάθος αγορές!

Θα μπορούσα να πω περισσότερα, αλλά πιστεύω πιάσατε το νόημα σχετικά με την επισκεψιμότητα και το SEO.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εάν επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6972.364.387.

WordPress Κατασκευή ιστοσελίδων

Traffic και αρχή του Pareto

Η αρχή αυτή βασίζεται στη θεωρία του Vilfredo Pareto, Ιταλού οικονομολόγου, κοινωνιολόγου και φιλόσοφου, ο οποίος το 1897 παρατήρησε ότι 80% του πλούτου στην Ιταλία αλλά και σε κάθε χώρα που μελέτησε στη συνέχεια κατεχόταν από 20% του πληθυσμού.

Η Αρχή του Pareto, στο ευρύτερο πλαίσιό της, υποστηρίζει ότι 80% των αποτελεσμάτων προκύπτουν από 20% των προσπαθειών. Με άλλα λόγια, ο Κανόνας 80-20 σημαίνει ότι, σε κάθε κατάσταση, λίγοι παράγοντες (20%) είναι ζωτικοί και πολλοί (80%) είναι δευτερεύουσας σημασίας.

Η αρχή του Vilfredo Pareto βρίσκει απήχηση και στην κίνηση προς τη σελίδα σας. Παρατηρώντας τις πηγές επισκεψιμότητας, θα πρέπει να εστιάσουμε τις προσπάθειες μας και τις δυνάμεις μας για να αναπτύξουμε το 20% των κορυφαίων πηγών επισκεψιμότητας και να εγκαταλείψουμε τελείως το υπόλοιπο 80%.

Εάν θέλουμε να πλημμυρίσουμε από επισκεψιμότητα, θα πρέπει να εστιαστούμε στις κορυφαίες πηγές επισκεψιμότητας, μόνο με την εστίαση σε ένα πράγμα που δουλεύει θα γίνουμε καλοί σε αυτό και θα πετύχουμε τον στόχο μας για το 2014, ο οποίος είναι να διπλασιάσουμε ή να πολλαπλασιάσουμε την επισκεψιμότητα προς τη σελίδα μας!

Κάντε Λάικ!

Για να μην ξεχνιόμαστε θα ήθελα να κάνετε λάικ στη άρθρο αυτό από την πανέμορφη μπάρα στα αριστερά, να το στείλετε στο Pinterest, στο twitter και στο Google Plus, ως μια ελάχιστη ανταμοιβή εάν σας άρεσε! Έτσι θα βοηθήσετε και άλλους να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες που είναι εντελώς δωρεάν!

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

registration-button

2 σκέψεις στο “Η νούμερο ένα πηγή επισκεψιμότητας για το 2014”

Σχολιάστε