ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

SEO: Βρείτε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά!

SEO: Βρείτε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά!

Και πλημμυρίστε με επισκέπτες οι οποίοι είναι στοχευμένοι και θα γίνουν οι επόμενοι πελάτες σας!

Σύμφωνα με στατιστικά, η πρώτη ιστοσελίδα στην Google κερδίζει το 35% των κλικ, η δεύτερη ιστοσελίδα κερδίζει το 25%, η τρίτη ιστοσελίδα το 10% της κίνησης για κάθε αναζήτηση που γίνεται στην Google.

Το υπόλοιπο 30% της επισκεψιμότητας πηγαίνει σε όλους τους υπόλοιπους με φθίνουσα πορεία, ενώ οι ιστοσελίδες που είναι εκτός πρώτης σελίδας της Google μοιράζονται ένα 3% περίπου!

Άμα λοιπόν είναι να μιλήσουμε για SEO στην Ελλάδα, θα πρέπει να μάθουμε να χρησιμοποιούμε σωστά τα κατάλληλα εργαλεία. Και ποια είναι αυτά; Το σημερινό εργαλείο που θα χρησιμοποιήσουμε είναι το Google Keyword Planner.

Πλεονεκτήματα της σωστής λέξης κλειδί:

SEO-GOOGLE-3

 1. Στοχευμένη κίνηση ή στοχευμένη επισκεψιμότητα
 2. Σωστή επιλογή ονόματος χώρου ή domain name
 3. Υψηλότερο ποσοστό μετατροπής της ιστοσελίδας σας
 4. Υψηλότερη απόδοση της ιστοσελίδας σας. Η απόδοση της ιστοσελίδας σας μετριέται σε ROI. (Return on Investment) Απόδοση της επένδυσης.
 5. Αποφυγή του αρνητικού αισθήματος του απογοήτευσης και της άγνοιας
 6. Επιτυχία της ιστοσελίδας σας

Η ιστοσελίδα σας είναι το ηλεκτρονικό σας μαγαζί και για να λειτουργήσει χρειάζεται κόσμο! Φανταστείτε να ανοίγατε ένα φυσικό κατάστημα και να μην πατούσε ψυχή! Έτσι είναι και η ιστοσελίδα σας!

Εάν δεν έχετε ακόμη ιστοσελίδα, τότε είναι η ώρα να φτιάξετε μια. Κερδίστε σήμερα με  τις προσφορές για κατασκευή ιστοσελίδων.

Συμβουλές για την επιλογή των σωστών λέξεων κλειδιών!

 1. Προτιμήστε τον πληθυντικό από τον ενικό  στην επιλογή των λέξεων κλειδιών γιατί πάντα έχουν πιο πολύ κίνηση.
 2. Επιλέξτε λέξεις κλειδιά με υψηλή μηνιαία αναζήτηση (άνω των 2.000 με 3.000 αναζητήσεων το μήνα) και χαμηλό ανταγωνισμό.
 3. Επιλέξτε στην αναζήτηση σας το exact match, τον όγκο δεδομένων για την ακριβή λέξη κλειδί που αναζητάτε και όχι για όλες μαζί ή τα παράγωγα.
 4. Επιλέξτε όνομα χώρου που να είναι όσο πιο κοντινό στη βασική λέξη κλειδί σας.
 5. Χρησιμοποιήστε το notepad ή το excel ή το αντίστοιχο υπολογιστικό φύλλο στη Google για να συλλέξετε και να κατηγοριοποιήσετε τις λέξεις κλειδιά. Επιλέξτε 10 βασικές λέξεις κλειδιά και από αυτές τις 10 δημιουργήσετε 10 υποκατηγορίες, σύνολο δηλαδή 100 λέξεις κλειδιά. Ξεκινήστε με την πρώτη λέξη κλειδί και μετά επεκταθείτε στις υπόλοιπες.
 6. Προτιμήστε το Google Keyword Planner που είναι δωρεάν και αποφύγετε άλλα πληρωμένα προγράμματα, ειδικά όταν είστε στην αρχή. Απλώς θα πετάξετε τα λεφτά σας για κάτι που είναι στα αγγλικά και δεν θα καταλαβαίνεται πως δουλεύει.
 7. Αποφύγετε τις λέξεις κλειδιά με πολύ υψηλό ανταγωνισμό. θα αγανακτήσετε μέχρι να βγείτε πρώτοι στην Google.
 8. Ξεκινήστε με λέξεις κλειδιά και αν ο ανταγωνισμός είναι υψηλός συνεχίστε με φράσεις κλειδιά. Με 2 λέξεις ή και με 3 λέξεις κλειδιά μαζί!
 9. Για οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6972.364.387! Θα απαντήσω σε όλους σας, η αμεσότητα είναι καλύτερη από το να καταλάβω κάτι λάθος! Ένα τηλεφώνημα στο ειδικό θα σας γλιτώσει χιλιάδες ευρώ και ίσως να σώσει το site σας!
 10. Μην ξεχάσετε να πάρετε δωρεάν τον οδηγό SEO αξίας 129€ για να μην χάνετε όλες τις πολύτιμες πληροφορίες και τα χρήσιμα βίντεο.

Πηγές SEO στην Ελλάδα

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

registration-button

Σχολιάστε