ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Καλώς Ήλθατε Στο Blog Μου!

seo-web-design-divramis

Καλώς Ήλθατε Στο Blog Μου!

Ένα blog για το SEO και πως να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google, το ίντερνετ μάρκετινγκ και πως να βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ και την κατασκευή ιστοσελίδων και πως να μάθετε WordPress σε 24 ώρες! Είναι τιμή μου μετά από μια πορεία από το 2000 στο χώρο του ίντερνετ και των επιχειρήσεων  να ξεκινήσω το ParaMarketing Blog στα ελληνικά!

Αυτό που έχει τώρα όμως σημασία είναι ότι πλέον θα μπορείτε να διαβάζετε τις αγαπημένες σας αποστολές και άρθρα και να μπορείτε να τις καταλαβαίνετε.

Είμαι ο Γιάννης o Διβράμης και είμαι web designer και ειδικός στο SEO και αναπτύσσω ιστοσελίδες για επιχειρήσει και ηλεκτρονικά καταστήματα εδώ και πολλά χρόνια.

 

Τι θα πει ΠαραΜάρκετινγκ;

Το ΠαραΜάρκετινγκ ξεκίνησε στα φοιτητικά μου χρόνια ως ένα αστείο, κακόγουστο αρχικά το οποίο όμως έμεινε. Ήταν μια απλή αντιστοιχία της έννοιας ΠαραΟικονομίας και του ΠαραΜάρκετινγκ. Των νόμων του μάρκετινγκ δηλαδή που διέπει την παραοικονομία. Στα αγγλικά βέβαια σημαίνει κάτι άλλο, το οποίο μεταφράζεται ελεύθερα σε ΠαραΦυσικό Μάρκετινγκ ή σε μη κανονικό μάρκετινγκ.

ΠαραΦυσικό Μάρκετινγκ ή ΠαραΜάρκετινγκ θεωρούνται εν γένει όλες αυτές οι ενέργειές μάρκετινγκ μη συμβατικές οι οποίες αποδίδουν υπερφυσικά αποτελέσματα. Φανταστείτε ενέργειες μάρκετινγκ που κοστίζουν ελάχιστα ευρώ και αποδίδουν πωλήσεις χιλιάδων ευρώ για τον επιχειρηματία, αλλά και μοναδική εμπειρία για το τελικό χρήστη ή καταναλωτή.

 ΠαραΦυσικό Μάρκετινγκ ή ΠαραΜάρκετινγκ θεωρούνται εν γένει όλες αυτές οι ενέργειές μάρκετινγκ μη συμβατικές οι οποίες αποδίδουν υπερφυσικά αποτελέσματα.

Γιατί κάποιος να επισκεφτεί την ιστοσελίδα μου;

Πέρα από τη δωρεάν ύλη, άρθρα, βίντεο και γνώσεις σχετικά με το ίντερνετ μάρκετινγκ και την κατασκευή ιστοσελίδων που βγαίνουν σε πολύ καλές θέσεις στη Google, παρέχω και διάφορες υπηρεσίες για την προώθηση της ιστοσελίδας σας ή την κατασκευή μια νέας ιστοσελίδας.

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Δείτε περισσότερα:

 

 

1 σκέψη στο “Καλώς Ήλθατε Στο Blog Μου!”

  1. Πολύ ωραίο θέμα έχεις στη σελίδα σου, έχω κατεβάσει και τον οδηγό βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ και είναι πολύ ενδιαφέρον, μπράβο!

    Απάντηση

Σχολιάστε