ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

SEO Tip 4: Πως να αποκτήσετε backlinks από την Wikipedia

SEO Tip 4: Πως να αποκτήσετε backlinks από την Wikipedia

Η Wikipedia είναι η μεγαλύτερη ηλεκτρονική διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια παγκοσμίως, ένα site σταθμός και πρότυπο για τα WEB 2.0 sites. H wikipedia καθιέρωσε αυτά που λέμε wiki sites τα οποία χρησιμοποιούν την ομώνυμη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου Wiki.

Με Pagerank 9 είναι από τους πιο ελκυστικούς τόπους για να αποκτήσει κάποιος backlink προς τη σελίδα του, το blog του ή το ηλεκτρονικό του κατάστημα. Επίσης κατατάσσεται στην 6η θέση από άποψη κίνησης σύμφωνα με την Alexa. Για να δείτε την κατάταξη της σελίδας σας στον παγκόσμιο ιστό απλώς κατεβάστε την Alexa Toolbar.

Αν και Wikipedia είναι πολύ αυστηρή και πολύ αργή στη δημιουργία νέων άρθρων και επομένων στο να αποκτήσετε κάποιο backlink, προσωπικά τα κατάφερα μετά από μήνες επιμονής να σπάσω τον κώδικα που λέγεται Wikipedia.

Ιδού το link μου στην Wikipedia.

seo-tip-4-wikipedia-backlink

Πώς να αποκτήσετε κι εσείς το δικό σας backlink στη Wikipedia

1. Εγγραφείτε στη Wikipedia και συμπληρώστε το προφίλ σας.

2. Μην ξεχάσετε να επιλέξετε τη γλώσσα που προτιμάτε.

3. Δημοσιεύστε ένα πλούσιο βιογραφικό και προσθέσετε ένα λήμμα σχετικά με τον εαυτό σας.

4. Το λήμμα μπορεί να είναι σχετικό με κάποιον οδηγό ή κάτι που έχει σχέση με τη δουλειά σας. Γενικά θα πρέπει να είναι δωρεάν περιεχόμενο και θα πρέπει να είναι σε μορφή κειμένου και φωτογραφιών.

5. Η διαδικασία αυτή κρατάει αρκετό χρόνο μια και η Wikipedia θα σας επιτρέψει να κάνετε δημοσιεύσεις αφού πρώτα έχετε κάνει επεξεργασία τα άρθρα και τα λήμματα σας πάνω από 10 φορές σε διαφορετικό χρόνο και αφού προηγουμένως τα αξιολογήσουν κάποιοι από την ομάδα της.

6. Συγχαρητήρια! Το άρθρο σας είναι στον αέρα και μπορείτε να δημοσιεύετε πάρα πολλά άρθρα με πολλά backlinks στη σελίδα σας.

Εγγραφείτε στη σελίδα μου και κατεβάστε δωρεάν τον οδηγό SEO Google Πρώτη Σελίδα.

Δείτε τη σειρά SEO Tips

Δείτε περισσότερα άρθρα και βίντεο από τη σειρά SEO Tips:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα.

Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

2 σκέψεις στο “SEO Tip 4: Πως να αποκτήσετε backlinks από την Wikipedia”

Σχολιάστε