ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

WordPress Themes: Ο Απόλυτος οδηγός

Wordpress

WordPress Themes: Ο Απόλυτος οδηγός

Τα WordPress Themes είναι ίσως ο βασικότερος παράγοντας επιτυχίας ενός WordPress site.

Αν ήδη έχετε το δικό σας site ή την δική σας ηλεκτρονική επιχείρηση, τότε υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες στους οποίους θα πρέπει να εστιαστείτε για να πετύχετε στο ίντερνετ. Αυτοί οι παράγοντες επιτυχίας είναι:

 • ο ανταγωνισμός και πως να τον νικήσετε
 • πως να βελτιώσετε το SEO σας και τις θέσεις σας στην Google
 • πως να βρείτε νέους υποψήφιους πελάτες (leads ή prospects) και
 • πως να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Επιλέγοντας λοιπόν να στήσετε το site σας σε WordPress, ξεκινάτε με πλεονέκτημα χιλιάδων χιλιομέτρων πιο μπροστά από τους ανταγωνιστές σας. Τώρα το επόμενο βήμα σας είναι να επιλέξετε ένα από τα WordPress Themes που ταιριάζουν στο στυλ και στις ανάγκες σας.

Υπάρχουν πολλά WordPress themes διαθέσιμα, αλλά δεν έγιναν όλα με βάση τις βασικές αρχές του WordPress.

Ένας λόγος που προτίμησα τα Solostream WordPress Themes είναι γιατί έχουν το καλύτερο SEO παγκοσμίως και έχουν απεριόριστες δυνατότητες να υποστηρίξουν κάθε site. Είτε αυτό είναι e-shop, blog, site ή forum.

Επίσης με τα Solostream WordPress Themes δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψετε μαι περιουσία για να φτιάξετε το site σας. Μόνο με 100€ μπορείτε να αποκτήσετε όλο το πακέτο WordPress Themes της Solostream, που αριθμεί 36 θέματα και να τα χρησιμοποιήσετε άπειρες φορές και για πάντα, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε ξανά.

Free ή Premium WordPress Themes

Τώρα η πρώτη ερώτηση που πρέπει να απαντήσετε είναι: δωρεάν ή πληρωμένα WordPress Themes;

Τα πληρωμένα ή τα Premium WordPress Themes είναι εξέχουσας ποιότητας και seo design και παρέχουν μαζί τους και παγκοσμίου επιπέδου support. Αν θέλετε να ξεκινήσετε την ηλεκτρονική σας επιχείρηση σωστά και δυνατά, να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google και να να βγάλετε επιτέλους λεφτά από το ίντερνετ η μόνη σας επιλογή είναι τα πληρωμένα WordPress Themes.

Και τα δωρεάν WordPress Themes δεν είναι άσχημα, αλλά είναι μόνο για ερασιτέχνες. Εκτός αυτού ο κώδικας τους σε πολλά σημεία είναι κλειδωμένος και περιέχει κρυφά links. Σε περίπτωση που προσπαθήσετε να τα αφαιρέσετε, τότε το WordPress Theme σταματάει να δουλεύει.

Ωστόσο, υπάρχουν πάρα πολλοί bloggers και web designers που κατά διαστήματα δημοσιεύουν δωρεάν WordPress Themes, χωρίς κωδικοποιημένο κώδικα ή κρυφά backlinks. Τέτοια sites στα οποία μπορείτε να βρείτε δωρεάν WordPress Themes είναι:

 • WordPress.org Themes: Το πρώτο μέρος που μπορείτε να βρείτε free WordPress themes.

Επιλέγοντας WordPress Themes

 • Επιλέξτε μερικά WordPress Themes και όχι μόνο ένα, που να ταιριάζουν στη βιομηχανία σας ή την αγορά στόχο. Ποτέ μην αγοράζετε ένα WordPress Theme και στηρίζετε όλες τις ελπίδες σας σε αυτό. Για αυτό ο τίτλος του άρθρου είναι WordPress Themes: Ο απόλυτος οδηγός στον πληθυντικό και όχι στον ενικό WordPress Theme. Με την έννοια βιομηχανία εννοούμε στο μάρκετινγκ και στο μάρκετινγκ στο ίντερνετ την αγορά στόχο.
 • Αγνοήστε τα fonts και τα χρώματα, για να μην πω τα φρου φρου και τα αρώματα – Αυτοί οι δύο παράγοντες αλλάζουν πολύ έυκολα.
 • Επιλέξτε ένα πακέτο WordPress Themes που να καλύπτει τις ανάγκες σας. Σε περίπτωση που θέλετε να φτιάξετε ένα e-shop θα πρέπει να επιλέξετε WordPress Themes που υποστηρίζουν το Woocommerce, το καλύτερο e-shop plugin για WordPress.
 • Επιμένω στο πακέτο WordPress Themes. Ένα ίσον κανένα και σε περίπτωση που ένα αδέσποτο θέμα δεν ταιριάξει στις απαιτήσεις σας, θα έχετε όλα τα άλλα που θα κουμπώσουν και θα παίξουν σωστά.
 • Οι εικόνες στα demo WordPress Themes μπορούν να κάνουν το site σας να δείχνει καλύτερο ή χειρότερο. Εξαρτάται από τις φωτογραφίες. Οι περισσότεροι Web Developers χρησιμοποιούν πολύ επαγγελματικές φωτογραφίες για να κάνουν τα demo WordPress Themes να μοιάζουν σχεδόν εξωτικά.
 • Μείνετε μόνο σε φημισμένες εταιρείες που τις έχουν δοκιμάσει οι πετυχημένοι του χώρου σας. Για να καταλάβετε ποια εταιρεία είναι σωστή, απλώς εγγραφείτε στο support forum της. Επίσης μια μικρή αναζήτηση στη Google σχετικά με προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζει η εταιρεία θεμάτων θα σας ανοίξει τα μάτια για να μην το χει ο κόσμος βούκινο και σεις κρυφό καμάρι.

Παρακάτω θα σας δώσω μαι πολύτιμη λίστα εταιρειών με τα καλύτερα WordPress Themes παγκοσμίως. Τα περισσότερα από αυτά τα έχω δοκιμάσει προσωπικά και για αυτό και τα προτείνω ανεπιφύλακτα.

Μικρές συμβουλές στην επιλογή WordPress Themes

Τα Premium WordPress Themes έχουνε πραγματικά φανταστικά χαρακτηριστικά, αλλά θα εστιαστούμε μόνο σε αυτά που θα χρειαστείτε και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε καθημερινή βάση. Η καθημερινότητα και η εξάσκηση στα WordPress Themes είναι ο νικητής!

Τιμή των WordPress Themes

Γνωρίζω ότι πολλοί από εσάς δεν θέλετε να ξοδέψετε μια περιουσία για να φτιάξετε το πρώτο σας πετυχημένο site. Έτσι η τιμή για πολλούς από εσάς παίζει καταλυτικό ρόλο στην απόκτηση των πληρωμένων WordPress Themes.

Βέβαια, υπήρχαν στο παρελθόν και φορές που θα πρέπει να πληρώσετε μέχρι και 1.000 ευρώ για ένα custom design, σήμερα όμως μόνο με 100 περίπου ευρώ θα μπορέσετε να αποκτήσετε ένα ποιοτικό πακέτο WordPress Themes με αξιόλογη τεχνική υποστήριξη.

WordPress Themes vs Frameworks

 • WordPress Themes – Ένα WordPress theme είναι σχεδιασμένο για να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την τεχνολογία του WordPress. Βασικά ένα WordPress Theme δεν μπορεί να αλλαχθεί υπερβολικά, ενώ μπορούν χιλιάδες άνθρωποι να το αγοράσουν και να το χρησιμοποιήσουν. Τα Elegant Themes, τα Solostream WordPress Themes και τα Templatic WordPress Themes είναι μερικές εταιρείες που παρέχουν πακέτα θεμάτων.
 • Theme Frameworks – Τα WordPress Themes frameworks είναι σχεδιασμένα για τους web designers και web developers και όχι για τον τελικό χρήστη.  Τα WordPress Theme Frameworks είναι βασικά θέματα που προσφέρουν τη δυνατότητα στον web designer χωρίς να επέμβει στον κώδικα να αλλάξει πολλά πράγματα από το θέμα του.  Μερικά από τα πιο δημοφιλέστερα WordPress theme frameworks είναι τα Genesis , Thesis, Headway, iThemes, Pagelines, και πολλά άλλα.

Δείτε τα πράγματα αντικειμενικά

Κάθε επαγγελματικό WordPress θέμα έχει ένα στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό από αντικειμενική άποψη.

Πολλές φορές όμως τυφλωνόμαστε με καινούρια λαμπερά πράγματα (the shiny object syndrome) και ξεχνάμε την ουσία του θέματος. Τέτοιο παράδειγμα είναι το parallax design και τα themify wordpress themes που αγόρασα πρόσφατα και τελικά πέταξα 60€. Έχασα πολύ περισσότερα χρήματα και πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας να φέρω τα θέματα στα ίσα. Ένα πακέτο θεμάτων το οποίο αποδείχθηκε άχρηστο όσο λαμπερό και αν φαινόταν στην αρχή.

Οπότε κοιτάξτε να βρείτε WordPress Themes που να καλύπτουν τις βασικές σας ανάγκες και να σας αρέσουν από αντικειμενική άποψη. Προσπαθείτε να δοκιμάσετε ένα θέμα πριν το αγοράσετε ή να ρωτήσετε τη γνώμη κάποιου ειδικού.

Θέματα που συστήνω ανεπιφύλακτα είναι τα Solostream WordPress Themes που είναι παγκοσμιώς πρώτα από άποψη SEO και φιλικότητας προς τον χρήστη.

Ευτυχώς μεγάλες εταιρείες θεμάτων όπως τα Elegant Themes ή το  StudioPress δεν έχουν προβλήματα όπως η Themify.

SEO Themes και SEO Web Design

Ανεξάρτητα από τα WordPress Themes που θα επιλέξετε τελικά, αυτά θα πρέπει να είναι όπως λένε στα αγγλικά SEO friendly ή σχεδιασμένα για SEO.

Αν πραγματικά θέλετε να αποκτήσετε περισσότερους υποψήφιους πελάτες και να αυξήσετε τον αριθμό των μετατροπών από επισκέπτες σε πελάτες,΄ένα SEO WordPress Theme είναι απαραίτητο. Όλα αυτά τα SEO Themes θα πρέπει να έχουν SEO αρχιτεκτονική και SEO δομή και να μπορούν να συνεργαστούν με όλα τα   WordPress SEO plugins όπως το WordPress SEO by Yoast.

Σχεδόν τα περισσότερα WordPress Themes (εκτός από το thesis theme) υποστηρίζουν εξωτερικά WordPress  SEO plugins. Αυτός είναι και ο λόγος που όλο και περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν τα Solostream, τα StudioPress και τα WooThemes.

Για να ελέγξετε ένα θέμα, χρειάζεται να κάνετε τα παρακάτω τρία βήματα:

 • Να ελέγξετε το demo WordPress Theme άμα έχει καθόλου  <h> tags.
 • Δείτε άμα το θέμα υποστηρίζει εξωτερικά  SEO plugins.
 • Εξετάστε άμα το WordPress Theme φορτώνει χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.

Να θυμάστε ότι δεν υπάρχουν κακά WordPress plugins ή WordPress Themes, παρά μόνο κακογραμμένα από άποψη κώδικα WordPress Plugins και WordPress Themes.

Ένας καλός WordPress developer ή WordPress author γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρέπει να αφήνει περιθώρια σε κάθε χρήστη να επέμβει πάνω στο θέμα. Ένα πληρωμένο WordPress Theme σου δίνει όλες αυτές τις δυνατότητες της μεγαλύτερης δυνατής παραμετροποίησης

Τα πιο καλά WordPress Themes έχουνε επιλογές για διαφορετικές αρχιτεκτονικές με 1 ή 2 ή 3 στήλες, με landing pages, με site maps και πολλές άλλες επιλογές που δεν θα βρείτε στα Free WordPress Themes.

Επίσης, σας δίνουν τη δυνατότητα να παίξετε με τα χρώματα και τη μορφοποίηση του θέματος, τις θέσεις για banners, βίντεο κτλ.

Social Media Integration

Κάθε δωρεάν ή premium WordPress theme έχει την απαραίτητη ολοκλήρωση με τα social media. Έχει τα πιο δημοφιλή social media κουμπιά ενσωματωμένα όπως (Follow ή Like buttons, Twitter follow button, Google+, κτλ ) στο sidebar ή κουμπιά διαμοιρασμού δίπλα στο περιεχόμενο.

Τα πιο δημοφιλή WordPress Themes έχουνε τα δικά τους  social media plugins που σου επιτρέπουν να προσθέσεις  social buttons στη μορφή του WordPress widget.

Φυσικά, άμα θέλετε να αυξήσετε το διαμοιρασμό του περιεχομένου σας και να βελτιώσετε το traffic και το SEO σας, θα πρέπει να προσθέσετε ένα social media plugins όπως το Alternative Digg.

Responsive design

Με το 30% περίπου των επισκεπτών στο ίντερνετ να μπαίνει από κινητές συσκευές, όπως smartphones και notepads, το WordPress Site σας θα πρέπει να έχει responsive design. Αυτό ξεκινάει βέβαια από τα WordPress Themes που θα πρέπει να έχουν από την αρχή responsive design.

Σήμερα, τα περισσότερα από τα premium wordpress themes έχουν responsive design. Ο ευκολότερος τρόπος για να δείτε άμα το θέμα που θέλετε να αγοράσετε έχει responsive design, είναι να δείτε ένα demo από διάφορες συσκευές. Δεν είναι όλα τα responsive designs ίδια και πολλές φορές μπορεί να μην σας αρέσει όπως θα φαίνεται το WordPress Theme από το κινητό σας.

Συμβατότητα με τους περισσότερους browser

Ένα άλλο κριτήριο επιλογής premium wordpress themes είναι η συμβατότητα που έχει με διαφορετικές συσκευές και διαφορετικούς browsers.

Μπορείτε να δείτε άμα το θέμα σας θα είναι συμβατό με όλους τους browsers και συσκευές στο https://browsershots.org

Τεχνική Υποστήριξη

Παλιότερα μόνο ένα καλό design ήτανε αρκετό για να πουλήσεις ή να αγοράσεις ένα WordPress Theme. Σήμερα το ποιοτικό design δεν πουλάει από μόνο του. Ο κόσμος ζητάει όλο και περισσότερο τεχνική υποστήριξη και after sales service.

Αναζητήστε πριν αγοράσετε αν η εταιρεία με τα WordPress themes έχει support forum. Εγγραφείτε σε αυτό και αναζητήστε στο τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζουν ήδη οι χρήστες αυτών των θεμάτων. Είναι απλά προβλήματα που οφείλονται στην άγνοιά τους ή είναι προβλήματα που οφείλονται στην κακή αρχιτεκτονική;

Πλοηγηθείτε μέσα στο site και το support forum και δείτε αν παρέχονται οδηγίες σε βίντεο και σε κείμενο για την παραμετροποίηση του θέματος. Αυτές είναι κατανοητές από εσάς ή θα χρειαστείτε να καταφύγετε στην τεχνική υποστήριξη;

Η τεχνική υποστήριξη απαντάει αμέσως και με ποιον τρόπο; Αν σε όλα αυτά έχετε αναπάντητα ερωτήματα, τότε ένα τηλέφωνο στον ειδικό θα σας αλλάξει γνώμη. Καλέστε με άφοβα στο 6972.364.387

Προτεινόμενα WordPress Themes:

Υπάρχουν ένα κάρο δωρεάν θέματα να κατεβάσετε από το ίντερνετ, αλλά όπως σύντομα θα καταλάβετε, υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή του επαγγελματία με τον ερασιτέχνη, του χομπίστα με αυτόν που βγάζει λεφτά από το ίντερνετ.

Θα σας πρότεινα να μην καταφύγετε ποτέ σε δωρεάν WordPress Themes, αλλά να αγοράσετε κατευθείαν τα Premium WordPress Themes.

Οι προτεινόμενες εταιρείες WordPress Themes που έχω δοκιμάσει και σας προτείνω είναι οι παρακάτω:

Solostream WordPress Themes

Η εταιρεία Solostream έχει ένα πακέτο 36 + WordPress Themes στην εκπληκτική τιμή των 100€ το χρόνο, προαιρετικά για να έχετε τεχνική υποστήριξη.

Προσωπικά έχω επιλέξει τη Solostream για να φτιάξω τα περισσότερα από τα site μου, τα e-shop μου και τα blog και ειλικρινά αδημονώ για το πότε θα βγάλει καινούρια θέματα!

Σίγουρα είναι ο νικητής και ο πρωταθλητής των WordPress Themes τόσο από άποψη SEO αλλά και από άποψη design.

Τιμή: 100€

Αποκτήστε τα Solostream WordPress Themes σήμερα

Genesis Theme by StudioPress

Το Genesis WordPress Theme framework είναι μια από τις επιλογές των πιο κορυφαίων και εκατομμυριούχων bloggers παγκοσμίως όπως του becomeablogger.com και του trafficgenerationcafe.com.

Τα κύρια πλεονεκτήματα του είναι ο καθαρός και λιτός κώδικας, η ταχύτητα φόρτωσης και το SEO. Σίγουρα θα χρειαστείτε προγραμματιστή για να φτιάξετε το δικό σας child theme μια και τα πρότυπα που έχει θα τα βρείτε λίγο φτωχά από άποψη design.

Εκτός από τα πολλά πλεονεκτήματα ένα μειονέκτημα είναι ότι δεν κάνει για ecommerce και δεν υποστηρίζει ακόμα woocommerce. Πιστεύω στο μέλλον να δούμε και μια τέτοια έκδοση!

Τιμή: $59.95

Αποκτήστε το Genesis Framework

Thesis 2.0

Το Thesis theme είναι κυρίως για web developers και έμπειρους χρήστες στο WordPress. Το Thesis theme ήτανε από τα πρώτα frameworks που λανσαρίστηκαν. Το Thesis theme έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς διάσημους επιχειρηματίες του ίντερνετ και του SEO όπως: Pat Flynn, Neil Patel, Matt Cutts και Corbett barr.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Thesis δείτε το λεπτομερή άρθρο: Thesis 2.0.

Η έκδοση 2 έρχεται με λεπτομερή οδηγό, με δυνατότητα παραμετροποίησης με drag and drop και πολλά άλλα χαρακτηριστικά για να σας κρατήσουν άυπνους τα βράδια!

Τιμή: $87

WooThemes

Τα Woo Themes παρέχουν εξαιρετικά  WordPress themes και plugins. Είναι η θρυλική εταιρεία που λανσάρισε στην αγορά το καλύτερο WordPress e-shop plugin, το Woocommerce.

Αν και τα θέματά τους είναι επαγγελματικά και λειτουργικά, προσωπικά τα βρίσκω πολύ απλά και είναι σίγουρο ότι θα χρειαστείτε έναν επαγγελματία γραφίστα για να βελτιώσετε το γραφικό περιβάλλον και να παραμετροποιήσετε το θέματα που θα επιλέξετε.

Όλα τα WooThemes έρχονται πακέτο με ένα σταθερό WordPress theme framework. Αν ποτέ σας αναζητούσατε κάτι απλό και εύκολο ή θέλετε να φτιάξετε ένα λιτό και απέριττο e-shop, τότε η WooThemes είναι η ιδανική λύση για σας.

ElegantThemes

Τα Elegant Themes είναι ένα WordPress theme club. Ξεκινώντας από  $39.95, αποκτάτε απεριόριστη πρόσβαση σε  76 premium WordPress themes, συν κάθε νέο θέμα που μπορείτε να πάρετε μέσα στο έτος της συνδρομής σας.

Έχουν μια φανταστική συλλογή από ποιοτικά WordPress themes για κάθε διαφορετική αγορά στόχο ή market niche με φρέσκο design και νέες ιδέες. Έχουν τουλάχιστον 2 με 3 θέματα για κάθε βιομηχανία.

Τα περισσότερα από τα Elegant Themes βγαίνουν με ειδικά widgets όπως το Social Influence και το Personal Image που βοηθάνε στο να χτίσετε το personal branding σας.

Η τιμή τους είναι υπερβολικά χαμηλή, μόνο από $39.95 μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα θέματα της Elegant Themes.

Τιμή: Από $39.95

WordPress Themes και ο νικητής είναι η Solostream

Αδιαμφισβήτητα, πολλά έτη φωτός μπροστά από τον ανταγωνισμό η Solostream υπερέχει. θα μπορούσα να μιλάω ώρες για τα θέματα της Solostream, αλλά περιορίζομαι στα να σας πω να τα αγοράσετε!

WordPress Themes προς αποφυγήν

Μην ξεχνάτε έχουμε και την μαύρη λίστα των WordPress Themes, τα οποία δοκίμασα και μου βγάλανε την πίστη. Μείνετε όσο μπορείτε μακριά από αυτά!

ThemeForest

H ThemeForest είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μεταπωλητής WordPress Themes και η χειρότερη που έχει καταστρέψει πολύ κόσμο.

Δεν έχω δει ακόμα έναν που έχει πάρει θέμα από την ThemeForest που να μην είχε πρόβλημα, ενώ από άποψη SEO είχε πατώσει κυριολεκτικά.

Επίσης, κάθε μεταφορά από το άθλιο σούπερ μάρκετ WordPress Themes της ThemeForest σε Solostream, είχε απίστευτα αποτελέσματα.

Το SEO βελτιωνόταν θεαματικά, οι πωλήσεις αυξάνονταν και το site του έβλεπε για πρώτη φορά το κατώφλι της πρώτης σελίδας της Google. Τα ThemeForest Themes είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγήν με ανύπαρκτη τεχνική υποστήριξη, μέσα σε ένα τεράστιο και αχανές σούπερ μάρκετ άχρηστων γυαλιστερών WordPress Themes!

Ο θεός να σας φυλάει να μην περάσετε αυτά που πέρασα εγώ με την ThemeForest!

Themify WordPress Themes

Το τελευταίο 60άρι που πέταξα για WordPress Themes ήτανε στην Themify και μιλάμε έπαθα πλάκα! Οι άνθρωποι δεν παίζονται. Μπορεί τα θέματά τους να είναι εντυπωσιακά, με parallax design, αλλά είναι εντελώς άχρηστα! Μετά από ένα μήνα και πολλές δοκιμές δεν κατάφερα να φτιάξω ούτε ένα σωστό site σε WordPress!

Έχασα ένα μήνα από τη ζωή μου σε άχρηστα πειράματα με άχρηστα WordPress Themes! Έλεος!

Optimizepress WordPress Themes

Το να σας πω ότι κάνει 200 δολάρια η απόκτησή του ενός και μόνο θέματος Optimezepress είναι λίγο μπροστά στις δυνατότητες που έχει το κορυφαίο internet marketing theme όλων των εποχών! Και τώρα η προσγείωση στην πραγματικότητα! Το Optimizepress έχει σοβαρά προβλήματα ασφαλείας, έτσι μπαίνει και αυτό στην μαύρη λίστα. Αντίο Optimezepress!

WordPress Themes Ξέχασα κάτι;

superstar-marketing-branding

Αν ναι τότε μην μένετε αμέτοχοι, επικοινωνήστε μαζί μου για οποιαδήποτε απορία και πέστε μου πιο θέμα θέλετε να καλύψω στο μέλλον!

 

WordPress Themes Πηγές:

 

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

2 σκέψεις στο “WordPress Themes: Ο Απόλυτος οδηγός”

 1. είμαι καινούριος στη wordpress και δοκίμαζα από τη δημιουργία blog μια σελίδα με μενού. Συγκεκριμένα δοκίμαζα το https://wordpress.com/theme/rowling
  Ξεκίνησα να κάνω τα μενού που εμφανίζονται κάτω από τον τίτλο της σελίδας και μέσω widget κατηγορίες θεμάτων στο πλά:i δεξιά από τον κεντρικό χώρο που γίνονται τα post
  Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως ένα post, πέρα από την αρχική σελίδα, μπορεί να εμφανίζεται και σαν θέμα σε σελίδα επιλογής από το πάνω μενού ή των κατηγοριών που ορίζονται από το δεξί πλαϊνό μενού.

  Απάντηση

Σχολιάστε