ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

Linkwise: Πως να αυξήσετε τις πωλήσεις και τα εισοδήματα σας

Linkwise: Πως να αυξήσετε τις πωλήσεις και τα εισοδήματα σας με το affiliate marketing

Το Affiliate marketing παρουσιάζει συνεχή άνοδο παράλληλη με αυτή του ηλεκτρονικού εμπορίου γιατί στην ουσία το affiliate marketing είναι μια μορφή ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω ενός ηλεκτρονικού δικτύου συστάσεων.

Η πιο πετυχημένη εταιρία στην Ελλάδα στο affiliate marketing είναι σήμερα η Linkwise και παρακάτω θα σας αποκαλύψω μερικά μικρά μυστικά για να μπορέσετε να κερδίσετε και εσείς από το affiliate marketing και συγκεκριμένα από μια πιθανή συνεργασία σας με τη Linkwise.

Άμα θέλετε λοιπόν να μάθετε περισσότερα πως να επωφεληθείτε από αυτής της τάσης στην αγορά, διαβάστε παρακάτω το συναρπαστικό άρθρο!

Για να κάνετε εγγραφή σήμερα στη Linkwise, μπορείτε να ακολουθήσετε το παρακάτω link:

https://divramis.gr/linkwise

Ξεκινήστε ως affiliate marketer

linkwise-affiliate-marketing

Αρχικά θα πρέπει να κάνουμε μια εισαγωγή για το τι είναι το affiliate marketing. Το affiliate marketing ή performance marketing στα ελληνικά λέγεται και συνεργατικό μάρκετινγκ είναι η σύσταση μέσω ενός link που περιέχει το cookie του συνεργάτη υπηρεσιών και προϊόντων ή ηλεκτρονικών καταστημάτων που μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω ίντερνετ έναντι αμοιβής.

Η αμοιβή είναι συνήθως μια προμήθεια επί των πωλήσεων ή μια εφάπαξ προμήθεια για τη σύσταση ενός νέου πελάτη ή ενός νέου συνεργάτη.

Το μοντέλο με τις προμήθειες στο ίντερνετ δεν είναι καινούριο και έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον από τις ασφαλιστικές εταιρείες και από τις παραδοσιακές πωλήσεις.

Η μεταφορά του μοντέλου συστάσεων στο ίντερνετ έχει κάνει μερικούς bloggers της Αμερικής ζάμπλουτους επειδή απέκτησαν τεράστιο κοινό στο οποίο μπορούσαν να πουλήσουν κάποιες από τις υπηρεσίες τους ή να τους συστήσουν κάποιες συγκεκριμένες υπηρεσίες όπως hosting, antivirus, θέματα για WordPress κτλ.

Μερικά ονόματα μεγάλων blogger που όντως κάνουν θραύση σήμερα στο ίντερνετ είναι ο Pat Flynn με το Smart Passive Income,  o Leslie Samuel με το Become A Blogger, o John Lee Dumas με το EoFire και πολλοί άλλοι.

Ξέρω πως σε πολλούς από σας όλα αυτά τα ονόματα καθώς και η Αμερικάνικη αγορά ακούγονται στα αυτιά σας κάπως εξωτικά και πολύ μακρινά και δεν μπορείτε να ταυτιστείτε με τίποτα ή και με κανέναν από αυτούς γιατί απλούστατα δεν έχετε κοινή αγορά στόχο και δεν γίνεται να αποκτήσετε γιατί σας λείπει η Αμερικάνικη νοοτροπία.

Για να ξεκινήσετε να εργάζεστε ως affiliate marketer δεν απαιτούνται μεγάλα κεφάλαια όμως θα πρέπει να έχετε τη δική σας τουλάχιστον ιστοσελίδα ή blog και να δημιουργήσετε το δικό σας κοινό που θα επηρεάζετε στο οποίο θα προτείνετε διάφορες προσφορές, προϊόντα ή οτιδήποτε.

Φυσικά και θα πρέπει να έχετε κάποιες τεχνικές γνώσεις στους υπολογιστές, στο SEO και φυσικά να ξέρετε να χειρίζεστε το WordPress, το πιο πετυχημένο πρόγραμμα δημιουργίας και διαχείρισης ιστοσελίδων και περιεχομένου παγκοσμίως.

Επιλέξτε τα προγράμματα affiliate marketing της αγοράς σας

affiliate_programs_linkwise

Στη συνέχεια θα πρέπει να εγγραφείτε σε μια εταιρεία affiliate marketing όπως η Linkwise και να επιλέξετε κάποια προϊόντα και υπηρεσίες που είναι στο αντικείμενο σας και επομένως τα γνωρίζετε και έχετε κάποια άποψη για αυτά.

Με πάνω από 400 προγράμματα affiliate marketing και άλλες τόσες πετυχημένες συνεργαζόμενες εταιρείες στο ίντερνετ η Linkwise είναι η πιο άρτια εταιρεία affiliate marketing που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και που ίσως κάποιο από εσάς έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν κάποια χρήματα αξιοποιώντας την ιστοσελίδα τους ή και να προσθέσουν και μια ακόμα πηγή εισοδήματος για την ιστοσελίδα ή το blog σας.

Για παράδειγμα άμα είστε beauty blogger και έχετε κάποιο ανάλογο blog και ασχολείστε με θέματα ομορφιάς ή την μόδα και θα θέλατε να προτείνετε κάποια προϊόντα ή ηλεκτρονικά καταστήματα έναντι αμοιβής, τότε μπορείτε να εγγραφείτε στη Linkwise και να επιλέξτε κάποια από τα προγράμματα που έχουν σχέση με τη μόδα και την ομορφιά.

Υπάρχουν και ελληνίδες beauty bloggers σήμερα που είναι πολύ αξιόλογες και που έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά είτε με συγγραφή άρθρων και δοκιμή προϊόντων, είτε με βίντεο (vlogging ή video blogging).

Επίσης άμα σας αρέσει το βίντεο μάρκετινγκ και έχετε το δικό σας κανάλι στο YouTube, δηλαδή είστε ένας ή μία YouTuber και έχετε κοινό που σας ακολουθεί, μπορείτε να προτείνετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στα βίντεο σας.

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό κανάλι επικοινωνίας εκτός από την ιστοσελίδα και το YouTube, είναι τα social media σήμερα όπως το Facebook, twitter, pinterest και Google Plus.

Βέβαια τα social media έχουν ασύγκριτα χαμηλότερο ποσοστό μετατροπής που αγγίζει το μηδέν αλλά η βασική ιδέα είναι να είστε παντού πρώτον και δεύτερον να έχετε δεκάδες χιλιάδες ακολούθους, προβολές, like, share κτλ.

Όσο πιο μεγάλη είναι η έκθεση σας στον κόσμο τόσο καλύτερα θα τα πάτε και στο affiliate marketing.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πως θα μπορέσετε να γίνετε συνεργάτης στη linkwise, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Άμα έχετε την δική σας ιστοσελίδα και τα δικά σας προϊόντα και θα θέλατε να τα διαθέσετε στο ίντερνετ μέσω της linkwise διαβάστε παρακάτω.

Εντάξτε την επιχείρηση σας στη Linkwise

linkwise-affiliate-marketing

Τώρα άμα είστε εταιρεία που έχει τα δικά της προϊόντα και υπηρεσίες, eshop, φαρμακείο, τράπεζα ή είστε μεταπωλητής και θα θέλατε να προωθήσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας ηλεκτρονικά και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, μπορείτε να κάνετε αίτηση συνεργασίας με τη Linkwise ως διαφημιζόμενος.

Η Linkwise φιλοξενεί affiliate προγράμματα όλων των κλάδων, έχοντας αναπτύξει ιδιαίτερη τεχνογνωσία και εμπειρία στους εξής κλάδους:

 • Ταξίδια & τουρισμός
 • Μόδα
 • Ecommerce
 • Ιστοσελίδες προσφορών
 • Ασφάλειες
 • Ενέργεις Ίντερνετ Μάρκετινγκ

Οποιαδήποτε και αν είναι η αγορά σας ή το αντικείμενο σας, πιστεύω ότι μπορείτε με τις κατάλληλες ρυθμίσεις να συνεργαστείτε με τους χιλιάδες συνεργάτες της Linkwise και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας κατακόρυφα έναντι κάποιου ποσοστού που μπορεί να ξεκινάει από 1% έως 20% περίπου.

Σε προηγούμενο άρθρο μου με τίτλο Affiliate Marketing και SEO αναλύω συγκεκριμένα από την οπτική του SEO και της προώθησης της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης τα παράπλευρα οφέλη του affiliate marketing για την ιστοσελίδα σας.

Γενικά μιλώντας το affiliate marketing θα σας δώσει μια μικρή ώθηση στις μηχανές αναζήτησης γιατί τα απευθείας κλικ στο domain σας είναι παράγοντας SEO. Επίσης τα ισχυρά brands ευνοούνται και αυτά από τις μηχανές αναζήτησης.

Άμα τονώσετε το brand σας με το affiliate marketing, θα δείτε ότι θα τύχετε και ευνοϊκότερης μεταχείρισης από τις μηχανές αναζήτησης και από την Google.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πως θα μπορέσετε να συνδέσετε το eshop σας ή την ιστοσελίδα σας με τη linkwise, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποιες άλλες εταιρείες affiliate marketing υπάρχουν;

paramarketing-linkwise-low-1

Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη και εκτός από την Linkwise υπάρχουν και άλλες εταιρείες affiliate marketing. Μερικές από τις πιο αξιόλογες εταιρείες performance marketing τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είναι οι παρακάτω:

Επίσης, μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές ιστοσελίδες και εταιρείες που υποστηρίζουν από μόνοι τους τα δικά τους προγράμματα affiliate marketing και μπορείτε να γραφτείτε απευθείας συνεργάτης σε αυτές χωρίς κάποιον διαμεσολαβητή.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μου καθώς και like, άμα σας άρεσε κάποιο βίντεο.

Αυξήστε τα έσοδα της ιστοσελίδας σας με την Ezoic, δωρεάν εγγραφή:
https://ezoic.com/?tap_a=6182-5778c2&tap_s=820231-d9897b

Επίσης, μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο Newsletter μου για να κατεβάσετε τον οδηγό SEO.
https://divramis.gr/seo-newsletter/

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για την linkwise και το affiliate marketing:

12 σκέψεις στο “Linkwise: Πως να αυξήσετε τις πωλήσεις και τα εισοδήματα σας”

 1. Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω στον χώρο του affiliate marketing και θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να εγγραφώ σε περισσότερα από 1 προγράμματα affiliate. Ευχαριστώ πολύ!

  Απάντηση
 2. Τι ποσοστά προμήθειας δίνουν συνήθως τα affiliate προγράμματα; Επίσης θεωρείτε εύκολο κάποιος να έχει ένα επιπλέον εισόδημα από το affiliate marketing με ένα μόνο niche ή πρέπει να δημιουργήσει για παράδειγμα 2-3 blog με διαφορετικά θέματα έτσι ώστε να καταφέρει έχει ένα σεβαστό εισόδημα;

  Απάντηση
  • To affiliate marketing στην Ελλάδα δεν αξίζει τον κόπο καν να ασχοληθεί κάποιος λόγω μικρού μεγέθους της αγοράς και ελάχιστων προσφερόμενων προγραμμάτων affiliate marketing εκτός και αν έχεις τρελή επισκεψιμότητα στο site σου άνω των 2.000 χιλιάδων επισκεπτών την μέρα μπορεί και 5.000.

   Όσα πιο πολλά sites τόσο καλύτερα και φυσικά καλό θα ήτανε να έχετε και sites στα αγγλικά με αντίστοιχα αγγλόφωνα προγράμματα.

   Απάντηση
 3. Τα άρθρα σας πάντα μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον και κάποια στιγμή θα κάνουμε μια πιο αναλυτική συζήτηση σχετικά με τη βοήθεια που μπορείτε να μας προσφέρετε.

  Απάντηση

Σχολιάστε