ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ FAQ

SEO-FAQ-PAMARKETINGFAQ – Συχνές Ερωτήσεις

Οι ερωτήσεις φέρνουν τις απαντήσεις, για αυτό στο ParaMarketing, τοποθέτησα αυτό το FAQ (Συχνές ερωτήσεις) που έχει τις βασικότερες ερωτήσεις που έχετε όλοι εσείς.

Έχω συλλέξει τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις που έχω λάβει από όλους τους πελάτες μου και τους υποψήφιους πελάτες μου όλα αυτά τα χρόνια.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που παρέχετε από το ParaMarketing;

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε ως ως SEO company είναι 2 βασικές:

Προώθηση ιστοσελίδων και υπηρεσίες SEO και

Κατασκευής Ιστοσελίδων.

Συνήθως κάνουμε ανακατασκευή ιστοσελίδων γιατί το 90% των πελατών που έρχονται σε εμάς για να προωθήσουμε την ιστοσελίδα τους, δεν πληροί τις βασικές προϋποθέσεις για να βγει στην πρώτη σελίδα της Google.

Οι περισσότερες κατασκευές ιστοσελίδων σήμερα έχουν γίνει είτε βιαστικά λόγω χαμηλού κόστους είτε από ανθρώπους που το SEO ήταν απλώς μια άγνωστη λέξη, παραβλέποντας την αξία του.

Ποια δωρεάν μαθήματα παρέχετε στο SEO Blog σας;

Παρέχω τα δωρεάν μαθήματα SEO:

SEO Google

Παράλληλα δεν είναι μόνο ο δωρεάν οδηγός SEO που παρέχω με την εγγραφή σας στο SEO Newsletter. Ο λόγος ύπαρξης του είναι για να σας κρατήσει ενήμερους με όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO και των μηχανών αναζήτησης και να σας δώσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεστε για να βγείτε στην πρώτη θέση της Google.

Εκτός από τον οδηγό και το ενημερωτικό δελτίο που μπορείτε να το λάβετε μόλις εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μου και στις ενημερώσεις, συνήθως στέλνουμε 2 ενημερωτικά email το μήνα, υπάρχουν και τα δεκάδες άλλα άρθρα για το SEO, το ίντερνετ μάρκετινγκ, την δημιουργία περιεχομένου, τις μηχανές αναζήτησης, τις λέξεις κλειδιά και τα backlinks που σίγουρα θα σας χρησιμεύσουν για να βελτιώσετε τις οργανικές θέσεις σας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας.

Πως μπορεί ένα site να βγει στην πρώτη σελίδα της Google;

  1.  Βρείτε τη λέξη ή φράση κλειδί
  2. Δημιουργήστε το site πάνω στη λέξη κλειδί
  3. Δημιουργήστε backlinks με τη λέξη κλειδί
  4. Και είστε στην πρώτη σελίδα της Google

Η ένταση και ο χρόνος εξαρτάται από το μέγεθος του ανταγωνισμού.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για ένα site για να βγει πρώτο στη Google;

Από τρεις μήνες έως δώδεκα μήνες. Εξαρτάται από τον ανταγωνισμό.

Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορείτε να βγείτε πρώτοι σε ώρες χρησιμοποιώντας long tail keywords σε authority sites όπως το YouTube. Φτιάξτε ένα βίντεο στο YouTube και ανεβάστε το με τη φράση κλειδί σας. Θα το δείτε πρώτο στη Google σε μια ώρα. Η Google ευρετηριάζει το περιεχόμενο από τα authority sites σε λίγη ώρα αντί για μέρες που χρειάζεται από ένα μη authority ή νέο site.

Το SEO απαιτεί χρόνο και θα πρέπει πριν ξεκινήσετε να έχετε υπολογίσει έναν ορίζοντα 6-12 μηνών για να δείτε τα πρώτα αποτελέσματα. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε είναι καθαρά White Hat SEO και έτσι τα αποτελέσματα μας βασίζονται στην ποιότητα και στην σταθερότητα.

Έχουμε δει με τα χρόνια δεκάδες ιστοσελίδες να ανεβοκατεβαίνουν στην Google. Εμφανίζονται από το πουθενά σας διάττοντες αστέρες και μετά εξαφανίζονται χωρίς να αφήσουν ίχνη.

Θα θέλατε και εσείς μια ιστοσελίδα κομήτης ή μια σταθερή ιστοσελίδα σε κατάταξη που ναι μεν θα αργήσει να κερδίσει θέσεις στις μηχανές αναζήτησης, αλλά θα μπορέσει να τις διατηρήσει για χρόνια, άσχετα με τις αλλαγές του αλγορίθμου της Google;

Θέλω να κατασκευάσω ένα νέο site. Πώς θα συνεργαστούμε;

Οι τρόποι συνεργασίες είναι συνήθως εξ αποστάσεως. Έτσι διατηρούμε την παραγωγικότητα μας σε υψηλό επίπεδο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καθημερινές 9 με 5 μέσω τηλεφώνου ή της φόρμας επικοινωνίας.

Οι περισσότερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες SEO σε όλο τον κόσμο λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο και δεν έχουν πωλητές. Φανταστείτε αντί για να εργάζομαι για να ανεβάσω την ιστοσελίδα σας, να κάνω τον πωλητή με το αυτοκίνητο σε όλη την Ελλάδα. Δεν θα υπήρχε χρόνος για δουλειά και εν τέλει θα το έκλεινα το μαγαζί.

Έχω ένα site που βγαίνει στην πρώτη σελίδα της Google, αλλά δεν κάνω πωλήσεις. Τι μπορώ να βελτιώσω;

To internet δεν είναι μόνο SEO, αλλά μια επιχείρηση. Πρέπει να βρείτε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που ζητά η αγορά σας και να την παρέχεται καλύτερα από όλους τους άλλους.

Η αύξηση του ποσοστού μετατροπών είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του ίντερνετ μάρκετινγκ και θα πρέπει να κάνετε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να το διορθώσετε.

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

registration-button

1 σκέψη στο “ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ FAQ”

Σχολιάστε