ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

PODCASTS AND AUDIOBOOKS

[us_grid taxonomy_category=”podcasts” items_quantity=”20″ pagination=”regular” items_layout=”blog_11″ img_size=”full” overriding_link=”post”]

podcasts-seo-greece

PODCASTS AND AUDIOBOOKS

Το κεφάλαιο podcasts και ηχητικά βιβλία είναι ένα παραμελημένο κεφάλαιο στην Ελλάδα και παραμένει αναξιοποίητο ενώ υπάρχει η αγορά.

Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχει ένα ποσοστό ανθρώπων που δεν μπορεί να διαβάσει είτε λόγω δυσλεξίας και προβλήματος συγκέντρωσης είτε λόγω έλλειψης χρόνου και αυτό είναι περίπου το 25% των υποψήφιων πελατών σας ή πελατών της επιχείρησης σας.

Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτοί που θα προτιμήσουν ένα ηχητικό βιβλίο από ένα βίντεο ή ένα κείμενο σήμερα είναι μειοψηφία, όμως καλό θα ήταν να καλύψετε και το θέμα podcast δημιουργώντας ηχητικό περιεχόμενο για το site σας για πολλούς λόγους:

  • Για να καταχωρηθείτε στα μουσικά ιστολόγια και sites
  • Για να αποκτήσετε backlinks και
  • Για να αγγίξετε τα κομμάτια της αγοράς που δεν πείθονταν με τα κείμενα τις εικόνες και τα βίντεο.

Στην ουσία τα περισσότερα podcasts είναι συμπληρωματικά στην εταιρική μας ιστοσελίδα Paramarketing.gr και έγιναν για να μπορέσει ένα υποψήφιο μερίδιο της αγοράς να ακούσει ένα βιβλίο για το ίντερνετ μάρκετινγκ ή τον οδηγό SEO την ώρα που θα οδηγούσε για να πάει στο γραφείο το πρωϊ ή κάποια άλλη στιγμή στο σπίτι χαλαρώνοντας.

Γενικά τα podcasts είναι παθητικός τρόπος μάθησης και συλλογής πληροφοριών και δεν απαιτείτε η συμμετοχή του χρήστη στην εκπαιδευτική διαδικασία παρά μόνο για να πατήσει το play.

Ο λόγος ή οι λόγοι που μπορεί να σας οδηγήσουν να δημιουργήσετε και εσείς podcasts για τις δικές υπηρεσίες ή κάποιον οδηγό ή ένα διαφημιστικό σποτ για τις υπηρεσίες σας είναι πολλοί και θα πρέπει σίγουρα να τους εξετάσετε καλύτερα.

Οι λόγοι που οδήγησαν εμένα στο να δημιουργήσω όλα αυτά τα podcasts ήτανε εκτός από το να καλύψω κάποια κανάλια και social media sites όπως το soundcloud, το mixcloud και άλλα που απαιτούσαν την ύπαρξη αρχείων ήχου αλλά και να πιάσω ένα κομμάτι της αγοράς των υπηρεσιών SEO που ήταν παραμελημένο και ξεχασμένο.

Θεωρώ ότι παρόλο που οι ηχογραφήσεις δεν έγιναν σε επαγγελματικό στούντιο και είναι λίγο ερασιτεχνικές, έχουν επιτύχει απόλυτα τον σκοπό τους.

Δείτε περισσότερες κατηγορίες από το blog:

Σχολιάστε