ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Πρώτη Θέση Google Σε 2 Ώρες

ΠΡΩΤΗ-ΣΕΛΙΔΑ-GOOGLE-ΣΕ-2-ΩΡΕΣ-2

Πρώτη Θέση Google Σε 2 Ώρες

Πάρα πολλοί θεωρούνε την κατάταξη στη Google πυρηνική επιστήμη, άλυτο μυστήριο ή το κυνήγι για το άγιο δισκοπότηρο. Κι όμως κατευθείαν από τα εργαστήρια του ParaMarketing SEO labs θα σας αποδείξω πολλές φορές μάλιστα το αντίθετο, ότι κάποιος μπορεί σε μόνο 2 ώρες ή και λιγότερο να είναι στην πρώτη θέση της Google .

Δοκιμάστε και μόνοι σας, ανοίξτε σε ένα παράθυρο τη μηχανή αναζήτησης Google και πληκτρολογήστε την φράση κλειδί: ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ή ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΑΣ ΣΕ ΕΠΙΚΕΡΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Και στις δύο περιπτώσεις, θα δείτε να βγαίνει στην πρωτη θέση και μάλιστα μέσα σε 2 ώρες το ParaMarketing Blog, με το άρθρο που δημοσίευσα πριν από λίγες μέρες ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΑΣ ΣΕ ΕΠΙΚΕΡΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Αξιοσημείωτο είναι ότι το άρθρο βγαίνει πρώτο ανταγωνιζόμενο άλλα 64.700 αποτελέσματα από σελίδες με μεγαλύτερο PageRank και παλαιότητα. (Σημειώστε ότι λόγω νεότητας της σελίδας το PageRank του ParaMarketing Βlog είναι ακόμα μηδενικό) Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Δεν νομίζω γιατί αυτό το πράγμα το έχω επιτύχει πολλές φορές στο παρελθόν, να βγω στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης  με λέξεις ή φράσεις κλειδιά.

 

ΠΡΩΤΗ-ΘΕΣΗ-GOOGLE-ΣΕ-2-ΩΡΕΣ-1

Πως να βγείτε πρώτοι στην Google σε 2 ώρες με φράσεις κλειδιά  (long tail keywords)

Τώρα να πάμε και σε λίγη εκπαίδευση. Εάν θέλετε και σεις να μάθετε περισσότερα για το πως θα μπορέσετε να φιγουράρετε πρώτοι στις μηχανές αναζήτησης και να δρέψετε όλα τα οφέλη της επισκεψιμότητας από την Google, τότε θα πρέπει να συμβουλευθείτε τους ειδικούς. Υποβάλετε τη σελίδα σας για έναν δωρεάν αξιολόγηση SEO αξίας 29€

Μια υπηρεσία αξίας 29€, που εσείς όμως την παίρνετε σήμερα εντελώς δωρεάν.

Εάν πάλι δεν έχετε σελίδα, ζητήστε μια προσφορά κατασκευής ιστοσελίδας.

Μην ξεκινήσετε να φτιάξετε ιστοσελίδα ή e-shop πριν να πάρετε τη γνώμη του ειδικού. Φτιάχνω σελίδες από το 2000, μέχρι σήμερα έχω κατασκευάσει πάνω από 400 ιστοσελίδες οι οποίες έχουν βγάλει για τους πελάτες τους χιλιάδες ευρώ.

Όταν η ιστοσελίδα σας είναι σχετικά νέα και δεν έχετε ακόμα προλάβει να δημιουργήσετε αρκετά backlinks για να δείχνουν πίσω σε αυτήν, είναι λίγο δύσκολο οι μηχανές αναζήτησης να δούνε όλο το site σας και να ταξινομήσουν όλες τις σελίδες και υποσελίδες, ειδικά όταν αυτές δεν συνδέονται με άλλες σελίδες ή ιστοσελίδες εκτός από τη δική σας.

Ενώ δεν μπορείτε να ανταγωνιστείτε τα άλλα site με βασικές λέξεις κλειδιά, μπορείτε να τα ανταγωνιστείτε με δευτερεύουσες λέξεις κλειδιά τις λεγόμενες φράσεις κλειδιά ή long tail keywords.

Τα long tail keywords είναι οι λεγόμενες φράσεις κλειδιά. Είναι οι λέξεις κλειδιά που αποτελούνται από περισσότερες από μία λέξεις, συνήθως τρεις με τέσσερις λέξεις ή και περισσότερες με τις οποίες άμα κάνουμε αναζήτηση στην Google μας βγάζει πιο στοχευμένα και ραφιναρισμένα αποτελέσματα.

Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ στο βίντεο που βλέπετε παραπάνω και κατάφερα με το νέο μου site να βγω στην πρώτη σελίδα της Google με μη ανταγωνιστικές φράσεις αναζήτησης.

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

1 σκέψη στο “Πρώτη Θέση Google Σε 2 Ώρες”

Σχολιάστε