ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Domain Names Μόνο Με 1€!

domain-names-1-euro

Domain Names (Ονόματα στο Ίντερνετ) Μόνο Με 1€!

Ακόμα αναβάλετε την κατασκευή της σελίδας σας; Καιρός να αναθεωρήσετε τα σχέδια σας και να αναλάβετε δράση μια και με την σούπερ προσφορά μπορείτε να κατοχυρώσετε το αγαπημένο σας όνομα στο ίντερνετ μόνο με 1€! Για την ακρίβεια είναι 1 δολάριο, που σημαίνει ότι είναι λιγότερο από 1 ευρώ για ένα χρόνο το όνομα!

Πώς να διαλέξετε domain names στο ίντερνετ

  1. Το σημαντικότερο στην επιλογή domain names είναι να περιέχει τη λέξη κλειδί γιατί έτσι επιτυγχάνεται ακριβής ταύτιση (exact match) στα αποτελέσματα αναζήτησης. Το όνομα με τη λέξη κλειδί είναι πολύ σημαντικό για το SEO και για να βγείτε πρώτοι στην Google.

Αυτό όμως δεν είναι απόλυτο μια και πολύ πετυχημένες επιχειρήσεις στο ίντερνετ έχουνε πολύ αστεία ή άσχετα ονόματα όπως το Crazyegg.com ή το Mashable.com. Βλέπετε το περιεχόμενο είναι πολλές φορές πιο σημαντικό από το όνομα χώρου για να έχουμε επιτυχία στο ίντερνετ. Απλά ένα πετυχημένο όνομα σας βοηθάει και λίγο περισσότερο για να βγάλτε λεφτά στο ίντερνετ

  1. Η κατάληξη των domain names δεν παίζει τόσο σπουδαίο ρόλο μια και υπάρχουν πάνω από 700 διαθέσιμες καταλήξεις με τις πιο δημοφιλής να είναι οι com, net, org, biz, info και gr για τη χώρα μας. Προτιμήστε βέβαια να πάρετε κάποιο όνομα από τις πιο δημοφιλείς καταλήξεις και εάν είναι όλα κατειλημμένα, τότε επιλέξτε μια άλλη κατάληξη. Για παράδειγμα εάν τα domain names που θέλετε όπως το seo.com δεν είναι διαθέσιμα, επιλέξτε το seo.biz ή κάποιο άλλο όπως το seo.org.gr

  2. Πριν κατοχυρώσετε το όνομα στο ίντερνετ σχεδιάστε το πλάνο μάρκετινγκ τις επιχείρησης σας. Σε αυτό μπορείτε να κατεβάσετε τον μοναδικό οδηγό βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ για να βρείτε τι ακριβώς ανάγκες ή κενά έχει η αγορά σήμερα και μάθετε τι ψάχνουν οι υποψήφιοι αγοραστές στις μηχανές αναζήτησης για να καλύψουν αυτήν την ανάγκη.

  3. Διαχωρίστε τη θέση σας από τα ήδη γνωστά brand στην επιλογή domain names. Δεν χρειάζεται να κατοχυρώσετε το όνομα της Coca Cola για να έχει επιτυχία η σελίδα σας> Φροντίστε να κατοχυρώσετε ένα μοναδικό όνομα γιατί κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός.

  4. Μην ακολουθείτε τις τελευταίες τάσεις της μόδας και μην πέφτετε θύμα του εφήμερου. Διαλέξτε ένα όνομα που θα αποδειχθεί ανθεκτικό όπως και η σελίδα σας για την επόμενη δεκαετία. Φανταστείτε τον Όμηρο να διάλεγε μοδάτα ή trendy ονόματα στο ίντερνετ για τα έπη του.

  5. Τέλος συμβουλευτείτε τους ειδικούς. Επικοινωνήστε μαζί ή πάρτε με τηλέφωνο στο 6972.364.387

 

Τι να αποφύγετε όταν επιλέγετε domain names

  1. Μην κλείνετε ένα όνομα που περιέχει το  “0” εκτός και είναι μέρος ενός αναγνωρίσιμου αριθμού πχ 1000 ή 2008 κι αυτό επειδή το “0” συχνά μπερδεύεται με το φωνήεν “O”. Αποφύγετε το  “2” αντί του “to” το “4” αντί του “four” και το “u” αντί του “you” γιατί οι πελάτες σας μπορεί να μπερδευτούν.
  2. Αποφύγετε τα δύσκολα domain names στην ορθογραφία και την προφορά.

  3. Αποφύγετε τα σύμβολα στα domain names όπως τις παύλες και διαλέξτε εύκολα και μικρά ονόματα χώρου. Είναι προτιμότερο να πάρετε ένα ακρωνύμιο ή μια μικρή λέξη παρά να έχετε ένα μακρινάρι για όνομα στο ίντερνετ που θα σας δυσκολέψει αργότερα μια και ονόματα πάνω από 70 χαρακτήρες είναι δύσκολο να ανιχνευτούν από τις μηχανές αναζήτησης.

 

Πηγές για τα domain names:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Σχολιάστε