ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Mailerlite: Η πιο value for money υπηρεσία email marketing σήμερα

MAILERLITE-EMAIL-MARKETING-1

Mailerlite: Η πιο value for money υπηρεσία email marketing σήμερα

Μετά από μια εξωφρενική αύξηση της τιμολογιακής πολιτικής του mailchimp, αναγκαστικά έπρεπε να αλλάξουμε εταιρεία email marketing και έτσι μετοκομίσαμε στην οικονομική αλλά ανερχόμενη εταιρεία στον χώρο, την Mailerlite.

Σας τα λέω λίγο απότομα, αλλά φαντάζομαι και εσείς όπως και εγώ δεν έχετε χρόνο για χάσιμο. Ποια είναι όμως η Mailerlite και γιατί πήγαμε εκεί;

Η Mailerlite είναι μια Ευρωπαϊκή εταιρεία email marketing με έδρα το Βίλνιους της Λιθουανίας και με πολύ ανταγωνιστικές υπηρεσίες και τιμές!

Ο μέσος όρος ηλικίας των προγραμματιστών και των μηχανικών λογισμικού της Mailerlite είναι μόλις 25 ετών και όλοι τους είναι γεμάτοι ενθουσιασμό και δημιουργικότητα.

Τι υπηρεσίες παρέχει η Mailerlite;

Πριν από έξι περίπου χρόνια που ξεκινούσε σαν εταιρεία email software η Mailerlite, ήταν απλώς ένα μικρό start up με ένα πολύ άκομψο λογισμικό για email marketing που ενώ ήταν ιδιαίτερα εύχρηστο και γρήγορο στην χρήση του, δεν προσέφερε και πάρα πολλές δυνατότητες.

Οι φόρμες εγγραφής στην email list ήταν απαρχαιωμένες και δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές, όπως επίσης δεν υπήρχαν συνεργασίες με άλλες φόρμες και άλλα πρόσθετα, τα λεγόμενα integrations.

Στην πορεία όμως, η Mailerlite ωρίμασε, μεγάλωσε και απέκτησε και ανθρώπινο δυναμικό ώστε να μπορέσει σήμερα να παρέχει custom design φόρμες εγγραφής, σχεδιασμό landing pages και εργαλεία για να σχεδιάσετε καταπληκτικά email και πολύ ωραίες και λειτουργικές καμπάνιες email marketing καθώς και ολοκλήρωση με όλες τις μεγάλες πλατφόρμες ecommerce και CSM όπως WordPress, Zappier, Shopify, AppSumo, Facebook, και πολλά πρόσθετα του WordPress τα οποία χρησιμεύουν για την ανάπτυξη της λίστας σας.

Μάλιστα τα εργαλεία που παρέχει σήμερα η Mailchimp στην αυτοματοποίηση και στον σχεδιασμό ενός email ή μιας καμπάνιας email marketing είναι ανώτερα και πιο εύχρηστα από την Mailchimp και την Aweber που χρησιμοποιώ παράλληλα.

Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι και η Aweber αλλά και η ανταγωνιστική Mailchimp είναι Αμερικάνικες εταιρείες και έχουν 3 σοβαρά μειονεκτήματα έναντι της Mailerlite:

 • Καθυστέρηση στο ping των server λόγω της αποστάσεως από Ευρώπη- Αμερική,
 • Έχουν Αμερικάνικο κόστος, είναι δηλαδή ακριβότερες και
 • Είναι εντελώς ανελαστικές στο support και στην πολιτική εξυπηρέτησης πελατών

Η απόσταση των server των Αμερικάνικων ανταγωνιστών φαίνεται σε κάθε προσπάθεια επεξεργασίας κάποιας καμπάνιας email marketing γιατί υπάρχει κάποια αισθητή καθυστέρηση στην απομακρυσμένη πρόσβαση που έχουμε στο κέντρο διαχείρισης.

Η ανελαστικότητα της πολιτικής έχει να κάνει με τον εφησυχασμό στο μέγεθος του πελατολογίου και των 2 μεγάλων εταιρειών, που φαίνεται να μην ανησυχούν ιδιαίτερα άμα χάσουν έναν πελάτη που πληρώνει κάθε μήνα. Κοινώς σας έχουν γραμμένους κανονικά, ότι πρόβλημα και να έχετε.

Οι απαντήσεις από το support κάνουν μέρες να έρθουν, ενώ άμα είστε affiliate marketeer στην Aweber στην Ελλάδα, δεν θα πληρωθείτε ποτέ γιατί με το capital control δεν μπορείτε να εξαργυρώσετε τις επιταγές σε δολάρια που είναι ο μοναδικός τρόπος πληρωμής των international affiliates.

Εγώ προσωπικά έχω να πληρωθώ από την Aweber 4 χρόνια, και μάλλον σύντομα θα μετακομίσω και εγώ προσωπικά στην Mailerlite.

Σχετικά τώρα με την διαφορά κόστους που είναι ιδιαίτερα αισθητή, διαβάστε παρακάτω.

Είναι η Mailerlite η φθηνότερη εταιρεία email marketing;

Με τιμολογιακή πολιτική που είναι αποδεδειγμένα και συγκριτικά η οικονομικότερη σχεδόν όλων των άλλων εφάμιλλων ανταγωνιστών, η Mailerlite είναι η πιο value for money επιλογή στο email marketing.

Μπορείτε να ξεκινήσετε σήμερα κιόλας με το δωρεάν πακέτο άμα έχετε μέχρι 1000 συνδρομητές στη λίστα σας, ενώ μπορείτε να στείλετε απεριόριστα email κάθε μήνα.

Στην συνέχεια, η Mailerlite παρέχει πλάνα για μικρές επιχειρήσεις και μικρές ιστοσελίδες  για να τρέξουν την καμπάνια του email marketing, ενώ στα ετήσια πακέτα παρέχεται 30% έκπτωση.

Μπορείτε να εκμεταλευτείτε αυτή την μοναδική ευκαιρία και να γραφτείτε εντελώς δωρεάν στην Mailerlite τώρα!

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών Μailerlite

Συνδρομητές Μηνιαίο κόστος Ετήσιο κόστος Αποστολή email
1,001 – 2,500
 9€ Από €108 μόνο 76 ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ
2,501 – 5,000 18€ Από €216 μόνο 151 ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ
5,001 – 10,000  2€ Από €384 μόνο 269 ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ
10,001 – 15,000 45€ Από €540 μόνο 378 ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ
15,001 – 20,000 59€ Από €708 μόνο 496 ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ
20,001 – 25,000 72€ Από €864 μόνο 605 ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ
25,001 – 30,000 86€ Από €1032 μόνο 722 ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ
30,001 – 35,000 99€ Από €1188 μόνο 832 ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ
35,001 – 40,000 108€ Από €1296 μόνο 907 ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ
40,001 – 45,000 117€ Από €1404 μόνο 983 ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ
45,001 – 50,000 134€ Από €1608 μόνο 1126 ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ
 Η τιμολογιακή πολιτική της Mailerlite είναι ιδιαίτερα ελκυστική, απλά για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως, όλες οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ.

Μπορώ να αλλάξω εταιρεία email marketing και να πάω στη Mailerlite;

Φυσικά και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διακόψετε την υπηρεσία email marketing που χρησιμοποιείτε και να πάτε στην Mailerlite.

Αρκεί πρώτα να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1 Να ανοίξετε έναν λογαριασμό στην Mailerlite ανάλογα με τους συνδρομητές σας

2 Να κάνετε export σε CSV όλους τους συνδρομητές από τη λίστα σας ή τις λίστες σας

3 Μετά να κάνετε import σε μια νέα λίστα που έχετε δημιουργήσει στη Mailerlite

4 Να δημιουργήσετε μια φόρμα εγγραφής στη Mailerlite και να τη συνδέσετε με τη λίστα σας

5 Τέλος να ενσωματώσετε στην ιστοσελίδα σας και σε όλες τις άλλες υπηρεσίες που διαθέτετε τη φόρμα εγγραφής.

Ζητήστε την βοήθεια των ειδικών για τη μεταφορά της λίστας σας στην Mailerlite

Άμα έχετε πρόβλημα στην μεταφορά της λίστας σας από τις άλλες εταιρείες email marketing όπως:

 • MailChimp,
 • ConstantContact,
 • Aweber,
 • GetResponse,
 • CampaignMonitor,
 • ConvertKit,
 • Mad Mimi,

ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία email marketing, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κάνουμε την μεταφορά για εσάς.

Δείτε περισσότερα για το mailerlite και το email marketing:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

3 σκέψεις στο “Mailerlite: Η πιο value for money υπηρεσία email marketing σήμερα”

 1. Ωραίο άρθρο Γιάννη, νομίζω πως μέχρι 2000 συνδρομητές στην email λίστα μας, συμφέρει το mailchimp που είναι δωρεάν, αν έχουμε πάνω από 2000 γραμμένους στη λίστα συμφέρει το αρκετά καλό mailerlite, θα μας γλυτώσει γύρω στα 20$-30$ κάθε μήνα! Δες και το συγκριτικό άρθρο που έχω γράψει στο blog μου https://www.toxrisimo.gr/2019/03/sugrisi-mailchimp-mailerlite.html

  Απάντηση

Σχολιάστε