ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Νεα SEO WordPress Themes Mythemeshop.com!

MyThemeShop-Review

Νεα SEO WordPress Themes Mythemeshop.com!

Μετά από ένα χρόνο περίπου χρησιμοποιώντας μόνο τα θέματα της Solostream, ήρθε η ώρα να προχωρήσω παρακάτω και να ανακαλύψω νέες εταιρείες με αξιόλογα, γρήγορα και SEO WordPress Themes.

Το μάτι μου έπεσε στην Mythemeshop μια αμερικάνικη εταιρεία θεμάτων σε WordPress με 70 εκπληκτικά θέματα. Με πάνω από 10 θέματα να είναι ιδανικά για Woocommerce eshop και πολύ καλογραμμένο κώδικα, δοκίμασα μερικά για να δω την αποτελεσματικότητα τους τόσο από άποψη design όσο και από άποψη SEO.

Γιατί ας μην ξεχνάμε, το SEO ξεκινάει από το design.

H Mythemeshop πέρασε τα τεστ και κατάλαβα γιατί την έχουν προτιμήσει έως σήμερα 134.000 πελάτες.

Αποκτήστε σήμερα όλο το πακέτο θεμάτων της Mythemeshop με -20% έκπτωση!

MyThemeShop-banner

Χρησιμοποιήστε απλώς το κουπόνι έκπτωσης PARAMARKETING20 μπορείτε να αποκτήσετε το εκπληκτικό πακέτο θεμάτων αξίας $249 μόνο με $199! Η τιμή είναι πολύ μικρή μπροστά σε αυτό που προσφέρουν, είτε πρόκειται για ηλεκτρονικό κατάστημα, για blog ή για ηλεκτρονική εφημερίδα στο ίντερνετ.

Αν απλώς θέλετε ένα θέμα και δεν σας ενδιαφέρει το πακέτο θεμάτων, μπορείτε να αποκτήσετε ένα μόνο θέμα στην μικρή τιμή των 30€ ή των $40 περίπου.

Γιατί επέλεξα την Mythemeshop

Βασικά, εδώ και καιρό είχα καταλάβει ότι μόνο μια εταιρεία θεμάτων όσο και καλή αν είναι δεν μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών μου στο ίντερνετ που ζητάνε εξειδικευμένες λύσεις και διαφορετικό design.

Αφού είχα μερικές αποτυχίες με τα θέματα τεσσάρων εταιρειών themify, templatic, themeforest και elegant themes και αφού έχασα μερικά λεφτά και μερικές μέρες από τη ζωή μου είπα να γίνω πιο προσεκτικός στην επιλογή θεμάτων σε WordPress.

Είχα πολλές μέρες να αναλύω και να ψάχνω για άλλες αξιόπιστες εταιρείες που όντως έχουν αποδεδειγμένα θέματα για την ποιότητα τους.

1. Theme coding

Ο κώδικας του θέματος παίζει σημαντικό ρόλο στο SEO, στην κατάταξη στη Google και φυσικά στην ταχύτητα και τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας.

Άμα το θέμα σας έχει πολύ περιττό κώδικα αυτό θα καθυστερήσει την φόρτωση των σελίδων σας και θα σας μειώσει την αναλογία κειμένου προς κώδικα που είναι παράγοντας SEO.

2. Άμεση απόκριση και άψογο support

Πριν επιλέξω την Mythemeshop, εγγράφτηκα στα support forums και αναζήτησα τα ποιο τυπικά προβλήματα και αν η εταιρεία έδινε απαντήσεις και λύσεις σε αυτά. Το θετικό είναι ότι η Mythemeshop παρείχε απόλυτη διαφάνεια και όντως έδιναν οι τεχνικοί της λύσεις στα περισσότερα προβλήματα και θέματα. Η απόκριση τους ήτανε άμεση.

Έτσι αποφάσισα να τους ελέγξω στο πόσο γρήγορα απαντάνε σε προπωλησιακές ερωτήσεις (presales questions) και όντως ήτανε άμεση η απάντηση τους. Άρα είναι υπαρκτή εταιρεία με πραγματικούς τεχνικούς και δεν είχε καμία σχέση με την Templatic που έχει έδρα στην Ινδία και μετά από 4 μηνύματα με απάντησε κάποιος Ινδός αγοροξυπνημένος.

Να μην συνεχίσω παρακάτω, η επικοινωνία με την Templatic ακατόρθωτη, οι τρόποι πληρωμής να μην λειτουργούν και το τελευταίο από όλα, τα θέματα τους να μην λειτουργούν γιατί ήτανε όλα γεμάτα bugs και κακογραμμένο κώδικα. Ο θεός να σας φυλάξει να μην πέσετε ποτέ πάνω τους!

3. SEO of the theme

Η αρχιτεκτονική του θέματος από μόνη της είναι σημαντικός παράγοντας SEO. Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα στα Mythemyshop είναι ότι έιχανε από πριν αρκετά στοιχεία SEO από μόνα τους όπως τη θέση για τον κώδικα των Google Analytics και δεν χρειαζότανε να χρησιμοποιήσω το plugin Google Analytics by Yoast.

Επίσης είχανε από μόνα τους επιλογή για μενού με σελιδοποίηση και δεν χρειαζότανε και το WP Pagenavi plugin.

Ένα τεστ ταχύτητας φόρτωσης ενός demo site στην Pingdom έδωσε τα καλύτερα αποτελέσματα που έχω δει ποτέ μου σε WordPress Theme!

mythemeshop-theme-loading-time

4. Design

Πάντα δίνω έμφαση στην σημαντικότητα του web design. Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις και άμα δεν έχετε επαγγελματικό design η ιστοσελίδα σας θα μοιάζει ερασιτεχνική. Ευτυχώς τα θέματα της Mythemeshop έχουνε πολλές επιλογές σχεδιασμού και σας δίνεται η ευκαιρία να επεμβείτε στο PSD αρχείο και να τροποποιήσετε σημαντικά τα γραφικά σας.

Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά free themes  από την Mythemeshop για να πάρετε μια καλύτερη αίσθηση της ποιότητας και των δυνατοτήτων του θέματος ( γενικά δεν συνιστώ τα free themes).

Προσωπικά έχω κατεβάσει όλα τα θέματα της Themeshop και για να πεισθώ πρώτα ο ίδιος για την ποιότητα τους και μετά να σας τα προτείνω, τα έχω δοκιμάσει όλα σε διάφορες δοκιμαστικές και demo εγκαταστάσεις WordPress που έχω για αυτόν τον σκοπό.

Ειδικά στα e-shop με το WooCommerce έμεινα πολύ ικανοποιημένος και είμαι σίγουρος ότι όσοι τα προτιμήσετε θα φτιάξετε πολύ όμορφα και ελκυστικά e-shop σε WordPress!

Άμα σας άρεσε αυτό το άρθρο και θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του SEO και του Web Design, μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ανανεώσεις από το site μου!

 

WordPress Themes μάθετε περισσότερα:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

Σχολιάστε