ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

7 συμβουλές για κερδοφόρο blog

start-your-blog

7 συμβουλές για κερδοφόρο blog

Κάθε μέρα δέχομαι καταιγισμό μηνυμάτων στη σελίδα μου, στο facebook και στο τηλέφωνό μου από ανθρώπους που μόλις έχουνε ξεκινήσει στο ίντερνετ με το δικό τους blog, e-shop ή οτιδήποτε. Πιστεύουν ότι κάνανε ότι χρειάζεται για να πετύχουν στο ίντερνετ αλλά δεν βλέπουν κανένα αποτέλεσμα. Το πρόβλημα είναι ότι απλώς πιστεύουν!

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και για να μην χάσετε το μπούσουλα στη συνέχεια θα πρέπει να ακολουθήσετε όλα τα βήματα που χρειάζεται για να φτιάξετε ένα πετυχημένο, κερδοφόρο blog στο ίντερνετ.

1. Κατεβάστε τον οδηγό βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ

και αφού τον μελετήσετε κάντε την έρευνα αγοράς σας για να βρείτε τι ζητάει η αγορά στόχος σας ή ποια θα είναι τελικά η αγορά στόχος σας.

2. Καλύψτε μια ανάγκη στην οποία υπάρχει πόνος

από την έλλειψή της στην αγορά και σταματήστε να ασχολείστε με το βρακί της Μενεγάκη! Βρείτε που πονάει η αγορά σήμερα και φροντίστε να καλύψετε αυτή την ανάγκη παρέχοντας το δικό σας προϊόν ή άλλα προσφέροντας πραγματική αξία για τον πελάτη.

3. Φροντίστε πάντα να υπάρχει ένας καλός λόγος για να επισκεφτεί κάποιος τη σελίδα σας

επειδή η σελίδα σας είναι καλή για σας δεν σημαίνει ότι είναι και για το κοινό σας. Ο κόσμος δεν έχει χρόνο για χάσιμο και όλοι επιζητούμε την ευκολία. Δημιουργήστε πραγματική αξία για να θέλουν όλοι να επισκεφτούν τη σελίδα σας.

 

4. Δημιουργήστε μόνοι σας το δικό σας περιεχόμενο

και φροντίστε να είναι μοναδικό, κλασικό και εκπληκτικά χρήσιμο. Γράψτε μόνοι σας τα άρθρα σας, δημιουργήστε μόνοι σας τα βίντεο, χρησιμοποιείστε καλές και επαγγελματικές φωτογραφίες. Άμα θέλετε οι πελάτες σας να σας θυμούνται, πρέπει το blog σας να είναι επαγγελματικό και να φαίνεται επαγγελματικό. Μπορείτε βέβαια να αναθέσετε σε κάποιον τρίτο τη δημιουργία περιεχομένου αλλά για την πρώτη φάση καλό είναι να αρχίσετε μόνοι σας και μετά αφού αποκτήσετε κάποιο κοινό τότε να προσλάβετε συνεργάτες ή βοηθούς.

5. Βρείτε μια σωστή πηγή χρηματοποίησης

δεν είναι μόνο η διαφήμιση πηγή εσόδων. Το Google Adsense ποτέ δεν θα σας κάνει πλούσιο μια και θα σας παίρνει πάντα τη μερίδα του λέοντος. Κοιτάξτε το affiliate marketing, το δικτυακό μάρκετινγκ ή σχεδιάστε το δικό σας προϊόν!

Προσδιορίστε από την αρχή πως θα βγάλετε λεφτά, πριν ακόμα ξεκινήσετε τη σελίδα σας. Άμα η σελίδα ξεκινήσει και έχει ξοδέψει πολύτιμο κόπο, χρήματα και χρόνο, τότε είναι πολύ αργά. Θα πρέπει να διορθώσετε σχεδόν τα πάντα για να τη φέρετε στο σωστό δρόμο και να την κάνετε να αποδώσει και να βγάλει λεφτά.

6. Βελτιστοποιήστε το blog σας μέχρι αυτό να βγάζει λεφτά στον αυτόματο πιλότο

το διαμάντι πρέπει να συντριβεί για να γυαλίσει και να χτυπηθεί στα έγκατα τη γης μέχρι να γίνει διαμάντι. Δοκιμάστε τα πάντα στο ίντερνετ. Συνεχίστε να πιάνετε πράγματα και βασικά μην τα παρατάτε! Το 99% των πραγμάτων που δοκιμάζετε στο ίντερνετ είναι αποτυχημένο από την αρχή! Μόνο το 1% θα ευδοκιμήσει και θα αποδώσει σαν τον σπόρο των δέντρων.

7. Χρησιμοποιήστε τα σωστά εργαλεία και τους σωστούς συνεργάτες

και αποφύγετε σαν τρελοί τους αποτυχημένους και τους κακούς επαγγελματίες. Μετά από 14 χρόνια στο ίντερνετ και τις επιχειρήσεις, προτιμώ να κάνω solo καριέρα και έχω σταματήσει να συγκινούμε από μεγάλες επιχειρήσεις και από γυαλιστερούς ανθρώπους. Κοιτάζω πάντα την πραγματική αξία των πραγμάτων και φροντίζω να παράγω πραγματική αξία για τους πελάτες μου και τον κόσμο.

Πηγές για να ξεκινήσετε το δικό σας κερδοφόρο blog

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Σχολιάστε