ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

Χτίστε το blog σας με βάση το μαγνητικό μάρκετινγκ

magnetic-marketing

Χτίστε το blog σας με βάση το μαγνητικό μάρκετινγκ

Το μαγνητικό μάρκετινγκ ή magnetic marketing ή inbound marketing ή όπως αλλιώς θέλετε είναι το μυστικό της επιτυχίας πίσω από κάθε πετυχημένη επιχείρηση σήμερα στο ίντερνετ ή στο φυσικό κόσμο.

Σταματήστε να κυνηγάτε γνωστούς και φίλους, να παίρνετε τηλέφωνα και να παρενοχλείτε τον καθένα στο Facebook. Καμία επιχείρηση δεν χτίστηκε με κυνηγητό και καμία επιχείρηση δεν έγινε με γνωστούς και φίλους.

Τι είναι το μαγνητικό μάρκετινγκ;

Το μαγνητικό μάρκετινγκ είναι να χρησιμοποιήσετε τεχνικές έλξης των υποψήφιων πελατών σας στο ίντερνετ. Αυτό γίνεται μόνο μέσω ενός blog  ή site που θα παρέχεται δωρεάν πληροφορίες και περιεχόμενο για να λύσετε ένα πρόβλημα ή να καλύψετε μια καυτή ανάγκη της αγοράς σήμερα.

Έχω γράψει πάνω από 350 άρθρα αυτή τη στιγμή στο blog μου σχετικά με τα τρία παραπάνω θέματα και έχω δημιουργήσει πάνω από 160 βίντεο μέχρι σήμερα και θα συνεχίσω να το κάνω γιατί μου αρέσει και γιατί βγάζω χρήματα από αυτό.

Μαγνητικό μάρκετινγκ και SEO

Το μαγνητικό μάρκετινγκ είναι παράγοντας SEO για το site σας και εμπεριέχεται έμμεσα στους 200 παράγοντες της Google. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν κάποιος πατάει το URL σας και συνδέετε στο site σας, αμέσως δίνει σήμα  στη Google ότι το site σας πρόκειται για ένα ποιοτικό site. Ο χρόνος παραμονής σε αυτό και το χαμηλό bounce rate στο site είναι και αυτά παράγοντες SEO.

Επίσης, το SEO είναι μια τεχνική μαγνητικού μάρκετινγκ που μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε στοχευμένους επισκέπτες στο site σας.

Πως θα χρησιμοποιήσετε το μαγνητικό μάρκετινγκ στο site σας;

1. Δημιουργήστε μια λίστα email marketing

Η λίστα email marketing είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό σας στοιχείο στο ίντερνετ. Σύμφωνα με στατιστικές έρευνες, το 93% των επισκεπτών σε ένα site γίνονται πελάτες μόλις γραφτούν στη λίστα σας.

2. Δώστε ένα καλό λόγο στους άλλους για να επισκεφτούν το site σας

Σήμερα υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός σχετικά με το ποια site να επισκεφτεί και που να πάει κάποιος όταν είναι στο ίντερνετ. Καθημερινά χιλιάδες sites προστίθενται στο ίντερνετ, νέα social media βγαίνουν στο προσκήνιο, νέο περιεχόμενο ανεβάζεται στο YouTube.

Ακόμα και τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν μετακομίσει στο ίντερνετ μια και κανένας δεν βλέπει σήμερα τηλεόραση. Κανείς δεν έχει χρόνο για χάσιμο, έτσι πρέπει να δώσετε στους άλλους ένα καλό λόγο για να επισκεφτούν το site σας. Καθίστε και σκεφτείτε το, ποιος είναι αυτός ο λόγος;

3. Δώστε τους ένα λόγο να γραφτούν στο site σας και στη λίστα σας

Με τον ίδιο τρόπο, υπάρχουν πλήθος προσφορών στο ίντερνετ. Εύκολα ο νέος χρήστης μπορεί να αποσπαστεί και να χάσει την εστίαση του. Για ποιο λόγο θα πρέπει κάποιος να γραφτεί στη λίστα σας; Ποιο μοναδικό προϊόν ή υπηρεσία προσφέρετε και το κάνετε καλύτερα από τους άλλους;

Δίνεται κάτι δωρεάν σε αντάλλαγμα το email τους; Αν δίνετε, τότε μπράβο. Θα ήθελα να επικοινωνήσετε μαζί μου και να μου στείλετε το site σας και τι δίνετε δωρεάν σε αντάλλαγμα το email τους. Τα καλύτερα blogs θα τα αναφέρω σε επόμενο άρθρο ή βίντεο στο site μου.

4. Κάντε τους να σας πάρουν τηλέφωνο και να θέλουν να αγοράσουν κάτι από σας έστω και για 1€!

Η σημασία του να έχετε χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες που με χαρά προτιμάνε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας είναι το μυστικό του μαγνητικού μάρκετινγκ και η βασική αρχή λειτουργίας του.

Οι ευχαριστημένοι πελάτες είναι η απόδειξη της βιωσιμότητας της επιχείρησης σας. Οι ίδιοι αποτελούν ζωντανή μαρτυρία και διαφήμιση για σας και το site σας. Για παράδειγμα μπορείτε να δείτε το άρθρο μου: SEO Μαρτυρίες Πελατών που βγήκαν στην πρώτη σελίδα της Google

Άμα έχετε διαβάσει ποτέ για τη μέθοδο Silva και για το πείραμα του εκατοστού πιθήκου, τότε σίγουρα θα καταλάβετε ότι κάποια νούμερα είναι κρίσιμα για την βιωσιμότητα της επιχείρησης σας. Το πρώτο κρίσιμο στατιστικό που πρέπει να σπάσετε είναι ο εκατοστός πελάτης που έχετε αποκτήσει μέσω του μαγνητικού μάρκετινγκ.

Τι να αποφύγετε

1. Τα σχήματα τύπου γίνε πλούσιος σε μια νύχτα.

Καταρχάς, άμα έχετε μόλις γραφτεί σε κάποια νέα επιχειρηματική ευκαιρία στο ίντερνετ ή οποιαδήποτε νέα μέθοδο για να βγάλετε χρήματα γρήγορα και εύκολα, θα ήθελα να σας πω συγχαρητήρια! Μόλις πιαστήκατε κορόιδα!

Ασχολούμαι με το ίντερνετ από το 2000 και μέχρι σήμερα δεν έχω βγάλει λεφτά γρήγορα και εύκολα χωρίς να κάνω και τίποτα, μόνο και μόνο επειδή γράφτηκα σε μια εταιρεία δικτυακού μάρκετινγκ. Το magnetic marketing δεν είναι με το να βγάλεις λεφτά γρήγορα ή με το να γίνεις γρήγορα πλούσιος. Επίσης, γενικά το site μου δεν είναι για όσους θέλουν να γίνουν γρήγορα πλούσιοι.

Καθημερινά γράφονται στο μάθημα μου λεφτά στο ίντερνετ δεκάδες άτομα και ξεγράφονται αμέσως μόλις καταλαβαίνουν ότι δεν απευθύνεται σε όσους θέλουν να βγάλουν λεφτά γρήγορα και εύκολα. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, οι επιχειρήσεις έχουν ρίσκο αλλά δεν έχουν τζόγο. Ελπίζω να καταλαβαίνεται τη διαφορά.

2. Σταματήστε να κυνηγάτε κόσμο, κάντε τους άλλους να θέλουν να σας βρουν.

Κάθε μέρα μου την πέφτουν στο facebook 2 με 3 άτομα για να μου πούνε την επόμενη επαναστατική ιδέα που θα καταπλήξει τα πλήθη, θα μειώσει το εθνικό χρέος και θα με κάνει ζάμπλουτο μόνο που το σκέφτηκα. -Τελικά κοιτούσα μια πρίζα αφηρημένος προχτές και έγινα πλούσιος μόνος μου!

Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι είδους άτομα είναι αυτά που μου την πέφτουν. Αρχικά δεν ξέρουν τι να πουν και τι να κάνουν πριν το πουν, είναι δηλαδή άσχετοι με το θέμα επιχείρηση στο ίντερνετ. Όλοι αυτοί είναι στην κατηγορία spammers γενικά και δεν έχουν να προσθέσουν τίποτα παραπάνω ή να προσφέρουν κάτι.

Για να πετύχετε πρέπει να γίνεται ειδικός στον τομέα σας, στην αγορά στόχο σας και να έλξετε τους άλλους για να σας βρουν. Άμα δεν γίνεται ειδικός σε κάτι και δεν πετύχετε σε κάτι, δεν υπάρχει λόγος να θέλουν οι άλλοι να σας μιμηθούν, ούτε να ακούσουν για την νέα σας επιχειρηματική ευκαιρία.

Και για να πετύχετε στο ίντερνετ, θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά στο να φτιάξετε ένα site με πολύ traffic και να προσελκύσετε ανθρώπους που εσείς θεωρείτε υποψηφίους για την επιχειρηματική σας πρόταση.

3. Αποφύγετε οποιονδήποτε στο ίντερνετ δεν έχει δικό του site και δεν εφαρμόζει ο ίδιος μαγνητικό μάρκετινγκ.

Κάθε επαγγελματίας συναναστρέφεται με επαγγελματίες και μόνο. Δεν είναι δυνατό να εντυπωσιάζεστε από ερασιτέχνες και από καιροσκόπους ή από κάποιον που είναι άνεργος και με ένα site στο blogger να προσπαθεί σε τρεις ώρες που ασχολήθηκε να κερδίσει το τζόκερ!

Προχτές είδε ένας κύριος ένα μου βίντεο στο YouTube, μάλλον δεν το είδε όλο, απλά αισθάνθηκε την ανάγκη να με στείλει ένα μήνυμα να δω και το δικό του βίντεο που είναι πιο καλό από το δικό μου! Με τη μόνη διαφορά ότι δεν υπήρχε βίντεο παρά το άθλιο πλάνο μιας εταιρείας δικτυακού μάρκετινγκ. Λέω άθλιο γιατί η όλη παρουσίαση θύμιζε λούνα παρκ δεκαετίας του 80 με χιλιάδες φωτάκια και ανάρμοστα χρώματα.

Βασικά θέλω να προσθέσω ότι όλοι οι πετυχημένοι στο ίντερνετ και στον τομέα τους έχουν γνώση και ξέρουν τι συμβαίνει στην αγορά τους. Είναι αδύνατον να με κοροϊδέψετε στη δουλειά μου, όπως και γω στη δική σας.

4. Αποφύγετε όλες τις εταιρείες mlm που δεν έχουν μαγνητικό μάρκετινγκ

Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι αλλά στην πολυετή μου πορεία έχω δει εταιρείες να έρχονται και να φεύγουν εκμεταλλευόμενοι τους συνεργάτες τους, χωρίς να έχουν κάποιο προϊόν ή υπηρεσία που να είναι ανταγωνιστική.

Πέστε μου ένα λόγο που κάποιος θα αγόραζε μια οδοντόκρεμα με 8€ τη στιγμή που όλες κάνουν 1€?

Πέστε μου με ποιον τρόπο θα μπορέσετε να αναπτύξετε την ηλεκτρονική σας επιχείρηση όταν δεν έχετε το δικό σας site;

Κουβέντες του τύπου δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, το προϊόν πουλάει από μόνο του, είναι παιδικές και αστείες, άμα γινότανε όλα μόνα τους τώρα θα ήμουν δισεκατομμυριούχος και θα είχα χάσει το νόημα της ζωής να θέτω στόχους δηλαδή και να έχω όνειρα και φιλοδοξίες.

Μπαίνω στον πειρασμό να αναφέρω ποιες εταιρείες θα απόφευγα δια ροπάλου στο MLM είτε γιατί δεν έχουν προϊόν είτε γιατί οι συνεργάτες που γράφτηκαν δεν είναι σοβαροί. Τις έχω γράψει στη μαύρη λίστα όπως και μερικά άτομα είναι στη μαύρη λίστα, κοινώς έχουν καεί.

5. Μην μετράτε την επιτυχία μόνο σε λεφτά

Είναι αστείο μετριέται η επιτυχία ενός ανθρώπου στα επαγγελματικά και στη ζωή με βάση μόνο το χρήμα. Η μονομερής στοχοθέτηση με βάση το χρήμα είναι ο πρώτος παράγοντας αποτυχίας στη ζωή και στις επιχειρήσεις.

Για παράδειγμα αποφεύγω τους πάντες και τα πάντα που έχουν χρηματικά όρια ή τα άρθρα του τύπου πως να βγάλετε 2.759€ το μήνα από το blog σας, ή πως να βγάλετε 3.455€ το μήνα με την emgoldex!

Όλοι εστιάζονται στο πόσα έβγαλε αυτός που το έγραψε το άρθρο το μήνα. Κανείς όμως δεν ρώτησε πόσα ξόδεψε ή τι έκανε στην πραγματικότητα για να φτάσει εκεί. Με άλλα λόγια εστιάζονται όλοι στο χρήματα που έβγαλε και παραβλέπουν όλα τα άλλα, για παράδειγμα πόσο ευτυχισμένος είναι, άμα κοιμάται το βράδι ήσυχος, άμα του αρέσει αυτό που κάνει, άμα νιώθει ολοκληρωμένος κτλ.

Κάποτε είχα ανοίξει ένα μαγαζί και έβγαζα πολλά λεφτά. Για την ακρίβεια έβγαζα 15.000€ το μήνα! Απίστευτο ποσό για τον μέσο άνθρωπο. Ξόδευα όμως για να κρατήσω το μαγαζί 16.000€ το μήνα προ φόρων, γιατί μόλις ήρθε και η εφορία μας αποτελείωσε στην πραγματικότητα. Εκπληκτικό;

Ξέρω πολλές επιχειρήσεις στο ίντερνετ και στο παραδοσιακό εμπόριο που βρίσκονται στο ίδιο τέλμα σήμερα, άρα μονόχνοτες δηλώσεις του τύπου πως να βγάλετε 3.455€ το μήνα από το σπίτι σας είναι αστείες και παραπλανητικές. Προσωπικά δεν μου λένε κάτι θετικό, παρά μου δίνουν το σήμα να τρέξω μακριά!

Μόλις βλέπετε τέτοια σημεία, απλώς δώστε εντολή στα ποδαράκια σας να απομακρυνθούν από εκεί όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Χρήσιμες πηγές για το μαγνητικό μάρκετινγκ

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

Σχολιάστε