ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

SEO Μαρτυρίες Πελατών που βγήκαν στην πρώτη σελίδα της Google

google-seo- ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ-ΠΕΛΑΤΩΝ
SEO Μαρτυρίες Πελατών που βγήκαν στην πρώτη σελίδα της Google

Τι λένε οι πελάτες μου για μένα και το SEO, αφού έχουνε βγει στην πρώτη σελίδα της Google. Το ξέρω ότι κάνω απίστευτη δουλειά, αλλά κανείς δεν εδοξάσθηκε μόνος του!

“Είχα δώσει πάρα πολλά σε διαφήμιση και ο ανταγωνισμός στον χώρο μας γινότανε όλο και μεγαλύτερος.Η πρώτη σελίδα της Google είχε γεμίσει με site ανταγωνιστών μας. Έβλεπα τη δουλειά να πέφτει και έπρεπε να βρω μια λύση να ξαναβγώ στην πρώτη σελίδα της Google. Οι πελάτες μας μας βρίσκουν κατά κύριο λόγο μέσα από το ίντερνετ και όπως καταλαβαίνετε το SEO και η πρώτη σελίδα της Google είναι σημαντική για τη βιωσιμότητα της επιχείρησης μας που λειτουργεί στην Αθήνα από το 1990. Προσωπικά δεν έκανα τίποτα, όλα τα ανέλαβε ο ειδικός SEO, Γιάννης Διβράμης από τη Λάρισα. Στην αρχή είχα ενδοιασμούς στο να τον εμπιστευθώ κάποιον εξ αποστάσεως. Εγώ στην Αθήνα και αυτός στη Λάρισα! Τελικά πήρα το αυτοκίνητο και πήγα να τον βρω στη Λάρισα για να τον γνωρίσω προσωπικά! Το site μου ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση της Google, η δουλειά ανέβηκε και συνεχίζουμε τη συνεργασία ακόμα και σήμερα! Το θετικό με το SEO είναι ότι είναι διαχρονικό σε αντίθεση με τη διαφήμιση στη Google και συνεχίζεις να έχεις traffic και κίνηση στο site σου για πολλά χρόνια μετά. “

Γιώργος Αντωνίου, Αθήνα, Αποφράξεις Αντωνίου

“Ο μάγος του SEO, έτσι θα μπορούσαν χαρακτηρίσω το Γιάννη Διβράμη και θα ήταν και λίγο. Άλλο να στο λένε και άλλο να το βλέπεις να συμβαίνει. Γιάννη σε ευχαριστώ από καρδιάς, όχι μόνο για το απίστευτο site που μου έφτιαξες και τα πράγματα που έμαθα από σένα, αλλά και για το ότι δίνεις δωρεάν μέσα από τα μαθήματα στο site σου όλες τις γνώσεις και την εμπειρία σου. Πραγματικά η δουλειά σου ξεχωρίζει !!!”

Κώστας Κανάρης, Ηράκλειο Κρήτης, Emgoldex.com.gr

“Τον Οκτώβριο του 2013 ήτανε μια περίοδος της ζωής μου που είχα απογοητευθεί με το site μου μετά από μια σφαλιάρα της google και είχα δει αρκετή πτώση στο web traffic και στα google analytics στο blog μου. Αφού έψαχνα απεγνωσμένα να βρω στο ίντερνετ κάποια λύση, διάβασα διάφορα SEO forums από τα οποία και μπερδεύτηκα περισσότερο. Τελικά βρήκα τον οδηγό SEO Google Πρώτη Σελίδα και την σειρά βίντεο μαθημάτων και επέλεξα το πακέτο SEO Review από τον δάσκαλο του SEO, Γιάννη Διβράμη. Ενώ δεν ήξερα τίποτα από SEO, ξαφνικά έγινα και γω ειδικός. Ο οδηγός και όλη η εμπειρία SEO ήτανε σαν την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος πάνω μου. Ο άνθρωπος ήτανε ο πρώτος που ξέρει πως δουλεύει η Google σε βάθος και μπορεί πραγματικά να βοηθήσει το κάθε site να ανέβει. Μέσα σε ένα μήνα το blog μου ανέκαμψε, πήρα πίσω το παλιό μου traffic και φυσικά συνέχισα να έχω εισοδήματα από το Google AdSense. Δάσκαλε σε ευχαριστώ πάρα πολύ! “

Videogr.gr Γιάννης Χούσος, Πάτρα,

“Ξαφνικά βγήκα στην πρώτη σελίδα της Google για τα φωτοτυπικά μηχανήματα Ricoh και άρχισαν να με παίρνουν πελάτες τηλέφωνο από όλη την Ελλάδα μέσα σε μερικούς μήνες. Έχω ήδη κάνει αρκετές πωλήσεις από το τηλέφωνο! Ένα χρόνο πριν αυτό μου φαινότανε αδιανόητο! Στην αρχή αισθάνθηκα αμήχανα, όμως το καλό με τη Google είναι ότι όσοι πελάτες με βρήκανε από τη Google αγοράσανε μετρητοίς, κανένας δεν έκανε παζάρι, ενώ ήτανε οι πιο γρήγορες και πιο εύκολες πωλήσεις που έκανα ποτέ. Σύντομα μετά τα φωτοτυπικά, ήρθε και η σειρά των ταμειακών μηχανών και των συρταριών! Από ένα μικρό μαγαζάκι στη Λάρισα κατέληξα να γίνω ένας προμηθευτής μεταχειρισμένων φωτοτυπικών μηχανημάτων πανελλήνιας εμβέλειας! “

Άρης Κλείτσης, Λάρισα, Φωτοτυπικά Ricoh 

“Έχω έναν παραδοσιακό πέτρινο ξενώνα με 5 δωμάτια στην Άνω Σκοτίνα στον Όλυμπο.  Είχα κάνει στο παρελθόν και άλλα site για τον ξενώνα μου αλλά κανένα δεν είχε το παραμικρό αποτέλεσμα. Το πρώτο site που είχα κάνει ήτανε από έναν φίλο σε Joomla, είχε μόνο φωτογραφίες και δεν το έβρισκε κανένας παρά μόνο εγώ και μερικοί φίλοι μου που τους έδινα το link.

Προσωπικά δεν έχω καμία σχέση με υπολογιστές, ξέρω να χρησιμοποιώ μετά βίας Word, να στέλνω email και να μπαίνω στο facebook. Έιχα όμως την υπομονή και τη σύνεση να ακούσω τον ειδικό στα θέματα SEO και Web Design Γιάννης Διβράμη. Φτιάξαμε ένα site παίρνοντας ένα domain name που να ταυτίζεται με αυτό που ψάχνουν οι χρήστες στη Google. Από τότε με έχουνε βρει από όλες τις χώρες, ακόμα και από τη Δανία και τη Γερμανία, ενώ το site μου είναι μόνο στα ελληνικά! Είμαι στην πρώτη σελίδα της Google για ορισμένες λέξεις κλειδιά και τώρα στοχεύουμε και περισσότερες.

Με βρίσκουν στη Google και αυτό είναι το κυριότερο, στο μέλλον θα ασχοληθώ περισσότερο με το site μου και δημιουργήσω περισσότερα άρθρα και κείμενα.”

Θανάσης Κουμορτζής, Άνω Σκοτίνα, Ξενώνας Απαλνή

Και σε λίγο θα ακολουθήσουν και άλλες μαρτυρίες πελατών.

Όλες οι παραπάνω μαρτυρίες ευχαριστημένων πελατών αποτελούν έμπνευση για μένα για να συνεχίσω να παρέχω υψηλής ποιότητας μοναδικές υπηρεσίες SEO και Web Design, γιατί το SEO ξεκινάει από το web design.

Με κάνουν να θέλω να τροποποιήσω λίγο την αποστολή μου και να πώ ότι αλλάζω τις ελληνικές επιχειρήσεις, μία επιχείρηση κάθε φορά και την μετατρέπω σε κερδοφόρα ηλεκτρονική επιχείρηση.

Ελπίζω όλες οι παραπάνω μαρτυρίες να είναι και για σας έμπνευση να ξεκινήσετε το δικό σας site στο internet επιλέγοντας ένα πακέτο SEO web design.

Άμα έχετε ήδη site και θέλετε να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα πακέτο SEO.

Επιλέξτε ένα πακέτο SEO

google-paketa-seo

Θέλετε να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google και δεν ξέρετε πως;

Το να βελτιώσετε το site σας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όπως και όλοι οι ιδιοκτήτες site, υπάρχουν χιλιάδες πράγματα στα οποία θα πρέπει να εστιαστείτε και πάνω από 200 παράγοντες SEO που έχει ο αλγόριθμος της Google.

 Εκτός από αυτό έχετε να εστιαστείτε σε χιλιάδες άλλα πράγματα στο site σας όπως:

  • πωλήσεις
  • επισκεψιμότητα
  • μετατροπές και
  • εγγραφές στη λίστα email

Για σας που χρειάζεστε τη γνώμη και τη βοήθεια ενός ειδικού στο SEO και στο marketing στο ίντερνετ για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε όλα τα παραπάνω και κερδίσετε πολλές θέσεις στη Google, οι υπηρεσίες SEO που παρέχω είναι ειδικά σχεδιασμένες για σας.

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

2 σκέψεις στο “SEO Μαρτυρίες Πελατών που βγήκαν στην πρώτη σελίδα της Google”

Σχολιάστε