ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Πώς Να Βγάλετε Χρήματα Από Το Ίντερνετ

 Πώς Να Βγάλετε Χρήματα Από Το Ίντερνετ

Ξέρετε ποια φράση είναι η ποιο αναζητημένη στο ίντερνετ και ειδικότερα στη μηχανή αναζήτησης Google; Η φράση “Πώς Να Βγάλετε Χρήματα Από Το Ίντερνετ” είναι η πιο αναζητημένη όχι μόνο στην ελληνική και στην αγγλική, αλλά σε όλες τις γλώσσες του κόσμου. Πώς γίνεται αυτό;

1. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τα ίδια κίνητρα και κατά συνέπεια θέλουμε το ίδιο πράγμα.

Αυτό μας ενώνει σαν ανθρώπινη φυλή και μας διαχωρίζει από όλα τα άλλα είδη ζώων, εξωγήινων, ανθρώπων. Είναι παγκόσμιος νόμος της ψυχολογίας να θέλουμε να βγάλουμε χρήματα, να είμαστε όμορφοι, να έχουμε επιθυμίες, να μας αγαπάνε, να είμαστε υγιείς.

Σύμφωνα με τον Αβραάμ Μάσλοου και την υπαρξιακή ψυχολογία, οι κατηγορίες των ανθρώπινων αναγκών χωρίζονται σε βασικές, τροφή και στέγη, μετά αποδοχή από την κοινωνία, δικαίωμα στην εργασία και κατόπιν στο τρίτο στάδιο είναι οι ανώτερες ανάγκες της αυτοεκπλήρωσης και αυτοπραγμάτωσης.

Η βασικότερη ανάγκη είναι η ανάγκη της επιβίωσης και σε μία ανεπτυγμένη κοινωνία σαν τη δική μας, αυτό γίνεται μόνο όταν κάποιος βγάζει χρήματα, δεν φτάνει μόνο να παράγει πλούτο ή να εργάζεται, αλλά να βγάζει χρήματα. Γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι εργάζονται ή παράγουν αλλά λιγότεροι από αυτούς βγάζουν χρήματα.

Δεν θα ήθελα να με παρεξηγήσετε και να νομίσετε ότι είμαι παραδόπιστος ή φιλοχρήματος, και έτσι να με θεωρήσετε αχρείο ή κάτι χειρότερο μια και πολλοί πιστεύουν ότι η το χρήμα είναι η ρίζα όλων των κακών. Δυστυχώς φίλοι μου, το χρήμα δεν είναι η ρίζα όλων των κακών, αλλά η έλλειψή του.

Καλό το ίντερνετ,  αλλά γιατί να μην βγάζουμε και χρήματα από αυτό;

2. Η Έλλειψη χρήματος είναι η ρίζα όλων των κακών.

Ο μεγάλος Αμερικάνος λογοτέχνης Μαρκ Τουέν στο ομώνυμο βιβλίο του τονίζει ότι η έλλειψη χρημάτων είναι η ρίζα όλων των κακών και των δεινών για τον άνθρωπο. Χωρίς χρήματα είμαστε νηστικοί, αναξιοπρεπείς και με χαμηλή αυτοεκτίμηση. Έχει παρατηρηθεί ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των διαζυγίων θα είχε προληφθεί εάν υπήρχε μόνο 500€ το μήνα περισσότερο εισόδημα στο ζευγάρι. Και για να μην ξεχνάμε, η οικογενειακή αποκατάσταση είναι άμεση συνάρτηση της οικονομικής.

Χωρίς χρήματα δεν είναι δυνατόν ούτε η εκκλησία να λειτουργήσει! Το χρήμα και ο πλούτος λοιπόν είναι άγιο πράγμα και η διανομή του είναι ένα θεάρεστο λειτούργημα! Κάντε σήμερα ένα άγιο πράγμα και ξεκινήστε να βγάζετε λεφτά από το ίντερνετ.

Καλό το ίντερνετ αλλά είναι αμαρτία να μην βγάζετε χρήματα από αυτό.

3. Στο μέλλον, όλοι θα έχουμε κάποια παρουσία στο ίντερνετ, γιατί να μην επωφελούμαστε από αυτήν;

Καλό το ίντερνετ, χρήσιμο, αλλά γιατί να μην βγάζουμε και χρήματα από αυτό;

Θα με θυμηθείτε και θα με ευγνωμονείτε αργότερα. Δεν είναι ότι είμαι προφήτης, απλά διαβάζω τα σημάδια της εποχής, της αγοράς και των ανθρώπων.

Όλοι αργά ή γρήγορα θα έχουμε, εάν ακόμα δεν έχουμε μια παρουσία στο ίντερνετ είτε με ένα email, ένα κοινωνικό δίκτυο, μια ηλεκτρονική αγγελία, μια φωτογραφία, ένα blog, ένα e-shop, καμιά ξεχασμένη  ερασιτεχνική σελίδα . Κανένα online game για να συνεχίσω, κανένα βίντεο στο YouTube, κανένα σχόλιο ή ερώτηση σε φόρουμ και πολλά άλλα ανούσια χαζά του ίντερνετ.

Αυτή ήταν η παιδική ηλικία!

Θα έρθει ο καιρός που θα περάσετε στην εφηβεία και θα αρχίσετε να αναρωτιέστε και να πειραματίζεστε με πράγματα.

Πώς ανεβάζω βίντεο στο YouTube; Τελικά άμα κάνω 100 λάικ τί κερδίζω; Μπορώ να συνδέσω τη σελίδα μου με το paypal και να με πληρώνουν ενώ κοιμάμαι;

Άμα κάνω ένα blog για την ομάδα μου και βρω και τρεις χορηγούς;

Σωστά σκέφτεστε, απλά πρέπει να περάσετε και από αυτό το στάδιο για να έρθει η ώρα της ώριμης ηλικίας. Τότε ξέρετε τι θέλετε, θέλετε να βγάλετε χρήματα από το ίντερνετ, θέλετε να κάνετε το χόμπι σας επάγγελμα και άλλα πολλά.

Επίσης όλοι οι άνθρωποι ψάχνουνε για ευκαιρίες που μπορούνε να εκμεταλλευτούν κάθε μέρα και οπουδήποτε.

Για σας λοιπόν που έχετε φτάσει σε αυτό το στάδιο συναισθηματικά της ώριμης ηλικίας και έχετε ξεκάθαρους στόχους, επίσης έχετε καταλάβει ότι το ίντερνετ δεν είναι μόνο για διασκέδαση ή επικοινωνία, αλλά κάποιοι έχουνε πλουτίσει από αυτό, γιατί όχι και σεις, για σας λοιπόν τους πιο ψαγμένους και πιο απαιτητικούς είναι το επόμενο βήμα.

 Θέλω να βγάλω χρήματα από το ίντερνετ αλλά πως ξεκινάω;

how to make money on the internet

Δεν χρειάζεται να ξέρετε το πως εάν έχετε ένα μεγάλο γιατί.

Αυτός είναι ο λόγος που έφτιαξα το νέο μου 100% ηλεκτρονικό μάθημα, πως να βγάλετε χρήματα από το ίντερνετ  μέσα από το δικό σας blog.

Το μάθημα απευθυνθείτε σε εσάς που είστε φιλόδοξοι και ανοιχτοί σε νέα πράγματα και θα θέλατε να εκμεταλλευτείτε τις νέες τάσεις τις τεχνολογίας για να δημιουργήσετε μια ροή εισοδήματος. Δεν χρειάζεται να ξέρετε προγραμματισμό, ή από μάρκετινγκ ή επιχειρήσεις. Φτάνει να ακολουθήσετε τα βήματα και να έχετε όρεξη για δουλειά για να εφαρμόσετε όσα μαθαίνετε καθημερινά.

Τέλος, το μάθημα παρέχεται εντελώς δωρεάν και το μόνο που απαιτείται είναι να έχετε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή ή laptop και ένα email.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Επίσης,  μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στη λίστα με τα εκπαιδευτικά email στο πεδίο που βρίσκεται ακριβώς πάνω από αυτό το άρθρο.

Δώστε ένα email που χρησιμοποιείται και μετά κάντε επιβεβαίωση της εγγραφής σας. Αμέσως θα λάβετε τον οδηγό Πως Να Βγάλετε Χρήματα Από Το Ίντερνετ εντελώς δωρεάν και μαζί του μια σειρά από βίντεο και μαθήματα για το πως θα μάθετε να βγάζετε χρήματα από το ίντερνετ.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τη φόρμα εγγραφής, πατήστε εδώ και εισάγετε το email σας στη νέα σελίδα που έχει αποκλειστικά τη φόρμα εγγραφής.

Τα λέμε πάλι σε λίγο και θα χαρώ πολύ να σας δω όλους στο μάθημα!

Δείτε περισσότερα:

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για τα κρύπτο:

 

2 σκέψεις στο “Πώς Να Βγάλετε Χρήματα Από Το Ίντερνετ”

Σχολιάστε