ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Νέο site Anakainiseis.org.gr!

blog-site

Νέο site Anakainiseis.org.gr!

Βασισμένο απολύτως σε τεχνολογία WordPress το νέο blog site Anakainiseis.org.gr με ιδέες και λύσεις για ανακαινίσεις κατοικίας, ανακαινίσεις γραφείων και ανακαινίσεις καταστημάτων είναι στον ίντερνετ και σας περιμένει να το επισκεφτείτε!

Η τεχνολογία WordPress συνδυάζει blog, εταιρική ιστοσελίδα με ηλεκτρονικό κατάστημα -εάν και όποτε το θελήσετε- και σας δίνει όλα τα οφέλη του SEO που δεν έχουν τα παραδοσιακά blog ή sites σήμερα. Οι άλλες εφαρμογές διαχείρισης περιεχομένου ή κατασκευής ιστοσελίδων είναι και αυτές πολύ καλές απλά δεν είναι τόσο ανταγωνιστικές από άποψη SEO όσο το WordPress και δεν έχουνε τις δυνατότητες του blog που έχει το WordPress.

Το θέμα που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του blog είναι το NICTITATE της Kopatheme.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής eshop

Μοναδικά Χαρακτηριστικά της Ιστοσελίδας

 1. H ιστοσελίδα είναι πλήρως δυναμική και δέχεται καθημερινές αλλαγές όπως και τα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά blog. Είναι κατασκευασμένη σε τεχνολογία WordPress.
 2. Είναι διαδραστική και μπορείτε να υποβάλετε τα σχόλια σας είτε μέσω facebook, είτε απευθείας στην ιστοσελίδα, στο πεδίο σχολίων κάτω από το άρθρο που σας ενδιαφέρει. Επίσης υπάρχει σύνδεση με twitter, facebook, vimeo, dribble και google plus.
 3. Έχει ολοκλήρωση με όλα τα βασικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως αναφέραμε παραπάνω και μπορείτε να κάνετε like και στην σελίδα στο Facebook.

Μήπως Χρειάζεστε Ιστοσελίδα;

Όλη η ιστοσελίδα Anakainiseis.org.gr κατασκευάστηκε σε τεχνολογία WordPress.

Το WordPress είναι το πιο διαδεδομένο και πιο εξελιγμένο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου παγκοσμίως με πάνω από εικοσιπέντε εκατομμύρια εγκαταστάσεις. Χρησιμοποιείται κυρίως για κατασκευή blog και σελίδων βασισμένες στο περιεχόμενο. Το περιεχόμενο περιλαμβάνει βίντεο, κείμενα, εικόνα και ήχο.

Παρακάτω είναι μερικά από τα βασικά πλεονεκτήματα του WordPress:

 1. Είναι δυναμικό. Δημιουργεί άπειρες δυναμικές σελίδες, άρθρα και προϊόντα για τα ηλεκτρονικά καταστήματα μέσα σε λίγα λεπτά.
 2. Είναι δωρεάν. Οι λόγοι που έκαναν το WordPress τόσο δημοφιλές ήταν η ευκολία στη χρήση του, η ελεύθερη άδεια χωρίς περιορισμούς και τέλος η πολύ μεγάλη κοινότητα ανοιχτού λογισμικού το οποίο το υποστηρίζει.
 3. Έχει άπειρη επεκτασιμότητα. Χιλιάδες εφαρμογές και πρόσθετα τρέχουν σε WordPress, ενώ η μεγαλύτερη κοινότητα ελεύθερου λογισμικού και προγραμματιστών το υποστηρίζει κάθε χρόνο.
 4. Είναι πρωταθλητής από άποψη SEO. Η Google αγαπάει τα blog γιατί έχουν φρέσκο και ποιοτικό περιεχόμενο. Τα blog συνδυάζουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ενός εταιρικού site, ενός e-shop και έχουν ήδη βελτιστοποιηθεί για τις μηχανές αναζήτησης από την αρχιτεκτονική τους.
 5. Είναι εύκολο και απλό. Η εγκατάστασή του γίνεται μόνο με ένα κλικ, ενώ η παραμετροποίησή του είναι αστείρευτη. Πραγματικά δεν χρειάζεστε γνώσεις προγραμματισμού για να ξεκινήσετε μια σελίδα στο WordPress, ενώ αυτό δημιουργεί μόνο του δυναμικές, φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης και τον χρήστη σελίδες και αποστολές.

Βέβαια δεν σημαίνει ότι τα άλλα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου δεν είναι καλά, απλά το WordPress είναι το ιδανικό εργαλείο για να ξεκινήσει κάποιος το blog του και καλύπτει ταυτόχρονα τις ανάγκες ενός προσωπικού blog έως και τα τεράστια εταιρικά portals με χιλιάδες σελίδες και χρήστες.

Ας μην ξεχνάμε ότι και οι New York Times προτίμησαν για την κατασκευή της ιστοσελίδας τους το WordPress.

Θέλετε να φτιάξετε ιστοσελίδα και δεν ξέρετε πως; Απλώς επιλέξτε ένα πακέτο Web Design.

Εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της ιστοσελίδας Anakainiseis.org.gr

blog-site

WordPress

Το απόλυτο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου.

Kopatheme Premium WordPress Theme

Τα πιο πλήρη SEO θέματα για wordpress.

Aweber

Το καλύτερο σύστημα ηλεκτρονικού μάρκετινγκ στην αγορά.

Techsmith Jing

Ένα καταπληκτικό εργαλείο καταγραφής της οθόνης με βίντεο ή εικόνα.

WordPress SEO by yoast

Το καλύτερο SEO πρόσθετο στην αγορά.

Teamviewer

Για να μπορείτε να επεμβαίνετε απομακρυσμένα στα pc φίλων και πελατών.

Google Keyword Planner

Το καλύτερο εργαλείο μέτρησης του όγκου αναζήτησης και εύρεσης των κατάλληλων λέξεων κλειδιών.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων TopHost

Η πιο αξιόπιστη και ταχύτερη ελληνική εταιρεία web hosting με το πιο εύκολο σύστημα διαχείρισης κάνει το site σας παιχνιδάκι!

 

Δείτε άλλα blog, sites και e-shop σε WordPress:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

registration-button

2 σκέψεις στο “Νέο site Anakainiseis.org.gr!”

 1. Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη έχεις κάνει μια απίστευτη δουλειά !Ήδη το site μου έχει ξεκινήσει και έχει κίνηση. Όλα ήταν όπως μου τα εξήγησες από την αρχή της συνεργασίας μας.Θα είμαστε σε επικοινωνία.
  Σε ευχαριστώ και πάλι.

  Απάντηση

Σχολιάστε