ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

7 συμβουλές για να δημιουργήσετε μια τεράστια λίστα

7 συμβουλές για να δημιουργήσετε μια τεράστια λίστα

στο ίντερνετ από email χρηστών και πως να ξεκινήσετε το email marketing

Άμα το ίντερνετ μάρκετινγκ είναι τεστ και δοκιμές, τότε τα λεφτά στο ίντερνετ είναι στη λίστα σας! Συγκεκριμένα είναι στην λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στην email λίστα σας!

Γιατί είναι τόσο σημαντική η email λίστα;

Οι πιο πετυχημένοι επιχειρηματίες στο ίντερνετ είναι αυτοί που έχουν την μεγαλύτερη λίστα με υποψηφίους πελάτες ή με πιστούς πελάτες που έχουν αγοράσει και επιθυμούνε να ΞΑΝΑ-αγοράσουν από αυτούς. Στατιστικά στο μάρκετινγκ το 80% των αγορών επιτυγχάνεται στην 7η με την 12 επαφή ή έκθεση με τον πελάτη της πρότασης σας.
Εάν κάποιος επισκέπτεται τη σελίδα σας και δεν κρατάτε το email του για να συνεχίσετε την επαφή μαζί του, τότε χάνεται το 80% των εν δυνάμει πωλήσεων και των εν δυνάμει πελατών σας. Έτσι μόνο με τη δημιουργία μιας υποτυπώδους λίστας και ηλεκτρονικών μηνυμάτων αυξάνεται το τζίρο της επιχείρησής σας κατά 400%!
7-symvoules-lista-email

Αναπτύξτε μια τεράστια λίστα email Συμβουλή 1: Δημιουργήστε τη λίστα σας μέσω της Aweber

Η Aweber είναι η καλύτερη εταιρεία και πιο έγκυρη ηλεκτρονικού μάρκετινγκ παγκοσμίως. Το ηλεκτρονικό μάρκετινγκ ή το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας επιτρέπει να στέλνετε χιλιάδες email στα άτομα που έχουν γραφτεί στη λίστα σας στον αυτόματο πιλότο. Το ύψος της επένδυσης είναι μόνο 1€ για τον πρώτο μήνα και 15€ για κάθε επόμενο και αποσβένεται εύκολα άμα χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία σωστά.
Ο λόγος που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι γιατί ο μέσος ηλεκτρονικός τζίρος σε μια λίστα είναι είναι ένα ευρώ το μήνα για κάθε άτομο που έχουμε στη λίστα μας.
Αυτό σημαίνει ότι με 1.000 άτομα που έχουνε γραφτεί στη λίστα μας μπορούμε να έχουμε ένα εισόδημα χιλίων ευρώ το μήνα! Αυτό μας δείχνουν τα στατιστικά αυτή τη στιγμή στο μάρκετινγκ και στο μάρκετινγκ στο ίντερνετ. Η λίστα σας είναι ο θεμέλιος λίθος για να βγάλτε λεφτά στο ίντερνετ.

Προσωπικά έχω δοκιμαστεί πολλές εταιρείες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως οι Aweber, Mailchimp, Listwire, iContact , Getresponse, Constant Contact, GVO και πολλές άλλες παρόχους ηλεκτρονικού μάρκετινγκ. Κάθε εταιρεία έχει δυνατά και αδύνατα σημεία, αλλά σας συστήνω προσωπικά την Aweber και καμία άλλη.

Αναπτύξτε μια τεράστια λίστα email Συμβουλή 2: Προσθέστε μια φόρμα εγγραφής στο site σας

Η φόρμα εγγραφής είναι πολύ σημαντική να είναι σε περίοπτη θέση στη σελίδα σας ή σε πολλά σημεία εάν είναι δυνατόν για να μπορεί εύκολα κάποιος να γραφτεί στη σελίδα σας και στη λίστα σας. Καλό είναι να παροτρύνετε τους επισκέπτες να εγγραφούν δίνοντας τους κάποιο κίνητρο ή κάποιο bonus εγγραφής.

 

Αναπτύξτε μια τεράστια λίστα email Συμβουλή 3: Δώστε κάποιο κίνητρο εγγραφής

Δώστε ένα bonus εγγραφής όπως κάνω κι εγώ. Δώστε στους ανθρώπους έναν καλό λόγο να επισκεφτούν τη σελίδα σας και έναν καλό λόγο να εγγραφούν στη λίστα σας για να μην τους χάσετε και να σας θυμούνται. Ένα καλό κίνητρο εγγραφής είναι ένας δωρεάν οδηγός για κάτι, ένα δωρεάν ebook, ένα εκπαιδευτικό βίντεο ή κάποιο πράγμα αξίας που οι υποψήφιοι πελάτες σας θα χρησιμοποιήσουν για να σας θυμούνται, αλλά και για να σπάσει ο πάγος και να καλλιεργήσετε τις σχέσεις σας με τον πελάτη.

 

Αναπτύξτε μια τεράστια λίστα email Συμβουλή 4: Δημιουργήστε μια απίστευτη σελίδα εγγραφής (landing page)

Όσο πιο καλοσχεδιασμένη είναι η σελίδα εγγραφής ή η φόρμα εγγραφής σας τόσο το καλύτερο για σας. Τόσο περισσότεροι επισκέπτες θα γίνουν μέλη της λίστας σας και κατόπιν πελάτες σας. Έτσι θα δείτε τα κέρδη της επιχείρησής σας να αυξάνονται κατακόρυφα.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχουμε μια καλοσχεδιασμένη σελίδα εγγραφής σε περίοπτη θέση και να ζητάμε από τους ανθρώπους μόνο το email τους για εγγραφή. Είναι αποδεδειγμένο ότι όσο πιο πολλά στοιχεία ζητάμε, τόσο πιο δύσκολη είναι η εγγραφή των επισκεπτών.

 

7-symvoules-lista-email-2

Αναπτύξτε μια τεράστια λίστα email Συμβουλή 5: Χρησιμοποιήστε τα social media

Τα κοινωνικά μέσα είναι το καλύτερο μέρος για να διαφημίσετε δωρεάν τις υπηρεσίες σας και να προσελκύσετε υποψήφιους πελάτες. Σήμερα με πάνω από 350 social media μαζί με τα βιντεοκάναλα δεν δικαιολογείτε κάποιος επαγγελματίας που να έχει ιστοσελίδα να μένει εκτός από αυτά και να μην τα χρησιμοποιήσει για να χτίσει μια μεγάλη και προσοδοφόρα λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Παράλληλα, καλό θα ήτανε να δημιουργήσουμε εκτός από το προφίλ μας μια σελίδα στο Facebook και ένα Facebook Group ή περισσότερα γιατί να θυμάστε στο μάρκετινγκ ένα ίσον κανένα.

 

Αναπτύξτε μια τεράστια λίστα email Συμβουλή 6: Συμπεριλάβετε κουμπιά κοινωνικής δικτύωσης

Για να διευκολύνετε τους χρήστες να διαμοιραστούν το περιεχόμενο της σελίδας σας με τους φίλους τους και να μπορούν εύκολα να συστήσουν και νέους πελάτες σε σας με ένα μόνο κλικ. Ένα ιδανικό και εύκολο εργαλείο για να διαμοιράσουμε το υλικό της σελίδας μας είναι το AA’s Digg Digg Alternative είναι δωρεάν και είναι για κάθε WordPress Blog. Έχει παρατηρηθεί ότι η χρήση τέτοιων εργαλείων κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να αυξήσουν έως και 400% την επισκεψιμότητα στη σελίδα σας καθώς και τις εγγραφές στη λίστα σας.

 

Αναπτύξτε μια τεράστια λίστα email Συμβουλή 7: Προωθήστε τη σελίδα ή τη φόρμα εγγραφής σας σε κάθε περίσταση

Η φόρμα εγγραφής (opt-in form) ή η σελίδα εγγραφής (landing page) θα πρέπει να έχουνε και την ανάλογη προώθηση για να αποδώσουν. Το ποσοστό εγγραφής ή το ποσοστό μετατροπής των επισκεπτών σας είναι πολύ σημαντικό για την μετέπειτα κερδοφορία της σελίδα σας και τη βιωσιμότητα της επιχείρησής σας.

Άρα θα πρέπει να οδηγείτε και να κατευθύνετε τον κόσμο σας σταθερά προς τη σελίδα εγγραφής της email λίστας σας πάση θυσία. Φροντίστε να έχετε σταθερά αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών στη σελίδα σας με σταθερό αριθμό αυξανόμενων εγγραφών και να έχετε όσο το δυνατό υψηλότερο ποσοστό εγγραφών. Για παράδειγμα ένα ποσοστό εγγραφής του 5% είναι αποδεκτό αλλά θα μπορούσε να είναι και 15% ή ακόμα και 70%!

 

Πλεονεκτήματα της λίστας email και του email marketing

 • Το email  είναι προσωπικό και παρέχει προσωπική, άμεση και  αποτελεσματική επικοινωνία με τους πελάτες σας.
 • Το email marketing παρέχει στοχευμένη επικοινωνία.
 • Το email marketing δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να το διαβάσει όποτε το θελήσει.
 • To email marketing είναι το οικονομικότερο μέσο επικοινωνίας σήμερα.
 • Το email marketing είναι το πιο αποδοτικό εργαλείο πωλήσεων από όλα τα διαθέσιμα στο ίντερνετ.

 

Διαβάστε περισσότερα για το email marketing

 1. Why You Should Start Building Your Email List Right Away
 2. Τι είναι το Κανάλι Πωλήσεων;

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

2 σκέψεις στο “7 συμβουλές για να δημιουργήσετε μια τεράστια λίστα”

 1. θα ηθελα μια βοηθεια αν μπορεις το σιτε δεν κανει καμοια αναβαθμισει ουτε θεμα ουτε προστετα.και οταν παταο να ανεβασο εναπροστετο εμφανισει μια λευκη σελιδα.τη να φται αν γνωρεισης κατι στειλε μαιλ.σε ευχαριστω..

  Απάντηση
  • Μπάμπη σε ευχαριστώ πολύ για την ερώτηση. Όμως δεν επαρκούν οι πληροφορίες για να βρούμε το πρόβλημα. Συνήθως στη διαδικασία troubleshooting ακολουθούμε μερικά βήματα:
   1. Error log από τον hosting provider, μπορείς να επικοινωνήσεις με τον hosting provider για να στο υποδείξουν που είναι ο φάκελος error log.
   2. Κάποιο πρόσθετο ή θέμα που δημιουργεί πρόβλημα στα άλλα ή σε συνδυασμό με τα άλλα. Άρα τα απενεργοποιείς ένα ένα μέχρι να βρεις τη φταίει.
   3. Πιθανώς πρόβλημα στο αρχείο .htaccess
   4. Πιθανό πρόβλημα στα δικαιώματα εγγραφής των φακέλων της εγκατάστασης WordPress και τέλος
   5. διάρρηξη ασφαλείας από κάποιον hacker.

   Ξεκινά με τα παραπάνω βήματα και αν δεν βρεις άκρη τα ξαναλέμε. Μπορείς να με στείλεις μήνυμα ή να με πάρεις ένα τηλέφωνο να το δοκιμάσουμε μαζί.

   Απάντηση

Σχολιάστε