ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

SEO Web Design

web-design

SEO Web Design

Το Web Design είναι κάτι απλό όπως το ποδόσφαιρο, παρόλαυτά λίγοι μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο σήμερα. Έτσι είναι και το SEO Web Design.

Το SEO Web Design έχει να κάνει με τον σωστό σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική του site σας, σύμφωνα με τις αρχές:

 • Χρηστικότητας
 • Επισκεψιμότητας

Οι αρχές αυτές υπαγορεύονται από τους κανόνες ποιότητας της Google, και για να μπορέσει το site σας να βγει στην πρώτη σελίδα της Google, θα πρέπει να έχει σχετικό και ποιοτικό περιεχόμενο με την λέξη κλειδί που στοχεύετε.

Κόστος SEO Web Design

Όταν επιλέγετε ποιος θα σχεδιάσει το site σας, υπάρχουν κάποια σημαντικά θέματα που πρέπει να λάβετε υπόψιν πριν πλησιάσετε αυτούς που θα αναλάβουν να την υλοποιήσουν. Ένα από αυτά τα θέματα είναι και το κόστος.

Κοστίζει παραπάνω το SEO Web Design; Όχι, το κόστος είναι το ίδιο, στην πραγματικότητα είναι και μικρότερο από το συμβατικό Web Design.

Το SEO Web Design μπορεί να σας γλιτώσει πολύ χρόνο και χρήμα και να δώσει στο site σας την ώθηση που αυτό χρειάζεται για να κερδίσει τον ανταγωνισμό και να βγει πρώτο στην Google.

Η κατασκευή της εταιρικής σας ιστοσελίδας θα πρέπει να λαμβάνεται τόσο σοβαρά, όσο σοβαρά θα επιλέγατε να διακοσμήσετε τη βιτρίνα ή τον κατάλογο του καταστήματός σας: Η εταιρική ιστοσελίδα σας είναι η προέκταση της επιχείρησής σας και οφείλει να παρέχει στους καταναλωτές έναν εύχρηστο τρόπο να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που αφορούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Η επιλογή της κατάλληλης εταιρίας ή προσώπου για το Web Design που θα επιτύχει όλους τους επικοινωνιακούς σας στόχους μπορεί να αποτελεί μια πρόκληση, δεδομένης της υπερπληθώρας τέτοιων γραφείων και μεμονωμένων web designer που παρέχουν την εν λόγω υπηρεσία.

Τα χαρακτηριστικά λοιπόν που θα πρέπει να έχει αυτός που θα αναλάβει την υλοποίηση του project της site ή του e-shop σας, πέρα από τις αυτονόητες γνώσεις γραφιστικής, προγραμματισμού και μάρκετινγκ, συνοψίζονται κατά τη γνώμη μου, ως εξής:

 • Βαθιές γνώσεις SEO
 • Βαθιές γνώσεις μάρκετινγ, ίντερνετ μάρκετινγκ και online πωλήσεων
 • Γνώσεις Web Design
 • Γνώσεις προγραμματισμού και WordPress

web-design-seo

Εκμεταλλευτείτε το SEO Web Design, Επιλέξτε ένα από τα πακέτα SEO Web Design και φτιάξτε το site σας σήμερα!

 

 

Βαθιές γνώσεις SEO και SEO Web Design

Το SEO, ξεκινά από τον σχεδιασμό του site σας και περιλαμβάνει πάνω από 200 παράγοντες SEO του αλγορίθμου της Google. Άμα σε αυτούς προσθέσουμε και τα social media και γενικά τον παράγοντα μάρκετινγκ, πωλήσεις και επισκεψιμότητας, θα δούμε ότι πρέπει το site σας από το σχεδιασμό του να εξυπηρετήσει κάποιους βασικούς στόχους:

 • Επισκεψιμότητα ή traffic
 • Μετατροπές ή conversions
 • Ορατότητα στη Google
 • Επικοινωνία
 • Personal Branding

 

Μικρές Συμβουλές για SEO Web Design

 1. Κάντε την έρευνά σας. Μην εμπιστεύεστε οποιονδήποτε. Άλλο γνωστός και άλλο ειδικός. Δείτε το portfolio του Web Designer που θέλετε να επιλέξετε, σας αρέσει η δουλειά του; Βγαίνουν τα site που έφτιαξε πρώτα στη Google ή δεν βρίσκονται πουθενά;
 2. Χρησιμοποιήστε WordPress σαν την πλατφόρμα για τη δημιουργία του blog, site ή e-shop σας.
 3. Επιλέξτε κάποιο SEO WordPress Template από αποδεδειγμένες εταιρείες με κορυφαία SEO Themes.
 4. Το θέμα hosting είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες SEO, μην το παραβλέψετε για λίγα ευρώ. Πάρτε hosting στην Ελλάδα και όχι σε κάποιον ανώνυμο server στο εξωτερικό. Η εταιρεία που προτείνω είναι η TopHost.
 5. Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα πρόσθετα ή plugins στο WordPress όπως το WordPress SEO by Yoast και το W3 Total Cashe.
 6. Το SEO έχει να κάνει με το περιεχόμενο του site σας και πάρα πολύ με το κείμενο. Δυστυχώς ή ευτυχώς ο αλγόριθμος της Google φτιάχτηκε από ακαδημαϊκούς, έτσι βασίζεται στο κείμενο για να διαβάσει και να ταξινομήσει το site σας. Περισσότερο κείμενο με λέξεις κλειδιά στρατηγικά τοποθετημένες σημαίνει μεγαλύτερη ορατότητα στη Google.
 7. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, πρέπει και σεις ο ίδιος να συμμετέχετε στην κατασκευή του site σας για να πετύχει. Γράψτε κείμενα, προβάλετε τον εαυτό σας και γυρίστε βίντεο με τη δουλειά σας. Τα βίντεο είναι πιο εύκολα να βγουν πρώτα στη Google.

To SEO ή Search Engine Optimization, είναι το κλειδί αναφορικά με την κατάταξη της ιστοσελίδας σας και επέκτασιν της επιχείρησης σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και της  Google, που είναι η δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης στην Ελλάδα.

Η ιστοσελίδα σας μπορεί να έχει ένα φανταστικό design ή να αποτελείται από μια εκπληκτική παλέτα χρωμάτων, αλλά χωρίς την κατάλληλη στρατηγική προώθησης SEO, δεν θα λάβει την επισκεψιμότητα που της αξίζει!

Η στοχευμένη ανάπτυξη περιεχομένου, η επιλογή ανάμεσα στις καταλληλότερες εναλλακτικές λέξεις κλειδιά, η σωστή δομή της ιστοσελίδας, καθώς και οι τεχνικές link-building, είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια που καθορίζουν την επισκεψιμότητα του site σας, και άρα της ευρύτερης ή όχι προβολής που θα τύχει το brand name σας.

Διασφαλίζοντας ότι ο web designer της ιστοσελίδας σας έχει τις στοιχειώδεις γνώσεις και πρακτικές βελτιστοποίησης ιστοσελίδων, εξασφαλίζετε την μακροπρόθεσμη επιτυχία της παρουσίας σας στο ίντερνετ.

 

SEO Web Design και After sales service

 Είναι δεδομένο ότι για μια σύγχρονη, δυναμική ιστοσελίδα, θα χρειαστείτε κάποιου είδους τεχνική υποστήριξη και ανανέωση. Η αλληλεπίδραση με ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ή ακόμα χειρότερα, με εξειδικευμένες ρυθμίσεις ή εργασίες που απαιτούν επεξεργασία κώδικα html, css, php κλπ σίγουρα αποτελούν πονοκέφαλο για κάποιον που είναι λιγότερο εξοικειωμένος.

Ο Web Designer σας θα πρέπει να είναι διαθέσιμος να σας υποστηρίξει τεχνικά μετά την παράδοση του site, για ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Με λίγα λόγια, να σηκώνει το τηλέφωνο και αύριο, και να έχει τις τεχνικές γνώσεις να υποστηρίξει το site που έστησε για λογαριασμό σας.

Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί που στήνουν ένα WordPress ή ένα Joomla – που δεν το προτείνω τη στιγμή που όλοι ασχολούνται με το WordPress- αλλά δεν έχουν ιδέα πως λειτουργεί και τι κάνει ο κώδικας, και πώς μπορούν να  βελτιστοποιήσουν το site σας.

Ακόμα και εάν δεν κατανοείτε και τείνετε να θυσιάζετε το after sales service και το SEO στον βωμό της εξοικονόμησης κόστους, θα μπείτε στην αργή και επώδυνη κάποιες φορές διαδικασία να διαπιστώσετε την αξία αυτής σε βάθος χρόνου. Με λίγα λόγια, στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.

SEO Web Design Πηγές:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

 

1 σκέψη στο “SEO Web Design”

 1. I agree with your post, I think that if you do your own website and you are not qualify, it is better to choose a company who has the skills, because if you know nothing about SEO Web design you lose a lot of time and money. It is important to choose the right company who understand your expectations.

  Απάντηση

Σχολιάστε