ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Super Affiliate Marketing 101

marketing

Super Affiliate Marketing 101

Τι είναι το affiliate marketing? Το Affiliate marketing είναι η χρήση μια ιστοσελίδας που πουλάει προϊόντα ή υπηρεσίες από άλλες ιστοσελίδες που ονομάζονται affiliates ή συνεργάτες για να την βοηθήσει να προωθήσει τα προϊόντα της.

Διαφορετικά λέγεται και online marketing ή internet marketing ή performance marketing. To performance marketing είναι μια μέθοδος μάρκετινγκ όπου άλλες συνεργαζόμενες ιστοσελίδες πουλάνε ηλεκτρονικά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχεις.

Με το affiliate marketing μπορείτε να ξεκινήσετε να ασχολείστε αμέσως χωρίς να έχετε δική σας ιστοσελίδα ή δικό σας προϊόν. Μπορείτε να ξεκινήσετε το affiliate marketing σε συνδυασμό με την κύρια δραστηριότητά σας στο ίντερνετ ή ξεχωριστά. Στο δικτυακό μάρκετινγκ, πάρα πολλοί επαγγελματίες έχουνε μια φαρέτρα με προγράμματα affiliate marketing και πληρωμένες υπηρεσίες για τους ανθρώπους που δεν γράφονται στην εταιρεία δικτυακού μάρκετινγκ που τους προτείνουν.

Μάλιστα έχει γίνει και τόσο της μόδας αυτή η τάση που όλο και περισσότεροι βγάζουν χρήματα από το affiliate marketing παρά από το network marketing.

Θα πρέπει να έχετε πολλαπλές επιλογές εισοδήματος από το ίντερνετ και να μην περιμένετε μόνο από μια πηγή.

Στα προηγούμενα δύο άρθρα μου είχα μιλήσει εισαγωγικά για το affiliate marketing. Εάν δεν προλάβατε να τα δείτε, μπορείτε να τα ρίξετε μια ματιά εδώ:

 

 

Γιατί να ξεκινήσετε στο affiliate marketing?

1.Είναι ένα σενάριο όπου και οι δύο πλευρές συνεργάζονται για το αμοιβαίο κέρδος.

 1. Χρειάζεται μικρό κεφάλαιο εκκίνησης ή καθόλου κεφάλαιο εκκίνησης για να ξεκινήσει κάποιος. Τα περισσότερα προγράμματα affiliate marketing όπως της Linkwise είναι δωρεάν για να ξεκινήσεις. Ένα άλλο εξίσου αξιόπιστο πρόγραμμα affiliate marketing είναι της εταιρείας Clickbanner.
 2. Είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να συμπεριλάβετε περισσότερες προσοδοφόρες προσφορές για τους πελάτες, και να τους προσφέρετε περισσότερες επιλογές.
 3. Δημιουργείτε παράλληλα φήμη, ενώ βγάζετε και χρήματα μέσω ίντερνετ.
 4. Δεν χρειάζεται να εμπλακείτε στην παραγωγή και αποθήκευση των προϊόντων.Το μόνο που χρειάζεται να αναλάβετε είναι την υποστήριξη πελατών για να καλλιεργήσετε περισσότερο τις σχέσεις σας με τους πελάτες σας.

Είναι πολύ συνετό να επιλέξετε ένα καλό affiliate marketing πρόγραμμα και να το προσαρμόσετε μέσα στο κανάλι πωλήσεων σας.

Η διαδικασία του Affiliate Marketing

Η διαδικασία του affiliate marketing είναι απλή:

 1. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο Paypal
 2. Βρείτε ένα προϊόν ή υπηρεσία σε ένα affiliate program
 3. Εγγραφείτε σαν affiliate ή συνεργάτης

4.Προωθήστε το προϊόν ή την υπηρεσία σας

 1. Πληρωθείτε τις προμήθειες σας
 2. Επαναλάβατε την διαδικασία

Ακούγεται το παραπάνω σαν το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο; Εσείς θα κοιμάστε και το affiliate site σας θα παράγει ένα κάρο λεφτά στον αυτόματο πιλότο! Αυτό θα γίνεται μέχρι να ξυπνήσετε!

Αυτό δεν σας λένε οι περισσότεροι άνθρωποι στο affiliate marketing ή τουλάχιστον στο δικτυακό μάρκετινγκ; Έχω αγοράσει πολλά προϊόντα από δικτυακό μάρκετινγκ στο παρελθόν και ο εισηγητής μου μου έλεγε:

-Δεν χρειάζεται καν να τα προωθήσεις, τα προϊόντα πουλάνε από μόνα τους!

Δουλεύει στα αλήθεια το Affiliate Marketing?

Δουλεύει το affiliate marketing, εφόσον δουλεύεις!

To Affiliate marketing δεν είναι ένα τρυκ ή κόλπο για γρήγορο πλουτισμό. Το Affiliate marketing είναι το να χτίσεις μια επιχείρηση. Και αυτό απαιτεί κόπο, χρόνο και θυσίες. Είμαι μια καθημερινή διαδικασία, ένας μαραθώνιος και όχι ένα σπριντ.

Αξίζει λοιπόν τον κόπο να διαθέσετε χρόνο και κόπο να χτίσετε τη δική σας ηλεκτρονική επιχείρηση; Ναι, αρκεί να το θέλετε να έχετε τη δική σας ηλεκτρονική επιχείρηση και να θέλετε να κάνετε νέα πράγματα στη ζωή σας. Πάντα πρέπει να έχετε ένα όνειρο και ένα στόχο.

Εάν πάλι δεν ταυτίζεστε με την εικόνα του επιχειρηματία και του αυτοδημιούργητου, τότε δεν είναι το affiliate marketing για σας. Σταματήστε να διαβάζετε εδώ και βρείτε κάτι άλλο να κάνετε, μην σπαταλάτε το χρόνο σας. Αν όμως το affiliate marketing σας αρέσει και σας ενθουσιάζει, τότε δεν έχετε παρά:

1. Να κάνετε το δικό σας site και

2. Να γραφτείτε στην Linkwise, την καλύτερη πλατφόρμα affiliate marketing στην Ελλάδα.

 

Affiliate Marketing και Καμπύλη Μάθησης

marketing

Το να γίνετε συνεργάτης στο affiliate marketing είναι σαν να μαθαίνετε μια καινούρια τέχνη ή δουλειά. Είναι σαν να πηγαίνετε στο πανεπιστήμιο. Ξεκινάτε να μαθαίνετε τα βασικά και χτίζετε θεμέλια πάνω σε αυτά που μάθατε. Είναι μια διαδικασία μάθησης βήμα βήμα που χρειάζεται χρόνο για να μάθετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που πουλάτε και το πως λειτουργείτε την ιστοσελίδα σας.

Αποτυχία να προετοιμαστείτε

Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν στην αρχή για αυτό και αποτυχαίνουν. Άμα ξεκινάτε τη δική σας επιχείρηση affiliate marketing και δεν είστε προετοιμασμένοι, τότε σίγουρα θα αποτύχετε! Οι περισσότεροι από μας αποτυχαίνουμε -και εγώ μαζί σας- γιατί ενθουσιαζόμαστε στην ιδέα του γρήγορου χρήματος και ξεχνάμε τα βασικά.

Θα πρέπει να σταματάμε να πυροβολούμε κάθε καινούριο στόχο και να ξεκινήσουμε να προετοιμαζόμαστε για να πετύχουμε. Ο χρόνος προετοιμασίας μοιάζει αντιπαραγωγικός, ειδικά όταν χρειαζόμαστε γρήγορα αποτελέσματα επειδή δεν έχουμε πολλά λεφτά.

Προσεχτική προετοιμασία και σχεδιασμός για να πετύχετε 

Σταματήστε να πανικοβάλλεστε και προετοιμαστείτε. Όταν ξεκίνησα με το affiliate marketing, ήμουνα σε τέτοια φούρια που δεν αφιέρωσα τον χρόνο για να καταλάβω πως λειτουργεί αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο.

Πέρασα πικρή απογοήτευση και έφαγα μεγάλη ήττα τους επόμενους μήνες όταν κατάλαβα ότι δεν είχα προετοιμαστεί σωστά και απέτυχα γιατί δεν είχα προετοιμαστεί κατάλληλα για να πετύχω. Έπρεπε να αλλάξω αγορά, να ξανασχεδιάσω τις υπηρεσίες μου και τις ιστοσελίδες μου και το κανάλι πωλήσεων.

Πέρασα αμέτρητε νύχτες μέχρι το πρωί να κάνω διορθώσεις και βελτιώσεις στην ιστοσελίδα μου, μέχρι να φτάσω σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.

Στόχοι Affiliate Marketing

Πρέπει να έχετε στόχους σε κάθε πλευρά της επιχειρηματικής σας ζωής και σταδιοδρομίας. Θα πρέπει να έχει εφικτούς αλλά και λίγο φιλόδοξους στόχους για να πετύχετε στη ζωή σας. Μη επιτεύξιμοι στόχοι θα σας οδηγήσουν στην αποτυχία και την απογοήτευση. Χρειάζεστε στόχους που απαιτούν κάποια προσπάθεια.

Οι στόχοι σας θα πρέπει να είναι εστιασμένοι σε δράσεις και να είναι ξεκάθαροι, μετρήσιμοι και συγκεκριμένοι.

Πάντα να χρησιμοποιείτε κατάφαση και να γράφετε τους στόχους σας. Ο εγκέφαλός σας μπορεί να εστιαστεί μόνο σε ένα πράγμα τη φορά και όχι παραπάνω. Επίσης δεν δέχεται τίποτε άλλο εκτός από την κατάφαση, για παράδειγμα την άρνηση την μετατρέπει σε κατάφαση μόνος του.

Ξεκινήστε με παιδικά μικρά βήματα και μην προσπαθείτε σε μια μέρα να χτίσετε τον Παρθενώνα! Για παράδειγμα εάν θέλατε να βγάλετε 1.000€ το μήνα πρέπει να περάσετε πρώτα από τα 300€, μετά τα 600€ και μετά να πάτε στα 1.000€!

Σχεδιάστε να έχετε μικρούς μηνιαίους και διαχειρίσιμους στόχους.

Δημιουργήστε τη δική σας προσωπική SWNOT analysis

Απλώς γράψτε κάτω στο χαρτί τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας. Εστιαστείτε στα δυνατά σας σημεία μόνο και παραβλέψτε τα αδύνατα. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, μη φοβάστε να το αναθέσετε σε κάποιον άλλον. Το επόμενο βήμα σας είναι να δείτε ποιους πόρους έχετε διαθέσιμους σε χρόνο και χρήμα αυτή τη στιγμή .

Άμα έχετε χρήματα, μπορείτε να τα επενδύσετε για να πάτε πιο γρήγορα και να βγάλετε πιο γρήγορα χρήματα. Άμα έχετε χρόνο, τότε θα πρέπει να αξιοποιήσετε το χρόνο που έχετε κατάλληλα για να μάθετε νέες δεξιότητες που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

 

Δημιουργήστε ένα πλάνο καθημερινής βελτίωσης

Γνώθι σαυτόν, μάθετε τον εαυτό σας τις δυνατότητες και τα όρια σας. Μετά ρωτήστε τον εαυτό σας ποια είναι τα κρίσιμα πράγματα για την επιτυχία για να πετύχετε τους στόχους σας και να παράγετε αποτελέσματα. Να έχετε ένα καθημερινό πλάνο σε συμφωνία με το εβδομαδιαίο και το μηνιαίο πλάνο δράσης σας. Σκεφτείτε μακροπρόθεσμα και ρωτήστε τον εαυτό σας ποιο μέρος του πλάνου σας έχει τα πιο μακροπρόθεσμα οφέλη για σας; Σε αυτό ακριβώς το μέρος του πλάνου σας θα πρέπει να εστιάσετε τις προσπάθειές σας.

Δουλέψτε τους βραχυπρόθεσμους και καθημερινούς σας στόχους. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας ή οι πενταετής στόχοι σας, θέλουν πολύ δουλειά για να τους πετύχετε και ίσως στη διαδικασία να τα παρατήσετε και να απογοητευθείτε. Σκεφτείτε θετικά και επιτύχετε μικρούς βραχυπρόθεσμους στόχους. Δημιουργήστε επιτεύξιμους και ελαφρώς προκλητικούς στόχους.

Δεσμευτείτε στους στόχους σας. Χρειάζεται επιμονή. Συνεχώς να ελέγχεται την πρόοδό σας, πάρτε ένα άσπρο πίνακα, γράψτε τους στόχους σας και κοιτάξτε τους κάθε μέρα. Μια πολύ πετυχημένη στρατηγική είναι η δημιουργία ενός VISION BOARD ή ενός πίνακα ονείρων. Κάθε μέρα χαράξτε τους στόχους σας και κάντε διορθωτικές κινήσεις.

Vision Board- Πίνακας Ονείρων

Πως να εκπληρώσετε όλους τους στόχους σας ενεργοποιώντας το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας και το ενορατικό σας χάρισμα.

Για να σας δώσω μια μεγαλύτερη βοήθεια αυτή τη χρονιά για να πετύχετε τους στόχους σας είτε στο ίντερνετ, είτε στη ζωή γενικότερα, θα σας δώσω μερικές απλές συμβουλές για να δημιουργήσετε το δικό σας πίνακα ονείρων ή Vision Board.

Γιορτάστε τις μικρές σας επιτυχίες, ανταμείβοντας τον εαυτό σας πρώτο! Επίσης μάθετε από τις αποτυχίες σας και κρατήστε ημερολόγιο με το τι συμβαίνει. Καταγράψτε την πρόοδο σας και παραμείνετε θετικοί ακόμη και με τους πιο αρνητικούς ανθρώπους.

affiliate marketing-super

Affiliate Marketing Προϋπολογισμός: Χρόνος και Χρήμα

Καταστρώστε έναν γενικό προϋπολογισμό για τον χρόνο και τα χρήματα που διαθέτετε. Καταγράψτε τους πόρους σας και δημιουργήστε έναν προϋπολογισμό χρόνου και χρήματος για να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Τα περισσότερα χρήματα που επενδύετε στην επιχείρηση affiliate marketing που έχετε, το γρηγορότερο αυτή η επιχείρηση θα αναπτυχθεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πετάτε τα λεφτά σας. Κάθε ευρώ που φεύγει από την τσέπη σας θα πρέπει να γυρνάει φέρνοντας και παρέα! Στην αρχή που δεν θα έχετε άμεσα αποτελέσματα, θα πρέπει να επενδύετε τα χρήματά σας με το σταγονόμετρο!

Καταγράψτε τα έσοδα και τα έξοδά σας σε μια φόρμα EXCEL. Προσωπικά χρησιμοποιώ μετά από ένα κρασάρισμα του σκληρού μου τα Google Docs.

 

Μην εξαρτάστε μόνο από ένα  Affiliate Πρόγραμμα ή  Affiliate Προγράμματα

Όταν ξεκινάτε, συνήθως είστε τόσο εξιταρισμένοι που εγγράφεστε σε κάθε καινούριο πρόγραμμα affiliate marketing βλέπετε μπροστά σας! Είναι πολύ εύκολο να κάνετε λάθη και να επιλέξετε τα λάθος προγράμματα. Επίσης θα μάθετε ότι είναι πολύ εύκολο να αποτύχετε και με τα σωστά προγράμματα.

Ένα άλλο πράγμα που ανακάλυψα στην πορεία μου στο affiliate marketing είναι ότι ενώ βρήκα ένα κορυφαίο προϊόν ή υπηρεσία, η εταιρεία δεν ήταν σε θέση να με εκπαιδεύσει κατάλληλα.

Η έλλειψη της σωστής εκπαίδευσης είναι ο συνηθέστερος παράγοντας αποτυχίας στο affiliate marketing. Πολλές εταιρείες δεν παρέχουν καμία εκπαίδευση και κανένα εγχειρίδιο εκκίνησης. Καθόλου καθοδήγηση, συμβουλευτική ή βίντεο ή ebook ή σεμινάρια. Καμία υποστήριξη των συνεργατών τους ή helpdesk. Απλώς οι άνθρωποι αποτυγχάνουν!

Τι κάνουν οι πετυχημένοι affiliates?

Ο πετυχημένος affiliate ή συνεργάτης ξεκινάει με τα καλύτερα προγράμματα affiliate marketing και τα καλύτερα προϊόντα. Πρώτα δοκιμάζουν το προϊόν και μετά το προωθούν.

Οι πετυχημένοι affiliates ξέρουν πως να το κάνουν μόνοι τους στο ίντερνετ ή αλλιώς πως να κάνουν ένα πρόγραμμα στο ίντερνετ να δουλέψει. Κάθε μέρα μαθαίνουν και λειτουργούν εντελώς ανεξάρτητα από το πρόγραμμα affiliate marketing που έχουν επιλέξει. Λειτουργούνε αυτόνομα και δεν κατηγορούνε κανέναν άλλον για την αποτυχία ή την επιτυχία παρά τον εαυτό τους!

Οι πετυχημένοι affiliates έχουν κάποια ομάδα υποστήριξης ή υποστηρικτών που θα τους βοηθήσει να πετύχουν.

Οι πετυχημένοι Affiliates ξεκινάνε με το δικό τους  blog και περιεχόμενο

Ο νούμερο ένα λόγος που οι affiliates αποτυχαίνουν εκτός της εκπαίδευσης είναι γιατί δεν έχουν ένα website ή blog για να ξεκινήσουν.

Το blog ή το site σας είναι η προσωπική σας παρουσία στο ίντερνετ και σημαίνει ότι χωρίς αυτό απλώς δεν υπάρχετε πουθενά. Το προφίλ στο Facebook δεν επαρκεί. Πως θα σας βρίσκουν οι πελάτες σας και πως θα χτίζετε το όνομά σας; Χρειάζεστε ένα site ή ένα blog. Μην αφήνεται την έλλειψη τεχνικών γνώσεων να σας αποθαρρύνει, απευθυνθείτε στους ειδικούς για να φτιάξετε το δικό σας blog.

Τα 7 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι affiliates στην αρχή με την ιστοσελίδα τους είναι:

 1. Η ιστοσελίδα φιλοξενείτε σε δωρεάν παροχέα φιλοξενίας, αυτό καταστρέφει την αξιοπιστία σας.
 2. Φτωχός σχεδιασμός ιστοσελίδας. Το site σας μοιάζει ερασιτεχνικό και χαζό.
 3. Το site σας περιέχει καθόλου ή φτωχό περιεχόμενο. Μερικές φορές το περιεχόμενο του blog σας είναι εντελώς άσχετο με αυτό που ψάχνουν οι πελάτες σας.
 4. Το περιεχόμενο του site σας δεν είναι για αυτήν την αγορά στόχο. Οι λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιείται είναι άσχετες με το περιεχόμενο.
 5. Καθόλου SEO. Το site απλώς δεν υπάρχει σε καμία μηχανή αναζήτηση! Το ξέρετε μόνο εσείς και η γιαγιά σας!
 6. Κακό γραφικό περιβάλλον -όχι φτωχό- και πολύ άσχημη αρχιτεκτονική που δεν βοηθάει την πλοήγηση.
 7. Site παλιάς τεχνολογίας, flash ή στατικό.

Τι κάνουν οι κορυφαίοι super affiliates?

Όλοι τους, κατά κόρον χρησιμοποιούν στρατηγικές personal branding. Τι είναι αυτό;

Ένα σημαντικό μέρος του personal branding είναι η εικόνα που απεικονίζει τον εαυτό σας προς τα έξω. Να αναπτύξετε μια συμπαθητική προσωπική μάρκα είναι απαραίτητο για την επιτυχία, είτε online είτε offline. Αν θέλετε να ανέβετε στην κορυφή στον τομέα σας, θα πρέπει πρώτα να είστε σε θέση να πουλήσετε τον εαυτό σας σε πιθανούς πελάτες σας.

Όλοι οι πετυχημένοι συνεργάτες έχουν ένα ξεκάθαρο και καλοσχεδιασμένο blog με πολύτιμο περιεχόμενο για τον επισκέπτη. Για την ακρίβεια, γαμάτο περιεχόμενο! Κάθε ένας που το επισκέπτεται μένει με το στόμα ανοιχτό. Όταν οι τεχνικές σας γνώσεις δεν φτάνουν το αναθέτουν στον ειδικό. Και αυτός είμαι εγώ! Ένα τηλέφωνο στο 6972.364.387 θα σας γλιτώσει από πολύ κόπο και χρήμα!

Με το προσωπικό τους blog, τοποθετούν τον εαυτό τους μπροστά στους πελάτες τους ως ειδικού στον τομέα τους. Με το πολύτιμο περιεχόμενο, βίντεο και δωρεάν βιβλία που παρέχουν, δίνουν λύσεις στα προβλήματα των δυνητικών πελατών τους. Θα πρέπει να σας συναντάν οι πελάτες σας στη γραμμή αναζήτησης των μηχανών αναζήτησης, στο facebook, στο google plus, παντού!

Οι Top Super Affiliates πάντα προσελκύουν εστιασμένους πελάτες οι οποίοι ενδιαφέρονται άμεσα για αυτό που έχετε. Όλοι τους χτίζουν πρώτα τη λίστα τους ή καλύτερα χτίζουν το site τους γύρω από τη λίστα τους. Έχουνε σε περίοπτη θέση τη φόρμα εγγραφής στην ιστοσελίδα τους και καλούνε τον κόσμο τους να γραφτούν. Μετά χτίζουν σχέσεις με τους συνδρομητές τους. Αφού χτιστεί η εμπιστοσύνη, τότε έρχονται και οι πωλήσεις!

Οι πωλήσεις έρχονται μέσα από το κανάλι πωλήσεων στο οποίο συνδυάζουν δωρεάν περιεχόμενο, καθώς και affiliate marketing προγράμματα.

 Οι Top Super Affiliates Επενδύουν στο Website τους

Εάν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τα έσοδά σας και να σας πάρουν στα σοβαρά, θα πρέπει να έχετε ένα θανατηφόρο blog! Όπως λέμε κορμί θανατηφόρο, έτσι υπάρχει και το blog με την έννοια του μοιραίου προς όφελός σας. Θα πρέπει το blog σας να είναι και να φαίνεται επαγγελματικό και να τονίζει την ιδιότητα σας ως ειδικού ή εμπειρογνώμονα.

Άμα θέλετε λοιπόν να προωθήσετε ένα affiliate marketing πρόγραμμα και το κάνετε ως ερασιτέχνης και όχι ως επαγγελματίας, τότε με μαθηματική ακρίβεια θα αποτύχετε! Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι!

Θα πρέπει να χτίσετε το δικό σας blog προσωπικής προβολή, μια και το μόνο προϊόν που πρέπει να προωθήσετε είστε εσείς! Εδώ σας παραθέτω μερικές μικρές συμβουλές για το πως θα δημιουργήσετε το δικό σας blog προσωπικής προβολής.

 1. Αγοράστε ένα domain name και ένα hosting. Προτείνω την Tophost. Γιατί; Διαβάστε εδώ: Η μαύρη λίστα του Web Hosting
 2. Θα πρέπει να δημιουργήσετε μια επαγγελματική λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η προτεινόμενη εταιρεία είναι η AWEBER. Ξεκινήστε με μόνο 1 δολάριο τον πρώτο μήνα!
 3. Μετά θα χρειαστείτε να δημιουργήσετε ένα WordPress Blog.
 4. Επιλέξτε και αγοράστε ένα κορυφαίο SEO Θέμα για WordPress, τα καλύτερα WordPress θέματα τα έχει η εταιρεία Solostream.
 5. Χτίστε την προσωπική σας φίρμα με φωτογραφίες, βίντεο και κείμενα, πουλώντας όσο καλύτερα μπορείτε τον εαυτό σας!

Φέρτε Traffic στο Blog σας!

Το μεγαλύτερο παράπονο που ακούω από τους νέους affiliates είναι ότι έχουν λίγο ή καθόλου κίνηση στην ιστοσελίδα τους. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο το traffic αλλά και η ποιότητα των επισκεπτών!

Η ποιότητα του traffic κάνει τη διαφορά μεταξύ πετυχημένου και αποτυχημένου blog! Μην μαζεύετε τους κουρελήδες και τους ζητιάνους, αλλά τους καλύτερους πελάτες της αγοράς! Δεν είστε ένα ειδησεογραφικό blog όπου ο καθένας μικρός και μεγάλος είναι η αγορά στόχος σας!

Αντίθετα χρειάζεστε ανθρώπους που καίγονται για μαι ανάγκη και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν χρήματα μέσω ίντερνετ για αυτό σε σας τώρα! Αυτό εννοώ όταν λέω στοχευμένο traffic!

Γενικό και αόριστο traffic δεν οδηγεί πουθενά και σε καμία πώληση. Οι άνθρωποι δεν θα εγγραφούν τυχαία στη λίστα σας και δεν θα αγοράσουν κάτι από σας  για πλάκα.

Δεν είστε στο internet marketing ή στο ηλεκτρονικό επιχειρείν απλά για να είστε άλλη μια μετριότητα. Κάντε τη διαφορά και δημιουργήστε επικό περιεχόμενο που ελκύει απίστευτη κίνηση στο blog σας!

Χρησιμοποιήστε τα Google Analytics  για να παρακολουθήσετε την επισκεψιμότητα και το traffic μέσα στο blog σας. Έτσι κάνουν οι top supers affiliates!

Οι Top Super Affiliates αναπτύσσουν πολλές διαφορετικές στρατηγικές για να φέρουν traffic στη σελίδα τους. Κάθε πετυχημένος affiliate ανοίγει συνεχώς νέα παράθυρα και κανάλια που τους φέρνουν χιλιάδες επισκέπτες το μήνα.

 

Βρείτε μια αγορά στόχο που σας αρέσει και ένα καλό πρόγραμμα Affiliate Marketing

Βρείτε μια αγορά στόχο που σας ενδιαφέρει και επιλέξτε  ένα ή δύο καλά προγράμματα που προσφέρουν τουλάχιστον 50 προμήθειες. Κάντε την έρευνά σας πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε!

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που μπορείτε να γίνετε συνεργάτης αλλά η εξεύρεση μια εταιρεία affiliate marketing που σέβεται τους συνεργάτες της είναι μία από τα πιο σημαντικά πράγματα.

Πως επιλέγουν οι Top Super Affiliates ένα πρόγραμμα;

Οι κορυφαίοι στο χώρο του affiliate marketing έχουν κάποια κριτήρια επιλογής ενός affiliate marketing προγράμματος. Ποια είναι αυτά;

 1. Πώς πληρώνουν οι εταιρείες;
 2. Ταιριάζει το πρόγραμμα affiliate marketing στην αγορά μου;
 3. Είναι πετυχημένο το πρόγραμμα affiliate marketing που προτείνω;
 4. Μου αρέσει αυτό το πρόγραμμα για να το συστήσω και σε άλλους ή όχι;
 5. Έχω κάνει την έρευνά μου στο χώρο μου ή στην αγορά μου και έχω εξετάσει τον ανταγωνισμό;
 6. Το έχω δοκιμάσει προσωπικά το πρόγραμμα affiliate marketing;

Affiliate Marketing Εργαλεία

Pretty Link Lite

Μικρύνετε, ελέγξτε και κοινοποιήστε όποιο URL θέλετε από το WordPress site σας στο ίντερνετ!

Linkwise

Το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα Affiliate Marketing στην Ελλάδα και στα Ελληνικά!

Paypal

Το πιο γρήγορο και αξιόπιστο σύστημα ηλεκτρονικών  πληρωμών, συναλλαγών και μεταφοράς χρημάτων παγκοσμίως.

WordPress.org

Το πιο ολοκληρωμένο blog platform από άποψη SEO και δυνατοτήτων.

Affiliate Marketing Πηγές

Δείτε τα υπόλοιπα μέρη του Super Affiliate Marketing

Μερικά μπορεί να είναι υπό δημοσίευση, οπότε γραφτείτε στο blog μου για να μην χάσετε καμία ανανέωση!

Δείτε όλα τα άρθρα της σειράς Affiliate Marketing:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

registration-button

Δείτε άλλα άρθρα στο Paramarketing:

 

 

 

 

Σχολιάστε