ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

SEO Πρώτη Σελίδα: Δημιουργώντας Ποιοτικά Βacklinks – Experts

seo-quality-backlinks-creation

SEO Πρώτη Σελίδα: Δημιουργώντας Ποιοτικά Βacklinks – Experts

Μπορείτε να πετύχετε αποτελέσματα  SEO πρώτη σελίδα απλώς αντιγράφοντας τους ανταγωνιστές σας. Εάν καταφέρετε να δημιουργήσετε συνδέσμους με τις σελίδες που συνδέονται με τους ανταγωνιστές σας, τότε θα μπορέσετε να νικήσετε τον ανταγωνισμό και να βγείτε πρώτοι στην google για τις λέξεις κλειδιά με τις οποίες ανταγωνίζεστε. Που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε ήδη βελτιστοποιήσει σωστά τη σελίδα σας με τις σωστές λέξεις κλειδιά και με τον σωστό τρόπο.

Το συγκεκριμένο άρθρο που διαβάζετε αποτελεί συνέχεια του πρώτου μέρους SEO Πρώτη Σελίδα: Δημιουργώντας Ποιοτικά Βacklinks – Begginers που σας εισάγει στην έννοια της ποιοτικής δημιουργίας συνδέσμων.

Για να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να βελτιστοποιήσετε σωστά τη σελίδα σας για τις μηχανές αναζήτησης και να εφαρμόσετε τεχνικές seo πρώτη σελίδα, εγγραφείτε στη σελίδα μου και κατεβάστε τον οδηγό SEO Πρώτη Σελίδα.

Δημιουργία Συνδέσμων Με Πολλές Λέξεις Κλειδιά

Για να δημιουργήσετε ποιοτικούς συνδέσμους και να βγείτε πρώτοι στην Google πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολλαπλές φράσεις-κλειδιά στο κείμενο της σύνδεσης σας. Θα σας συνιστούσα ως στρατηγική SEO Πρώτη Σελίδα να δημιουργήσετε 10 λέξεις κλειδιά αφού έχετε ολοκληρώσει την ανάλυση ανταγωνισμού. Για τις 10 αυτές λέξεις κλειδιά θα πρέπει να έχετε πρόχειρες 10 παραλλαγές τους.

Για παράδειγμα εάν η βασική μου λέξη κλειδί είναι ο όρος κατασκευή ιστοσελίδων, θα πρέπει για αυτήν τη λέξη κλειδί να συμπεριλάβω μια ομάδα παρόμοιων λέξεων, όπως ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕ WORDPRSS, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΘΗΝΑ.

Αυτό γίνεται γιατί πολλές φορές οι χρήστες όταν αναζητάνε κάτι στην Google, μπορεί να πληκτρολογήσουν παρόμοιες λέξεις και φράσεις κλειδιά. Θα πρέπει λοιπόν εσείς να σκέφτεστε και να να δράτε σαν τους υποψήφιους πελάτες σας για να μπορέσετε να προλάβετε τις αντιδράσεις τους.

Θα ήταν συνετό να δημιουργήσετε ένα αρχείο στο excel για να μπορείτε να οργανώσετε και να ελέγξετε τις λέξεις κλειδιά και τη σελίδα σας καλύτερα και πως θα τοποθετήσετε αυτές τις λέξεις κλειδιά μέσα στη σελίδα σας και εκτός αυτής.

Πέρα από την εσωτερική τοποθέτηση των λέξεων κλειδιών στη σελίδα σας, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε συνδέσμους κειμένου όπου εσείς μπορείτε. Με την πρώτη ευκαιρία δηλαδή καλό θα ήταν να αφήσετε τις λέξεις κλειδιά σας εκεί που σας παίρνει με έναν σύνδεσμο του τύπου:

Βγάλτε λεφτά|”><a href=”https://divramis.gr” title=”Βγάλτε λεφτά” target=”_blank” rel=”dofollow”> από το ίντερνετ|”>Nike παπούτσια τένις < / a>

Όπως πάντα ,  αντικαταστήσετε το  https://divramis.gr με τη δική διεύθυνση της ιστοσελίδας σας και προφανώς χρησιμοποιούν το κατάλληλο τίτλο συμπεριλαμβανομένων φράση-κλειδί σας . Μου αρέσει επίσης οι συνδέσεις να ανοίγουν σε ξεχωριστό παράθυρο ( εντολή γνωστή και ως target = ” _blank” ) και να είναι ” dofollow ” . Αυτό  η εντολή λέει στις αράχνες των μηχανών αναζήτησης να ακολουθήσουν το σύνδεσμο πίσω στην ιστοσελίδα μου.

Το ίδιο θα πρέπει να επαναλάβετε για τις υπόλοιπες λέξεις κλειδιά οι οποίες εάν είναι 10 θα έχουν άλλες 10 παρελκόμενες φράσεις και λέξεις, σύνολο δηλαδή 100. Προσέξετε να μην ξεπεράσετε το όριο των 100 λέξεων, θα είναι μετά πολύ δύσκολο να εφαρμόσετε οποιαδήποτε στρατηγική SEO πρώτη σελίδα. Η στρατηγική σας δεν θα είναι διαχειρίσιμη.

 

seo-first-page-quality-backlinks

Φιλικοί Σύνδεσμοι Προς Την Google

Κάποιο σίγουρα θα έχουν ακούσει για την έννοια των φιλικών συνδέσμων προς τη Google. Οι φιλικοί προς τη Google σύνδεσμοι σας βοηθάνε να βελτιώσετε τα αποτελέσματα σας στις μηχανές αναζήτησης και να βγείτε πρώτοι, υπερνικώντας τον ανταγωνισμό.

Τα χαρακτηριστικά των φιλικών συνδέσμων προς τη Google είναι 3:

 1. Είναι σύνδεσμοι με λέξεις κλειδιά.

 2. Είναι σύνδεσμοι από τρίτα ιστολόγια σχετικά με το δικό σας και όχι άσχετα.

 3. Τα ιστολόγια που συνδέονται με σας είναι ποιοτικά, δηλαδή έχουν PageRank άνω του 4, και έχουν καταπληκτικό περιεχόμενο.

Φροντίστε να δημιουργήσετε συνδέσμους από τέτοιου είδους ιστολόγια και αποφύγετε τις “κακές γειτονιές”.

Αμοιβαία Ανταλλαγή Συνδέσμων και SEO GOOGLE FIRST PAGE

Όταν ασχολείστε με αμοιβαία ανταλλαγή συνδέσμων θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα δώσετε και θα πάρετε ποιοτικούς συνδέσμους. Αν και σαν μέθοδο την προτιμώ γιατί υπάρχουν πολλά μη ποιοτικά ιστολόγια εκεί έξω που θα θελήσουν να συνδεθούν με κάθε τρόπο μαζί σας, οπότε θα ήταν καλύτερο να βρείτε κάποιον άλλο τρόπο όπως το guest blogging ή blog commenting.

Έτσι θα αποκτήσετε δωρεάν backlinks προς τη σελίδα σας οι οποίοι θα είναι σε μόνιμη ή σε ποιο μόνιμη βάση.

Όμως αν θέλετε πραγματικά να ανταλλάξετε συνδέσμους με ποιοτικά ιστολόγια, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

 1. Κάντε μια λίστα με τα υποψήφια sites. (Σχετικά με σας, pagerank, alexa traffic) κτλ.

 2. Επικοινωνήστε με τον webmaster της σελίδας για να δείτε εάν ενδιαφέρεται για πιθανή ανταλλαγή συνδέσμων.

 3. Φροντίστε να δώσετε συνδέσμους κειμένου με τις λέξεις κλειδιά σας.

Βασικές Αρχές Ποιοτικών Συνδέσμων

Όπως ανέφερα νωρίτερα , η οικοδόμηση δεσμών με την ιστοσελίδα σας είναι η πιο σημαντική πτυχή για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων της αναζήτησης στην Google.
Όταν ξεκίνησα με το ίντερνετ πριν από 13 χρόνια περίπου,  δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικοί ήταν οι  εισερχόμενοι σύνδεσμοι για την  Google ή το πώς να αποκτήσω  ποιοτικούς συνδέσμους προς την ιστοσελίδα μου με το σωστό τρόπο. Βέβαια τότε ήτανε και η Google σε βρεφική ηλικία και ακόμα ο χώρος των μηχανών αναζήτησης ήτανε θολό τοπίο.

Ως αποτέλεσμα έχω ξοδέψει χιλιάδες ευρώ, για να μην αναφέρουμε χρόνια της δοκιμής και του λάθους, για να καταλάβω ότι ο καλύτερος τρόπος SEO GOOGLE First Page είναι μέσω ποιοτικών συνδέσμων με λέξεις κλειδιά.
Να θυμάστε 2 βασικές αρχές στην ποιοτική δημιουργία συνδέσμων.

Αρχή  1: Η ποιότητα προσελκύει την ποιότητα. Τα όμοια έλκονται, όσο πιο ποιοτικοί είναι οι σύνδεσμοι σας και η σελίδα σας, τόσο πιο ποιοτικά sites θα θέλουν να συνδεθούν μαζί σας.
Αρχή 2 : Η επιμονή φέρνει τα αποτελέσματα μακροπρόθεσμα. Το ίντερνετ και η ιστοσελίδα σας είναι μια μικρογραφία της επιχείρησης. Συνεχίστε να κάνετε κάθε μέρα μικρά βήματα για να πετύχετε έναν μεγάλο στόχο. Είναι προτιμότερη η σταθερή ανοικοδόμηση συνδέσμων κάθε μήνα από λίγες ώρες παρά μια μέρα το χρόνο εντατικά σας σπριντ και μετά τίποτα.

Οι ποιοτικοί σύνδεσμοι είναι αυτοί που είναι αποτέλεσμα σταθερής προσπάθειας και οι οποίοι έχουνε γίνει με φυσικό και όχι τεχνητό τρόπο.

Δείτε το πρώτο μέρους αυτού του συναρπαστικού άρθρου: SEO Πρώτη Σελίδα: Δημιουργώντας Ποιοτικά Βacklinks – Begginers

Πόροι Για SEO Πρώτη Σελίδα

 1. SEO Πρώτη Σελίδα: Δημιουργώντας Ποιοτικά Βacklinks – Begginers
 2. SEO Πρώτη Σελίδα: Guest Blogging
 3. SEO Google Πρώτη Σελίδα: Βασικό Λεξιλόγιο SEO
 4. SEO Google Πρώτη Σελίδα: Βασικό Λεξιλόγιο SEO 2
 5. SEO Πρώτη Σελίδα: Νικώντας Τον Ανταγωνισμό
 6. SEO Πρώτη Σελίδα: Social Media
 7. SEO Πρώτη Σελίδα: Αρθρογραφικό Μάρκετινγκ (Article Marketing)
 8. SEO Πρώτη Σελίδα: Blogging
 9. Πως Να Βγείτε Πρώτοι Στη Google – SEO Google First Page

 

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

4 σκέψεις στο “SEO Πρώτη Σελίδα: Δημιουργώντας Ποιοτικά Βacklinks – Experts”

  • Σωκράτη σε ευχαριστώ, μην ξεχνάς στο πεδίο όνομα να βάζεις τη λέξη κλειδί της ιστοσελίδας σου, γιατί έτσι στο backlink που πήρες για την ιστοσελίδα σου, η λέξη κλειδί είναι το sokratis, αντί των HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ. EΡΓΑΛΕΙΑ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ, ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, που κατά λάθος τα έχεις στο meta description, ενώ είναι meta keywords, στη θέση δε των meta keywords έχεις βάλει μόνο 225! Ενώ χρειάζονται μόνο 10 για κάθε σελίδα!

   Παρόλαυτά, μπορείς να πάρεις τον οδηγό seo πρώτη σελίδα στο αντίστοιχο τμήμα του site μου για να δεις τα σωστά!

   Σε ευχαριστώ!!!

   Απάντηση
 1. Πολύ καλό post. Θα ήθελα να προσθέσω τη σημασία των anchor text των backlinks, θα πρέπει να διαφοροποιούνται και να μην επαναλαμβάνεται συνεχώς το ίδιο keyword γιατί μπορεί να θεωρηθεί spam και να τιμωρηθεί η ιστοσελίδα.

  Απάντηση

Σχολιάστε