ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Viral Marketing : Πως να μείνετε αξέχαστοι

viral-marketing
Viral marketing ή μην το πείτε ούτε του παπά στα ελληνικά

Viral Marketing : Πως να μείνετε αξέχαστοι

κάντε τους πελάτες σας να σας θυμούνται για πάντα μέσω του viral marketing και άλλων απίστευτων τεχνικών marketing.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι κάνει μια διαφήμιση πετυχημένη και τι όχι; Ποια διαφήμιση σας μένει στο μυαλό άμα σας πω κινητή τηλεφωνία. Η mercedes τι συναισθήματα σας δημιουργεί; Ποια ταινία σας έχει μείνει αξέχαστη και γιατί;

Όλα αυτά τα ερωτήματα και πως προέκυψαν θα σας απαντηθούν παρακάτω αφού διαβάσετε αυτό το εκπληκτικό άρθρο για το Viral Marketing. Πολλοί από εσάς θα δέχεστε σίγουρα καταιγισμό πυρών από το ίντερνετ και τα social media με πληροφορίες περισσότερες από όσες μπορείτε να επεξεργαστείτε.

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει ένα όριο δεκτικότητας στην πληροφορία. Οι επιστήμονες και οι ειδικοί του μάρκετινγκ προσπαθούν καθημερινά να βρούνε τον τρόπο να αγγίξουνε τις λεπτές ευαίσθητες χορδές των χρηστών του ίντερνετ, των τηλεθεατών, των επισκεπτών.

Σε αυτή την καθημερινή μάχη της επισκεψιμότητας το viral marketing βγαίνει νικητής.

Θέλετε να μείνετε αξέχαστοι; Τότε η λύση για σας είναι το Viral Marketing

Viral Marketing: Τι είναι;

Όπως πάντα αφού έκανα την έρευνα μου γύρω από το θέμα viral marketing, κατέληξα στα παρακάτω συμπεράσματα:

  • Το viral marketing συμβαίνει καθημερινά και παντού είτε το θέλουμε είτε όχι.
  • Το viral marketing προέρχεται από την ανθρώπινη τάση να αποκτήσουμε κοινό σημείο αναφοράς για κάτι, κοινή εθνική ταυτότητα, κοινή αθλητική ομάδα, κοινό τόπο καταγωγής.
  • Τα πιο απλά και περίεργα πράγματα πυροδοτούν συμπεριφορές viral marketing.
  • Ο εγκέφαλος είναι πιο δεκτικός όταν βλέπει παράξενα και ασυνήθιστα πράγματα, όταν φοβάται και όταν ερεθίζεται σεξουαλικά, τότε οι εγκεφαλίνες, οι ορμόνες του εγκεφάλου λειτουργούν πιο έντονα.
  • Η επανάληψη είναι η βασική αρχή του viral marketing.

Αν θα θέλαμε να μιλήσουμε με πιο επιστημονικούς όρους θα περιγράφαμε το viral marketing σαν την ηλεκτρονική μετάδοση πληροφοριών από στόμα σε στόμα ή από υπολογιστή σε υπολογιστή για να είμαστε πιο ακριβείς. Εμείς οι καταναλωτές γινόμαστε οι μεταδότες ενός διαφημιστικού μηνύματος αντί να είμαστε οι παθητικοί δέκτες που το παρακολουθούμε στην τηλεόραση, το ακούμε στο ραδιόφωνο ή το διαβάζουμε σε κάποιο έντυπο.

Παρέχουμε τις πληροφορίες στους άλλους καταναλωτές και η πληροφορία μεταδίδεται αστραπιαία σαν ιός ( virus) από όπου προέκυψε και ο όρος viral marketing.

Πετυχημένο Viral Marketing στο internet

 

Plakomouni

viral-marketing-plakomouni

Το πλακομούνι ήτανε ένα από τα πιο πρωτότυπα ελληνικά blogs, που δυστηχώς έπεσε θύμα της λογοκρισίας. Πηγαίο χιούμορ και απίστευτο design σε όλο του το μεγαλείο. Έχει αυτό κάτι που θέλω για να με κάνει φανατικό οπαδό της ωμής αλήθειας. Η σάτιρα είναι ένα μέσο με πενιχρά μέσα και low budget να γίνει κάποιος γνωστός γρήγορα.

Kontopidis

Δεν ξέρω ποιοι από σας γνωρίζουν τον Αλέξη Κοντοπίδη; Επαναστατικό χιούμορ και σάτιρα σε αυτό το νέο καλλιτέχνη που αναδείχθηκε μέσα από το YouTube, το νούμερο ένα social media στην Ελλάδα.

Lady Gaga

lady-gaga-facebook-2

Η πασίγνωστη νέα βασίλισσα της Ποπ, lady gaga με το εκκεντρικό ντύσιμο και τα γυμνά βίντεο κλιπ έχει κερδίσει τις καρδιές όλου του κόσμου. Δικαίως όλα τα τραγούδια και βίντεο κλιπ της έχουνε πιάσει την κορυφή του viral marketing.

ΓΑΠ

Η περίφημη ατάκα Λεφτά υπάρχουν του Γιώργου Παπανδρέου θα παραμείνει στην ιστορία ως μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές γκάφες όλων των εποχών. Μπορεί σαν πολιτικός να έπιασε πάτο, αλλά σαν κωμικός αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω.

Είναι πολύ απλό να μείνετε αξέχαστοι, απλώς γίνεται πρωθυπουργοί, καταστρέψτε τη χώρα, πέστε και κάνα δυο ωραίες ατάκες και να, θα δείτε τα βίντεο σας και το κανάλι σας στο YouTube να εκτοξεύονται! Αυτό είναι επιτυχία στο viral marketing!

 

Πώς να πετύχετε με το Viral Marketing

To Viral marketing έχει μια βασική αρχή: ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ. Συνήθως επιτυγχάνεται με τα παρακάτω πράγματα:

Και ο κατάλογος δεν τελειώνει πουθενά. Το θέμα είναι να είστε παντού και να είστε στο μυαλό των επισκεπτών σας, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Άμα το καταφέρετε αυτό με μικρό κόστος, τότε ετοιμαστείτε φίλοι μου να βγάλετε πάρα πολλά λεφτά από το ίντερνετ!

Viral Marketing Δείτε περισσότερα:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Σχολιάστε