ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

Πως να γίνετε ένας μεγιστάνας των Social Media

SOCIAL MEDIA SEO MAGNET-1

Πως να γίνετε ένας μεγιστάνας των Social Media

Η Προσωπική μου Ιστορία Επιτυχίας στα Social Media, στο Personal Branding και στο Traffic.

Πρόσφατα, διάβασα ένα άρθρο στο Mashable μια εβδομάδα πριν, σχετικά με το πως  να γίνεις ένα θεός των social media, το οποίο και αριθμούσε πάνω από 350 social networking sites. Ακόμα και αν και το άρθρο είχε γραφτεί πίσω στο 2007, και πολλά social media sites έχουνε σταματήσει να λειτουργούνε ή έχουνε συγχωνευτεί με άλλα μεγάλα portals, πολλά από αυτά είναι ακόμα σε λειτουργία.

Δεν είναι αυτό το θέμα μας όμως. Το θέμα μας εδώ είναι να σας εισάγω στην ιδέα του να γίνεται ένας μεγιστάνας των social media! Όλοι θέλουν να γίνουν γνωστοί και διάσημοι στο ίντερνετ και στο facebook έστω και για πέντε λεπτά!

Φανταστείτε λοιπόν να έχετε χιλιάδες από online φίλους, να σας αναγνωρίζει μια τεράστια κοινότητα στο ίντερνετ, να έχετε μερικές χιλιάδες followers  και να παίρνετε χιλιάδες likes στο facebook;

Είναι σαν να είστε ένας social media superstar! Ότι και να κάνατε στο ίντερνετ για να βγάλτε λεφτά θα ευδοκιμούσε επειδή χιλιάδες θαυμαστές σας θα παρακαλούσανε για να πάρουν περισσότερο από αυτό που έχετε!

Δεν θα υπάρχει πρόγραμμα affiliate marketing, ή δικτυακού μάρκετινγκ που να μην είστε πετυχημένοι. Οι θαυμαστές σας θα σας ακολουθούν παντού όπου και να πάτε, ότι και να κάνετε. Πάρτε μερικά λεπτά για να το σκεφτείτε το τι θα συμβεί σε σας άμα ήσασταν γνωστοί και διάσημοι!

 

Η προσωπική μου ιστορία επιτυχίας στα Social Media

Στον προσωπικό μου αγώνα και δρόμο για τη δόξα, για να γίνω ένας Μεγιστάνας των  Social Media, γράφτηκα σε περισσότερα από  200 social media και networking sites. Όταν λέων social media sites εννοώ τα  bookmarking sites, blogging sites, video sites, networking sites, networking services και τα λοιπά. Όλα αυτά έχουνε ένα κοινό στόχο: Να σας δικτυώσουν με τους άλλους.

Σας δίνω λοιπόν την προσωπική μου λίστα με τα Social Media  που μπορείτε να βρείτε εμένα ή δικά μου προφίλ για να με ακολουθήσετε.

Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, δεν θέλω να σας πουλήσω κάτι και όπως καταλαβαίνεται δεν θα σας φέρω ποτέ σε δύσκολη θέση να αγοράσετε κάτι από μένα. Ακολουθώ αποκλειστικά στρατηγικές μαγνητικού και ελκυστικού μάρκετινγκ.

 • 43things
 • 5min
 • about.me
 • badoo
 • bebo
 • betternetworker
 • bibsonomy.org
 • binklist
 • bitly
 • favable.com
 • wikipedia
 • blogger
 • citeulike
 • bloglines.com

Γιατί γράφτηκα σε τόσα social media;

Είναι εύλογο να με ρωτήσει κανείς γιατί γράφτηκα σε τόσα πολλά social networks. Το έκανα για τρεις κυρίως λόγους:

 1. Για να αποκτήσω μαζική έκθεση και μαζική προβολή
 2. SEO. Για να αποκτήσω backlinks και να ανέβω στη Google
 3. Για να δοκιμάσω τις υπηρεσίες τους και πως δουλεύει το κάθε social media και να δω την αξία του . Έτσι σας έφτιαξα μια λίστα με το Social Media Magnet Top Ten με τα social media που είναι τα πιο περιζήτητα και μπορούν να φέρουν πολύ κίνηση στο site σας

Social Media Magnet Top Ten

 1. Facebook
 2.  Twitter
 3.  Youtube
 4.  Linkedin
 5. Google+
 6. Pinterest
 7. blogger
 8. Vimeo
 9. Tumblr
 10.  Scoop.it

Τέλος, ένα από τα καλύτερα social media είναι και η πλατφόρμα του WordPress.com ως site για την απόκτηση backlinks στο κύριο blog ή site σας, ασχέτως και αν έχει μόνο nofollow links.

Η Google μετράει και τα nofollow links. Τα σταθμίζει λίγο λιγότερο βέβαια από τα dofollow. Ένα nofollow link όμως από ένα site όπως το WordPress.com είναι ανώτερο ποιοτικά από ένα dofollow link από ένα site ή blog μικρότερης αξίας.

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

6 σκέψεις στο “Πως να γίνετε ένας μεγιστάνας των Social Media”

 1. Και πως μπορεις Γιαννη να βρεις την κινηση, αν το site ειναι στα ελληνικα απο ολα αυτα τα ξενα social networks; Για το SEO μπορει οντως να αξιζει!

  Απάντηση

Σχολιάστε