ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες ιστοσελίδες τόσο του ελληνικού ίντερνετ, όσο και από ξένες χώρες.

Θέλετε να τοποθετήσετε το link σας εδώ; Επιλέξτε το πρόγραμμα ανταλλαγής backlinks.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

WEB DESIGN

SEO GREECE

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΥΡΟΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Blogarama.com – SEO & SEM Blogs

Mykosmos.gr

ZOOGLE.GR WEB DIRECTORY

ΤΣΑΝΤΕΣ

ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΑΘΗΝΑ

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ

TOP FASHION BRANDS

ΘΗΚΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΛΑΡΙΣΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΙΜΕΣ

ATHENS PHOTO NEWS

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Το ελληνικό διαδίκτυο συνεχώς εμπλουτίζει και αναβαθμίζει δημιουργικά τις ιστοσελίδες του.

Μέσα από τη σελίδα μας προσπαθούμε να αναδείξουμε όσες ιστοσελίδες ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό τους.

Το Design ΜΕΤΡΑΕΙ…

Όσοι θέλουν να κατασκευάσουν ιστοσελίδες πρέπει να μάθουν την έννοια του καλού design και της χρήσης νέας τεχνολογίας που χρησιμοποιείται. Είναι πολλή σημαντική η αναβάθμιση του ελληνικού web που δυστυχώς ακόμα χρησιμοποιεί τυποποιημένα Template παλιάς τεχνολογίας, χαμηλής αισθητικής και ποιότητας.

Η λεπτομέρεια, ο σχεδιασμός και ο κώδικας είναι αυτά που μετράνε πάνω από όλα και βλέπει ο αλγόριθμος της Google, όσον αφορά το pagerank , δηλαδή τον βαθμό σημαντικότητας μιας ιστοσελίδας.

Έξυπνο Περιεχόμενο…

Οι καλύτερες ελληνικές ιστοσελίδες ξεχωρίζουν για το εκπληκτικό σχέδιο της ιστοσελίδας τους, για τις καινούριες τεχνικές στην εμπειρία χρήστη, για τη χρηστικότητα τους, τις νέες τεχνικές τους, τη χρήση illustrator και Photoshop, την αρχιτεκτονική λογισμικού που χρησιμοποιούν, αλλά κυρίως, για τη σημασία στη λεπτομέρεια που δίνουν… κοινώς το περιεχόμενό τους.

Οι βασικές αρχές δημιουργίας μιας λειτουργικής ιστοσελίδας:

 • Κάντε σελίδες κατά κύριο λόγο για χρήστες, όχι για μηχανές αναζήτησης
 • Μην παραπλανάτε τους χρήστες σας
 • Αποφύγετε τα κόλπα που αποσκοπούν στη βελτίωση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης
 • Αναρωτηθείτε: “Βοήθησε αυτό τους χρήστες μου; Θα το έγραφα ή θα το έβαζα αυτό αν δεν υπήρχε η μηχανή αναζήτησης;”
 • Σκεφτείτε τι κάνει την ιστοσελίδα σας μοναδική, πολύτιμη ή συναρπαστική και τονίστε το
 • Κάντε την ιστοσελίδα σας να ξεχωρίζει από άλλους στον ίδιο τομέα με τον δικό σας

Ένα επίσης σημαντικό σημείο είναι να ξεχωρίζει ο σκοπός της ιστοσελίδας.

Ακολουθείστε μερικές συμβουλές:

 • Μοιραστείτε πληροφορίες σχετικά με ένα θέμα
 • Μοιραστείτε προσωπικές ή κοινωνικές πληροφορίες
 • Μοιραστείτε φωτογραφίες, βίντεο ή άλλες μορφές μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Εκφράστε γνώμη ή άποψη
 • Διασκεδάστε
 • Πουλήστε προϊόντα ή υπηρεσίες
 • Επιτρέψτε στους χρήστες να δημοσιεύουν ερωτήσεις για να απαντούν άλλοι χρήστες
 • Επιτρέψτε στους χρήστες να μοιράζονται αρχεία ή να κάνουν λήψη λογισμικού

Ξέρω ότι όλοι έχουν τις δικές τους τακτικές, αλλά θα ήθελα να ακούσω από μερικούς από εσάς πώς προσεγγίζετε το ποιοτικό περιεχόμενο. Γράψτε μου τι ψάχνετε, ποια εργαλεία χρησιμοποιείτε ή ποια διαδικασία ακολουθείτε για τον προσδιορισμό της ποιότητας του περιεχομένου. στις ιστοσελίδες σας.

Χρήσιμες Ιστοσελίδες

Οι χρήσιμες ιστοσελίδες είναι ιστοσελίδες που έχουνε κάποια ποιότητα, έχουνε μοναδικά άρθρα και υψηλό domain authority για τις μηχανές αναζήτησης.

Οι μηχανές αναζήτησης προσμετράνε όλους τους συνδέσμους που δείχνουν προς ένα site με βάση τα κριτήρια της σχετικότητας και της σημαντικότητας.

Ακόμα και αν οι αμφίδρομοι σύνδεσμοι, τα αμφίδρομα backlinks έχουν μικρότερη αξία για τις μηχανές αναζήτησης, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δίνουν αξία στις ιστοσελίδες που δείχνουν.

Ένας άλλος παράγοντας SEO που είναι πολύ σημαντικός και ωστόσο λίγοι λαμβάνουν υπόψη είναι ο αριθμός των domain name και των ιστοσελίδων που συνδέονται με την δική σας ιστοσελίδα.

Όσο μεγαλύτερος είναι αυτός ο αριθμός και όσο μεγαλύτερη η διασπορά, τόσο καλύτερα για σας γιατί η ιστοσελίδα σας θα ανέβει στις μηχανές αναζήτησης ταχύτερα και θα έχει πολύ μεγαλύτερη ορατότητα συγκριτικά με τις ανταγωνιστικές ιστοσελίδες.

Σχετικά με τα domain names μετράνε περισσότερο αυτά που έχουνε υψηλό domain authority. Τέτοια domain names είναι αυτά των Πανεπιστημίων σε καταλήξεις .ac.uk, .edu, οι κυβερνητικοί φορείς σε καταλήξεις .gov, gov.gr και όλες οι ιστοσελίδες που λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από τη Google.

Γενικά ο κανόνας είναι να αποκτάμε μονόδρομους συνδέσμους και να αποφεύγουμε τα linkwheels και όλα αυτά τα παράξενα σχήματα συνδέσμων που θυμίζουν πιο πολύ spam, παρά ότι έχουνε δημιουργηθεί με φυσικό τρόπο και με το ανθρώπινο χέρι.

Παρόλα αυτά, η εμπειρία έχει δείξει ότι ακόμα και τα linkwheels και οι τεχνητοί σύνδεσμοι έχουν κάποια απόδοση, μικρή όμως και έχουν και κάποιο ρίσκο για την ιστοσελίδα μας.

Η ουσία της ανταλλαγής συνδέσμων είναι να αυξήσει τη διασπορά των backlinks από όσο το περισσότερα ονόματα χώρου γίνεται και να δημιουργήσει συνδέσμους εντός του κυρίως κειμένου της ιστοσελίδας που είναι φτιαγμένοι με το χέρι και με φυσικό και όχι τεχνητό τρόπο.

Σε καμία περίπτωση η ανταλλαγή συνδέσμων δεν έχει σκοπό να δημιουργήσει link farms ή να εξαπατήσει τις μηχανές αναζήτησης.

Είναι ασφαλής η ανταλλαγή συνδέσμων;

Τέλος θα ήθελα να απαντήσω στο θέμα της ασφάλειας της ανταλλαγής συνδέσμων γιατί πάρα πολλοί ή πάρα πολλά sites φοβούνται να προβούν σε τέτοιες ενέργειες από φόβο και μόνο μήπως τιμωρηθούν από τη Google.

Όμως αυτό που μετράει δεν είναι μόνο ένας σύνδεσμος ή ένα κακό ή ύποπτο backlink αλλά το συνολικό link profile που έχει η ιστοσελίδα σας γενικότερα. Θα πρέπει δηλαδή να διατηρείτε ένα θετικό και σωστό link profile στις μηχανές αναζήτησης χωρίς να δίνετε στόχο δημιουργώντας μόνο χαμηλής στάθμης backlinks.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να ανταλλάξετε backlink είναι μέσω επαγγελματικών καταλόγων στο ίντερνετ.

 

Δείτε περισσότερα για χρήσιμα sites

 

Σχολιάστε