ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

WordPress Themes

ΘΕΜΑΤΑ WORDPRESS THEMES-1

WordPress Themes

Solostream WordPress Themes

Αγοράστε WordPress Θέματα από 99€! Η σημασία του θέματος ή template στο WordPress site σας είναι τεράστια, τόσο από άποψη SEO και κατάταξης στη Google, όσο και από άποψη λειτουργικότητας. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο άρθρο:

Web design : Πως να επιλέξετε ένα WordPress Theme

Επιλέξτε το WordPress Theme που ταιριάζει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας για e-shop ή blog ή οποιοδήποτε άλλο site θελήσετε, σε προνομιακές τιμές. Για κάθε site υπάρχει το ανάλογο WordPress Theme.

Ακόμη και αν πρόκειται να φτιάξετε ένα ηλεκτρονικό κατάλογο, ένα site για web applications, ένα βίντεο sites ή ακόμη και ένα site για ξενοδοχείο, πάντα υπάρχει κάποιο από τα WordPress Themes που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Μπορείτε αν αποφασίσετε να σχεδιάσετε το δικό σας site, να επιλέξετε ένα πακέτο Web Design και να πάρετε όλα τα WordPress Themes της αρεσκείας σας εντελώς δωρεάν.

Solostream WordPress Themes

Αποκτήστε  όλο το πακέτο των 35 WordPress SEO Θεμάτων της Solostream σήμερα μόνο 99€!

Μην χάσετε αυτήν την μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε πρόσβαση στην πιο αξιόπιστη σειρά θεμάτων για WordPress εφόρου ζωής! Τα πιο εύκολα και SEO θέματα που έχετε δει ποτέ!

Solostream-35-wordpress-Themes

Πακέτο 36+ WordPress SEO Themes μόνο 99€

 • Lifetime License
 • Δωρεάν Πρόσβαση εφόρου ζωής στις ανανεώσεις και σε νέα θέματα
 • Δωρεάν Πρόσβαση εφόρου ζωής στο support forum
 • Δωρεάν Πρόσβαση εφόρου ζωής στις ρυθμίσεις και στην παραμετροποίηση
 • 6 περίπου νέα θέματα το χρόνο με συχνότητα ένα νέο WordPress Theme ανά δίμηνο περίπου

Δείτε όλα τα Solostream WordPress Θέματα στην επίσημη ιστοσελίδα της solostream.

Αγοράστε τα θέματα της RichWP

H RichWP είναι μια πρωτοπόρα εταιρεία θεμάτων WordPress που προσφέρει το πιο κοντινό SEO στις προδιαγραφές της Google μέσα από μια μεγάλη γκάμα μινιμαλιστικών θεμάτων.

Με πολύ καλογραμμένο, απέριττο κώδικα και φουτουριστικό design, θα σας αφήσει έκπληκτους με την ταχύτητα φόρτωσης και την απλότητα της πλοήγησης. Αυξήστε την διαδραστικότητα του χρήστη και πολλαπλασιάστε τις πωλήσεις μόνο και μόνο αλλάζοντας θέμα στο WordPress site σας!

Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε και με ένα πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων στην Αθήνα για καλύτερο γεωγραφικό SEO!

wordpress-themes-package-richwp

Τι παίρνετε από τη Rich WP

 • Όλα τα θέματα της RichWP Themes που είναι παραπάνω από 31+
 • Όλες τις μελλοντικές εκδόσεις των θεμάτων
 • Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε άπειρα sites
 • Έχετε συνολικό όφελος πάνω από 700€!

Αγοράστε σήμερα κάποιο ή όλο το πακέτο των SEO WordPress Θεμάτων της RichWP!

 Genesis Theme Framework

Τo Genesis Theme Framework είναι ένα σύστημα θεμάτων όπου συνεργάζεται το μητρικό με το child theme. Τα Genesis Themes έχουν πολλά πλεονεκτήματα τόσο από άποψη SEO αλλά και από άποψη παραμετροποίησης γιατί  όλα τους είναι καλογραμμένα και έχουν πολύ καθαρό κώδικα.

Επίσης, δεν διατρέχετε το ρίσκο να χάσετε όλη την παραμετροποίηση που έχετε κάνει σε περίπτωση αναβάθμισης.

Γιατί να επιλέξω το Genesis Framework;

Οι λόγοι επιλογής του Genesis Framework είναι πολλοί:

 1. Ευκολία Χρήσης: Ίσως από τα πιο εύκολα και πιο κατανοητά θέματα σε WordPress. Μπορείτε μέσα σε λίγες ώρες να κατασκευάσετε το δικό σας site ή blog σε WordPress.
 2. Προσφορά Child Theme: Όταν αγοράζετε το genesis framework μαζί έρχεται πακέτο και ένα child theme. Μπορείτε και να αγοράσετε όλο το πακέτο των θεμάτων της Studiopress σε προσφορά.
 3. Μεγάλη γκάμα θεμάτων σε genesis:Υπάρχουν πάνω από 40 themes έτοιμα για αγορά μαζί με το genesis framework. Το κάθε ένα είναι ξεχωριστό και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του framework  αλλά και δικά του τεχνικά χαρακτηριστικά σε κάποιες περιπτώσεις.
 4. SEO Ready:Το genesis framework και τα child themes που διαθέτει είναι έτσι γραμμένα, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες αρχές του on page SEO
 5. Ταχύτητα:Η ταχύτητα φόρτωσης είναι ένας από τους 200 παράγοντες SEO που προσμετρά η Google και κάτι στο οποίο τα Genesis Themes τα πάνε πολύ καλά. Δεν έχουνε περιττό κώδικα και τα πάντα είναι σχεδιασμένα με μέτρο την ταχύτητα φόρτωσης κάθε σελίδας αλλά και το SEO της.
 6. Δυνατότητα layouts σε κάθε post και page: Το κάθε theme έχει κάποια layouts που μπορεί να λειτουργήσει. Για παράδειγμα “content-sidebar-sidebar”, “sidebar-content-sidebar” κλπ.
 7. Πολλά πρόσθετα ειδικά για genesis:
  Κάθε τι που θέλετε να κάνετε, εάν δεν έχετε τις τεχνικές γνώσεις, μπορείτε να το κάνετε με κάποιο plugin από τα πάνω από 100 πρόσθετα ειδικά προορισμένα για τους χρήστες των Genesis Θεμάτων.
 8. Responsive Themes και Mobile Ready: Όλα τα θέματα τους είναι responsive και έχουνε mobile SEO. Αυτό σημαίνει ότι άμα επιλέξετε θέμα σε Genesis, αυτό θα επιβιώσει και μετά την αλλαγή του αλγορίθμου της Google για τις κινητές συσκευές στις 21 Απριλίου του 2015.
 9. Video και υποστήριξη:Όταν αγοράζετε το framework γίνεστε μέλος της studiopress στην οποία μπορείτε να βρείτε αρκετά tutorials σχετικά με το genesis framework καθώς και έτοιμα κομμάτια κώδικα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε η να προσθέστε διάφορα πράγματα στο site σας. Προσωπικά βρήκα πάρα πολλά χρήσιμα βίντεο δωρεάν στο Youtube: Create A WordPress Website (Genesis Executive Pro) 2014 PROFESSIONAL καθώς και πληρωμένα από τη Lynda.com

ZigZagPress Genesis Themes

Άλλη μια εταιρεία που έχει μια πλούσια συλλογή σε WordPress Themes για το Genesis Framework είναι η ZigZagPress. 

Η ZigaPress εξειδικεύεται στις ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου και στα eshop ενώ ακολουθεί ένα πολύ μινιμαλιστικό Web Design.

Οτιδήποτε είναι μινιμαλιστικό είναι και SEO και η εμπειρία μου έχει δείξει ότι τα μίνιμαλ θέματα τα πάνε καλύτερα στις μηχανές αναζήτησης και έχουνε μεγαλύτερο ποσοστό μετατροπών σε σύγκριση με άλλα πιο φορτωμένα και πολύπλοκα θέματα.

WordPress Themes Τραπεζική Κατάθεση

Εναλλακτικά εάν δεν έχετε paypal ή πιστωτική η χρεωστική κάρτα και επιθυμείτε να αγοράσετε κάποιο πακέτο σχεδιασμού ιστοσελίδων, τότε μπορείτε να κάνετε τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Με την εμφάνιση της κατάθεσης, επικοινωνήστε μαζί μου στο 6972.364.387 .

21 σκέψεις στο “WordPress Themes”

 1. Γεια σας!Μια ερώτηση.Πως μπορώ να προσθέσω προϊόντα σε κάποια κατηγορία στο WORDPRESS χωρίς τιμές?Να είναι απλή προβολή και να γράφει κάτω από την φωτογραφία καλέστε για τιμή?

  Απάντηση
 2. Γειά σας ψάχνω για wordpress theme αλλά φθηνά η templatemonstern ειναι πολύ καλή άλλα έχει ακριβά έχετε να μου προτεινετε κάτι?

  Απάντηση
 3. Καλησπέρα,
  Θέλω να φτιάξω ένα eshop με woocomerce με δύο γλώσσες. Αν δημιουργήσω την δεύτερη γλώσσα σε subdomain με καινούργια εγκατάσταση θα έχω κάποιο πρόβλημα σε ότι αφορά το SEO?

  (έχω κάποια προβλήματα με blocks με το qtransalte)

  Απάντηση
 4. Kαλησπέρα.Ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με το πακέτο των 35 θεμάτων. Στο επίσημο site γράφει: Membership $89.00 for first month, then $9.00 for each one month Solostream Premium Themes Membership.
  Αυτό ισχύει και στη δική σου πληρωμή? Και τί αγοράζω με τα 99€ ?

  Απάντηση

Σχολιάστε