ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

Αξιολόγηση SEO Κουπόνια Εκπτωτικά για την ιστοσελίδα kouponiaekptotika.gr, τώρα Picodi.com

Αξιολόγηση SEO Κουπόνια Εκπτωτικά

για την ιστοσελίδα kouponiaekptotika.gr, έχει αλλάξει σε Picodi.com/gr

Στο πρώτο βίντεο της ζωντανής αξιολόγησης SEO παρουσιάζουμε ένα εκπληκτικό site, τα Εκπτωτικά κουπόνια. Μπορείτε να δείτε όλα τα βίντεο SEO στο κανάλι μου στο YouTube ή στο Vimeo.

Προτάσεις Βελτίωσης SEO

 1. Καλύτερη διασπορά των βασικών λέξεων κλειδιών σε όλη την ιστοσελίδα. Καλύτερα να αποκτήσει λίγο μεγαλύτερο βάθος το site. Επίσης, μπορείτε να έχετε διαφορετικές λέξεις κλειδιά για διαφορετικές σελίδες του site σας.
 2. Διόρθωση του meta descritpion. Το meta tag πολλές φορές συγχέεται με το meta descritpion. To meta tag πρέπει να περιέχει τις λέξεις κλειδιά που θα πρέπει να είναι μεταξύ 10-20 και λιγότερο από 160 χαρακτήρες.
 3. Μείωση του όγκου της αρχικής ιστοσελίδας από τα 2.2 MB σε λιγότερο από 1 ΜΒ. Το facebook είναι λιγότερο από 300 KB στην πρώτη σελίδα και φορτώνει σε 1 δευτερόλεπτο περίπου. Όσο ταχύτερη είναι η σελίδα στην φόρτωση και στην πλοήγηση, τόσο πιο πολύ αυξάνεται η επισκεψιμότητα και η μετατροπή επισκεπτών σε πελάτες.
 4. Εγκατάσταση RSS FEED για τον καλύτερο διαμπιρασμό του περιεχομένου σας στους χρήστες. Με το rss feed μπορείτε να αποκτήσετε χιλιάδες backlinks στη σελίδα σας από φίλια sites.
 5. Μεταπήδηση σε WordPress εάν δεν υπάρχει, γιατί το WordPress λειτουργεί καλύτερα από άποψη SEO. Δείτε περισσότερα στο blog ή site?
 6. Προσδιορίσμός της γλώσσας της σελίδας στα ελληνικά. Έτσι θα αποφύγετε τους ξενόγλωσσους επισκέπτες από τις μηχανές αναζήτησης και θα μειώσετε το ποσοστό εγκατάλειψης.
 7. Εγκατάσταση του google analytics στη σελίδα σας.
 8. Προσθήκη blog στην σελίδα σας. Η δημιουργία του blog και μοναδικού περιεχομένου είναι το μυστικό για αύξηση της κίνησης από την Google και από όλα τα social media, όπως το facebook, το twitter, google+, pinterest.
 9. Αλλαγή σε ποιο λειτουργικά social media buttons και καλύτερη προώθηση των προσφορών σας στα social media. Προσωπικά προτιμώ το Alternative digg.
 10. Τέλος μου διέφυγε στο βίντεο το Alexa rank που είναι απογοητευτικά χαμηλό για το βεληνεκές της σελίδας σας. Θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια για βελτίωσή του.

AKSIOLOGISI-SEO-1

Εργαλεία SEO που χρησιμοποιήθηκαν στην Αξιολόγηση SEO

Στην παραπάνω αξιολόγηση SEO χρησιμοποιήθηκαν τα παρακάτω εργαλεία:

 1. SEO Quake πρόσθετο για το firefox.
 2. Pingdom Tools για την μέτρηση της ταχύτητας της ιστοσελίδας.

Δωρεάν Αξιολόγηση SEO

Στείλτε μας τη σελίδα σας και εμείς θα την αξιολογήσουμε και θα την βαθμολογήσουμε στα εργαστήρια της ParaMarketing λαμβάνοντας υπόψιν 25 διαφορετικές παραμέτρους SEO. Είναι μια τελείως εξειδικευμένη υπηρεσία αξίας 29€ που δεν θα σας στοιχίσει τίποτε. Απλώς εμπιστευτείτε τους ειδικούς.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το SEO, κατεβάστε δωρεάν τον λεπτομερή οδηγό: SEO- Google Πρώτη Σελίδα!  Βγείτε πρώτοι στις μηχανές αναζήτησης, κατακλυστείτε από επισκέψεις, βρείτε νέους πελάτες και νέες αγορές και αυξήστε κατακόρυφα τις πωλήσεις σας!

Περιλαμβάνονται και μια σειρά δωρεάν μαθημάτων που δείχνει ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να νικήσετε τον ανταγωνισμό και να μείνετε για πάντα πρώτοι!

Ο στόχος της αξιολόγησης είναι να σας βοηθήσει να αποφύγετε τα γνωστά λάθη SEO και να μπορέσετε να θέσετε τα θεμέλια για μια ποιο φιλική σελίδα προς τη Google και το κοινό σας.

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Ζητήστε προσφορά για το site σας από εμάς, είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης και θα μιλήσουμε στο επόμενο άρθρο για το SEO. Γεια σας!

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για τα κρύπτο και το πως να βγάλετε χρήματα από το ίντερνετ:

 

Σχολιάστε