ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

SEO tip 5: Όνομα χώρου-λέξη κλειδί

SEO tip 5: Όνομα χώρου-λέξη κλειδί

το μυστικό του exact match domain name της Google

Δεν ξέρω πόσοι από σας έχουνε ασχοληθεί σε βάθος με το SEO, ή το διαφημιστικό πρόγραμμα Adwords της Google. Αν όχι δεν πειράζει γιατί σήμερα σε αυτό το SEO Tip θα ασχοληθούμε με το όνομα χώρου που ταιριάζει ακριβώς τη βασική λέξη κλειδί της αγοράς στόχου μας.

Η Google και τα ονόματα χώρου

Αυτό μου θυμίζει παλιότερες εποχές που οι άλλες μηχανές αναζήτησης πλην της Google που δεν είχαν τόσο εξελιγμένο αλγόριθμο αναζήτησης, έβγαζαν τυχαία αποτελέσματα στην πρώτη σελίδα και συνήθως είχανε να κάνουμε το όνομα χώρου, παρά με την συνολική ποιότητα της ιστοσελίδας και τα bakclinks. Δυστυχώς ή ευτυχώς, 15 χρόνια μετά και ύστερα από χιλιάδες αναβαθμίσεις του περιβόητου αλγόριθμου της Google, ισχύει πάλι το ίδιο θυμίζοντας εποχές Yahoo.

Ο Αλγόριθμος της Google είναι τρύπιος και έχει ακόμα πάρα πολλές ατέλειες στη λειτουργία του.

Παρά τις βελτιώσεις και τους άπειρους τεχνικούς η αλήθεια είναι ξεκάθαρη: Ο Αλγόριθμος της Google είναι τρύπιος και έχει ακόμα πάρα πολλές ατέλειες στη λειτουργία του. Γεγονός που το βρίσκω λίγο αστείο να ασχολείσαι 15 χρόνια με την καλύτερη αναζήτηση στο ίντερνετ, να ξοδεύεις δισεκατομμύρια  ευρώ σε έρευνες, να απασχολείς τα καλύτερα μυαλά του πλανήτη και το αποτέλεσμα είναι να έχεις απλές τρύπες στον αλγόριθμο σου που ένα παιδάκι 12 χρονών μπορεί να εντοπίσει και να τιθασεύσει τα αποτελέσματα της αναζήτησης της Google!

Κατοχυρώστε oνόματα χώρου που εμπεριέχουν τις λέξεις κλειδιά!

Το θετικό είναι ότι τα ονόματα χώρου είναι άπειρα μετά της απελευθέρωση χιλιάδων καταλήξεων κύριων ονομάτων χώρου! Προτιμήστε τα εθνικά ονόματα σε .gr και τα διεθνή σε .com, .net, .org Αν και άλλα ονόματα με κατάληξη .eu έχουν και αυτά τα πλεονεκτήματά τους.

Επίσης καλό θα ήταν ονόματα χώρου που είναι όντως μοναδικά και μεγάλης αξίας όπως το asfaleies.gr -που είχα κατοχυρώσει για πελάτη μου το 2003 και ποτέ δεν ολοκλήρωσε την ιστοσελίδα του μέχρι σήμερα!, πιστεύω στο 2014 να το κάνει- να τα κατοχυρώνετε για μεγάλα χρονικά διαστήματα, από 5 χρόνια και πάνω. Ακόμα και η μακροπρόθεσμη κατοχύρωση ενός ονόματος χώρου αποτελεί στοιχείο SEO!

 

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

Σχολιάστε